kızlar ben geldimmmm ama yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum
nurcum şükürler olsun canım yaaa allah tamamına erdirsin darısı başımıza işallah dur halayımıda çekiyim
senle beraber bu ay baya bereketli oldu burası
bende hala adet olmadım arkidişlerim arada karnıma bacaklarıma ağrı giriyo ama gidiyo bakalaım heves yapmıyorum fazla.beklemedeyim sizler nasılsınız bakalım
nalancım ikizmiiiii aaaaa ay ne güzel olur
hoşgeldin canım demek adet olmadın daha seninle benim aramda 2 gün var sanırsam benimde adetimin üzerinden geçeli bugün 29.günüm canım bende 30u geçmek istiyorum ne olur ne olmaz diye evet güzelim perşembede karar kıldım mübarek gün Allahım hayırlı haberler almayı ve sizlerede güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize canım.
benımde soyle hesaplamam oluyor sekerım persembe doktora gıttık 11,7 mm (eger gunde 2 mm buyuyorsa) cuma 13,7 mm cumartesı 15,7 mm pazar 17,7 mm pazartesı 19,7 mm oluyor bugun ıcın 19-20 arası yumurta catlıyor dıyorlar ya ne bıleyım dogrumu hesaplıyorum acaba?
yemeğe çıkıyorum lütfen çok yazmayın acıyın bana afiyet olsun sizlere canlarım
yıldızcım dogru hesaplamısım degıl mı
bız dun calıstıkbugun gene calıssak ne olurkı
bsey olmaz canım hıcbsey olmazsa ömrünz uzar kılo verrsnz en azındn :)
hoşgeldin canım aramıza inşl en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sonuna kadar gitmek nasip olur bu defakızlar merhaba bende yenı uye oldum bendede pcos var 4 yıllık evlıyım 2 kere kaybettım bebeklerımı 1. bos gebelık 2. 7 haftalıkken kalbı durdu sımdı puregon pen kullanıyorum acaba bı ıse yarar mı pcos olupta hamıle kalan varmı acaba ?????????
evet hayatım bu ara öğürtmeye saldı kendini annecim sana rahatsızlık vermeyi bırakacam ama daha zamanı var diyor sanırımgünaydın bacılarrrrrrrrr herkeşlere güzel mutlu umutla dolu haftalarrrrrrrrrrrrrrrr........
bugün işe başladım ve sanırsam test için perşembe gitmeye karar verdim aslında çok karışık kafam ama beklemeyi istiyorum çok şükür bugüne kadar sabrettim 2 gün daha sabrederim diye düşünüyorum
yıldızcım doğum günü partiniz güzel geçmiş inşallah en kısa zamanda birde senin için toplanılır canım
narcım demek adetin gelmedi henüz hayırlısı olsun canım biz bekleriz sen ne zmana istiyorsan o zaman yap testini
asyacım şuan varmışsındır bekli inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
ranacım inşallah dr işini halledebilirsin canım
ericacım sende de gelen giden yok demek ki hadi hayırlısı olsun canım
melikecim sende iyisin umarım
Adacım annen ne durumda hastaneden çıktımı bi gelişme varmı kuzum
Esincim senin bebişde sadece öğürtüyor demek ki hadi bakalım az kaldı desene bugünlerin geçmesine umarım kontrolünde iyi geçer kuzum
Nalancım değerin çok güzel katlanmış sonuna kadar böle güzel haberlerle gelmek nasip olsun canım
Nurcum değerin bence gayet iyi inşallah katlanmış olarak gelirsin güzelim
Sevdecim sende gel artık yaaaaaaaaa
burdayım şekerim haftasonunun yorgunluğunu attım heralde geç uyandım sonra yazılanları okudum ama acıkmıştım cevap vermeye dayanamadım karnımı doyurup geldimyıldız, nar,ada,esin,halev nerelerdesiniz kızlar yaa
inşl hayatım bizimde umutlar o yönde hepiniz içingunaydın kıssslar,
herkese iyi haftalar olsun,,
bende doktor takibinde bu ay gitmeeye karar verdim 19 martta yumurtam çatlıcak olçüye ulaşmıstı ..
çalışmalar yapıldı ..herhalde çatlamıs döllenmiş hücrelere bolunmeye başlanmıstır dıe umud ediyorum
sende hoşgeldin hayatım aramıza inşl gelmiştir bu ay meleğin hayırlı haberlerini alırızarkadaşlar ben ekimden beri doktor tedavisindeyim, hsg, hormon , eşimin tahlilleri hepsi normal.. ama adet düzensizliği ve doğal olarak yumurtlama bozukluğu var. önceki ay günde 2 tane klomen içtim yumurta büyümedi,,, geçen ay günde 4 tane klomen içtim, 2 tane yumurta vardı, çatlatma iğnesi yaptırdım... bugün iğnenin 15. günü, önceki gün idrar testi yaptım çok belirgin çıktı, dün yine test yaptım bu sefer çoooook silik çıktı. heralde çatlatma iğnesinin etkisi geçmemişti, o yüzden çıktı diye düşünüyorum.. gidip kan testi filan yaptırmaya cesaretim yok, idrar testinede cesaretim yok, bu sefer hiç bişey çıkmayacak, ben bi kaç gün daha bunalım takılıcam... off çok canım sıkkın ya, ne olacak böyle durumumuz... eşim o kadar hevesliki her akşam soruyo ne zamna belli olacak diye, bana bi poşet bile taşıtmıyo,ona nasıl dicem bişey yok diye
yıldızcım hosgeldın canım,
simdi tekrar aradım guzelım yaa off ne bıleyım yaa dedım boyle boyle ayse hanıma mı gelecektınız dedı evet dedım bana bır saat soyleyın cunku ısten ızın alıp gelecegım dedım yaa su an bıle cok yogun gelsenızde 3-4 saat beklersınız dıyocok yogun bugun dedı dogrudur da ıste bende gıdıp 4 saat orda nasıl beklıyım yaa esımde gıt dıyor ama gıttım dıyelım o kadar saat bekle kadının 4 de bıtıyormus mesaısı sonra muayene olamazsam dıye korkuyorum ne yapsam kı yıldızcım ya:44:
yıldızcım dogru hesaplamısım degıl mı
bız dun calıstıkbugun gene calıssak ne olurkı
super hiç gulecım yoktu
günaydın canlrım hepimize güzel bir hafta diliyorum inşl bol müjdeli haberlerimiz olur bu haftada topiğimizin bereketi arttıkça artar
ericacım seninde günler az kalmış hayatım valla sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi ve tabi yıldızımızında güzel haberini ard arda verin bakalım bize güzel haberleri nar yıldız halev erica
ranacım, bi ovu testi yap bakalım güzelim, çift çıkarsa bugünde devam edersiniz, çıkmazsa 2 günde bir devam edersinizçift çizgiyi yakalamadan üst üste hakkını kullanma bence şekerim
bsey olmaz canım hıcbsey olmazsa ömrünz uzar kılo verrsnz en azındn :)
günaydın canlrım hepimize güzel bir hafta diliyorum inşl bol müjdeli haberlerimiz olur bu haftada topiğimizin bereketi arttıkça artar
hoşgeldin canım aramıza inşl en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sonuna kadar gitmek nasip olur bu defa
evet hayatım bu ara öğürtmeye saldı kendini annecim sana rahatsızlık vermeyi bırakacam ama daha zamanı var diyor sanırım
işe başladın demek bugün özlemişsindirde hayırlı olun güzelim perşembede mi karar kıldın test gününe hadi hayırlısı olsun dediğin gibi transferinde mübarek günde yapıldı hamilelik haberinide mübarek günde alalım bu kadar bekledik bekleriz az daha
ama saat kaçta verecen haberi benim perşembe 2de randevum var halaya yetişmem lazım
burdayım şekerim haftasonunun yorgunluğunu attım heralde geç uyandım sonra yazılanları okudum ama acıkmıştım cevap vermeye dayanamadım karnımı doyurup geldim
inşl hayatım bizimde umutlar o yönde hepiniz için
sende hoşgeldin hayatım aramıza inşl gelmiştir bu ay meleğin hayırlı haberlerini alırız
canım benede bugün doktora gitmye çalışsan iyi olurdu zaten yarısını atlattın sayılır bugünde gitsen bu ay böyle denesen geçen ay gitmemiştin zaten bir fırsat yaratta git hayatım
adacım hala gelmemiş inşl iyidir annesine gitmiştir belki
narım gelmemiş kuzucum kırmızılar inşl bebeiş gelmiştir bu ay
melikecem bilgissayar sounun çözülmüş neyseki artık aramızdasın
ericacım seninde günler az kalmış hayatım valla sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi ve tabi yıldızımızında güzel haberini ard arda verin bakalım bize güzel haberleri nar yıldız halev erica
hoşgeldin esincim, ayyyy kuzummmm inş ard arda verebilirz haberlerimizi, emme karnım çok ağrıyoooo sabahtan beriiii :26:
yıldızcım sımdı tekrar aradım gelırsem 4 e kadar gırememe gıbı bır ıhtımalım olur mu dedım su an randevulu hasta harıcı bekleyen 28 kısı var dedı
o ne demek kız omrunuz uzar ?? ılk defa duyuyorum
hiç belliolmaz bebeğim biz hamile olduğumuz halde karın ağrımız oluyor arada belki tutunma çabasıdır bekleyip görücez inşlhoşgeldin esincim, ayyyy kuzummmm inş ard arda verebilirz haberlerimizi, emme karnım çok ağrıyoooo sabahtan beriiii :26:
yıldızcım sımdı tekrar aradım gelırsem 4 e kadar gırememe gıbı bır ıhtımalım olur mu dedım su an randevulu hasta harıcı bekleyen 28 kısı var dedı
ilişki kalori yakmaya yardımcı oluyor canım hatta cıddı bı oranda buda saglık durumunu önemli yönde etkılediği için ömrü uzatıyor MUŞ:)[/QUOTE
ben erkekte kalori yaktığını biliyorum hayatım bir seferde 700 kalori gidiyomuş erkekte
ama insanı gnçleştirdiği söyleniyo gerçekten
gecenkındede oyle olmustuya yıldızcım hemen karamsarlıga vurma kendını uyku halın devam edıyormu??
hiç belliolmaz bebeğim biz hamile olduğumuz halde karın ağrımız oluyor arada belki tutunma çabasıdır bekleyip görücez inşl
maşallah hayatım çok bekleyen varmış randevulu dışında hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?