Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

slm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .

canım benim geldin demek, seni muayene edenler asistan falanmıydı ki, demedin mi bana kendi drum histeroskopi istedi onun için geldim diye. Belkide kendileri bütün muayeneyi yapacak gerek duyarlarsa mı yapacaklar hist. acaba ya ne yapmak istiyorlar bi daha soramadın dimi güzelim:26: Belki 10 gün sonra gittiğinde tam şu şu diyeceklerdir canım, sen yinede 10 gün sonra git bakalım eğer hala aynı tavırdalarsa hocaları var dediğin yere gidersin.

annemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deıl

evet canım asistandı.dedim ama onlarında kendilerinin aynı teşhisi koyması gerek.ben benim doktorumun dediği rahatsızlıkları söyledim oraya yazdılar.polikistik over.polip şüpesi diye.bilmiyorum artık ya.hayırlısı olsun.ama zor bir süreç.

Cnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım

canım benm üzüldm senın adına ama ynede hayırlısıı allahtan belki böyle si dahah iyidir sonrakı denemelerde daha cok dua ederiz öpüyorum senı fazla alıstrmadm dıosn kendımı ama ynede cok dusunme zamanı geldıgınde hepimizin minikleri olucak:)opüyorum seni

canlarım yeni gelebildim eve, eşimin yine işleri çok, gelemem belkide dedi, çok sinirliydi bende düştüm yollara, arabada onda, metrobüs taksi derken bu saat oldu ama siz bide bana sorun nasıl geldiğimi... bi mide bulantısı anlatamam size çok afedersiniz ağzımda sürekli istifra etmişimde kokusu kalmış gibi :26: simitçiden poşet istedim ööle geldim walla... şimdi yemeğimi yedim daha iyiyim şükür

bende cıkıyorum arkadaslar herkese ıyı aksamlar

yarın görüşürüz hayatım :80:

hoşgeldin bitanem, merak ettik seni gerçekten ama herşey yolundaymış sevindim. hadi gözün aydın annen çıkmış hastaneden, sıkılmıştır tabii kadıncağız. kardeşinde asker olmuş Allah kavuştursun hayatım. bugünde arkadaşın varmış, ne güzel vakit geçirmişsinizdir ablamın süprizi güzel oldu kuzucum, inş bizlerede nasip olur... oğluşunda çok iyi ben eminim buna bitanem
bak bide çirkinleştim felen diodun, ne güzel iltifatlar almışsın. biz zaten biliodukta, başkaları tarafındanda tescillenmiş oldu gördünmü bebişim ayy acaba ne zaman tekmelemeye başlıcak, ne güzel bişeydir kimbilir

asyacım hoşgeldin bitanem..biraz canını acıtmışlar anladığım kadarıyla, işte herkes bir olmuyo be güzelim. ama belkide izledikleri yol farklıdır kuzucum, herşeyi baştan yapıp kendileri teşhis koymak istiyolardır. sen yine 10 gün sonra git ihmal etme hayatım, olmadı hocalarına gidersin tatlım..
moral bozmak yok şimdiden emi kuzucum

hadi yaaa, gerçekten hiç beklemiodum böle bi haberi hayatım ama dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır. bak aşılamaya geçelim diosun, belkide bu vesile olacak bebeğinize. bencede vakit kaybetmeden doktorunla görüş hayatım ve böylelikle aşılama içinde bir an önce gerekenlere başlamış olursunuz.

ayy canım benım çok güzel bi duygu rabbım sizede yasatacak en yakın zamanda yeterkı içinizden gelerek allaha dua edın gerçekten cevap verıyo kabul edıyo dualarımız ben bunu gerçekten anladım bu ay çok dua etmstım

hoşgeldın canım benım senı merak etmezmıyız.ıyı olmana sevındım canım.annende çıkmış hastaneden kadın sıkılr tabı valla bende bugun ıkı saat bekledım ama sıkıntıdan patladım ınan, ben öyle olduysam annen napsın demıkardeşinde asker olmuş allah kavuştursun canım çabucak gelsın. evet benım değerlerde katlandı allaha şükür sıra geldı kesemızı gormeye onuda çarşamba allahım ızın verırse görücez çin takvımını merak ettım bakarım şimdi

hoşgeldim canım. baya bi yorulmussundur sen şimdi. ama değsın ınş. şimdilik elınız boş geldik demısın ama sonucunu alırsın canım benım.morelını bozma en önmelısı morel zaten elinden gelenı yap gerısını allaha emanet et canım. canınıda yakmıslar, aynı can acsını banada yapmıslardı hatta ben eşimlede yatmaya korkmustum valla

canım hiç beklemıyoduk ama haıyırlısı olsun. üzülme belkı aşılama olucak senın için, canım bizde bu ay olmassa aşılama demiştik ama bak hamıleyım şükürler olsun senın içinde aşılama hayırlı olsun inş

yorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:) hayırlısı.

aaa demek yine gidionuz kaynana şekerim, Allah sabır versin sana, sakin olmaya çalış emi iyi kısaymış bu sefer, hemencik gidin gelin... ayy bebeğim inş döndüğünde verebiliriz sana güzel haberler

çok sevindim bitanem gözünüz aydın artmış değerin tekrardan tebrik ederim
değerlendir tabi hayatım yarında doktorda duruma göre hareket edersiniz
canım benim öyle elerktirik kesilince bende çok sinir oluyom sen o kadar yaz sonra pat gitsin herşey
hem nasıl yoruyor hayatım o öğürmeler ama napalım anne olmak kolay değilmiş bunu her aşamada öğreniyoruz hayatım ben hamileliğimi öğrendiğimde 5haftalık hamileydim ve değerim 5430du benim değer baya yüksekti ama sen buna takılma o yumurtanın ne zaman çatlayıp tutunduğuyla alakalı ondan 3gün sonrada doktora gittim zaten gördük keseyi darısı sana hayatım
amin canım inşl rabbim içine doğurmuştur
ayyy canım sennki hemencecik başlamış benimki 6haftada başlamıştı hatta ben hamileliğim kolay gececek diyodum ama işin aslı o değimiş benim atlatmama az kaldı elimi sana verdim sayılır
halevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi
allahın izniyle elimizden geldiğince dikkat ederiz hayatım sağolasın
canım benim baya canını yakmışlar bir sonuç almadanda gelmişsin inşl hayırlı haberler alırsın 10gün sonra ama ihmal etme yine sonucu öğrenmek için git emi kuzucum bakalım onlar ne diyecek

canım resmen şok oldum şok hiç beklemiyodum ne diyeceğimide bilemiyorum inşl aşılama vesileniz olur ilk seferdede tutar bitane bencede ertelemeyin bi ucundan başlayın bebeğim

kızlar bende az önce annemden geldim gelmemle kendimi lavaboya attım yine kaç gündür rahattımya bugün geldi benimkiler yine ama ben artık inanıyorum bu bebek evi biliyo dışarda bişe yapmıyor bana eve gelincede ben burdayım diyor

adacım annen çıkmış cnım hastaneden gözünüz aydın tekrardan geçmiş olsun bugün arkadaşınla gezmişsiniz ohhh iyi yapmışsınız bitanem iyi gelmiştir bebeğinde iyi çok fazla takılma bitanem biraz oluruna bırak ne kadar olmsuz düşünürsek hayatı bize öyle olumsuz döner inşl bebeğin çişini kolayca yapacak size sıkıntı çıkarmayacak buarada sen çirkinleştim deyip duruyon her görende güzelleştin diyor ben sana inanmıyorum oğlun güzelliğine güzellik katıyo valla
evet canım perşembe gidicem bende doktora inşl testlerim güzel çıkar benimde bakalım cinsiyeti hakkında bişeyler söylerse bende yavaştan başlamak istiyorum alışveriş yapmaya çok hevesleniyorum allahım kursağımızda bırakmasın inşl herkesed nasip etsin

asyacım vakit geldi demek yine gidiyosunuz kayınvadenlere güle güle canım ahber verdiğin iyi oldu inşl geldiğinde çok güzel haberler alırsın kızlardan

adacım bebeğin tekmelerini hissediyosundur sen ama henüz acemi olduğundan dolayı pek bilemiyosundur çünkü 16haftaada hissedilirmiş ama bizim gibi ilk bebeği olan anneler pek ayırt edemeyebilirmiş o duyguyu bilmediğimizden sanırım

demek senin minnoş, evimize hoşgeldik hediyesini verdi yine esincim ee seni o kadar yalnız bırakmıo yawrucak ne yapsın, hadi bakalım perş de az kaldı, görücen miniğini.. inş kendinide belli ederde, paşa mı prenses mi öğreniriz bizde hayatım

evet hayatım hediyesini verdi yine benimki gezmeyi çok seviyo sanırım benden beter
az kaldı hayatım perşembeye çok meraktayım gidersek bir haber alırsak görürsek rahatlayacam inşl bkalım nazlanacak mı gösterecekmi kendini sanırım ben hastalanacam yine boğazım ağrıyor akşamüstünden beri ne yaptıysam geçiremedim henüz bide üstüne çıkarınca tam acımaya başladıya

anasına çekmiş nolcak, gezenti olacak o da anası gibi inş gösterir kendini ya esincim, meraktayız wallahi ayy canım ya tabii çıkarınca daha da acımıştır boğazın, ılık bişiler iç iyi gelir sana

Arkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!

canım ben geçen ay yaptırmıştım 1.88 çıkmıştı doktorum iyi demişti, bi sorun yoktu. seninde kötü olacağını sanmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…