Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

henüz belli değil cnm cumartesi çağırdı bakalım :))

evet hayatım ikimiz arasında 2 gün var. benim yarın 31 gün oluyooo, ne zaman apacağıma karar veremedim :26: inş perş sana uğur getirir kuzucum, mübarek günde güzel haberlerini verirsin bizlere

evet doğru hesaplıon kuşum, o zaman bugün yarın çalışma gününüz olsa gerek

yemeğe çıkıyorum lütfen çok yazmayın acıyın bana afiyet olsun sizlere canlarım

tamam bebişim yazmayız çok

günaydın canlrım hepimize güzel bir hafta diliyorum inşl bol müjdeli haberlerimiz olur bu haftada topiğimizin bereketi arttıkça artar
hoşgeldin canım aramıza inşl en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun sonuna kadar gitmek nasip olur bu defa
evet hayatım bu ara öğürtmeye saldı kendini annecim sana rahatsızlık vermeyi bırakacam ama daha zamanı var diyor sanırım
işe başladın demek bugün özlemişsindirde hayırlı olun güzelim perşembede mi karar kıldın test gününe hadi hayırlısı olsun dediğin gibi transferinde mübarek günde yapıldı hamilelik haberinide mübarek günde alalım bu kadar bekledik bekleriz az daha
ama saat kaçta verecen haberi benim perşembe 2de randevum var halaya yetişmem lazım
yıldız, nar,ada,esin,halev nerelerdesiniz kızlar yaa
burdayım şekerim haftasonunun yorgunluğunu attım heralde geç uyandım sonra yazılanları okudum ama acıkmıştım cevap vermeye dayanamadım karnımı doyurup geldim
inşl hayatım bizimde umutlar o yönde hepiniz için
sende hoşgeldin hayatım aramıza inşl gelmiştir bu ay meleğin hayırlı haberlerini alırız

canım benede bugün doktora gitmye çalışsan iyi olurdu zaten yarısını atlattın sayılır bugünde gitsen bu ay böyle denesen geçen ay gitmemiştin zaten bir fırsat yaratta git hayatım
adacım hala gelmemiş inşl iyidir annesine gitmiştir belki
narım gelmemiş kuzucum kırmızılar inşl bebeiş gelmiştir bu ay
melikecem bilgissayar sounun çözülmüş neyseki artık aramızdasın
ericacım seninde günler az kalmış hayatım valla sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi ve tabi yıldızımızında güzel haberini ard arda verin bakalım bize güzel haberleri nar yıldız halev erica

yıldızcım dogru hesaplamısım degıl mı
bız dun calıstık bugun gene calıssak ne olurkı

ranacım, bi ovu testi yap bakalım güzelim, çift çıkarsa bugünde devam edersiniz, çıkmazsa 2 günde bir devam edersiniz çift çizgiyi yakalamadan üst üste hakkını kullanma bence şekerim

hoşgeldin esincim, ayyyy kuzummmm inş ard arda verebilirz haberlerimizi, emme karnım çok ağrıyoooo sabahtan beriiii :26:

ranacım, bi ovu testi yap bakalım güzelim, çift çıkarsa bugünde devam edersiniz, çıkmazsa 2 günde bir devam edersiniz çift çizgiyi yakalamadan üst üste hakkını kullanma bence şekerim

yıldızcım sımdı tekrar aradım gelırsem 4 e kadar gırememe gıbı bır ıhtımalım olur mu dedım su an randevulu hasta harıcı bekleyen 28 kısı var dedı

evet oyle canım az kaldı bende gzl haberler umuyorum ama blmıorm ılk gunlerdekı heyecanm kalmadı umudm yok gibi gelıo ama hayırlısı

canım benede bugün doktora gitmye çalışsan iyi olurdu zaten yarısını atlattın sayılır bugünde gitsen bu ay böyle denesen geçen ay gitmemiştin zaten bir fırsat yaratta git hayatım
adacım hala gelmemiş inşl iyidir annesine gitmiştir belki
narım gelmemiş kuzucum kırmızılar inşl bebeiş gelmiştir bu ay
melikecem bilgissayar sounun çözülmüş neyseki artık aramızdasın
ericacım seninde günler az kalmış hayatım valla sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi ve tabi yıldızımızında güzel haberini ard arda verin bakalım bize güzel haberleri nar yıldız halev erica[/QUOTE]

hosgeldın esıncım demek aclıga dayanamadın ıyı yapmıssın canım
yaa calısıyorum ama ıste bakalım cımaya calısacagım bırazdan canım

hoşgeldin esincim, ayyyy kuzummmm inş ard arda verebilirz haberlerimizi, emme karnım çok ağrıyoooo sabahtan beriiii :26:
hiç belliolmaz bebeğim biz hamile olduğumuz halde karın ağrımız oluyor arada belki tutunma çabasıdır bekleyip görücez inşl
yıldızcım sımdı tekrar aradım gelırsem 4 e kadar gırememe gıbı bır ıhtımalım olur mu dedım su an randevulu hasta harıcı bekleyen 28 kısı var dedı

maşallah hayatım çok bekleyen varmış randevulu dışında hayırlısı olsun bakalım

gecenkındede oyle olmustuya yıldızcım hemen karamsarlıga vurma kendını uyku halın devam edıyormu??

ayy ne biliim güzelim ya düne kadar hiç karın ağtısı yoktu sabah başladı, inş geçer :26: uyku halim var olmaz mı dün yine erkenden yattım :82: bi tarafım pır pır diğer tarafımda bekle dio, ne etcem bilemedim kuzuuu

ay ne biliyim esincim ya, inş dediğin gibi tutunma çabasıdır. çok meraktayım çookk, içerde neler oluyo bi bilsem rahatlıcam da ne zaman yapsam bilemedim testi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…