Aman yarabbbimm bu nidir yaaa oku oku bitmedi arayada yemek girdi sonra şube müdürüm geldi karşıma oturdu çay içti okuyamadım ayol bir türlü bitti neyseki
Eveeettt başlayalım sıradan halevim şekerim işallah bu resimdeki gibi masum güzel yavrucuklar taşıyorsundur göbüşünde şu an.madem Perşembe belirledin bekleriz o günü mübarek günde güzel müjdeler ver bize canım benim
Aman yarabbbimm bu nidir yaaa oku oku bitmedi arayada yemek girdi sonra şube müdürüm geldi karşıma oturdu çay içti okuyamadım ayol bir türlü bitti neyseki
Ranacım demek randevu alamadın e o zaman bukadar stres yapcağına ovulasyon testini dene preseedle canım. Bu ay da böyle olsun nasılsa doktorda büyüklüğüne bakıp gün vercekti kasma kendini illa gitcem diye de. benim geçen Cuma doktorda yumurtladığımı görmemin üstünden 2 hafta geçti. Bir sonraki günde ağrılarım olmuştu. Yani asıl adet günüm cumartesiydi. Ağrılarım da o gün başladı o günden beri adet sancısı gibi sancım var şekerim
evet canım ya gıdemedım bugun ama yarın gıtmeye calısacagım ama bu aksam calısma yapalım dıyorum bır aksılık cıkmazsa egere aksam gıdınce bır test yapalım bakalım gercı senınkı doktor catladı dedıgıne gore sılık cıkmıstıya senınkıde gec gosterıyor sanırım neyse bız calısalım bakalım
guzelım sımdı gecmısı okudum da sneın yumurta 4 martta catlamıs doktorla tasdıklemıssınız zaten eee yumurta catladıkdan 14 gun sonra adetın gelmesı lazım gelmezse ya bebıs gelmıstır ya kıst (tabı bırıncı secenek bızım ıcın onemlı) 18 martta gelmesı lazımdı adetının ve bugun 21 mart gelmemıs canım bence yavastan dusunmeye basla testı cunku eger hamıssen gıt tekrar bır kontrol etsın doktorun belkı progestan falan verır guzelım rahım ıcın daha sıkı tutunsun dıye yanı nacızane fıkrım tabıkı
evet canım ya gıdemedım bugun ama yarın gıtmeye calısacagım ama bu aksam calısma yapalım dıyorum bır aksılık cıkmazsa egere aksam gıdınce bır test yapalım bakalım gercı senınkı doktor catladı dedıgıne gore sılık cıkmıstıya senınkıde gec gosterıyor sanırım neyse bız calısalım bakalım
guzelım sımdı gecmısı okudum da sneın yumurta 4 martta catlamıs doktorla tasdıklemıssınız zaten eee yumurta catladıkdan 14 gun sonra adetın gelmesı lazım gelmezse ya bebıs gelmıstır ya kıst (tabı bırıncı secenek bızım ıcın onemlı) 18 martta gelmesı lazımdı adetının ve bugun 21 mart gelmemıs canım bence yavastan dusunmeye basla testı cunku eger hamıssen gıt tekrar bır kontrol etsın doktorun belkı progestan falan verır guzelım rahım ıcın daha sıkı tutunsun dıye yanı nacızane fıkrım tabıkı
ayyyyyyy çooooooookkkkkkkk teşekkür ederim hepicinize canlarım Allahım hayırlısı ile güzel sonuç nasip etsinde tek ikiz farketmiyor gerçekten
Ericacım ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman yap tabiki sonuçta senin ne durumda olduğun önemli
Yıldızcım sende öle yap bakalım umarım hepimiz için hayır olur canlarım
tebrik ediyorum seni geçmişe gidip Nar için güzel hesaplamalar yapmışsın canım
evet geldım şekerlerım. ya az once yazdım herşeyı elektırık gıtmezmı bastım kufuru adamlara valla sınırlendım ne guzelde yazmıstım.neyse yenıden yazıcam artık
halevım perşembe mubarek gunde alırsın guzel haberı inş bızı sevıncımız yasatırsın tatlım. bu arada avatar resım harıka rabbım içine doğup öle koymus olasın ve hemen öyle ıkızlerın olur kuzum
evet geldım şekerlerım. ya az once yazdım herşeyı elektırık gıtmezmı bastım kufuru adamlara valla sınırlendım ne guzelde yazmıstım.neyse yenıden yazıcam artık
ranacım canım çok saol canım benım ınsl sana nasıp eder en yakın zamada tatlım. bu arada doktoronun hastasıda çokmus arkasların dediği gibi hastası çok lan doktorlar sallıyo genelde. hoş olmayıpta sallayanda varda
halevım perşembe mubarek gunde alırsın guzel haberı inş bızı sevıncımız yasatırsın tatlım. bu arada avatar resım harıka rabbım içine doğup öle koymus olasın ve hemen öyle ıkızlerın olur kuzum
yıldızcım sen nasılsın canım göremedım canım senı yoğunsun galıba, senın testde yaklasmıs bu ay topik yıkılır ınş hamiş haberlerınden
narcım senınde kırmızılar gelmez ağrın bebek ağrısıdır inş, gelmiştir miniğin canım. benım kese haftaya çarsamba hayırlısıyla.
esincim sen nasılsın canım .öğürmelerde yorar senı valla benım başladıda bugun hastanede öğürmekten helak oldum.sana bışey soracam canım ya. sen bebeğin kesesını gördüğünde değerın kaçtı senın
asyacımda varmıstır izmire hayırlı haberlerıyle gelır inş
adacımız nerde onu göremedım oda bebişide iyilerdır inş
melıkecım ,erica canlarım sizler nasılsıız sızde ne var ne yok bakalım
Eveeettt başlayalım sıradan halevim şekerim işallah bu resimdeki gibi masum güzel yavrucuklar taşıyorsundur göbüşünde şu an.madem Perşembe belirledin bekleriz o günü mübarek günde güzel müjdeler ver bize canım benim
Yıldızcım sende de mi ağrı var canım benim cumartesi başladı sabah oluyo özellikle aha geliyo diyorum yok akıntı oluyo. Ara ara ağrı giriyo geçiyo. Bugünde göğüslerimin acısı gitti uçlar acıyo bi tek bir de şişlik var. Çok tırsıyorum adet gelcek diye seni çok iyi anlıyorum tatlım ama ben daha test yapamam yaa %90 hamileyim demeden yapmıcam test.bu arada ablanın kutlaması pek güsel olmuş ortamın burukluğunu da çok güzel kapatmışsın zeki arkadaşım benim işallah hemen ablanın arkasından sen de müjde verceksin cicim
Ranacım demek randevu alamadın e o zaman bukadar stres yapcağına ovulasyon testini dene preseedle canım. Bu ay da böyle olsun nasılsa doktorda büyüklüğüne bakıp gün vercekti kasma kendini illa gitcem diye de. benim geçen Cuma doktorda yumurtladığımı görmemin üstünden 2 hafta geçti. Bir sonraki günde ağrılarım olmuştu. Yani asıl adet günüm cumartesiydi. Ağrılarım da o gün başladı o günden beri adet sancısı gibi sancım var şekerim
Asyacım sen izmirdesin muhtemelen akşama döncen hemen haberdar et bizi canım
Nurcum ultrasonda ne zaman görceksin canım ayyy ne kadar heyecanlısındır kimbilir eşine nasıl söyledin beraber mi öğrendiniz yoksa
Ericacım ağrılarınmı var canım yoksa geçti ağrılarımı dedin tam aklımda kalmamış benim de adet günüme kadar hep batma vardı adet günü bir anda o bitti adet sancısı gibi başladı hala da öyle devam ediyo
Esinim öğürmemiiiii ah kıyamam sana her gün yeni bir şeyler çıkıyor ama en azından gitgide derecesi hafifliyor sanki Perşembe de buluşmanız var hadi bakalım süslen bebeciğine giderken annesini en güzel haliyle görsün
Adacım melikecim nalancım kuzeycim nasılsınız sevdem gelmemiş bi daha adacım bi sorun yok dimi canım hala moralin bozuk muhtemelen gel canım konuşunca rahatlarsın
ayyyyyyy çooooooookkkkkkkk teşekkür ederim hepicinize canlarım Allahım hayırlısı ile güzel sonuç nasip etsinde tek ikiz farketmiyor gerçekten
Ericacım ne zaman hazır hissedersen kendini o zaman yap tabiki sonuçta senin ne durumda olduğun önemli
Yıldızcım sende öle yap bakalım umarım hepimiz için hayır olur canlarım
ben geldım şekerlerımm evt guzel haberlerımle hemde. değerim 46.53 ten ,152.84e çıkmıs ayy öle içim rahatladıkı sıra geldı kesemızı gormeye hayırlısıyla onuda gorsek içim rahatlıyacak. haftaya çarşamda kesemız allahım izin verırse... geçmişi okuyup hemen gelıyom kızlarrrr
kızlar ben yarın gıdecegım doktora yarın ıcın ızın alırım artıkım ne yapalım bugun gectı ama ben genede bu aksamı preseed ıle degerlendıreyım dıyorum catlama oncesınde sprem bulunsun dıyorlar oyle yapalım bakalım
gec kalmıs olmam demı ??
Yıldızcım sende de mi ağrı var canım benim cumartesi başladı sabah oluyo özellikle aha geliyo diyorum yok akıntı oluyo. Ara ara ağrı giriyo geçiyo. Bugünde göğüslerimin acısı gitti uçlar acıyo bi tek bir de şişlik var. Çok tırsıyorum adet gelcek diye seni çok iyi anlıyorum tatlım ama ben daha test yapamam yaa %90 hamileyim demeden yapmıcam test.bu arada ablanın kutlaması pek güsel olmuş ortamın burukluğunu da çok güzel kapatmışsın zeki arkadaşım benim işallah hemen ablanın arkasından sen de müjde verceksin cicim
ranacım canım çok saol canım benım ınsl sana nasıp eder en yakın zamada tatlım. bu arada doktoronun hastasıda çokmus arkasların dediği gibi hastası çok lan doktorlar sallıyo genelde. hoş olmayıpta sallayanda varda
yıldızcım sen nasılsın canım göremedım canım senı yoğunsun galıba, senın testde yaklasmıs bu ay topik yıkılır ınş hamiş haberlerınden
hoşgeldin canım valla benimde evdeyken öle olmuştu hakkaten insan sinir oluyor o kadar yazdığını baştan yaz bide ilk yazdığındakileri unutabiliyorsunda:84: ne güzel keseyi haftaya çarşamba görecekmişsin oyyyy ne güzel birşeydir kimbilir Rabbim hepimize yaşatsın inşallah hayırlı zamanlarda
evet canım perşembe büyük gün olucak inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür de bende sizleri güldürürüm canım Allahım hayırlısını versin, inşallah Rabbim avatarımdakini içime doğdurmuştur inşallahhhhhhh
bana kalsa gunu geldıgınde hemen yaparm ama bıkac gun gecse mı dıede dusunuyorum.emın deılgım tatlım
dger kızlarada dedım canım kasıklarmdakı agrı ve batma gttı sadece arada bir adet agrısı gıbı bı agrı var karnmda sadece fazla umudum yok ama az önce farkettm 2 gundr wc ye cok cıkıyorm. bugun 5-6 kere cıktım.ama ynede kendımı umutlandrmak ıstemıyorm ama Allahtan hayırlısı beklıyorum.peki sen nasılsın lokumum miniğin nasl:)
valla aynen öle canım ya tam gönderıyodum gitti.unutuyonda doğruevet canım ya çok guzel biduygu ilk teste deılde ıkıncı teste daha çok heyecanlandım öğürme bı taraftan, herkes bana bakıyo ıkıde bı tuvalete gıdıyom hastanede öğürmeye rabbım oheyecanı sizede yastsın canım içime doğuyo ama senın haberını alıcaz inş halayıda çekıcez allahın izniyle. bak ben buay hıç bişey yapmadım sizde bılıyosunuz. sadece doktorun söledığı gunlerde bıde test yapmıstım silik çıkmıstı ogunlerıde değerlendırdım ben hiç umudum yoktu aslında. hatta geçen pazar ağrım başladı eşime dedımkı benım gene gelıcek yarın elımızı öper dedım oda olsun belkı aşılama olucak hayırlısı dedı, bak şimdi allahım isteyınce oluyo yeterkı allatan ıstememız ben bu ay okadar çok dua ettımkı anlatamam. allahım doğal yolla kalıyım dıe. bıde bız eşimle nısanda memlekete duğune gıdıcez allahım dedım köye gıtmeden hamıle oluyım. kım soru sorduğunda ben de hamıleyım dıebıleyım dıe çok dua ettım allahım dualarımı kabul ettı çook çook şükür allahıma
bencede geçir 1-2 gün daha canım hem daha bi emin olursun sonuçtan da
ayy inş canım, bu ay hepimiz için hayırlı olsun inş
ayy canım maşallah ne güzel artmış değerininş çarş günü kesenizi görüp, sonra kalp atışını duyarsınız kuzucum sonradaaaa sağlıkla kucağınıza alırsınız
değerlendir bugünüde o zaman ranacımama sen yine de bi ovu testi yap em güzelim yok yok geç kalmış olmazsın, zaten çalışmada yapmışsınız
ayy sorma narcım bende de sabahtan beri acayip ağrı var, 10 kere wc ye girdim geldi dieamma şimdilik gelen giden yok , aynen dediğin gibi gidiorum akıntı gelio çıkıorum... ben yarın 31 günü bitiriyorum bakalım, hala kararsızım test konusunda :26:
ablamın kutlaması çok iyidi güzelim saolasın, inş müjde vermemiz bizlerinde yakındır şekercim
ayy o çok sinir bozucu bişi yaa, yazıosun çat elektrik gidio tabiii yazdıklarındaben bi giriorum bi çıkıorum kuzucum, accık bi yoğunluk var pazrt old dolayı benm testte yaklaştı bitanemde, biri benm yerime ben uyurken yapsa çok iyi olcak sanki bi türlü elim gitmio, testimde var iki farklı marka ama yapabilene aşkolsun
Canlarım işallah benim için dilekleriniz gerçek olur da size müjdeli haber veririm
Ranacım canım ne zahmetlere girmişsin öyle şekerim geçmişi okmuşsun falan sağol tatlışım benim. Evet aslında dediğin doğru kist olduğunu sanmıyorum çünkü çatlama ağrısı da oldu doktor da yumurtanın kaybolduğunu söyledi. Ama adetim normalde 29 gün olduğu için ve bu geçtiğimiz cumartesi de tam adet günü gibi belirtiler başladığı için muhtemelen 19u adet günüm o yüzden en azından bir iki gün daha geçsin didim. Malum hem bahar ayı geldi o da aksatır böyle günleri. Negatif görmektende çok korkuyorum o yüzden bir iki gün daha beklicem.dediğin şeyi bende düşündüm belki hamişsem ilaç falan verir doktor. O yüzden çok uzatmıcam beklemeyi gecikme 2 gün oldu 4 gün olsun heralde cesaret gelir
canım evet benımde aynen öle oluyodu ellı kere tuvalete gıdıyodum sonra batmalarım oluyodu. aksam mıdem yanıyodu karnım ağrıyodu belım desenız öleydı canım. ama ben anladım bı değişiklik olduğunu çünkü adet sancım benım çok fecı oluyodu bu sancıda bazen gırıyo sureklı deıl ağrıdığı zaman derdım tamam şimdi gelıcek dıe ama olmadı ve bebeğim geldı inş senınde öledır canım benım mınık benı zorluyo bıraz erken başladı yaramazlığa mıdem kötu olyo anlıyacağın hele sabah yemek yedıkten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?