hadi bakalım hayırlısı ozaman canımbende ıyıyım canım sağol ne olsun ıste bugun doktor olayını halletmeye calısıyorum ıste :44:
slm arkadaşlar nasılsısınız? Herkese iyi haftalar diliyorum...
slm arkadaşlar nasılsısınız? herkese iyi haftalar diliyorum...
herkese hayırlı haftalar olsun :79:
Gecmısı okuyup gelıyorum kızlar
slm arkadaşlar nasılsısınız? herkese iyi haftalar diliyorum...
gunaydın şercim nasılsın
canım bilgisayarım oldu artık hata vermıyo ohh doya doya b urdayımm
evet tatlım gelen giden bısey yok simdilik ama nedense fazla umutluda değilim sanki kırmızıyı gorucem gıbıme gelıyor.ama hayırlısı tabiiki...günaydın bacılarrrrrrrrr herkeşlere güzel mutlu umutla dolu haftalarrrrrrrrrrrrrrrr........
bugün işe başladım ve sanırsam test için perşembe gitmeye karar verdim aslında çok karışık kafam ama beklemeyi istiyorum çok şükür bugüne kadar sabrettim 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorum
yıldızcım doğum günü partiniz güzel geçmiş inşallah en kısa zamanda birde senin için toplanılır canım
narcım demek adetin gelmedi henüz hayırlısı olsun canım biz bekleriz sen ne zmana istiyorsan o zaman yap testini
asyacım şuan varmışsındır bekli inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
ranacım inşallah dr işini halledebilirsin canım
ericacım sende de gelen giden yok demek ki hadi hayırlısı olsun canım
melikecim sende iyisin umarım
Adacım annen ne durumda hastaneden çıktımı bi gelişme varmı kuzum
Esincim senin bebişde sadece öğürtüyor demek ki hadi bakalım az kaldı desene bugünlerin geçmesine umarım kontrolünde iyi geçer kuzum
Nalancım değerin çok güzel katlanmış sonuna kadar böle güzel haberlerle gelmek nasip olsun canım
Nurcum değerin bence gayet iyi inşallah katlanmış olarak gelirsin güzelim
Sevdecim sende gel artık yaaaaaaaaa
kızlar merhaba bende yenı uye oldum bendede pcos var 4 yıllık evlıyım 2 kere kaybettım bebeklerımı 1. bos gebelık 2. 7 haftalıkken kalbı durdu sımdı puregon pen kullanıyorum acaba bı ıse yarar mı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????
gunaydın kıssslar,
herkese iyi haftalar olsun,,
bende doktor takibinde bu ay gitmeeye karar verdim 19 martta yumurtam çatlıcak olçüye ulaşmıstı ..
çalışmalar yapıldı ..herhalde çatlamıs döllenmiş hücrelere bolunmeye başlanmıstır dıe umud ediyorum
arkadaşlar ben ekimden beri doktor tedavisindeyim, hsg, hormon , eşimin tahlilleri hepsi normal.. ama adet düzensizliği ve doğal olarak yumurtlama bozukluğu var. önceki ay günde 2 tane klomen içtim yumurta büyümedi,,, geçen ay günde 4 tane klomen içtim, 2 tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi yaptırdım... bugün iğnenin 15. günü, önceki gün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı, dün yine test yaptım bu sefer çoooook silik çıktı. heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişti, o yüzden çıktı diye düşünüyorum.. gidip kan testi filan yaptırmaya cesaretim yok, idrar testinede cesaretim yok, bu sefer hiç bişey çıkmayacak, ben bi kaç gün daha bunalım takılıcam... off çok canım sıkkın ya, ne olacak böyle durumumuz... eşim o kadar hevesliki her akşam soruyo ne zamna belli olacak diye, bana bi poşet bile taşıtmıyo,ona nasıl dicem bişey yok diye
günaydın bacılarrrrrrrrr herkeşlere güzel mutlu umutla dolu haftalarrrrrrrrrrrrrrrr........
bugün işe başladım ve sanırsam test için perşembe gitmeye karar verdim aslında çok karışık kafam ama beklemeyi istiyorum çok şükür bugüne kadar sabrettim 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorum
yıldızcım doğum günü partiniz güzel geçmiş inşallah en kısa zamanda birde senin için toplanılır canım
narcım demek adetin gelmedi henüz hayırlısı olsun canım biz bekleriz sen ne zmana istiyorsan o zaman yap testini
Esincim senin bebişde sadece öğürtüyor demek ki hadi bakalım az kaldı desene bugünlerin geçmesine umarım kontrolünde iyi geçer kuzum
Nalancım değerin çok güzel katlanmış sonuna kadar böle güzel haberlerle gelmek nasip olsun canım
günaydın bacılarrrrrrrrr herkeşlere güzel mutlu umutla dolu haftalarrrrrrrrrrrrrrrr........
arkadaşlar ben ekimden beri doktor tedavisindeyim, hsg, hormon , eşimin tahlilleri hepsi normal.. ama adet düzensizliği ve doğal olarak yumurtlama bozukluğu var. önceki ay günde 2 tane klomen içtim yumurta büyümedi,,, geçen ay günde 4 tane klomen içtim, 2 tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi yaptırdım... bugün iğnenin 15. günü, önceki gün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı, dün yine test yaptım bu sefer çoooook silik çıktı. heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişti, o yüzden çıktı diye düşünüyorum.. gidip kan testi filan yaptırmaya cesaretim yok, idrar testinede cesaretim yok, bu sefer hiç bişey çıkmayacak, ben bi kaç gün daha bunalım takılıcam... off çok canım sıkkın ya, ne olacak böyle durumumuz... eşim o kadar hevesliki her akşam soruyo ne zamna belli olacak diye, bana bi poşet bile taşıtmıyo,ona nasıl dicem bişey yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?