bende çok söyledim canım benim ,2 senelik evliyim ben de.. ama bu ay tedaviye cevap verdi benim yumoşlar ya, çok heveslenmişti eşim, çift çizgiyi görünce bende heveslendim ama şimdi bi daha test yapmaya cesaretim yok.. gerçekten ne kadar zormuş bu işler ya,, etrfaımdaki herkes istediği ay hamile kalıyo, onları gördükçe çıldırıyorum arıtk... hele bu ara hamile haberi filan almam inşallah.. iyice psikolojim bozuldu ya...
herkese hayırlı haftalar olsun :79:
gecmısı okuyup gelıyorum kızlar
günaydıın cicişlerimmmmnurcum nalan cım cok sevindim sizler adına topikimize nazar degmesin insallah vböyle surup gtsın guzel haberler.hakıkaten gecen gun dedıgım gıbı guzel haberlerınızı gorunce p.tesi sendromu falan kalmadı nalancm ıkız olablrler demekki ne kadar gzl halayınızıda cekıyım :)
yıldızcım sen nasılsın kuzum ablan mujdeyı vermıs herkes cok sevınmıs sekerım yaa ınsallah sende mujde vereceksın yakın zamanda sende gelen gıden bırsey varmı sen ne zaman test yapmayı dusunuyorsun ?
bende kızlar hafta sonu paso gezdım valla o alısverıs merkezı senın bu benım donduk dolandık valla cok yoruldum yanı gezerkenbıraz alısverıs falan yaptık ıste ama felaket kalabalıkdı festıval varmıs hersey de bır ındırım var herkes hucum etmıs sankı eve de alısverıs yapacaktık kasadakı kuyrugu gorunce yapamadık
bu arada doktor benı cagırmıstıya pazartesı gel dıye cumadan ınternetten yazdırmıstım adımı arayan olmadı ben aradım cumartesı dedılerkı doktorun bu ay tum randevuları doluhaydaaa ne yapcam ben sımdı belkı aradan gırebılırsınız dedıler ama ben ısteyım ızınlı olsam gıder beklerım sımdı bır saat dıye ızın alsam belkı 3 saat beklıycem hangı araya sokacaklar bılemedım yaa offf bakalım bırseyler yapmaya calısacagım 11:00-16:30 arası calısıyormus doktor zaten uff eger gıdemezsemde test mı yapsam acaba evde bılemedım yaa
bu arada adacım sen bılıyordun sanırım yada sız bılıyormusunuz kzlar yumurta bır gunde kac mm buyuyor??
slm arkadaşlar nasılsısınız? herkese iyi haftalar diliyorum...
gunaydın şercim nasılsın
canım bilgisayarım oldu artık hata vermıyo ohh doya doya b urdayımm
kızlar merhaba bende yenı uye oldum bendede pcos var 4 yıllık evlıyım 2 kere kaybettım bebeklerımı 1. bos gebelık 2. 7 haftalıkken kalbı durdu sımdı puregon pen kullanıyorum acaba bı ıse yarar mı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????
günaydın bacılarrrrrrrrr herkeşlere güzel mutlu umutla dolu haftalarrrrrrrrrrrrrrrr........
bugün işe başladım ve sanırsam test için perşembe gitmeye karar verdim aslında çok karışık kafam ama beklemeyi istiyorum çok şükür bugüne kadar sabrettim 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorum
yıldızcım doğum günü partiniz güzel geçmiş inşallah en kısa zamanda birde senin için toplanılır canım
yıldız, nar,ada,esin,halev nerelerdesiniz kızlar yaa
gunaydın kıssslar,
herkese iyi haftalar olsun,,
bende doktor takibinde bu ay gitmeeye karar verdim 19 martta yumurtam çatlıcak olçüye ulaşmıstı ..
çalışmalar yapıldı ..herhalde çatlamıs döllenmiş hücrelere bolunmeye başlanmıstır dıe umud ediyorum
arkadaşlar ben ekimden beri doktor tedavisindeyim, hsg, hormon , eşimin tahlilleri hepsi normal.. ama adet düzensizliği ve doğal olarak yumurtlama bozukluğu var. önceki ay günde 2 tane klomen içtim yumurta büyümedi,,, geçen ay günde 4 tane klomen içtim, 2 tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi yaptırdım... bugün iğnenin 15. günü, önceki gün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı, dün yine test yaptım bu sefer çoooook silik çıktı. heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişti, o yüzden çıktı diye düşünüyorum.. gidip kan testi filan yaptırmaya cesaretim yok, idrar testinede cesaretim yok, bu sefer hiç bişey çıkmayacak, ben bi kaç gün daha bunalım takılıcam... off çok canım sıkkın ya, ne olacak böyle durumumuz... eşim o kadar hevesliki her akşam soruyo ne zamna belli olacak diye, bana bi poşet bile taşıtmıyo,ona nasıl dicem bişey yok diye
bende çok söyledim canım benim ,2 senelik evliyim ben de.. ama bu ay tedaviye cevap verdi benim yumoşlar ya, çok heveslenmişti eşim, çift çizgiyi görünce bende heveslendim ama şimdi bi daha test yapmaya cesaretim yok.. gerçekten ne kadar zormuş bu işler ya,, etrfaımdaki herkes istediği ay hamile kalıyo, onları gördükçe çıldırıyorum arıtk... hele bu ara hamile haberi filan almam inşallah.. iyice psikolojim bozuldu ya...
canlarım yaa anca gelebildim kusura bakmayın bi sürü insan geldi gitti odaya hemen geçmişi okuyup geliyorum şekerler. Bu arada hemen dipnot geçiyim hala adet olmadım
canlarım yaa anca gelebildim kusura bakmayın bi sürü insan geldi gitti odaya hemen geçmişi okuyup geliyorum şekerler. Bu arada hemen dipnot geçiyim hala adet olmadım
cicişleriim tecrübelerinizden yararlanıyım istedim güvenılır diyebilceğiniz bi test varmı acaba ???
anammmmmçok helecanlı bu bekleyiş, sen çatlatırsın bizi bacım
vondfo olabilir cnm
güvenebilirim yanı dimi cnm arastrdımda evd yaptgnda pozitif cıkıp kanda negatf cıkıp bos umıtlere kapılanlarda var.gercı sadece arastırıyorum karnmda bı agrı var adet olck gıbı pek umiidim yok snaki
yıldızcım hosgeldın canım,
simdi tekrar aradım guzelım yaa off ne bıleyım yaa dedım boyle boyle ayse hanıma mı gelecektınız dedı evet dedım bana bır saat soyleyın cunku ısten ızın alıp gelecegım dedım yaa su an bıle cok yogun gelsenızde 3-4 saat beklersınız dıyocok yogun bugun dedı dogrudur da ıste bende gıdıp 4 saat orda nasıl beklıyım yaa esımde gıt dıyor ama gıttım dıyelım o kadar saat bekle kadının 4 de bıtıyormus mesaısı sonra muayene olamazsam dıye korkuyorum ne yapsam kı yıldızcım ya:44:
tatlım belki gidince beklemyceksın fazla ama bellı de olmaz belkıde 1 saat dıye ızın alsan bkac saat surecek sen ya bugun gunun kalanı ıcın ızın al yada yarın ıcın tam gun ızın al mumkunse tabiiyıldızcım hosgeldın canım,
simdi tekrar aradım guzelım yaa off ne bıleyım yaa dedım boyle boyle ayse hanıma mı gelecektınız dedı evet dedım bana bır saat soyleyın cunku ısten ızın alıp gelecegım dedım yaa su an bıle cok yogun gelsenızde 3-4 saat beklersınız dıyocok yogun bugun dedı dogrudur da ıste bende gıdıp 4 saat orda nasıl beklıyım yaa esımde gıt dıyor ama gıttım dıyelım o kadar saat bekle kadının 4 de bıtıyormus mesaısı sonra muayene olamazsam dıye korkuyorum ne yapsam kı yıldızcım ya:44:
tamam tatlım cok tesekkur ederımgüvenebilirsin canım, bana da ablam verdi, bende onunla yapıcam bakalım bu ay
hoşbuldum ranacım, alla alla ne yoğun kadınmış yahuuuwalla eğer izin alabilirsen git derim ben ranacım, sonuçta testler yaklaşık zamanı bildirio biliosun, ama doktor kaç mm olduğunu söleyecek ve ilişki günü verecek. eğer izin alabilme durumun varsa gidiver kuzucum. belkide beklemezsin ve hemencik giriverirsin gidiceksen vakit kaybetmeden çık kuzucum madem 4 e kadar ordaymış, hemen çıkman gerek
kızlar yaa ne bıleyım cunku bu bayan genelde boyle ben hep ıs cıkısı falan gıttıgımde skaın olur dıyorum nobetcı oldugu gunlerde 20 kısı oluyor hep onumde 6,30 da gıdıp 9,30 da ıcerı gırıyorum hep oyuzden hemen gırecegıme ınanmıyorum o yuzden sıkıntı olmasın dedım ama bılemedım yaa bırde bugun gıremezsem yarın ıcın hıc ızın alamam ne bıleyım yaa kafam karıstı zaten ılıskı gunu verecek yıldızın dedıgı gıbı eger gunde 2 mm buyuyorsa bugun yada yarın zaten catlama zamanı zaten doktorda bunu hesaplayıp cagırmıstı gıdecegım gun asırı ılıskı dıyecek o kadar saat beklememe bunun ıcın degermı bız gun asırı ılıskıye devam edelım dıyorum ne dersınız?
kızlar yaa ne bıleyım cunku bu bayan genelde boyle ben hep ıs cıkısı falan gıttıgımde skaın olur dıyorum nobetcı oldugu gunlerde 20 kısı oluyor hep onumde 6,30 da gıdıp 9,30 da ıcerı gırıyorum hep oyuzden hemen gırecegıme ınanmıyorum o yuzden sıkıntı olmasın dedım ama bılemedım yaa bırde bugun gıremezsem yarın ıcın hıc ızın alamam ne bıleyım yaa kafam karıstı zaten ılıskı gunu verecek yıldızın dedıgı gıbı eger gunde 2 mm buyuyorsa bugun yada yarın zaten catlama zamanı zaten doktorda bunu hesaplayıp cagırmıstı gıdecegım gun asırı ılıskı dıyecek o kadar saat beklememe bunun ıcın degermı bız gun asırı ılıskıye devam edelım dıyorum ne dersınız?
gunaydın kıssslar,
herkese iyi haftalar olsun,,
bende doktor takibinde bu ay gitmeeye karar verdim 19 martta yumurtam çatlıcak olçüye ulaşmıstı ..
çalışmalar yapıldı ..herhalde çatlamıs döllenmiş hücrelere bolunmeye başlanmıstır dıe umud ediyorum
hosgeldın halev cım
sen nasılsın kuzum demek persembeyı beklemeye karar verdın
beklerız canım bu arada ıdrar testı yapmaktanda vazmı gectın?
bende evet halletmeye calısacagım yaa ne bıleyım yanı sonucta bugun boyutuna bakacaktı
ama bılemedım yaa pek de hevesım kalmadı bu rahım fılmıne taktım kafayı
arkadaşlar ben ekimden beri doktor tedavisindeyim, hsg, hormon , eşimin tahlilleri hepsi normal.. ama adet düzensizliği ve doğal olarak yumurtlama bozukluğu var. önceki ay günde 2 tane klomen içtim yumurta büyümedi,,, geçen ay günde 4 tane klomen içtim, 2 tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi yaptırdım... bugün iğnenin 15. günü, önceki gün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı, dün yine test yaptım bu sefer çoooook silik çıktı. heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişti, o yüzden çıktı diye düşünüyorum.. gidip kan testi filan yaptırmaya cesaretim yok, idrar testinede cesaretim yok, bu sefer hiç bişey çıkmayacak, ben bi kaç gün daha bunalım takılıcam... off çok canım sıkkın ya, ne olacak böyle durumumuz... eşim o kadar hevesliki her akşam soruyo ne zamna belli olacak diye, bana bi poşet bile taşıtmıyo,ona nasıl dicem bişey yok diye
halevcim sen nasılsın senin oprdan sonra hamilelik belirtiler farklı mı oluyo ben sankı ole bişey
okumuştum
nasıl varmı peki bişey
günaydın kızlarrr, herkese iyi haftalarişlerim vardı gelemedim hemen bu saat oldu anca
bende gelen giden bişi yok şimdilik kuzucum, yarın test günüm ama beklesemmi yapsammı bilemedim doğrusu :26: yarın 31 gün tamamlanıo ama karnım feci ağrıyo hayırlısı bakalım
ohh maşallah haftasonu gezilmişte gezilmişyarasın bebişim, haftaiçi yorgunluğunu almıştır
ee tatlım pzt doktorun gel dediyse bi saat verip araya sıkıştırsınlar seni... geçen bana ööle yapmışlardı, dolu dediler ama dr görmek istedi dedim. peki o zaman şu saatte gelin demişlerdi. sana neden ööle bişi demediler ki :26: olmadı kendi testlerini evde mutlaka yap ranacım
benim bildiğim yumurta günde 2 mm büyüyodu şeker
günaydın halevim, demek perş teste gideceksin, evde yapmayacaksın. sen nasıl kendini iyi hissediosan ööle yap güzelimbiz de bekleriz senle bir... yeterki sonuç iyi olsun, ne kadar istersen o kadar bekleriz
doğum günümüz iyi geçti bitanem, inş bizim içinde toplanabiliriz kuzucum
yıldızcım hosgeldın canım,
canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ben açıkçası hastası çok olan dr pek guvenmıyorum baştan sagma bakıyolar gıbı gelıyolar bana
benim başıma geldi. kadın bendeki kisti demek yumoş sanmış. çok ıyı dediler gıttım bana kıst falan yapışıklık hiç bişeyı gormedi.
kafanı karıştırmım ama
aklında soru işareti kalmasın istersen yıne de gıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?