Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ah kuzum aradaki fark da az değil yani haaaaaaa salaklar adam soyuyorlar ben özele gittiğimde sadece 15tl veriyordum kan testi için orası çok pahalıymış Esinin dediği gibi gitmeden versen yarın en azından cuma günü testi tekrarlamış olursun değerlerine bakılır katlanıp katlanmadığı ölçülür bence yarını bi denemeye çalış kuzum
ayağını sürüdüğün için teşekkür ederiz inşallah peşin sıra bana gelmek nasip olur canım Allahım hayrılısını verir inşallah

korkman çok normal canım bencede keseyi gör kalp atışını duy öle söle ailene bak ablana fazla sabırlı çıkmış sizde öle yapın güzelim bişi kaybetmezsiniz tam tersi daha iyi olur hadi bakalım hayırlısı ile ardın sıra bize gelmek nasip oldu inşallah

inanmıyorum ya sabah sabah duygulandım.ben ne demiştim yıldız.ben senden umutluyum bi sorun yok çok şükür bu ay gelecek demiştim hehe.rabbim inşallah sonunu getirmeni nasip eder tatlım.değerin yüksek çıkar.sağlıklı sıhatli dünyaya gelir inşallah.kan tahlili yaptır bakalım.bencede yüz küsürmüş gitme oraya ne gerek var.hadi inşallah bu bebişin kardeşinin acısını unutturur.

kızlar diyorum ben bakın topik fena bereketlendi.bir sürü hamişimiz oldu.Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşalah.

amaninnnnnnnnnn nasıl güzel bir haber aldık yaaaaa yıldızım canımmm bak biz ne dedik sana ha ne dedikkkkkk hemencik gelecek miniğin dedik , düşükten sonra hemencik hamiş kalınıyor arkadaşlarım hep öyle oldu dedim sanaaa bak gördün mü ayyy Rabbim ne büyüksün yaaa, şükürler olsun Allahımm ne güzel bir sürpriz gönderdin yıldızıma ve koçişine. Ayyy valla çok duygulandım yaaa bu ay maşallah yaa biliyorum Halevinde müjdesini alacağız arkasından narımız ve asyamız , erica ve melike gelecek .Ayy ne yazacağımı şaşırdım ya sonları okuyamadım bile hemen yazayım diye yıldızım hiç korkma tatlım bak ne kadarda koyu çıkmış, içini ferah tut, ve kan testi ver mutlaka canım için rahat etsin .ona göre dr randevunu alırsın, ayy ablanla birlikte büyüteceksin demiştim yaa nasılda hemen geliverdi senin yavrucun maşallhhhhh

annemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deıl
inşallah hayırlısı güzleim
canım evet dediğimiz gibi herşeyi kendileri yapacaklar teşhis koyacaklar sen ihmal etme git mutlaka
oyyy kuşum benimm valla çok ümitliydim bu ay ne yalan söyliyim çok istemiştim bu ay senide hamile görmeyi, nasip değilmiş güzelim hiç bozma moralini olurmu bitanem, bellimi olur seninki de aşılama ile gelecek belki , bizimkiler daha bi inatçı valla baksana tören istiyorlar resmen, başta halevinkiler tabi, pek nazlılar ama biliyorum canım gelecek miniğin , onun kokusunu içine çektiğin an bütün sıkıntıların bitecek inşalalh Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
oyy yavrum benim yaa bunları okurken bile dedim ki aa yoksa hamişmi bu kız, 1-2 sayfa sonrasında senin hamiş müjdeni aldım yaa şükürler olsun, maşallah canım hemencik belirti gösterdi seninki, sağlıklı tosun gibi bi yavrucun olacak
sağolun canlarım meraklanmışsınız, annem çıktı şükür.Kardeşime çok sevindik çok istediği bir meslekti hayırlı olur inşallah. Ya ne bilim güzelim bak sende göreceksin insan kendini çirkin hissediyor ne bilim:26: öyle güzel yorumları almak çok iyi geldi valla İhtiyaca binayen gibi oldu
oyy canım sağol inşallahh minikler şenlendirecek bak maşallah seninkide sağlıklı olacak canım evet bak mutlaka çin takvimine merak ettim bende
canım güle güle git gel sağlıcakla gel olurmu kendini üzme oralarda
inşallah tatlım çişini kolayca yapsında tek duam o şuanda içim acıyor resmen, ama iyi olacak biliyorum miniğim sağlıklıca gelecek annecine babacına, biz çok istedik çok seviyoruz paşamızı, bi şey olmayacak Allahın izniyle sadece naz yapıyor bize. Ayy canım valla bana öyle geliyordu ne bilim başkasından yorumlar olmak hoşuma gitti moralim düzeldi vallahi, sende baksana çin takvimine çok mreak ettim , bu arada boğazın mı ağrıyor aman dikkat et, ılık limonlu su iç dikkat et tatlım, kusmalarında geçecek bitanem sık birazcık daha dişini sonra keyfini süreceksin bak
ay canım çok istiyorum ya arada bişeyler oluyor ama bilemiyorum ki tam, dün gece eşim koymuştu elini , hayatım bişey hissettim ben yaa sanki hareketi diye bi çığlık attı, didim bende öyle ama kesin diyemiyorum biraz bekleyecegiz dedim, evet tatlım haklısın birde erkek geç belli olurmuş
canım sağol ranacım annem çıktı şükür,inşalalh bitanem sende çok güzel bi anne olacaksın çok yakın zamanda buna inan olurmu inşallah canım ,tez zamanda gelecek bak Rabbim dualarımızı kabul ediyor
Tekme değil henüzde ben şöyle okkalı bir tekme istiyorum artık valla ohh güzelime maşallah çalıştınız demek aferin sana , saat kaçta gideceksin dr a canım

halevim canım benim çok sağol , inşalah hayırlı bir meslektir kardeşim için, evet ya herkes beğendi valla kendime güvenim geldi canım ya , yoksa çirkinleştim deyip duruyorum srekli aynalara bakmaz olmuştur he, inşallah halevim tüm kalbimle inanıyorum senin miniklerin haberinide alacagız sonra diğer arkadaşların tabi, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşalalh

canım yarın kaçta gidiyosunki ,işe gitmeden eripte gitsen haklısı canım aaaki farka bak bi tarafta 112 bi tarafta 18 ikisininde yaptığı iş aynı

7:30 gibi çıkıorum evden olmazsa dediğin gibi işe gitmeden uğrayıp veririm bitanem

ayy kuzum ağlattın beni walla, o kadar güzel şeyler yazmışsınki saol bitanem inş perş günü miniklerini haberini alıp iki kere halay çekeceğiz, eee bebişler 2 olunca halayda 2 olur dimi amaaa önce sen verecen haberini, sonra tüm herkes gelecek arkadandan bebişim inş.

pozerciiim cok tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşll
bugun regl gununmuydu eger oyleyse nasıl da bak cıktı hemen maşllhhh ....

çok saol hayatım, dilerim kısa sürede hepinizin haberlerini ard arda alırız bitanem. evet tatlım bugün günümdü ama ben geçen ay düşük yaptığım için 31 gün aldım bu ayı, normalde 28 gündü. ilk defa bu kadar uzun aldım, rabbim yüzümüze güldü, sizlerinde tez zamanda gülecek inş

çok fiyat farkı var kuzum, yarın sabah vereyim en iyisi ben işe gitmeden

ayy ağzından bal damlıo bitanem, inş dediğin gibi sımsıkı tutunmuştur miniğim... herşey yoluna girsin ööle söleyelim bencede ailelere... ayy demek ablamın bebek haberi verdiği zaman benm miniğimde ordaymış

ayy canımsın benim saol bitanem, çok teşekkür ederim. yarın sabahtan işe giderken yaptırıvericem, nasıl mutlu ettin beni ranacım, çok düşüncelisin saol canım benim

istanbuldayım kuzucum, kızlarında dediği gibi sabahtan gideyim yaptırayım testimi o zaman yarın

çok fiyat farkı var halevim yaa, soyuyolar resmen insanı, aynı kan tahlili yani, sanki kırmızı kurdele takıolar orda
perş gelsin bi an önce de seninde halayını çekelim kuzucum, sende ayağını sürü, gelsin herkes arkamızdan inş

adacım peki ben şimdi çin takvimine nasıl bakacam son adet tarihim 28aralık aralık olarak mı bakacam yoksa geçen adet tarihim yumurtlama ayım olan ocağamı söylede bir bakim bende tutacakmı tabi oarasıda muamma seninki tuttumu

adacım ben bugun 2 de gıdecegım gırene kadar bekleyecegım randevuları doluymus cunku bakalım dun aksam bız calıstık zaten pazarda calısmıstık ıflahım kesıldı valla ınsallah catlamıstırda bırde carsamba yaparız dur bakalım yumurtam buyuyup catlamıstır ınsallah

yıldızcım ne demek canım bız yakın sayılırız bırbırımıze yer olarak o yuzden dedım kuzumm bız yardım etmezsek kım yardım etcek bıze
neyse sabah gıdıp yaptır bakalım testını guzelım cok guzel bır deger goreceksın ınan buna

evet yıldızcım ablan müjdeyi verdiğinde senin miniğinde ordaymış ama az daha bekleyeceksiniz beni öğrenmek için diye kurnazlık yapmış
bende geçen ay komşum acelebacı yapmıştıya helva yapılıyor kuran okunuyor ve dileği olanlar tencereyi karıştırıp dileğini diliyor ben bebek istemiştim ve o dileği dilerken meğer hamileymişim senin duruma benziyor doktorumuza gidelim gelelim sıra inşl bende acelebacı yapma sırası dileğim kabul oldu

kızlar diyorum ben bakın topik fena bereketlendi.bir sürü hamişimiz oldu.Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşalah.

ayy çok ağlattınız beni bugün bitanelerim benim... evet sen sürekli benden umutlu olduğunu sölüyodun asyacım ama ben kendimden umutlu değildim yarın sabah yaptırıcam kan testimide canım. yok oraya gitmem çok pahalı gerçekten, sabah evin burdakine giderim die düşünüyorum. aminn bebeişim inş kardeşinin acısını unutturur, sağ salim kucağımıza alabiliriz bu sefer

ayyy hepinizin yazdıklarını okurken ağlıyorum yaaaa, kötü anlarımda hep yanımdaydınız, hep destek oldunuz, şimdide mutluluğuma ortaksınız. sizleri çok ama çok seviyorum canlarım benim bi eşim bide sizler biliosunuz sadece evet adacım siz hep demiştiniz hemen gelecek yawrun die, ben hep tedirgindim biliosun. inş bu sefer bi sorun çıkmaz bitanem ve sağ salim kucağımıza alabiliriz miniğimizi ablamla bir büyütcez gerçekten, hiç ihtimal vermiyodum. zaten dün gece kötü olunca, ya dedim midemi üşüttüm ya hamileyim. sondan kaçış yok yıdız dedim ve sabah yaptım. pozitif olunca inanmadım, başka marka vardı onla da yaptım tekrar o da aynı olunca inandım bitanem
sabırsızlıkla perş yi bekliorum, topiğimiz hamiş rekoru kırıyo baksana, üzerine ikizlerimizde gelince tam olacak, ardındanda patır patır haberleri alacağız inş

yıldız iyikide saçlarını boyattın canımcım bak şimdiye kalsa boya felan yaptıramayacaktın bide değiştirdiğin avatarın sana uğur getirdi aklıma gelmişken söylim dedim

adaaaaaaaa bişe sordum bebeğim sana yukarda çin takvimiyle ilgili söylede bakim canım

tatlım bu arada o dediğin ablanın verdıgı vondfo testlemı yaptn gayet ıyı cıkarms bence adetnn ılk gunu olmasna ragmen arymda buluym bari oysa

ayy canımsın benim ranacım, hakkaten ne güzel dostluklar kurduk burada,hep birbirimize desteğiz ve hep de ööle olacağız inş. walla bi topic toplantısı yapsak ne güzel olur heee

ayy hakkaten kuşum ya, bizimkide içerden olan biteni izliomuş meğer seninde ööle olmuş baksana, bebek dilerken bebek zaten içindeymiş
allahım sağlık versin hepimize inş

ortada bır yerde herkesle bulasacagımız bır toplantı tanısma gıbı yapabılrız fakat bebısler dogduktan sonra olcek herkesın karnı burnunda olacak bu gıdısle
doğum yaptıktan sonra herkes bulusuruz kusum ama sen dogur ben sana gelcem zaten

canım nem bildiğim kadarıyla yaşın ve hamile kaldığın ayın kesiştiği yere bakıosun

ayyyy evet esin yaa, sen deyince aklıma geldi benimde hakkaten doğru, saç avatar.
kızlarrrr avatarınızı değiştirin, hoş hemen hemen herkes değiştirdi bu ay avatarını, inş herkese uğur getirsin avatarları.
yalnız ben bu ay preseed de kullandım, onunda etkisi olduğuna inanıyorum. yum günlerimde özellikle preseed kullanmıştım. ayy inş herkese vesile olur.

tatlım bu arada o dediğin ablanın verdıgı vondfo testlemı yaptn gayet ıyı cıkarms bence adetnn ılk gunu olmasna ragmen arymda buluym bari oysa

evet güzelim vondfo ile yaptım bide one step le yaptım. benm adet günümlerim biraz karışık oldu bu ay ama güzelim malum düşükten sonra, o yüzden ben bile bilemiorum adet tarihimi, ondan 31 gün almıştım bu ay

hmm anladm ttatlım saoll...

ayy ne güzel olurr walla, hepimiz görüşsek
gel bebeğim gel, bende sana gelcem zaten merak etme doğum yapmadan öncede gel, her zaman beklerim kuzucum

2şubatta öğrendim ben hamile olduğumu 5haftalık hamileydim o zaman şubata bakacam yaşımn karşılığı gelen yere
bakıyorum yazarım birazdan

sağol yıldızcım baktım erkek gösteriyor
bu yıl ocak şubat mart erkek gösteriyor bende bakalım doğru çıkıcakmı sende baksana

2şubatta öğrendim ben hamile olduğumu 5haftalık hamileydim o zaman şubata bakacam yaşımn karşılığı gelen yere
bakıyorum yazarım birazdan

hamile kaldığın aya bakıcan bebeğim, öğrendiğin zamana değil. senin son adet tarihin neydi, o aya bakacan yanlış bilmiosam, ben ööle hatırlıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…