Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hiç bilgim yok Allahım hayırlısını versin canım

sabredersin merak etme valla bak ben nasıl sabrettim aslında içim içimi yiyor ama ne bileyim işte sabır zor iştir ama sabrın sonu selamettir inşallah sende sabrın sonunda güzel haberler vereceksin bizlere

iki gün daha bekle bakalım sekerım sende persembe yapacaksın o zaman oylemı hadı bakalım persembe guunu halaydan gecılmeyecek topık desene
hayırlısı olsun guzelım yaa

beni yazmammışsın

halevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi

halevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi

iyiy akşamlar canım yarın görüşürüz birazdan bende çıkacağım zaten

hepinize iyi akşamlar canlarım yarın görüşürüz öpüyorum hepicinizi

narcım ,yıldızcım ya ovulasyon testıyle ılgılı sorum olacak

4 saat ıdrara cıkmamam mı lazım bırsey ıcmemem mı lazım??

oyy canım benim, Allahım dualarını kabul etti bak canım arkadaşım darısı başımıa olsun inş kuzucum bebişcik hissettirmeye başlamış baksana kuzucum ayy ne güzellll

aynı duyguları yaşıoruz bitanem, bi tarafım hemen yapmak istiyo, diğer tarafım bekle diyooo :44: sen benden büyüksün test günü olarak arkandan da ben yaparım

canım benim hiç bilgim yok bu konuda maalesef hamilelik var ve kese falan mı görünmüyor sende?

ayyy nurcum, uyusam uyansam bana hamilesin deseler ne güzel olurdu bitanem

iyi düşünmüşsün tatlım belki sende perşembe mübarek gün yaparsın testi ikimizde patlatıveririz güzel mutlu haberleri ne şahane olur dimi

anammm bende mi perş yapsam acaba

iyi akşamlar canım sana da :79:

hepinize iyi akşamlar canlarım yarın görüşürüz öpüyorum hepicinizi

sana da iyi akşamlar bebeğim :79:

4 saat idrara çıkma tatlım ve çok sıvı şeyler tüketme bu arada.. yeterli olur

ada evet gelmedi yaaa acaba annesıne mı gıttı?
yada sey gelıyor aklıma belkı arkadasının yanına da gıtmıs olabılır ?
mınıgı ve oda ıyıdır ınsallah :26:

yokya alakası yok sadee ilk idrarınla yapmıyosun bende kullandım ovulasyon testi gerçekten her bünyenin yumurtlaması farklı oluyor ben tee 19. günümde çift şeridi görebildim a

ben kaçıorum canlar, görüşürük :79::79:

iyi aksamlar canım gorusuruz yarın ınsallah:79:

yokya alakası yok sadee ilk idrarınla yapmıyosun bende kullandım ovulasyon testi gerçekten her bünyenin yumurtlaması farklı oluyor ben tee 19. günümde çift şeridi görebildim a

valla evet bendede pek gostermıyor bu ovulasyon testı neyse bır deneyeyım yınede aksam bakalım tesekurler

ah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
Halevcim canım avarın hayırlı olsun inşallah perşembe günü miniklerini öğreneceğiz inşalalh hadi bakalım çok heyecanlaı ya Rabbim bu sefer nasip etmiş olsun inşallah.
Narım kuşum adetin gelmemiş güzelim ayyy nasılda heyecanlı yaa eee ne zaman test günü bak hiç baskı yapmıyoruz he ona göre, hadi bakalım bi iki gün içinde yaparsın heralde dimi yaa
Ahh kuşumm benim ranacım dr randevusu doluymuş demek, güzelim en son gittiğinde almadınmı sen sıranı neyin.Neyse yarın gidecekmişsin ne de olsa ama mutlaka bugün çalışın güzelim boş geçmesin. Yıldız cvp vermiş güzelim ama benim bildiğim yum. 1 günde 1,5 mm kadar büyüyor. Bünye ile alakalı birazda benim 1 mmden daha az büyümüştü nazlı yumuşum.
Asyacım izmire gittin demek ne dedi drun nasıl geçti, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nurcum canım değerin katlamış maşallah inşalalh sırasıyla kesesini sonra kalp atışlarını sonrada sağlıklıca bebişinizi görürsünüz inşallah. Bu arada çin takvimine baksana cinsiyet ne çıkıyor baya bir doğru çıkıyor da
Esincim bebişin ben burdayım diyor hala dur bakalım bikaç haftaya düzeleceksin inşallah o zaman bu kadar olmuyor tatlım sizde perşembe göreceksiniz miniğinizi, hadi bakalım belki cinsiyetide belli olur sende doyasıya alışveriş yapmaya başlarsın.
Yıldızcım canım benim ablan ne güzel sürpriz yaptı inşallah sanada tez zamanda nasip olur tatlım.
Melikecim ericacım sizlerde gelişme varmı annen hamilemi gerçekten haber çıktımı bi daha .

Kızlar unuttuğum kalmadı dimi, pek yoruldum bugün. Aklım hep oğlumda ya sürekli alim karnımda öyle bi alışmışımki gece de sürekli elim göbeğimde açılıp duruyorum canım koçişim çocuk sarar gibi sarıyor beni. Birde ctsi akşam eşimin akrabasına gittik ev çok kalabalıktı herkes çok beğendi beni ya şaşırdım kaldım çok yakışmış çok güzel olmuşsun insan yüzüne bakmak istiyor sürekli, hatta kıçını kaşı didiler bende didim size öle geliyor ben aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinleştim aslında dedim emme yok yok öyle değilsin didiler ayy moralim düzeldi birazda olsa, sonra didim oğluşum iyi olsunda varsın çirkin olayım varsın ben hasta olayım onun yerine he o zaman benim kaynanada hiç bişey dimedi Birde arada karnımda hareket hissetmeye başladım ama oğluşum mu vuruyor tam bilemiyorum ya ben tekme yemek istiyorum artık Dualarınızda bizede yer verin teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…