kızlar mrb. daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüpheleniyo diye. testlerde hcg normal çıktı fakat progesteron 13 çıktı. dr değer düşük dedi. boş gebelik olma veya düşükle sonuçlanma ihtimali var. bilgisi olan kızlar yazarmısınız
evet canım bende dıyorum normal de perşembe gunu dıo teste ama cuma yada c.tesi yapıyım gercı c.tesi yede kadar bekleyeblrmıyım blmııorm ama sonrakı haftaıcı de bsey olrsa kan testı yaptrrm dıorm bakalım hayrlısı
Canlarım işallah benim için dilekleriniz gerçek olur da size müjdeli haber veririm
Ranacım canım ne zahmetlere girmişsin öyle şekerim geçmişi okmuşsun falan sağol tatlışım benim. Evet aslında dediğin doğru kist olduğunu sanmıyorum çünkü çatlama ağrısı da oldu doktor da yumurtanın kaybolduğunu söyledi. Ama adetim normalde 29 gün olduğu için ve bu geçtiğimiz cumartesi de tam adet günü gibi belirtiler başladığı için muhtemelen 19u adet günüm o yüzden en azından bir iki gün daha geçsin didim. Malum hem bahar ayı geldi o da aksatır böyle günleri. Negatif görmektende çok korkuyorum o yüzden bir iki gün daha beklicem.dediğin şeyi bende düşündüm belki hamişsem ilaç falan verir doktor. O yüzden çok uzatmıcam beklemeyi gecikme 2 gün oldu 4 gün olsun heralde cesaret gelir
ne güzel ki Rabbim bu içten gelen güzel dualarını kabul etmiş ve içine minnak bi can vermiş inşallah her kontrolü güzel geçer canım ve inşallah bende sizler gibi hayırlısı ile mutlu haberler veririm
yıldızcım, narcım, melikem ve ericacım da ardımızdan gelirler inşallahhhhhhhhhhh
beni yazmammışsın
halevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi
halevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi
ah kuzum sende elbette varsın ben sadece adetini bekleyip gecikenleri saydıminşallah sende peşimiz sıra gelirsin
hepinize iyi akşamlar canlarım yarın görüşürüz öpüyorum hepicinizi
valla aynen öle canım ya tam gönderıyodum gitti.unutuyonda doğruevet canım ya çok guzel biduygu ilk teste deılde ıkıncı teste daha çok heyecanlandım öğürme bı taraftan, herkes bana bakıyo ıkıde bı tuvalete gıdıyom hastanede öğürmeye rabbım oheyecanı sizede yastsın canım içime doğuyo ama senın haberını alıcaz inş halayıda çekıcez allahın izniyle. bak ben buay hıç bişey yapmadım sizde bılıyosunuz. sadece doktorun söledığı gunlerde bıde test yapmıstım silik çıkmıstı ogunlerıde değerlendırdım ben hiç umudum yoktu aslında. hatta geçen pazar ağrım başladı eşime dedımkı benım gene gelıcek yarın elımızı öper dedım oda olsun belkı aşılama olucak hayırlısı dedı, bak şimdi allahım isteyınce oluyo yeterkı allatan ıstememız ben bu ay okadar çok dua ettımkı anlatamam. allahım doğal yolla kalıyım dıe. bıde bız eşimle nısanda memlekete duğune gıdıcez allahım dedım köye gıtmeden hamıle oluyım. kım soru sorduğunda ben de hamıleyım dıebıleyım dıe çok dua ettım allahım dualarımı kabul ettı çook çook şükür allahıma
Canlarım işallah benim için dilekleriniz gerçek olur da size müjdeli haber veririm
Ranacım canım ne zahmetlere girmişsin öyle şekerim geçmişi okmuşsun falan sağol tatlışım benim. Evet aslında dediğin doğru kist olduğunu sanmıyorum çünkü çatlama ağrısı da oldu doktor da yumurtanın kaybolduğunu söyledi. Ama adetim normalde 29 gün olduğu için ve bu geçtiğimiz cumartesi de tam adet günü gibi belirtiler başladığı için muhtemelen 19u adet günüm o yüzden en azından bir iki gün daha geçsin didim. Malum hem bahar ayı geldi o da aksatır böyle günleri. Negatif görmektende çok korkuyorum o yüzden bir iki gün daha beklicem.dediğin şeyi bende düşündüm belki hamişsem ilaç falan verir doktor. O yüzden çok uzatmıcam beklemeyi gecikme 2 gün oldu 4 gün olsun heralde cesaret gelir
kızlar mrb. daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüpheleniyo diye. testlerde hcg normal çıktı fakat progesteron 13 çıktı. dr değer düşük dedi. boş gebelik olma veya düşükle sonuçlanma ihtimali var. bilgisi olan kızlar yazarmısınız
inş canım onuda görecem çarşambaya. senın testıde eşin yapsın sana çaktırmadan sen uyuklarken baksana erkenden yatıyomuşun zatenbı süpiriz yapsın sana. evett yıldız sen hamılesın desın inş eşinn
iyi düşünmüşsün tatlım belki sende perşembe mübarek gün yaparsın testi ikimizde patlatıveririz güzel mutlu haberleri ne şahane olur dimi
hepinize iyi akşamlar canlarım yarın görüşürüz öpüyorum hepicinizi
narcım ,yıldızcım ya ovulasyon testıyle ılgılı sorum olacak
4 saat ıdrara cıkmamam mı lazım bırsey ıcmemem mı lazım??
asyacım gelemedı ınsallah guzel gecmıstır muayenesı :26:
narcım ,yıldızcım ya ovulasyon testıyle ılgılı sorum olacak
4 saat ıdrara cıkmamam mı lazım bırsey ıcmemem mı lazım??
ben kaçıorum canlar, görüşürük :79::79:
yokya alakası yok sadee ilk idrarınla yapmıyosun bende kullandım ovulasyon testi gerçekten her bünyenin yumurtlaması farklı oluyor ben tee 19. günümde çift şeridi görebildim a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?