Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bende 2 senelik evliyim hadı 1 yıl dolsun hade 1,5 yıl olsun dıye bekledım hep olur olur falan dıye ama olmadı keşke daha once gıtseydım dedim dr.
kısmet dıyorum hep.

canlarım yaa anca gelebildim kusura bakmayın bi sürü insan geldi gitti odaya hemen geçmişi okuyup geliyorum şekerler. Bu arada hemen dipnot geçiyim hala adet olmadım

günaydın kızlarrr, herkese iyi haftalar işlerim vardı gelemedim hemen bu saat oldu anca

herkese hayırlı haftalar olsun :79:

gecmısı okuyup gelıyorum kızlar

günaydın bebişim sana da iyi haftalar

günaydın ericacım, seninde az kaldı test zamanına hadi bakalım

bende gelen giden bişi yok şimdilik kuzucum, yarın test günüm ama beklesemmi yapsammı bilemedim doğrusu :26: yarın 31 gün tamamlanıo ama karnım feci ağrıyo hayırlısı bakalım
ohh maşallah haftasonu gezilmişte gezilmiş yarasın bebişim, haftaiçi yorgunluğunu almıştır
ee tatlım pzt doktorun gel dediyse bi saat verip araya sıkıştırsınlar seni... geçen bana ööle yapmışlardı, dolu dediler ama dr görmek istedi dedim. peki o zaman şu saatte gelin demişlerdi. sana neden ööle bişi demediler ki :26: olmadı kendi testlerini evde mutlaka yap ranacım
benim bildiğim yumurta günde 2 mm büyüyodu şeker

slm arkadaşlar nasılsısınız? herkese iyi haftalar diliyorum...

günaydın canım, sen nasılsın? ne zaman gidiceksin tekrar teste?

gunaydın şercim nasılsın
canım bilgisayarım oldu artık hata vermıyo ohh doya doya b urdayımm

günaydın şekercim.. iyi bari bilg düzelmiş, artık bol bol gelirsin

canım pco olupta hamile kalanlar var tabikide, umudunu hiçbir zaman kaybetme lütfen... inş bir sonraki gebeliğinde sağ sağlim kucağına alırsın hayatım

günaydın halevim, demek perş teste gideceksin, evde yapmayacaksın. sen nasıl kendini iyi hissediosan ööle yap güzelim biz de bekleriz senle bir... yeterki sonuç iyi olsun, ne kadar istersen o kadar bekleriz
doğum günümüz iyi geçti bitanem, inş bizim içinde toplanabiliriz kuzucum

yıldız, nar,ada,esin,halev nerelerdesiniz kızlar yaa

geldim geldim ama diğer şekerler hala yok yok yaz onları bugün

günaydın cnm, inş yımırtan döllenmiştirde bu ay bebişine kavuşursun

canım hepimiz her ay ne yazık ki umutla doluyoruz ama sonu hüsranda olabiliyor. seni çok iyi anlıyorum bende şubatta bir düşük yaptım ve üzüntüsünü çok iyi biliyorum.. ama sakın moralini bozma,elbet Allahım bizlerede tekrar nasip edecek bu duyguyu yaşamayı, bundan sonraki ilk hamileliklerimiz inş güzel geçecek ve sağlıkla kucağımıza alacağız etrafından hiç etkilenme sakın, bizim bebekleimiz özel bebekler, bak ne uğraşlar çekioruz onlar için, bunu düşün ve iyi ol emi canım

canlarım yaa anca gelebildim kusura bakmayın bi sürü insan geldi gitti odaya hemen geçmişi okuyup geliyorum şekerler. Bu arada hemen dipnot geçiyim hala adet olmadım

hadı hayırlısı narcım yaa kac gun gecmıs oldu bu durumda bu arada gecen ay kac gun gecmıstıkı bırde sey var hanı doktora gıtmıstınız ya catladıgı gunu bılıyorsun ya 14 gun sayınca kac gun oluyor gectıyse o gun zaten halay cekmeye baslayalım seker

anammmmm çok helecanlı bu bekleyiş, sen çatlatırsın bizi bacım

cicişleriim tecrübelerinizden yararlanıyım istedim güvenılır diyebilceğiniz bi test varmı acaba ???

vondfo olabilir cnm

anammmmm çok helecanlı bu bekleyiş, sen çatlatırsın bizi bacım

vondfo olabilir cnm

güvenebilirim yanı dimi cnm arastrdımda evd yaptgnda pozitif cıkıp kanda negatf cıkıp bos umıtlere kapılanlarda var.gercı sadece arastırıyorum karnmda bı agrı var adet olck gıbı pek umiidim yok snaki

yıldızcım hosgeldın canım,

simdi tekrar aradım guzelım yaa off ne bıleyım yaa dedım boyle boyle ayse hanıma mı gelecektınız dedı evet dedım bana bır saat soyleyın cunku ısten ızın alıp gelecegım dedım yaa su an bıle cok yogun gelsenızde 3-4 saat beklersınız dıyo cok yogun bugun dedı dogrudur da ıste bende gıdıp 4 saat orda nasıl beklıyım yaa esımde gıt dıyor ama gıttım dıyelım o kadar saat bekle kadının 4 de bıtıyormus mesaısı sonra muayene olamazsam dıye korkuyorum ne yapsam kı yıldızcım ya:44:

güvenebilirim yanı dimi cnm arastrdımda evd yaptgnda pozitif cıkıp kanda negatf cıkıp bos umıtlere kapılanlarda var.gercı sadece arastırıyorum karnmda bı agrı var adet olck gıbı pek umiidim yok snaki

güvenebilirsin canım, bana da ablam verdi, bende onunla yapıcam bakalım bu ay

hoşbuldum ranacım, alla alla ne yoğun kadınmış yahuuu walla eğer izin alabilirsen git derim ben ranacım, sonuçta testler yaklaşık zamanı bildirio biliosun, ama doktor kaç mm olduğunu söleyecek ve ilişki günü verecek. eğer izin alabilme durumun varsa gidiver kuzucum. belkide beklemezsin ve hemencik giriverirsin gidiceksen vakit kaybetmeden çık kuzucum madem 4 e kadar ordaymış, hemen çıkman gerek

tatlım belki gidince beklemyceksın fazla ama bellı de olmaz belkıde 1 saat dıye ızın alsan bkac saat surecek sen ya bugun gunun kalanı ıcın ızın al yada yarın ıcın tam gun ızın al mumkunse tabii

tamam tatlım cok tesekkur ederım

kızlar yaa ne bıleyım cunku bu bayan genelde boyle ben hep ıs cıkısı falan gıttıgımde skaın olur dıyorum nobetcı oldugu gunlerde 20 kısı oluyor hep onumde 6,30 da gıdıp 9,30 da ıcerı gırıyorum hep oyuzden hemen gırecegıme ınanmıyorum o yuzden sıkıntı olmasın dedım ama bılemedım yaa bırde bugun gıremezsem yarın ıcın hıc ızın alamam ne bıleyım yaa kafam karıstı zaten ılıskı gunu verecek yıldızın dedıgı gıbı eger gunde 2 mm buyuyorsa bugun yada yarın zaten catlama zamanı zaten doktorda bunu hesaplayıp cagırmıstı gıdecegım gun asırı ılıskı dıyecek o kadar saat beklememe bunun ıcın degermı bız gun asırı ılıskıye devam edelım dıyorum ne dersınız?

zaten gün aşırıya devam edebilirsen bi kaybın olmaz tatlım biliosun, sürekli de ovu testi yapıp yakalayabilirsinde bu dönemi izin alman zor olacaksa bu şekilde devam edebilirsin

canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben açıkçası hastası çok olan dr pek guvenmıyorum baştan sagma bakıyolar gıbı gelıyolar bana
benim başıma geldi. kadın bendeki kisti demek yumoş sanmış. çok ıyı dediler gıttım bana kıst falan yapışıklık hiç bişeyı gormedi.
kafanı karıştırmım ama
aklında soru işareti kalmasın istersen yıne de gıt

hadi inşallah güzel gelişmeler olmuştur içinde canım Allahım hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah

iyiyim canım evet perşembede karar kıldım iyikide öle yapmışım çünkü kocişim izin alamazmış yoğun olduğundan ayrıca transferim perşembe gerçekleşti ya kanıda perşembe vereyim dedim mübarek gün ya nolur nolmaz hayırlısı Allahtan

canım çatlatma iğnesinin etkisi 15 gün sonra geçiyor sen kanda baktırırsan kesin çıkar emin ol inşallah güzel haberler verirsin eşine ve bizlere

halevcim sen nasılsın senin oprdan sonra hamilelik belirtiler farklı mı oluyo ben sankı ole bişey
okumuştum
nasıl varmı peki bişey

canım şinçilik bişi yok bekliyoruz bakalım

ayyyyyyyy ne kadan güzel bişey hadi hayırlısı kuzum yaaaaaaaaa

hoşgeldin canım demek adet olmadın daha seninle benim aramda 2 gün var sanırsam benimde adetimin üzerinden geçeli bugün 29.günüm canım bende 30u geçmek istiyorum ne olur ne olmaz diye evet güzelim perşembede karar kıldım mübarek gün Allahım hayırlı haberler almayı ve sizlerede güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize canım.

bencede ne yap ne et git güzelim izin almaya çalış yumoşunun boyunu öğrenirsin ve günde 2mm büyüyor benim bildiğimde drum öle demişti bana

sen ynede gtmeye calıs cnm ama gıdemezsende dedıgın gıbı sız devam edın

canım doktor yogun ama bastan sagma yapmıyor ılgılenıyor o yuzden bu doktoru tercıh ettım cok ılgılı guler yuzlu bır bayan ama ıste hastası cok bu yuzden zaten bu kadar beklemeye bastan sagma yapsaydı gıtmezdım zaten

halevcim persembe mubarek gun canım ınsallah guzel haber verırsın kuzum

benımde soyle hesaplamam oluyor sekerım persembe doktora gıttık 11,7 mm (eger gunde 2 mm buyuyorsa) cuma 13,7 mm cumartesı 15,7 mm pazar 17,7 mm pazartesı 19,7 mm oluyor bugun ıcın 19-20 arası yumurta catlıyor dıyorlar ya ne bıleyım dogrumu hesaplıyorum acaba?

yemeğe çıkıyorum lütfen çok yazmayın acıyın bana afiyet olsun sizlere canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…