Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bilemem etkisi varmıdır ama ben size hamilelik haberini verdiğim gün bilg başından kalktım ve ayağımı ciddi ciddi sürüdüm çünkü çok istedim sizinde hemen hamile kalmanızı allahım dedim benim bildiğim bilmediğim herkese yaşat bu duyguyu diye ben ayağımı sürüdüm

burada akşamdan beri çok kötüyüm 4kez kustum gece bu sebeple yatamadım sabahta 6dan beri uyanığım ama yataktan çıkmaım o kadar kötüyümki boğazım parçalanmış resmen yıldızm allah razı olsun senden bu haberinle beni dirilttin canım arkadaşım
inşl perşembeyede halevin halayını çekeriz ayyy az kaldı hamileler topiğine geçmemize

ayagna saglık ozman canım yıldızcım sende sürü ayagnı tatlım hepimize nasip olsn ınsallah :)

geldimmm

sende biliosun hayatım her ay bi belirtiye takılıp sonra üzülüoduk o yüzden takılmak istemedim hiç bu sefer. bende sürdüm ayağımı sizler gelin hemencik arkadan
kan testi konusunda biraz kararsızız açıkçası ranacım:26: biraz beklesek mi acaba dioruz. çünkü geçenkinde çok erken yaptırmıştım ve düşüktü, çok da yükselmedi biliosun:26: yine aynı şey olmasından çok korkuyorum. eşimde kararsız kaldı accık bekleyelim olmazsa kan için dedik ama bilmiorumki kuzucum ne etsek.. ikimizde şoktayız zaten, hem çok sevindik hemde bi korku var içimizde:26:

esinimmmm çok saol bitanem, evet sen hep diodun gelecek hemen die ama ben inanmak istemiodum. nolur dua edin bebeğim bizimle kalsın, çok garip duygular içindeyim, mutluluğumu tam bile yaşayamıyorum esinnn, hem çok korkuyorum hemde çok mutluyum, şükürler olsun Allahım tekrar yüzümüze güldü

allah razı olsun kuzum yaaa ınsallah arkanızdan bızlerde gelırız hamısler topıgıne gecerız bır an evvel ınsallah yaaa yarabbım duy sesımızı ısteyen herkese ver yarabbım :26:

canım yaaa cok kotu olmussun dıkkat et kendıne bogazın ıcın ılık ılık su ıc sureklı yumusatır canım yaa neysekı persembe doktora gıdeceksın belkı mıden ıcın de bırseyler verır canım

canım ya bence kan testınden esının kı gıbı yuksek rakamlar cıkacak cunku cok koyu cıkmıs testın guzelım dedıgım gıbı doktora gorunmende fayda var bır dusuk yasadın bılıyorsun en azından alınacak bır tedbır varsa doktor alır kuzum bence bunu dusun ama yınede sen bılırsın

katılıyorum canım bıan önce yaptrp doktra gorunkı yapılablcek bsey varsa geckmeden yapılsın allah korusun tabiii herseydn ama herseyı dusunmek gerek aklna kötu bsey getrme ama tedbırıde elden brakma.

aklna kötu bısey getrme canımın ıcı iyi düşün iyi olsun kendıne dkkat etmye calıs sadece teyzenı balı böceğide annesni brakmaz ınsallah hep sennle kalr canm

iyi düşünmeye çalışıorum hayatım, inanıyorum bu sefer herşey daha iyi olacak, çok saol desteğin için

esin aklıma direk senin dediğin geldi ve bende pc başından kalkıp ayağımı sürttüm kuzum, bildiğim bilmediğim herkes bu duyguyu yaşasın die.. aahh bebeğim demek 4 kere kustun, rananında dediği gibi ılık bişiler iç tatlım, iyi gelir.sana iyi geldiysek ne mutlu bize
sabırsızlıkla halevimi bekliyorum,Allahım inş onun halayını çektirecek prş günü

ayagna saglık ozman canım yıldızcım sende sürü ayagnı tatlım hepimize nasip olsn ınsallah :)

sürüdüm sürüdüm bebişim, ciddi ciddi sürüdüm, inş hemencik sizlerin haberlerini alacağız

sağolun canlarım allah sizdende razı olsun yıldızda sürüdü şimdi ayağını perşembede halev sürür önüümüzdeki ayada sizler gelirsiniz inşl patır patır
yıldızım karmakarışık olman şuan çok ama çok norma çünkü bir defa yaşadın olumsuzu ama bu öyle değil bebeğim çok inanıyorum bebeğin san sımsıkı tutunuyor siz bilirsiniz canım kan testi için bekleyip beklememe konusunda çünkü düşükten dolayı ne zama adet olacağını bimiyodunya belkide çoktan geçmiştir bile adetin bilmemediğinden dolayı ama bence senin kan değerin 2000 üstünde çıkıcak idrar kıpkırmızı canım
ailene müjde vermede sıra sana geldi nasıl sevinecekler çifte mutluluk bu olsa gerek neyse ablanlada kırkınız karışmayacak o aradan çıkar sen doğurursun inşl

senınde ayagna saglık ozaman tatlım tesekkur ederım tabiiki destegz sana canım herrzaman yanndaayz dogum ıcınde gerı sayarken beraber destek olucaz sıze ınsalllahhhh

ohhhh iyi yapmışsın yıldızcım etkisini gördük çünkü gayette güzel inşl senin sürümenlerde geride kalan bekleyenlerimiz kavuşacak miniğine
yıldızcım ranacım ilık süt felan içtim gece az öncede kahvaltıda portakal suyu içtim birazdan yine ılık süt içerim dünden beri limonlu çaylar kahveler bakalım inşl iyi gelir kuzucuklarım

dediğinde doğru ranacım, ama işte biliosun durumları ya yine düşük çıkarsa die korktuk birden... bugün evdeyim ve kan için gittiğim hastane aslında evin burdaydı ama 11 e kadar kan alıyolardı :26: perş evdeyim yine perş yapsam çok geç olur mu ki bi akıl verin bakayım kuzum:26:
işyerinin orda sadece acıbadem ve florance var ve 112 tl alıolar test için, burdakini 18 e yaptırıyorum ondan dedim, sizce hangisini deniyim. bişi olur mu 2 gün beklesem?

katılıyorum canım bıan önce yaptrp doktra gorunkı yapılablcek bsey varsa geckmeden yapılsın allah korusun tabiii herseydn ama herseyı dusunmek gerek aklna kötu bsey getrme ama tedbırıde elden brakma.

haklısın bebişim, yukarıda yazdım bilemedim ne edeyim, bi fikir verin nolurrr

canım yarın kaçta gidiyosunki ,işe gitmeden eripte gitsen haklısı canım aaaki farka bak bi tarafta 112 bi tarafta 18 ikisininde yaptığı iş aynı

hepicinize günaydın canlarımmmmmmmmmm

canım benim çok merak ettik tabisi yaaaaaaaaa neyseki iyiymişsin annende çıkmış hastaneden çok şükür ki bu arada bak herkeş seni beğenmiş artiz bide çirkinim diyip duruyon karşındakine sor önce taam mııııııı inşallah tekmelerini hissediyorsundur kuzum ve Allahım bizlerede yaşatır inşallah bu arada kardeşin için hayırlı teskereler canım inşallah çabucak geçer günler her iki taraf içinde

hoşgeldin canım üniversite hastaneleri teşhisi kendileri koymak isterler ama fazla canını yakmışa benziyorlar zaten asistanlardan hiç hazetmem olmazsa drlarına gidersin sölediğin yere canım sıkma sen canını herşey düzelecek

kuzum hayırlısı olsun yaaaaaaaa napalım inşallah aşılama ile gelicek senin minişte hadi bakalım Allahtan ümit kesilmez hakkında hayırlısı olsun tatlım

hadi bakalım demek yina kaynananlara gidiyonuz güle güle git gel canım inşallah dönüşünde hepimizden güzel haberler alırsın canım Allahımın izniyle inşallah

Arkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!

canım ben tüp bebek tedavisindeyken eski drum tedaviye başlamam için değerimin 2,50 olması gerektiğini sölemişti ve benimkisi 4,60tı sanırsam seninki benimkine göre gayet iyi düşürebiliyorlar ilaçla sorun değil merak etme neyseki çok yüksek değil en azından benimkisi kadar değil

halevcımsen nasılsın kuzum kuzucukların nasıl

iyiyim canım bekliyorum işte perşembeyi şu mübarek günde bebişlerimi aldığım gibi onların bana tutunduğu haberini de almayı ümit ediyorum ve sadece bunu diliyorum Allahtan ve hepiniz dualarımdasınız canlarım

cicişleriim bu arada annem 2 kez test yaptı bısey cıkmadı bıraz erken ama ya menepoz yada Allah korusun baska bişey bakalım hayırlısı haberiniz olsun dedim

canım demek annen adet olmadı testte de çıkmadı hayır olsun bakalım menopoz da olabilir haber ettiğin için sağol canım meraklanmıştık bizlerde

kızımmmmmmmmmmm inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa yemin ederim gözlerim doldu bu haberi evde alsaydım şindiye hüngür hüngür ağlıyordum çok ama çokkkkkkkkk sevin senin adına inan ki bekletmedi meleğin Rabbim senin daha fazla üzülmene izin vermedi güzelim çok şükür ki bizleride çok mutlu ettin umudumuza umut kattın kuzum Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin ve bence kanda baktırmanda fayda var kuzum en azından önlem alır drun hiç düşünmeden git hastaneye sonu ne olursa olsun bu da halayım

Allahım ,inşallah perşembe günü bana ve diğer günlerde bekleyen arkadaşlara nasip eder bu güzel haberi vermeyi

günaydın canım demek başladı senin kusmalar yine ah canım ben,im ya seninki dışarıda huzur veriyor sadece o da seni düşündüğünden demek ki bak buda iyi bişi
demek sen ayağını sürüdün sağol tatlım inşallah yıldızdan sonra ben benden sonrada bekleyen bütün arkadaşlarımız güzel mutlu hayırlı haberler veririz inşallahhhhhhhh

ayy inş dediğin gibi yüksek çıkar değerim bitanem sabah hem ağlıyorum hem gülüorum, hemde eşime diorumki benim ablamda hamileeeee bütün duygularım birbirine karıştı inan... söleme konusunda eşimde bende bu sefer keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra söleyelim dedik esincim, geçen 6+3 ken kaybetmiştik bebeğimizi, şimdi ne kadarlık bilemiorum bile.. açıkçası Allah korusun bişi olursa tekrar heveslendirmek istemiorum kimseyi. kan testi yaptıralım, doktora gidelim, hayırlısıyla kesemizi görelim, kalp atışını duyalım... ööle söleyelim dioruz, sizce doğrumu???

senınde ayagna saglık ozaman tatlım tesekkur ederım tabiiki destegz sana canım herrzaman yanndaayz dogum ıcınde gerı sayarken beraber destek olucaz sıze ınsalllahhhh

ayy bebeğim inş patır patır alıcaz haberlerinizi, doğum geri sayımlarındada birlikte olacaz inş

pozerciiim cok tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşll
bugun regl gununmuydu eger oyleyse nasıl da bak cıktı hemen maşllhhh ....

haklısın canım bencede önce kendınız emın olun herseyı ogrenn ondan snra söyleyın etrafa ve kan ıcın yarın sabahtan ver bence tatlım fazla bekletme 112 tl de verme bence ıkısıde aynı ıslemı yapck aynı sonucu verck ne dıye okadar paara veresın ki.

Son düzenleme:
evet halevcim benimi dışarda beni rahat bırakıyor evde kendini gösteriyor aslında bu durumada seviniyorum her yerde bu durumu yaşamak hiç hoş olmasa gerek
evet bitanem ayağımı sürümüştüm hatta o zamanda söylemiştm size hatırlarsan inşl yıldızda sürüdü perşembede sen sürüyeceksin ben inannıyorum sende hamişsin canım

yıldızcım böyle düşünmen çok doğal bence haklısında bir sefer bu durumu yaayı heveslenip tam buldum derken kaybetmek ve bunu sizin dışınızda herkeste yaşadı sizle birlikte inşl keseyi görün kalp atışını duyun öyle söyleyin ama şimdi gitsen doktora keseyi görürsün beebğin sana hemen sımsıkı tutundu çünkü

insalllahhh canım amnnnn agzndan bal damlııooo:)

yıldızcım bence kan testını yaptır guzelım baska bır hastaneye gıt yanı guzelım yaa olmazsa ben bugun hastaneye gıdecegım bılıyorsun gelıp alırım senı kuzum valla dıyorum yaa en azından degerını gorursun sonrasında belkı dırek kese bıle gorunebılır kac haftalık oldugunu bılmıyoruz cunku
evet soylememek konusunda haklısın kalp atıslarını duy ondan sonra soyleyın canım

kıss istdamısn sen eger oyleyse aksam 7 den sonra sana yakın devletin aciline git yalandan kasıklarım falan agrıyo de(allah korousunda :) )) gebeliktende supheleniyoruz de hemen beta yaparlar 1 saattede sonuc cıkar orda beklemene de gerek yok sonuclar ınternettende cıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…