Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

seni çok iyi anlayabiliyorum canım keşke bilsek içerdeneler oluyor ama malesef işte hayırlısı neyse ol olsun inşl

inşallah ranacım, evet tahminen bugün istenilen büyüklüğe erişmiş oluyor yumoşun madem izin alamıyon yıldızın dediği gibi ovu. testi ile takip etmeye çalış ve günaşırı yapın ilişkinizi her işte vardır bi hayır canım sıkma canını

valla canın ne zaman istiyorsa o zaman yap canım hiç zorlama kendini sabredebiliyorsan bekle bencede herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek nasip olur canım hepimize,
bu arada aferin fazla yazmamışsınız

hoşgeldin canım evet işe başladım canım aslında sabah kalkıp zinde olmayı özlemişim perşembede karar kıldım canım inşallah hayırlısı ile Rabbim meleklerimi nasip eder hepicimiz güzel haberler veririz inşallah perşembe kan verirsem sabah 9,30 a doğru hastanede oluruz acil olanların sonucunu 1,30 saatte çıkarıyorlar 12ye doğru sonucumu öğrenirim diye düşünüyorum yani sen gitmeden sonucumu öğrenirsin tatlım inşallah hesapladığım gibi olursa

ya kızlar neden avatarım hakkında yorum yapmıyonuz bakimmmmmmmmmm

ben sabah yazacaktım canım gercekten bu doktor ısıne kafa yorunca unuttum valla hem avatarın hemde yazın cok guzel olmus canım ınsallah ugur getırır sana bız persembeyı beklerız canım yeterkı sen kendını hazır hısset

haha pardon canım benımm gzl haberlerın etkısınde kaldk heralde bıraz da kendımızı dusunmeye balsadk farketmemısız cok gzl olmuslar hssedebldıgın ıcın mı bunu koydn cok gzl bagdasms

sağolun canlarım avatarımda ana rahminde ikiz bebekler var ve yazımıda ona göre yazdım hatta hissettiğimi dile getirmek istedim beğendiğinize sevindim hayır olur inşallah perşembe hepimiz için güzel haberler vermek nasip olur

cok gzller tatlım insallah dediğin gibi olur benm de test gununu persembe verıyo ama braz daha beklesemmı dıyorum

seni çok iyi anlayabiliyorum canım keşke bilsek içerdeneler oluyor ama malesef işte hayırlısı neyse ol olsun inşl

tabi esincin hayırlısı bakalım, bu hafta içi öğrenecez içerde neler olduğunu, kırmızılar mı bebiş mi

hazır olunca yapıcam güzelim bakalım bu ay kısmetimizde ne var :26:
avatarın ve yazın mükemmel olmuş tatlım, uğur getirsin inş bitanem

canım avatarın çok güzel olmuş dha önce dikkatimi çekmişti ama fırsat olmadı söylemeye bikaç gün oluyo değişeli ama yazın süper sizi hissedebiliyorum

cok gzller tatlım insallah dediğin gibi olur benm de test gununu persembe verıyo ama braz daha beklesemmı dıyorum

halevcim inşl hesaplaman tam tutarda bende gitmeden öğrenirim hayatım test sonucunu

canım bende gordum inan içimden ne geçti bılıyomusun

inşallah ikiz olur

hazır olunca yapıcam güzelim bakalım bu ay kısmetimizde ne var :26:
avatarın ve yazın mükemmel olmuş tatlım, uğur getirsin inş bitanem

ayyyyyyy çooooooookkkkkkkk teşekkür ederim hepicinize canlarım Allahım hayırlısı ile güzel sonuç nasip etsinde tek ikiz farketmiyor gerçekten

Ericacım ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman yap tabiki sonuçta senin ne durumda olduğun önemli

Yıldızcım sende öle yap bakalım umarım hepimiz için hayır olur canlarım

ben geldım şekerlerımm evt guzel haberlerımle hemde. değerim 46.53 ten ,152.84e çıkmıs ayy öle içim rahatladıkı sıra geldı kesemızı gormeye hayırlısıyla onuda gorsek içim rahatlıyacak. haftaya çarşamda kesemız allahım izin verırse... geçmişi okuyup hemen gelıyom kızlarrrr

kızlar ben yarın gıdecegım doktora yarın ıcın ızın alırım artıkım ne yapalım bugun gectı ama ben genede bu aksamı preseed ıle degerlendıreyım dıyorum catlama oncesınde sprem bulunsun dıyorlar oyle yapalım bakalım
gec kalmıs olmam demı ??

Son düzenleme:

tatlım olsun sen yıne degerlendır bışey kaybetsın :))

hoşgeldin ne güzel bi haber bu bak ne güzelde artmış değerin maşallah diyelim inşallah kesenide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın ve herşey daha güzel olucak inşallah canım

olsun bakalım canım en azından yumoşunun boyunu öğrenmiş olursun hadi bakalım inşallah yarın gidebilirsinde güzel haberlerle gelebilirsin canım

gozunaydın canım darısı keseye kalp atıslarına ve kucagına alamaya ınsallah

Aman yarabbbimm bu nidir yaaa oku oku bitmedi arayada yemek girdi sonra şube müdürüm geldi karşıma oturdu çay içti okuyamadım ayol bir türlü bitti neyseki
Eveeettt başlayalım sıradan halevim şekerim işallah bu resimdeki gibi masum güzel yavrucuklar taşıyorsundur göbüşünde şu an.madem Perşembe belirledin bekleriz o günü mübarek günde güzel müjdeler ver bize canım benim
Yıldızcım sende de mi ağrı var canım benim cumartesi başladı sabah oluyo özellikle aha geliyo diyorum yok akıntı oluyo. Ara ara ağrı giriyo geçiyo. Bugünde göğüslerimin acısı gitti uçlar acıyo bi tek bir de şişlik var. Çok tırsıyorum adet gelcek diye seni çok iyi anlıyorum tatlım ama ben daha test yapamam yaa %90 hamileyim demeden yapmıcam test.bu arada ablanın kutlaması pek güsel olmuş ortamın burukluğunu da çok güzel kapatmışsın zeki arkadaşım benim işallah hemen ablanın arkasından sen de müjde verceksin cicim
Ranacım demek randevu alamadın e o zaman bukadar stres yapcağına ovulasyon testini dene preseedle canım. Bu ay da böyle olsun nasılsa doktorda büyüklüğüne bakıp gün vercekti kasma kendini illa gitcem diye de. benim geçen Cuma doktorda yumurtladığımı görmemin üstünden 2 hafta geçti. Bir sonraki günde ağrılarım olmuştu. Yani asıl adet günüm cumartesiydi. Ağrılarım da o gün başladı o günden beri adet sancısı gibi sancım var şekerim
Asyacım sen izmirdesin muhtemelen akşama döncen hemen haberdar et bizi canım
Nurcum ultrasonda ne zaman görceksin canım ayyy ne kadar heyecanlısındır kimbilir eşine nasıl söyledin beraber mi öğrendiniz yoksa
Ericacım ağrılarınmı var canım yoksa geçti ağrılarımı dedin tam aklımda kalmamış benim de adet günüme kadar hep batma vardı adet günü bir anda o bitti adet sancısı gibi başladı hala da öyle devam ediyo
Esinim öğürmemiiiii ah kıyamam sana her gün yeni bir şeyler çıkıyor ama en azından gitgide derecesi hafifliyor sanki Perşembe de buluşmanız var hadi bakalım süslen bebeciğine giderken annesini en güzel haliyle görsün
Adacım melikecim nalancım kuzeycim nasılsınız sevdem gelmemiş bi daha adacım bi sorun yok dimi canım hala moralin bozuk muhtemelen gel canım konuşunca rahatlarsın

evet tatlım kasıklarımdaki agrıve batmalar gectı arada bir karnmda adet agrısı gıbı agrılar hıssedıyorum ki normalde adet olcagım zaman boyle agrılar cekmezdım.bakalım beklıyoruz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…