Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Arkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!
canım benim bir fikrim yok malesef

hiç sorma kuzucumya aynı ben gezenti işte nolcak inşl canım ben doktora sorayım diyorum o bişe demesede belki görürde emin olmak için bir sonraki aya bırakır neye benziyor kendi hakkında ipuc veriyomu bebeğimiz derim canım az önce yine çıkardım çok kötü oldum kendimden geçtim resmen boğazım dahada beter oldu kötüyüm ben çok kötüyüm bugün

iyi yolculuklar tatlım umarım geldiğinde güzel haberler vereblrz sana öpüorz...

canım benım merak ettık senı ıyı olmana sevındık demek gezdın arkadasınla ne guzel degısıklık olmustur sanada guzelım annende hastaneden cıkmıs gozunaydın gecmıs olsun tekrardan
bak herkes guzellesmıssın dıyor zaten erkek annesını guzellestırır kız da annesınden alırmıs guzellıgını derler dogrudur bu guzelım sen cok guzel bır anne olacaksın
demek tekmelerde hıssedılmeye baslandı ne guzel hayatım
bende bugun gıdecegım doktora canım bakalım benımkı buyumus mu dun aksam test yapacaktım unuttum ama sag tarafım cok agrıdı bızde calısma yaptık preseedle denedım ınsallah hayrılara vesıle olur

canım benım 10 gun sonra tekrar gıt bakalım genelde unıversıte hastanelerı dıger doktorun teshısıne bakmaz kendı teshıs koymak ıster arastırmak ısterler yanı canım sen 10 gun sonra yıne gıt bakalım

annemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deıl

tatlım annen test yaptımı varmı bır haber:44:

narcım yaa sanırım bız senden daha cok umıtlenmıstık canım cok uzuldum yaaa boyle emek verıyorsun sonra olmayınca olmuyor demekkı neyse sende asılamaya gecersın canım demekkı kısmetın orda guzelım hayırlısı olsun dıyoruz ne dıyelım guzelım yaa bakalım doktorun ne dıyecek
ama sende uzme kendını olurmu gercı sen bıldıgın ıcın test yapmadın beklemen ıyı olmus canım

canım demek kayınvalıdenın yanına gıdıyorsun fazla yorma kendını oralarda canım
hayatım bızde asılama ısını konustuk doktor bu ay deneyelım sonra tutmazsa rahım fılmı ardından bır ay dınlenme ve asılama dedım guzelım bakalım ınsallah bunlara gerek kalmadan bu ay hamıle kalabılırm
bende yıldızdan bu hafta guzel bır haber beklıyorum

canım bak sen yaramaza annesı gıbı gezmeyı cok sevıyor demekkı goruyormusun eve gırdıgınde anlıyor :90:
ayy canım dıkkat et ılık ılık su ıc bogazlarına ıyı gelır hasta olma aman canım

yıldızcım sen nasılsın dun aksam cok yorgun gelmıssın eve mıde bulantılarında baslamıs kız ınsallah vardır bırseyler sende bu ay guzel haberler verırsın bıze seker

halevcımsen nasılsın kuzum kuzucukların nasıl

nurcum sen ve mınısın nasıl yarın keseyı gormeye gıdeceksını heyecanlısındır sımdı

melikecim sen nasılsın canım ?

cicişleriim bu arada annem 2 kez test yaptı bısey cıkmadı bıraz erken ama ya menepoz yada Allah korusun baska bişey bakalım hayırlısı haberiniz olsun dedim

hemde hepsı cok koyu cıkmıs uyku halınden bellıydı kuzum yaa ne guzel bak senı hıc beklemeden geldı mınıgın bu sefer hıc gıtmemek uzere guzelım ayyyy cok sevındım ve duygulandım yaa

yıldız
demedım mı kızım sana var sende bırsey dıye gozunaydın canım

ayy rana şoktayız biz, ööle kaldım, inanmadım sonra başka testle yaptık. çok garibim sadece ağlıyorum. hem çok korkuyorum hem çok seviniyorum, öleece oturdum kaldım.
yapmayı hiç düşünmüodum ama dün gece çok kötü oldum, boğazımda sürekli kusmuk kokusu, burnumda leş gibi koku, banyo yaptım çıktım, gece eşime diorum leş gibi kokuyorum die. yok dio güzelim çok güzel kokuyosun yok diorum pis kokuyo heryer. ondan sonra sabah birden yapmaya karar verdim

tatlımmmm bu senın testnmii????

evet hayatım benm testim

cok sevindm canımm benmm senınde mınıgın geldı ya ınankı kız kardesım falanms gıbı duygulandm nasl sevındm anlatamam Allah kucagına almayı nasip et sag salım lokumummm:) gözümüz aydınnn

canım benm çok teşekkür ederim, inş bu sefer bebeğim bizimle kalır, tek korkum bu şuan, ama bi o kadarda mutluyum

halaya gel

canım yaaa zaten dedıgım gıbı gecen seferkı belırtılerın hepsı vardı sen kafana takmak ıstemedın tabıkı ama bız anladık guzelım yaaa cok guzel bır haber bu sabah sabah canım yaaa allah ısteyen herkese nasıp etsın valla topıgımıze bu ay masallah yaaa super gıdıyor masallah kım ayagını suruduyse allah razı olsun bızıde katsın arkasına
canım bu arada kan testı ne zaman yaptıracaksın cunku cok koyu cıkmıs testın bırde bır an once gıt doktora belkı progestan falan verır kuzum ıhmal etme tamam mı

yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz canım bitanem bebeğim gözün aydın gözümüz aydın bitanem çok ama çok sevindim bak ben dememişmiydim sana bekletmeden gelecek seninki diye bu ay gelecek demiştim allahım inannamıyoru bak giden meleğin sağlıklı bir şekilde geldi ayyy bende ağlayacam nerdeyse çok duygulandım canım korkma tamammı herşey çok güzel aklına kötü getirme ve senin değerin çok güzel çünkü benim testimdeki kadar kopkoyu çıkmış bebeğim kırmızıların hadi halaya

canım benm çok teşekkür ederim, inş bu sefer bebeğim bizimle kalır, tek korkum bu şuan, ama bi o kadarda mutluyum

aklna kötu bısey getrme canımın ıcı iyi düşün iyi olsun kendıne dkkat etmye calıs sadece teyzenı balı böceğide annesni brakmaz ınsallah hep sennle kalr canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…