slm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .
annemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deılah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
Halevcim canım avarın hayırlı olsun inşallah perşembe günü miniklerini öğreneceğiz inşalalh hadi bakalım çok heyecanlaı ya Rabbim bu sefer nasip etmiş olsun inşallah.
Narım kuşum adetin gelmemiş güzelim ayyy nasılda heyecanlı yaa eee ne zaman test günübak hiç baskı yapmıyoruz he ona göre, hadi bakalım bi iki gün içinde yaparsın heralde dimi yaa
Ahh kuşumm benim ranacım dr randevusu doluymuş demek, güzelim en son gittiğinde almadınmı sen sıranı neyin.Neyse yarın gidecekmişsin ne de olsa ama mutlaka bugün çalışın güzelim boş geçmesin. Yıldız cvp vermiş güzelim ama benim bildiğim yum. 1 günde 1,5 mm kadar büyüyor. Bünye ile alakalı birazda benim 1 mmden daha az büyümüştü nazlı yumuşum.
Asyacım izmire gittin demek ne dedi drun nasıl geçti, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nurcum canım değerin katlamış maşallah inşalalh sırasıyla kesesini sonra kalp atışlarını sonrada sağlıklıca bebişinizi görürsünüz inşallah. Bu arada çin takvimine baksana cinsiyet ne çıkıyor baya bir doğru çıkıyor da
Esincim bebişin ben burdayım diyor hala dur bakalım bikaç haftaya düzeleceksin inşallah o zaman bu kadar olmuyor tatlım sizde perşembe göreceksiniz miniğinizi, hadi bakalım belki cinsiyetide belli olur sende doyasıya alışveriş yapmaya başlarsın.
Yıldızcım canım benim ablan ne güzel sürpriz yaptı inşallah sanada tez zamanda nasip olur tatlım.
Melikecim ericacım sizlerde gelişme varmı annen hamilemi gerçekten haber çıktımı bi daha .
Kızlar unuttuğum kalmadı dimi, pek yoruldum bugün. Aklım hep oğlumda ya sürekli alim karnımda öyle bi alışmışımki gece de sürekli elim göbeğimde açılıp duruyorum canım koçişim çocuk sarar gibi sarıyor beni. Birde ctsi akşam eşimin akrabasına gittik ev çok kalabalıktı herkes çok beğendi beni ya şaşırdım kaldım çok yakışmış çok güzel olmuşsun insan yüzüne bakmak istiyor sürekli, hatta kıçını kaşı didilerbende didim size öle geliyor ben aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinleştim aslında dedim emme yok yok öyle değilsin didiler ayy moralim düzeldi birazda olsa, sonra didim oğluşum iyi olsunda varsın çirkin olayım varsın ben hasta olayım onun yerine he o zaman benim kaynanada hiç bişey dimedi Birde arada karnımda hareket hissetmeye başladım ama oğluşum mu vuruyor tam bilemiyorum ya ben tekme yemek istiyorum artık Dualarınızda bizede yer verin teyzeleri
canım benim geldin demek, seni muayene edenler asistan falanmıydı ki, demedin mi bana kendi drum histeroskopi istedi onun için geldim diye. Belkide kendileri bütün muayeneyi yapacak gerek duyarlarsa mı yapacaklar hist. acaba ya ne yapmak istiyorlar bi daha soramadın dimi güzelim:26: Belki 10 gün sonra gittiğinde tam şu şu diyeceklerdir canım, sen yinede 10 gün sonra git bakalım eğer hala aynı tavırdalarsa hocaları var dediğin yere gidersin.
Cnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım
bende cıkıyorum arkadaslar herkese ıyı aksamlar
ah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
Halevcim canım avarın hayırlı olsun inşallah perşembe günü miniklerini öğreneceğiz inşalalh hadi bakalım çok heyecanlaı ya Rabbim bu sefer nasip etmiş olsun inşallah.
Narım kuşum adetin gelmemiş güzelim ayyy nasılda heyecanlı yaa eee ne zaman test günübak hiç baskı yapmıyoruz he ona göre, hadi bakalım bi iki gün içinde yaparsın heralde dimi yaa
Ahh kuşumm benim ranacım dr randevusu doluymuş demek, güzelim en son gittiğinde almadınmı sen sıranı neyin.Neyse yarın gidecekmişsin ne de olsa ama mutlaka bugün çalışın güzelim boş geçmesin. Yıldız cvp vermiş güzelim ama benim bildiğim yum. 1 günde 1,5 mm kadar büyüyor. Bünye ile alakalı birazda benim 1 mmden daha az büyümüştü nazlı yumuşum.
Asyacım izmire gittin demek ne dedi drun nasıl geçti, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nurcum canım değerin katlamış maşallah inşalalh sırasıyla kesesini sonra kalp atışlarını sonrada sağlıklıca bebişinizi görürsünüz inşallah. Bu arada çin takvimine baksana cinsiyet ne çıkıyor baya bir doğru çıkıyor da
Esincim bebişin ben burdayım diyor hala dur bakalım bikaç haftaya düzeleceksin inşallah o zaman bu kadar olmuyor tatlım sizde perşembe göreceksiniz miniğinizi, hadi bakalım belki cinsiyetide belli olur sende doyasıya alışveriş yapmaya başlarsın.
Yıldızcım canım benim ablan ne güzel sürpriz yaptı inşallah sanada tez zamanda nasip olur tatlım.
Melikecim ericacım sizlerde gelişme varmı annen hamilemi gerçekten haber çıktımı bi daha .
Kızlar unuttuğum kalmadı dimi, pek yoruldum bugün. Aklım hep oğlumda ya sürekli alim karnımda öyle bi alışmışımki gece de sürekli elim göbeğimde açılıp duruyorum canım koçişim çocuk sarar gibi sarıyor beni. Birde ctsi akşam eşimin akrabasına gittik ev çok kalabalıktı herkes çok beğendi beni ya şaşırdım kaldım çok yakışmış çok güzel olmuşsun insan yüzüne bakmak istiyor sürekli, hatta kıçını kaşı didilerbende didim size öle geliyor ben aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinleştim aslında dedim emme yok yok öyle değilsin didiler ayy moralim düzeldi birazda olsa, sonra didim oğluşum iyi olsunda varsın çirkin olayım varsın ben hasta olayım onun yerine he o zaman benim kaynanada hiç bişey dimedi Birde arada karnımda hareket hissetmeye başladım ama oğluşum mu vuruyor tam bilemiyorum ya ben tekme yemek istiyorum artık Dualarınızda bizede yer verin teyzeleri
slm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .
Cnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım
oyy canım benim, Allahım dualarını kabul etti bak canım arkadaşımdarısı başımıa olsun inş kuzucum bebişcik hissettirmeye başlamış baksana kuzucum ayy ne güzellll
aynı duyguları yaşıoruz bitanem, bi tarafım hemen yapmak istiyo, diğer tarafım bekle diyooo :44: sen benden büyüksün test günü olarakarkandan da ben yaparım
canım benim hiç bilgim yok bu konuda maalesefhamilelik var ve kese falan mı görünmüyor sende?
ayyy nurcum, uyusam uyansam bana hamilesin deseler ne güzel olurdu bitanem
anammm bende mi perş yapsam acaba
iyi akşamlar canım sana da :79:
sana da iyi akşamlar bebeğim :79:
4 saat idrara çıkma tatlım ve çok sıvı şeyler tüketme bu arada.. yeterli olur
ah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
yorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:)hayırlısı.
çok sevindim bitanem gözünüz aydın artmış değerin tekrardan tebrik ederimben geldım şekerlerımm evt guzel haberlerımle hemde. değerim 46.53 ten ,152.84e çıkmıs ayy öle içim rahatladıkı sıra geldı kesemızı gormeye hayırlısıyla onuda gorsek içim rahatlıyacak. haftaya çarşamda kesemız allahım izin verırse... geçmişi okuyup hemen gelıyom kızlarrrr
değerlendir tabi hayatım yarında doktorda duruma göre hareket edersinizkızlar ben yarın gıdecegım doktora yarın ıcın ızın alırım artıkım ne yapalım bugun gectı ama ben genede bu aksamı preseed ıle degerlendıreyım dıyorum catlama oncesınde sprem bulunsun dıyorlar oyle yapalım bakalım
gec kalmıs olmam demı ??
canım benim öyle elerktirik kesilince bende çok sinir oluyom sen o kadar yaz sonra pat gitsin herşeyevet geldım şekerlerım. ya az once yazdım herşeyı elektırık gıtmezmı bastım kufuru adamlara valla sınırlendım ne guzelde yazmıstım.neyse yenıden yazıcam artık
ranacım canım çok saol canım benım ınsl sana nasıp eder en yakın zamada tatlım. bu arada doktoronun hastasıda çokmus arkasların dediği gibi hastası çok lan doktorlar sallıyo genelde. hoş olmayıpta sallayanda varda
halevım perşembe mubarek gunde alırsın guzel haberı inş bızı sevıncımız yasatırsın tatlım. bu arada avatar resım harıka rabbım içine doğup öle koymus olasın ve hemen öyle ıkızlerın olur kuzum
yıldızcım sen nasılsın canım göremedım canım senı yoğunsun galıba, senın testde yaklasmıs bu ay topik yıkılır ınş hamiş haberlerınden
narcım senınde kırmızılar gelmez ağrın bebek ağrısıdır inş, gelmiştir miniğin canım. benım kese haftaya çarsamba hayırlısıyla.
esincim sen nasılsın canım .öğürmelerde yorar senı valla benım başladıda bugun hastanede öğürmekten helak oldum.sana bışey soracam canım ya. sen bebeğin kesesını gördüğünde değerın kaçtı senın
asyacımda varmıstır izmire hayırlı haberlerıyle gelır inş
adacımız nerde onu göremedım oda bebişide iyilerdır inş
melıkecım ,erica canlarım sizler nasılsıız sızde ne var ne yok bakalım
amin canım inşl rabbim içine doğurmuşturhoşgeldin canım valla benimde evdeyken öle olmuştu hakkaten insan sinir oluyor o kadar yazdığını baştan yaz bide ilk yazdığındakileri unutabiliyorsunda:84: ne güzel keseyi haftaya çarşamba görecekmişsin oyyyy ne güzel birşeydir kimbilir Rabbim hepimize yaşatsın inşallah hayırlı zamanlarda
evet canım perşembe büyük gün olucak inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür de bende sizleri güldürürüm canım Allahım hayırlısını versin, inşallah Rabbim avatarımdakini içime doğdurmuştur inşallahhhhhhh
ayyy canım sennki hemencecik başlamış benimki 6haftada başlamıştı hatta ben hamileliğim kolay gececek diyodum ama işin aslı o değimiş benim atlatmama az kaldı elimi sana verdim sayılırvalla aynen öle canım ya tam gönderıyodum gitti.unutuyonda doğruevet canım ya çok guzel biduygu ilk teste deılde ıkıncı teste daha çok heyecanlandım öğürme bı taraftan, herkes bana bakıyo ıkıde bı tuvalete gıdıyom hastanede öğürmeye rabbım oheyecanı sizede yastsın canım içime doğuyo ama senın haberını alıcaz inş halayıda çekıcez allahın izniyle. bak ben buay hıç bişey yapmadım sizde bılıyosunuz. sadece doktorun söledığı gunlerde bıde test yapmıstım silik çıkmıstı ogunlerıde değerlendırdım ben hiç umudum yoktu aslında. hatta geçen pazar ağrım başladı eşime dedımkı benım gene gelıcek yarın elımızı öper dedım oda olsun belkı aşılama olucak hayırlısı dedı, bak şimdi allahım isteyınce oluyo yeterkı allatan ıstememız ben bu ay okadar çok dua ettımkı anlatamam. allahım doğal yolla kalıyım dıe. bıde bız eşimle nısanda memlekete duğune gıdıcez allahım dedım köye gıtmeden hamıle oluyım. kım soru sorduğunda ben de hamıleyım dıebıleyım dıe çok dua ettım allahım dualarımı kabul ettı çook çook şükür allahıma
allahın izniyle elimizden geldiğince dikkat ederiz hayatım sağolasınhalevcm saol tatlım sabredicem baska yolu yok napalım.bbu rada ben cıkıyorum güzeller hepinizi iyi aksamlar öpüyorum minikleri içinde olanlar dkkat edın teyzelerının mınıslerine opüyorm hepinizi
canım benim baya canını yakmışlar bir sonuç almadanda gelmişsin inşl hayırlı haberler alırsın 10gün sonra ama ihmal etme yine sonucu öğrenmek için git emi kuzucum bakalım onlar ne diyecekslm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .
adacım annen çıkmış cnım hastaneden gözünüz aydın tekrardan geçmiş olsun bugün arkadaşınla gezmişsiniz ohhh iyi yapmışsınız bitanem iyi gelmiştir bebeğinde iyi çok fazla takılma bitanem biraz oluruna bırak ne kadar olmsuz düşünürsek hayatı bize öyle olumsuz döner inşl bebeğin çişini kolayca yapacak size sıkıntı çıkarmayacak buarada sen çirkinleştim deyip duruyon her görende güzelleştin diyor ben sana inanmıyorum oğlun güzelliğine güzellik katıyo valla
evet canım perşembe gidicem bende doktora inşl testlerim güzel çıkar benimde bakalım cinsiyeti hakkında bişeyler söylerse bende yavaştan başlamak istiyorum alışveriş yapmaya çok hevesleniyorum allahım kursağımızda bırakmasın inşl herkesed nasip etsin
demek senin minnoş, evimize hoşgeldik hediyesini verdi yine esincimee seni o kadar yalnız bırakmıo yawrucak ne yapsın, hadi bakalım perş de az kaldı, görücen miniğini.. inş kendinide belli ederde, paşa mı prenses mi öğreniriz bizde hayatım
evet hayatım hediyesini verdi yine benimki gezmeyi çok seviyo sanırım benden beter
az kaldı hayatım perşembeye çok meraktayım gidersek bir haber alırsak görürsek rahatlayacam inşl bkalım nazlanacak mı gösterecekmi kendini sanırım ben hastalanacam yine boğazım ağrıyor akşamüstünden beri ne yaptıysam geçiremedim henüz bide üstüne çıkarınca tam acımaya başladıya
Arkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?