Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin canım inşallah Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için sıraya boncuk gibim dizilelim hamileyim diye inşallahhhhhhhhhh

tebrik ediyorum seni geçmişe gidip Nar için güzel hesaplamalar yapmışsın canım

evet geldım şekerlerım. ya az once yazdım herşeyı elektırık gıtmezmı bastım kufuru adamlara valla sınırlendım ne guzelde yazmıstım.neyse yenıden yazıcam artık
ranacım canım çok saol canım benım ınsl sana nasıp eder en yakın zamada tatlım. bu arada doktoronun hastasıda çokmus arkasların dediği gibi hastası çok lan doktorlar sallıyo genelde. hoş olmayıpta sallayanda varda

halevım perşembe mubarek gunde alırsın guzel haberı inş bızı sevıncımız yasatırsın tatlım. bu arada avatar resım harıka rabbım içine doğup öle koymus olasın ve hemen öyle ıkızlerın olur kuzum

yıldızcım sen nasılsın canım göremedım canım senı yoğunsun galıba, senın testde yaklasmıs bu ay topik yıkılır ınş hamiş haberlerınden

narcım senınde kırmızılar gelmez ağrın bebek ağrısıdır inş, gelmiştir miniğin canım. benım kese haftaya çarsamba hayırlısıyla.

esincim sen nasılsın canım .öğürmelerde yorar senı valla benım başladıda bugun hastanede öğürmekten helak oldum.sana bışey soracam canım ya. sen bebeğin kesesını gördüğünde değerın kaçtı senın

asyacımda varmıstır izmire hayırlı haberlerıyle gelır inş
adacımız nerde onu göremedım oda bebişide iyilerdır inş
melıkecım ,erica canlarım sizler nasılsıız sızde ne var ne yok bakalım

bana kalsa gunu geldıgınde hemen yaparm ama bıkac gun gecse mı dıede dusunuyorum.emın deılgım tatlım

hoşgeldin canım valla benimde evdeyken öle olmuştu hakkaten insan sinir oluyor o kadar yazdığını baştan yaz bide ilk yazdığındakileri unutabiliyorsunda:84: ne güzel keseyi haftaya çarşamba görecekmişsin oyyyy ne güzel birşeydir kimbilir Rabbim hepimize yaşatsın inşallah hayırlı zamanlarda

evet canım perşembe büyük gün olucak inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür de bende sizleri güldürürüm canım Allahım hayırlısını versin, inşallah Rabbim avatarımdakini içime doğdurmuştur inşallahhhhhhh

dger kızlarada dedım canım kasıklarmdakı agrı ve batma gttı sadece arada bir adet agrısı gıbı bı agrı var karnmda sadece fazla umudum yok ama az önce farkettm 2 gundr wc ye cok cıkıyorm. bugun 5-6 kere cıktım.ama ynede kendımı umutlandrmak ıstemıyorm ama Allahtan hayırlısı beklıyorum.peki sen nasılsın lokumum miniğin nasl:)

canım sende hoş geldin beklıyorum işte bende 4 gozle amlıyat gunumu olsamda kurtulsam bole beklemek çok zor

ayy inş canım, bu ay hepimiz için hayırlı olsun inş

ayy canım maşallah ne güzel artmış değerin inş çarş günü kesenizi görüp, sonra kalp atışını duyarsınız kuzucum sonradaaaa sağlıkla kucağınıza alırsınız

değerlendir bugünüde o zaman ranacım ama sen yine de bi ovu testi yap em güzelim yok yok geç kalmış olmazsın, zaten çalışmada yapmışsınız

ayy sorma narcım bende de sabahtan beri acayip ağrı var, 10 kere wc ye girdim geldi die amma şimdilik gelen giden yok , aynen dediğin gibi gidiorum akıntı gelio çıkıorum... ben yarın 31 günü bitiriyorum bakalım, hala kararsızım test konusunda :26:
ablamın kutlaması çok iyidi güzelim saolasın, inş müjde vermemiz bizlerinde yakındır şekercim

ayy o çok sinir bozucu bişi yaa, yazıosun çat elektrik gidio tabiii yazdıklarında ben bi giriorum bi çıkıorum kuzucum, accık bi yoğunluk var pazrt old dolayı benm testte yaklaştı bitanemde, biri benm yerime ben uyurken yapsa çok iyi olcak sanki bi türlü elim gitmio, testimde var iki farklı marka ama yapabilene aşkolsun

valla aynen öle canım ya tam gönderıyodum gitti.unutuyonda doğruevet canım ya çok guzel biduygu ilk teste deılde ıkıncı teste daha çok heyecanlandım öğürme bı taraftan, herkes bana bakıyo ıkıde bı tuvalete gıdıyom hastanede öğürmeye rabbım oheyecanı sizede yastsın canım içime doğuyo ama senın haberını alıcaz inş halayıda çekıcez allahın izniyle. bak ben buay hıç bişey yapmadım sizde bılıyosunuz. sadece doktorun söledığı gunlerde bıde test yapmıstım silik çıkmıstı ogunlerıde değerlendırdım ben hiç umudum yoktu aslında. hatta geçen pazar ağrım başladı eşime dedımkı benım gene gelıcek yarın elımızı öper dedım oda olsun belkı aşılama olucak hayırlısı dedı, bak şimdi allahım isteyınce oluyo yeterkı allatan ıstememız ben bu ay okadar çok dua ettımkı anlatamam. allahım doğal yolla kalıyım dıe. bıde bız eşimle nısanda memlekete duğune gıdıcez allahım dedım köye gıtmeden hamıle oluyım. kım soru sorduğunda ben de hamıleyım dıebıleyım dıe çok dua ettım allahım dualarımı kabul ettı çook çook şükür allahıma

Canlarım işallah benim için dilekleriniz gerçek olur da size müjdeli haber veririm
Ranacım canım ne zahmetlere girmişsin öyle şekerim geçmişi okmuşsun falan sağol tatlışım benim. Evet aslında dediğin doğru kist olduğunu sanmıyorum çünkü çatlama ağrısı da oldu doktor da yumurtanın kaybolduğunu söyledi. Ama adetim normalde 29 gün olduğu için ve bu geçtiğimiz cumartesi de tam adet günü gibi belirtiler başladığı için muhtemelen 19u adet günüm o yüzden en azından bir iki gün daha geçsin didim. Malum hem bahar ayı geldi o da aksatır böyle günleri. Negatif görmektende çok korkuyorum o yüzden bir iki gün daha beklicem.dediğin şeyi bende düşündüm belki hamişsem ilaç falan verir doktor. O yüzden çok uzatmıcam beklemeyi gecikme 2 gün oldu 4 gün olsun heralde cesaret gelir

canım evet benımde aynen öle oluyodu ellı kere tuvalete gıdıyodum sonra batmalarım oluyodu. aksam mıdem yanıyodu karnım ağrıyodu belım desenız öleydı canım. ama ben anladım bı değişiklik olduğunu çünkü adet sancım benım çok fecı oluyodu bu sancıda bazen gırıyo sureklı deıl ağrıdığı zaman derdım tamam şimdi gelıcek dıe ama olmadı ve bebeğim geldı inş senınde öledır canım benım mınık benı zorluyo bıraz erken başladı yaramazlığa mıdem kötu olyo anlıyacağın hele sabah yemek yedıkten sonra

ne güzel ki Rabbim bu içten gelen güzel dualarını kabul etmiş ve içine minnak bi can vermiş inşallah her kontrolü güzel geçer canım ve inşallah bende sizler gibi hayırlısı ile mutlu haberler veririm

yıldızcım, narcım, melikem ve ericacım da ardımızdan gelirler inşallahhhhhhhhhhh

kızlar mrb. daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüpheleniyo diye. testlerde hcg normal çıktı fakat progesteron 13 çıktı. dr değer düşük dedi. boş gebelik olma veya düşükle sonuçlanma ihtimali var. bilgisi olan kızlar yazarmısınız

bencede geçir 1-2 gün daha canım hem daha bi emin olursun sonuçtan da

evet canım bende dıyorum normal de perşembe gunu dıo teste ama cuma yada c.tesi yapıyım gercı c.tesi yede kadar bekleyeblrmıyım blmııorm ama sonrakı haftaıcı de bsey olrsa kan testı yaptrrm dıorm bakalım hayrlısı

inş canım onuda görecem çarşambaya. senın testıde eşin yapsın sana çaktırmadan sen uyuklarken baksana erkenden yatıyomuşun zaten bı süpiriz yapsın sana. evett yıldız sen hamılesın desın inş eşinn

iyi düşünmüşsün tatlım belki sende perşembe mübarek gün yaparsın testi ikimizde patlatıveririz güzel mutlu haberleri ne şahane olur dimi

aman tatlım senınle olsunda mınıgın bıraz rahatszlık cekmeye dayan.mide yanmasını blmıyordm cnm ben aclıktn falan sanıyorm mıdemdekı yanmayı 1 de yedım yne yanma var blmıorm valla karıstm cok adet olcak gıbı hssedıyorm kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…