canım yaaa zaten dedıgım gıbı gecen seferkı belırtılerın hepsı vardı sen kafana takmak ıstemedın tabıkı ama bız anladık guzelım yaaa cok guzel bır haber bu sabah sabah canım yaaa allah ısteyen herkese nasıp etsın valla topıgımıze bu ay masallah yaaa super gıdıyor masallah kım ayagını suruduyse allah razı olsun bızıde katsın arkasına
canım bu arada kan testı ne zaman yaptıracaksın cunku cok koyu cıkmıs testın bırde bır an once gıt doktora belkı progestan falan verır kuzum ıhmal etme tamam mı
canım bilemem etkisi varmıdır ama ben size hamilelik haberini verdiğim gün bilg başından kalktım ve ayağımı ciddi ciddi sürüdüm çünkü çok istedim sizinde hemen hamile kalmanızı allahım dedim benim bildiğim bilmediğim herkese yaşat bu duyguyu diye ben ayağımı sürüdüm
burada akşamdan beri çok kötüyüm 4kez kustum gece bu sebeple yatamadım sabahta 6dan beri uyanığım ama yataktan çıkmaım o kadar kötüyümki boğazım parçalanmış resmen yıldızm allah razı olsun senden bu haberinle beni dirilttin canım arkadaşım
inşl perşembeyede halevin halayını çekeriz ayyy az kaldı hamileler topiğine geçmemize
halaya gel
canım yaaa zaten dedıgım gıbı gecen seferkı belırtılerın hepsı vardı sen kafana takmak ıstemedın tabıkı ama bız anladık guzelım yaaa cok guzel bır haber bu sabah sabah canım yaaa allah ısteyen herkese nasıp etsın valla topıgımıze bu ay masallah yaaa super gıdıyor masallah kım ayagını suruduyse allah razı olsun bızıde katsın arkasına
canım bu arada kan testı ne zaman yaptıracaksın cunku cok koyu cıkmıs testın bırde bır an once gıt doktora belkı progestan falan verır kuzum ıhmal etme tamam mı
yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz canım bitanem bebeğim gözün aydın gözümüz aydın bitanem çok ama çok sevindim bak ben dememişmiydim sana bekletmeden gelecek seninki diye bu ay gelecek demiştim allahım inannamıyoru bak giden meleğin sağlıklı bir şekilde geldi ayyy bende ağlayacam nerdeyse çok duygulandım canım korkma tamammı herşey çok güzel aklına kötü getirme ve senin değerin çok güzel çünkü benim testimdeki kadar kopkoyu çıkmış bebeğim kırmızıların hadi halaya
canım bilemem etkisi varmıdır ama ben size hamilelik haberini verdiğim gün bilg başından kalktım ve ayağımı ciddi ciddi sürüdüm çünkü çok istedim sizinde hemen hamile kalmanızı allahım dedim benim bildiğim bilmediğim herkese yaşat bu duyguyu diye ben ayağımı sürüdüm
burada akşamdan beri çok kötüyüm 4kez kustum gece bu sebeple yatamadım sabahta 6dan beri uyanığım ama yataktan çıkmaım o kadar kötüyümki boğazım parçalanmış resmen yıldızm allah razı olsun senden bu haberinle beni dirilttin canım arkadaşım
inşl perşembeyede halevin halayını çekeriz ayyy az kaldı hamileler topiğine geçmemize
geldimmm
sende biliosun hayatım her ay bi belirtiye takılıp sonra üzülüoduk o yüzden takılmak istemedim hiç bu sefer. bende sürdüm ayağımı sizler gelin hemencik arkadan
kan testi konusunda biraz kararsızız açıkçası ranacım:26: biraz beklesek mi acaba dioruz. çünkü geçenkinde çok erken yaptırmıştım ve düşüktü, çok da yükselmedi biliosun:26: yine aynı şey olmasından çok korkuyorum. eşimde kararsız kaldı accık bekleyelim olmazsa kan için dedik ama bilmiorumki kuzucum ne etsek.. ikimizde şoktayız zaten, hem çok sevindik hemde bi korku var içimizde:26:
esinimmmm çok saol bitanem, evet sen hep diodun gelecek hemen die ama ben inanmak istemiodum. nolur dua edin bebeğim bizimle kalsın, çok garip duygular içindeyim, mutluluğumu tam bile yaşayamıyorum esinnn, hem çok korkuyorum hemde çok mutluyum, şükürler olsun Allahım tekrar yüzümüze güldü
canım ya bence kan testınden esının kı gıbı yuksek rakamlar cıkacak cunku cok koyu cıkmıs testın guzelım dedıgım gıbı doktora gorunmende fayda var bır dusuk yasadın bılıyorsun en azından alınacak bır tedbır varsa doktor alır kuzum bence bunu dusun ama yınede sen bılırsın
aklna kötu bısey getrme canımın ıcı iyi düşün iyi olsun kendıne dkkat etmye calıs sadece teyzenı balı böceğide annesni brakmaz ınsallah hep sennle kalr canm
ayagna saglık ozman canım yıldızcım sende sürü ayagnı tatlımhepimize nasip olsn ınsallah :)
senınde ayagna saglık ozaman tatlım tesekkur ederım tabiiki destegz sana canım herrzaman yanndaayz dogum ıcınde gerı sayarken beraber destek olucaz sıze ınsalllahhhhiyi düşünmeye çalışıorum hayatım, inanıyorum bu sefer herşey daha iyi olacak, çok saol desteğin için
esin aklıma direk senin dediğin geldi ve bende pc başından kalkıp ayağımı sürttüm kuzum, bildiğim bilmediğim herkes bu duyguyu yaşasın die.. aahh bebeğim demek 4 kere kustun, rananında dediği gibi ılık bişiler iç tatlım, iyi gelir.sana iyi geldiysek ne mutlu bize
sabırsızlıkla halevimi bekliyorum,Allahım inş onun halayını çektirecek prş günü
sürüdüm sürüdüm bebişim, ciddi ciddi sürüdüm, inş hemencik sizlerin haberlerini alacağız
canım ya bence kan testınden esının kı gıbı yuksek rakamlar cıkacak cunku cok koyu cıkmıs testın guzelım dedıgım gıbı doktora gorunmende fayda var bır dusuk yasadın bılıyorsun en azından alınacak bır tedbır varsa doktor alır kuzum bence bunu dusun ama yınede sen bılırsın
katılıyorum canım bıan önce yaptrp doktra gorunkı yapılablcek bsey varsa geckmeden yapılsın allah korusun tabiii herseydn ama herseyı dusunmek gerek aklna kötu bsey getrme ama tedbırıde elden brakma.
ah benim canlarım ya nasılda merak etmişsiniz beni, sağolun şekerlerim. Ünv. arkadaşım geldi 5 aylık oğlu ile çarşıda birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bizim eve geldik çaydı ikramdı sohbetti derken bu saat oldu. Bisürü de döktürmüşsünüz ya gözlerm ağrıdı valla, hızlı hızlı okudum inşallah arada atladıklarım olmamıştır. Önce kimden başlasamki yaa hepinizde ayrı ayrı konular var. He unutmadan bu arada annecim 2 hafta sonrasında bugün çıktı hastaneden canım ya nasılda sıkılmış. Bu arada küçük kardeşim asker oldu kızlar adıyamana çıkmış tayini ayy bi sevindi bi sevindi yavrucum, Allahım inşallah hayırlısını nasip eder.
Halevcim canım avarın hayırlı olsun inşallah perşembe günü miniklerini öğreneceğiz inşalalh hadi bakalım çok heyecanlaı ya Rabbim bu sefer nasip etmiş olsun inşallah.
Kızlar unuttuğum kalmadı dimi, pek yoruldum bugün. Aklım hep oğlumda ya sürekli alim karnımda öyle bi alışmışımki gece de sürekli elim göbeğimde açılıp duruyorum canım koçişim çocuk sarar gibi sarıyor beni. Birde ctsi akşam eşimin akrabasına gittik ev çok kalabalıktı herkes çok beğendi beni ya şaşırdım kaldım çok yakışmış çok güzel olmuşsun insan yüzüne bakmak istiyor sürekli, hatta kıçını kaşı didilerbende didim size öle geliyor ben aynaya bakmak istemiyorum çok çirkinleştim aslında dedim emme yok yok öyle değilsin didiler ayy moralim düzeldi birazda olsa, sonra didim oğluşum iyi olsunda varsın çirkin olayım varsın ben hasta olayım onun yerine he o zaman benim kaynanada hiç bişey dimedi Birde arada karnımda hareket hissetmeye başladım ama oğluşum mu vuruyor tam bilemiyorum ya ben tekme yemek istiyorum artık Dualarınızda bizede yer verin teyzeleri
slm canlarım.bu sabah beşte kalktık kocişle.düştük yollara.otobüs 6 daydı.bindik tamda hastanenin önüne kadar gidiyomuş. saat yedide izmirdeydik.orda sıraya falan girdik neyse.sonra odaya girdim.önce ne var ne yok soruyolar neden geldiğini.bir masaya dört beş kişi oturmuş.söyledim bebek istiyoruz böle böle falan anlattım.sonra odaya aldılar.masaya çıkardılar.smir sonucumvar benim demiştim.salak doktor bozuntusu boşu boşuna smir aldı.ben diyince attılar.canımıda acıttı üstelik.sonra parmaklarıyla bişiler yaptı bastırdı falan iğrençti ya.ilk defa böle bişey gördüm.neden yaptıysa öle.yanımı yaktı yani.sonrada kan tahlili ultrason istediler bide.ultrason içinde 10 gün sonraya gün verdiler.kanı vereyim bari dedim. iki saat bekledik bi baktım beta hcg istemiş salak ya.bende hormanlara falan bakacaklar sandım.yani şimdilik elim boş döndüm.ama hiç hoşuma gitmedi ya.ultrasonda vajinal ultrason ben onları kendi doktoruma her gitmemde yaptırıyo.onun için 10 gün beklenecek.bakalım sonuçları götüreyimde ne diycekler.histeroskopi işi olmasa buraya gelmezdim ya.offf bilmiyorum ama moralmanım kötü.eğer histeroskopi falan istemezlerse daha da gitmem buraya.bunların hocası varmış kent hastanesinde ona giderim .
Cnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım
yorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:)hayırlısı.
Arkadaşlar iyi geceler!
Bnm tsh değerim 3,19 çıkmış.henüz doktora gitmedim ,sizce nedirrrr!!!
halevcımsen nasılsın kuzum kuzucukların nasıl
cicişleriim bu arada annem 2 kez test yaptı bısey cıkmadı bıraz erken ama ya menepoz yada Allah korusun baska bişey bakalım hayırlısı haberiniz olsun dedim
ayy rana şoktayız biz, ööle kaldım, inanmadım sonra başka testle yaptık. çok garibim sadece ağlıyorum. hem çok korkuyorum hem çok seviniyorum, öleece oturdum kaldım.
yapmayı hiç düşünmüodum ama dün gece çok kötü oldum, boğazımda sürekli kusmuk kokusu, burnumda leş gibi koku, banyo yaptım çıktım, gece eşime diorum leş gibi kokuyorum die. yok dio güzelim çok güzel kokuyosun yok diorum pis kokuyo heryer. ondan sonra sabah birden yapmaya karar verdim
evet hayatım benm testim
sağolun canlarım allah sizdende razı olsun yıldızda sürüdü şimdi ayağını perşembede halev sürür önüümüzdeki ayada sizler gelirsiniz inşl patır patır
yıldızım karmakarışık olman şuan çok ama çok norma çünkü bir defa yaşadın olumsuzu ama bu öyle değil bebeğim çok inanıyorum bebeğin san sımsıkı tutunuyor siz bilirsiniz canım kan testi için bekleyip beklememe konusunda çünkü düşükten dolayı ne zama adet olacağını bimiyodunya belkide çoktan geçmiştir bile adetin bilmemediğinden dolayı ama bence senin kan değerin 2000 üstünde çıkıcak idrar kıpkırmızı canım
ailene müjde vermede sıra sana geldi nasıl sevinecekler çifte mutluluk bu olsa gerek neyse ablanlada kırkınız karışmayacak o aradan çıkar sen doğurursun inşl
senınde ayagna saglık ozaman tatlım tesekkur ederım tabiiki destegz sana canım herrzaman yanndaayz dogum ıcınde gerı sayarken beraber destek olucaz sıze ınsalllahhhh
dediğinde doğru ranacım, ama işte biliosun durumları ya yine düşük çıkarsa die korktuk birden... bugün evdeyim ve kan için gittiğim hastane aslında evin burdaydı ama 11 e kadar kan alıyolardı :26: perş evdeyim yine perş yapsam çok geç olur mu ki bi akıl verin bakayım kuzum:26:
işyerinin orda sadece acıbadem ve florance var ve 112 tl alıolar test için, burdakini 18 e yaptırıyorum ondan dedim, sizce hangisini deniyim. bişi olur mu 2 gün beklesem?
haklısın bebişim, yukarıda yazdım bilemedim ne edeyim, bi fikir verin nolurrr
insalllahhh canım amnnnn agzndan bal damlııooo:)ayy inş dediğin gibi yüksek çıkar değerim bitanemsabah hem ağlıyorum hem gülüorum, hemde eşime diorumki benim ablamda hamileeeee bütün duygularım birbirine karıştı inan... söleme konusunda eşimde bende bu sefer keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra söleyelim dedik esincim, geçen 6+3 ken kaybetmiştik bebeğimizi, şimdi ne kadarlık bilemiorum bile.. açıkçası Allah korusun bişi olursa tekrar heveslendirmek istemiorum kimseyi. kan testi yaptıralım, doktora gidelim, hayırlısıyla kesemizi görelim, kalp atışını duyalım... ööle söleyelim dioruz, sizce doğrumu???
ayy bebeğim inş patır patır alıcaz haberlerinizi, doğum geri sayımlarındada birlikte olacaz inş
dediğinde doğru ranacım, ama işte biliosun durumları ya yine düşük çıkarsa die korktuk birden... bugün evdeyim ve kan için gittiğim hastane aslında evin burdaydı ama 11 e kadar kan alıyolardı :26: perş evdeyim yine perş yapsam çok geç olur mu ki bi akıl verin bakayım kuzum:26:
işyerinin orda sadece acıbadem ve florance var ve 112 tl alıolar test için, burdakini 18 e yaptırıyorum ondan dedim, sizce hangisini deniyim. bişi olur mu 2 gün beklesem?
haklısın bebişim, yukarıda yazdım bilemedim ne edeyim, bi fikir verin nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?