canım benim bir fikrim yok malesefArkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!
anasına çekmiş nolcak, gezenti olacak o da anası gibiinş gösterir kendini ya esincim, meraktayız wallahi ayy canım ya tabii çıkarınca daha da acımıştır boğazın, ılık bişiler iç iyi gelir sana
canım ben geçen ay yaptırmıştım 1.88 çıkmıştı doktorum iyi demişti, bi sorun yoktu. seninde kötü olacağını sanmıorum
iyi yolculuklar tatlım umarım geldiğinde güzel haberler vereblrz sana öpüorz...yorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:)hayırlısı.
ah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
Halevcim canım avarın hayırlı olsun inşallah perşembe günü miniklerini öğreneceğiz inşalalh hadi bakalım çok heyecanlaı ya Rabbim bu sefer nasip etmiş olsun inşallah.
Narım kuşum adetin gelmemiş güzelim ayyy nasılda heyecanlı yaa eee ne zaman test günübak hiç baskı yapmıyoruz he ona göre, hadi bakalım bi iki gün içinde yaparsın heralde dimi yaa
Ahh kuşumm benim ranacım dr randevusu doluymuş demek, güzelim en son gittiğinde almadınmı sen sıranı neyin.Neyse yarın gidecekmişsin ne de olsa ama mutlaka bugün çalışın güzelim boş geçmesin. Yıldız cvp vermiş güzelim ama benim bildiğim yum. 1 günde 1,5 mm kadar büyüyor. Bünye ile alakalı birazda benim 1 mmden daha az büyümüştü nazlı yumuşum.
Asyacım izmire gittin demek ne dedi drun nasıl geçti, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nurcum canım değerin katlamış maşallah inşalalh sırasıyla kesesini sonra kalp atışlarını sonrada sağlıklıca bebişinizi görürsünüz inşallah. Bu arada çin takvimine baksana cinsiyet ne çıkıyor baya bir doğru çıkıyor da
Esincim bebişin ben burdayım diyor hala dur bakalım bikaç haftaya düzeleceksin inşallah o zaman bu kadar olmuyor tatlım sizde perşembe göreceksiniz miniğinizi, hadi bakalım belki cinsiyetide belli olur sende doyasıya alışveriş yapmaya başlarsın.
Yıldızcım canım benim ablan ne güzel sürpriz yaptı inşallah sanada tez zamanda nasip olur tatlım.
Melikecim ericacım sizlerde gelişme varmı annen hamilemi gerçekten haber çıktımı bi daha .
Kızlar unuttuğum kalmadı dimi, pek yoruldum bugün. Aklım hep oğlumda ya sürekli alim karnımda öyle bi alışmışımki gece de sürekli elim göbeğimde açılıp duruyorum canım koçişim çocuk sarar gibi sarıyor beni. Birde ctsi akşam eşimin akrabasına gittik ev çok kalabalıktı herkes çok beğendi beni ya şaşırdım kaldım çok yakışmış çok güzel olmuşsun insan yüzüne bakmak istiyor sürekli, hatta kıçını kaşı didilerbende didim size öle geliyor ben aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinleştim aslında dedim emme yok yok öyle değilsin didiler ayy moralim düzeldi birazda olsa, sonra didim oğluşum iyi olsunda varsın çirkin olayım varsın ben hasta olayım onun yerine he o zaman benim kaynanada hiç bişey dimedi Birde arada karnımda hareket hissetmeye başladım ama oğluşum mu vuruyor tam bilemiyorum ya ben tekme yemek istiyorum artık Dualarınızda bizede yer verin teyzeleri
slm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .
annemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deıl
Cnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım
yorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:)hayırlısı.
evet hayatım hediyesini verdi yine benimki gezmeyi çok seviyo sanırım benden beter
az kaldı hayatım perşembeye çok meraktayım gidersek bir haber alırsak görürsek rahatlayacam inşl bkalım nazlanacak mı gösterecekmi kendini sanırım ben hastalanacam yine boğazım ağrıyor akşamüstünden beri ne yaptıysam geçiremedim henüz bide üstüne çıkarınca tam acımaya başladıya
yıldız
demedım mı kızım sana var sende bırsey dıye gozunaydın canım
tatlımmmm bu senın testnmii????
kızlarr nerdesiniz size çok ihtiyacım var
cok sevindm canımm benmm senınde mınıgın geldı ya ınankı kız kardesım falanms gıbı duygulandm nasl sevındm anlatamam Allah kucagına almayı nasip et sag salım lokumummm:) gözümüz aydınnn
ayy rana şoktayız biz, ööle kaldım, inanmadım sonra başka testle yaptık. çok garibim sadece ağlıyorum. hem çok korkuyorum hem çok seviniyorum, öleece oturdum kaldım.
yapmayı hiç düşünmüodum ama dün gece çok kötü oldum, boğazımda sürekli kusmuk kokusu, burnumda leş gibi koku, banyo yaptım çıktım, gece eşime diorum leş gibi kokuyorum die. yok dio güzelim çok güzel kokuyosun yok diorum pis kokuyo heryer. ondan sonra sabah birden yapmaya karar verdim
canım yaaa zaten dedıgım gıbı gecen seferkı belırtılerın hepsı vardı sen kafana takmak ıstemedın tabıkı ama bız anladık guzelım yaaa cok guzel bır haber bu sabah sabah canım yaaa allah ısteyen herkese nasıp etsın valla topıgımıze bu ay masallah yaaa super gıdıyor masallah kım ayagını suruduyse allah razı olsun bızıde katsın arkasına
canım bu arada kan testı ne zaman yaptıracaksın cunku cok koyu cıkmıs testın bırde bır an once gıt doktora belkı progestan falan verır kuzum ıhmal etme tamam mı
evet hayatım benm testim
canım benm çok teşekkür ederim, inş bu sefer bebeğim bizimle kalır, tek korkum bu şuan, ama bi o kadarda mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?