iyi düşünmeye çalışıorum hayatım, inanıyorum bu sefer herşey daha iyi olacak, çok saol desteğin için
esin aklıma direk senin dediğin geldi ve bende pc başından kalkıp ayağımı sürttüm kuzum, bildiğim bilmediğim herkes bu duyguyu yaşasın die.. aahh bebeğim demek 4 kere kustun, rananında dediği gibi ılık bişiler iç tatlım, iyi gelir.sana iyi geldiysek ne mutlu bize
sabırsızlıkla halevimi bekliyorum,Allahım inş onun halayını çektirecek prş günü
sürüdüm sürüdüm bebişim, ciddi ciddi sürüdüm, inş hemencik sizlerin haberlerini alacağız
ayy inş dediğin gibi yüksek çıkar değerim bitanemsabah hem ağlıyorum hem gülüorum, hemde eşime diorumki benim ablamda hamileeeee bütün duygularım birbirine karıştı inan... söleme konusunda eşimde bende bu sefer keseyi ve kalp atışını duyduktan sonra söleyelim dedik esincim, geçen 6+3 ken kaybetmiştik bebeğimizi, şimdi ne kadarlık bilemiorum bile.. açıkçası Allah korusun bişi olursa tekrar heveslendirmek istemiorum kimseyi. kan testi yaptıralım, doktora gidelim, hayırlısıyla kesemizi görelim, kalp atışını duyalım... ööle söleyelim dioruz, sizce doğrumu???
ayy bebeğim inş patır patır alıcaz haberlerinizi, doğum geri sayımlarındada birlikte olacaz inş
inşallah hayırlısı güzleimannemi yarın sabah ögrenıcez tatlım sabah test ytapıcak. benmde daha bellı deıl henuz adet olmadım ama bellide deıl
canım evet dediğimiz gibi herşeyi kendileri yapacaklar teşhis koyacaklar sen ihmal etme git mutlakaevet canım asistandı.dedim ama onlarında kendilerinin aynı teşhisi koyması gerek.ben benim doktorumun dediği rahatsızlıkları söyledim oraya yazdılar.polikistik over.polip şüpesi diye.bilmiyorum artık ya.hayırlısı olsun.ama zor bir süreç.
oyyy kuşum benimm valla çok ümitliydim bu ay ne yalan söyliyimCnlarım ne yazıkki size kötü haberlerle geldim.ben adet oldum.bu ay çok alıştırmamıştım kendimi çünkü önceki ay da 31 günün sonunda gelmişti. Salı çarşambayı bulsa heveslencektim baya.neyse hayırlısı böyleymiş buarada eşimle konuştuk aşılamaya geçicez.o biraz daha deneyelim yaz sonu yaptırırız dedi ama ben hemen yaptıralım neyi beklicez bu tüp bebek gibi zorlu yada yüksek ihtimalli bişey diil bukadar beklemeyi gerektirmiyo dedim. Tamam ozaman dedi o da bakalım yarın arayıp randevu alcam doktordan blr de ona soralım
oyy yavrum benim yaa bunları okurken bile dedim ki aa yoksa hamişmi bu kız, 1-2 sayfa sonrasında senin hamiş müjdeni aldım yaa şükürler olsun, maşallah canım hemencik belirti gösterdi seninki, sağlıklı tosun gibi bi yavrucun olacakcanlarım yeni gelebildim eve, eşimin yine işleri çok, gelemem belkide dedi, çok sinirliydibende düştüm yollara, arabada onda, metrobüs taksi derken bu saat oldu ama siz bide bana sorun nasıl geldiğimi... bi mide bulantısı anlatamam size çok afedersiniz ağzımda sürekli istifra etmişimde kokusu kalmış gibi :26: simitçiden poşet istedim ööle geldim walla... şimdi yemeğimi yedim daha iyiyim şükür
yarın görüşürüz hayatım :80:
hoşgeldin bitanem, merak ettik seni gerçekten ama herşey yolundaymış sevindim. hadi gözün aydın annen çıkmış hastaneden, sıkılmıştır tabii kadıncağız. kardeşinde asker olmuş Allah kavuştursun hayatım. bugünde arkadaşın varmış, ne güzel vakit geçirmişsinizdirablamın süprizi güzel oldu kuzucum, inş bizlerede nasip olur... oğluşunda çok iyi ben eminim buna bitanem
bak bide çirkinleştim felen diodun, ne güzel iltifatlar almışsın. biz zaten biliodukta, başkaları tarafındanda tescillenmiş oldu gördünmü bebişimayy acaba ne zaman tekmelemeye başlıcak, ne güzel bişeydir kimbilir
..
oyy canım sağol inşallahh minikler şenlendirecek bak maşallah seninkide sağlıklı olacak canım evet bak mutlaka çin takvimine merak ettim bendehoşgeldın canım benım senı merak etmezmıyız.ıyı olmana sevındım canım.annende çıkmış hastaneden kadın sıkılr tabı valla bende bugun ıkı saat bekledım ama sıkıntıdan patladım ınan, ben öyle olduysam annen napsın demıkardeşinde asker olmuş allah kavuştursun canım çabucak gelsın. evet benım değerlerde katlandı allaha şükür sıra geldı kesemızı gormeye onuda çarşamba allahım ızın verırse görücez çin takvımını merak ettım bakarım şimdi
canım güle güle git gel sağlıcakla gel olurmu kendini üzme oralardayorulduk ama napalım bebiş için katlanacaz .kızlar bu arada benim kaynana kızından evine gelmiş.yarın köye gidiyoruz onların yanına.eşim bir hafta kalmak istiyorgelemem uğrayamam merak etmeyin beni.geldiğimde güzel haberler alırım inşallah.
narcım hayırlısı inşallah bencede bekleme aşılamaya geçin.adacım gibi ilkinde tutar inşallah seninkide.
ranacım sende düşünüyodun ne yaptınız karar verdinizmi.
bende şu sonuçları falan alayım bakalım ona göre hareket edecem.hepimizinde hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.hepinizi öptüm.geldiğimde halevin sonuç belli olmuş olur yaa.inşallah güzel haber verir.bide yıldızdan bekliyorum bu ay:)hayırlısı.
inşallah tatlım çişini kolayca yapsında tek duam o şuanda içim acıyor resmen, ama iyi olacak biliyorum miniğim sağlıklıca gelecek annecine babacına, biz çok istedik çok seviyoruz paşamızı, bi şey olmayacak Allahın izniyle sadece naz yapıyor bize. Ayy canım valla bana öyle geliyordu ne bilim başkasından yorumlar olmak hoşuma gitti moralim düzeldi vallahi,kızlar bende az önce annemden geldim gelmemle kendimi lavaboya attım yine kaç gündür rahattımya bugün geldi benimkiler yine ama ben artık inanıyorum bu bebek evi biliyo dışarda bişe yapmıyor bana eve gelincede ben burdayım diyor
adacım annen çıkmış cnım hastaneden gözünüz aydın tekrardan geçmiş olsun bugün arkadaşınla gezmişsiniz ohhh iyi yapmışsınız bitanem iyi gelmiştir bebeğinde iyi çok fazla takılma bitanem biraz oluruna bırak ne kadar olmsuz düşünürsek hayatı bize öyle olumsuz döner inşl bebeğin çişini kolayca yapacak size sıkıntı çıkarmayacak buarada sen çirkinleştim deyip duruyon her görende güzelleştin diyor ben sana inanmıyorum oğlun güzelliğine güzellik katıyo valla
evet canım perşembe gidicem bende doktora inşl testlerim güzel çıkar benimde bakalım cinsiyeti hakkında bişeyler söylerse bende yavaştan başlamak istiyorum alışveriş yapmaya çok hevesleniyorum allahım kursağımızda bırakmasın inşl herkesed nasip etsin
ay canım çok istiyorum ya arada bişeyler oluyor ama bilemiyorum ki tam, dün gece eşim koymuştu elini , hayatım bişey hissettim ben yaa sanki hareketi diye bi çığlık attı, didim bende öyle ama kesin diyemiyorum biraz bekleyecegiz dedim, evet tatlım haklısın birde erkek geç belli olurmuşasyacım vakit geldi demek yine gidiyosunuz kayınvadenlere güle güle canım ahber verdiğin iyi oldu inşl geldiğinde çok güzel haberler alırsın kızlardan
adacım bebeğin tekmelerini hissediyosundur sen ama henüz acemi olduğundan dolayı pek bilemiyosundur çünkü 16haftaada hissedilirmiş ama bizim gibi ilk bebeği olan anneler pek ayırt edemeyebilirmiş o duyguyu bilmediğimizden sanırım
canım sağol ranacım annem çıktı şükür,inşalalh bitanem sende çok güzel bi anne olacaksın çok yakın zamanda buna inan olurmu inşallah canım ,tez zamanda gelecek bak Rabbim dualarımızı kabul ediyorcanım benım merak ettık senı ıyı olmana sevındık demek gezdın arkadasınla ne guzel degısıklık olmustur sanada guzelım annende hastaneden cıkmıs gozunaydın gecmıs olsun tekrardan
bak herkes guzellesmıssın dıyor zaten erkek annesını guzellestırır kız da annesınden alırmıs guzellıgını derler dogrudur bu guzelım sen cok guzel bır anne olacaksın
demek tekmelerde hıssedılmeye baslandı ne guzel hayatım
bende bugun gıdecegım doktora canım bakalım benımkı buyumus mu dun aksam test yapacaktım unuttum ama sag tarafım cok agrıdı bızde calısma yaptık preseedle denedım ınsallah hayrılara vesıle olur
[Bım ?
hepicinize günaydın canlarımmmmmmmmmm
canım benim çok merak ettik tabisi yaaaaaaaaa neyseki iyiymişsin annende çıkmış hastaneden çok şükür ki bu arada bak herkeş seni beğenmiş artiz bide çirkinim diyip duruyon karşındakine sor önce taam mıııııııinşallah tekmelerini hissediyorsundur kuzum ve Allahım bizlerede yaşatır inşallah bu arada kardeşin için hayırlı teskereler canım inşallah çabucak geçer günler her iki taraf içinde
canım yarın kaçta gidiyosunki ,işe gitmeden eripte gitsen haklısı canım aaaki farka bak bi tarafta 112 bi tarafta 18 ikisininde yaptığı iş aynı
hepicinize günaydın canlarımmmmmmmmmm
kızımmmmmmmmmmm inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa yemin ederim gözlerim doldu bu haberi evde alsaydım şindiye hüngür hüngür ağlıyordumçok ama çokkkkkkkkk sevin senin adına inan ki bekletmedi meleğin Rabbim senin daha fazla üzülmene izin vermedi güzelim çok şükür ki bizleride çok mutlu ettin umudumuza umut kattın kuzum Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin ve bence kanda baktırmanda fayda var kuzum en azından önlem alır drun hiç düşünmeden git hastaneye sonu ne olursa olsun bu da halayım
Allahım ,inşallah perşembe günü bana ve diğer günlerde bekleyen arkadaşlara nasip eder bu güzel haberi vermeyi
günaydın canım demek başladı senin kusmalar yine ah canım ben,im ya seninki dışarıda huzur veriyor sadece o da seni düşündüğünden demek ki bak buda iyi bişi
demek sen ayağını sürüdün sağol tatlım inşallah yıldızdan sonra ben benden sonrada bekleyen bütün arkadaşlarımız güzel mutlu hayırlı haberler veririz inşallahhhhhhhh
pozerciiim cok tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşll
bugun regl gununmuydu eger oyleyse nasıl da bak cıktı hemen maşllhhh ....
haklısın canım bencede önce kendınız emın olun herseyı ogrenn ondan snra söyleyın etrafa ve kan ıcın yarın sabahtan ver bence tatlım fazla bekletme 112 tl de verme bence ıkısıde aynı ıslemı yapck aynı sonucu verck ne dıye okadar paara veresın ki.
yıldızcım böyle düşünmen çok doğal bence haklısında bir sefer bu durumu yaayı heveslenip tam buldum derken kaybetmek ve bunu sizin dışınızda herkeste yaşadı sizle birlikte inşl keseyi görün kalp atışını duyun öyle söyleyin ama şimdi gitsen doktora keseyi görürsün beebğin sana hemen sımsıkı tutundu çünkü
yıldızcım bence kan testını yaptır guzelım baska bır hastaneye gıt yanı guzelım yaa olmazsa ben bugun hastaneye gıdecegım bılıyorsun gelıp alırım senı kuzum valla dıyorum yaa en azından degerını gorursun sonrasında belkı dırek kese bıle gorunebılır kac haftalık oldugunu bılmıyoruz cunku
evet soylememek konusunda haklısın kalp atıslarını duy ondan sonra soyleyın canım
kıss istdamısn sen eger oyleyse aksam 7 den sonra sana yakın devletin aciline git yalandan kasıklarım falan agrıyo de(allah korousunda :) )) gebeliktende supheleniyoruz de hemen beta yaparlar 1 saattede sonuc cıkar orda beklemene de gerek yok sonuclar ınternettende cıkıyor..
ah kuzum aradaki fark da az değil yani haaaaaaa salaklar adam soyuyorlar ben özele gittiğimde sadece 15tl veriyordum kan testi için orası çok pahalıymış Esinin dediği gibi gitmeden versen yarın en azından cuma günü testi tekrarlamış olursun değerlerine bakılır katlanıp katlanmadığı ölçülür bence yarını bi denemeye çalış kuzum
ayağını sürüdüğün için teşekkür ederiz inşallah peşin sıra bana gelmek nasip olur canım Allahım hayrılısını verir inşallah
korkman çok normal canım bencede keseyi gör kalp atışını duy öle söle ailene bak ablana fazla sabırlı çıkmış sizde öle yapın güzelim bişi kaybetmezsiniz tam tersi daha iyi olur hadi bakalım hayırlısı ile ardın sıra bize gelmek nasip oldu inşallah
inanmıyorum ya sabah sabah duygulandım.ben ne demiştim yıldız.ben senden umutluyum bi sorun yok çok şükür bu ay gelecek demiştim hehe.rabbim inşallah sonunu getirmeni nasip eder tatlım.değerin yüksek çıkar.sağlıklı sıhatli dünyaya gelir inşallah.kan tahlili yaptır bakalım.bencede yüz küsürmüş gitme oraya ne gerek var.hadi inşallah bu bebişin kardeşinin acısını unutturur.
kızlar diyorum ben bakın topik fena bereketlendi.bir sürü hamişimiz oldu.Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşalah.
amaninnnnnnnnnn nasıl güzel bir haber aldık yaaaaa yıldızım canımmm bak biz ne dedik sana ha ne dedikkkkkkhemencik gelecek miniğin dedik , düşükten sonra hemencik hamiş kalınıyor arkadaşlarım hep öyle oldu dedim sanaaa bak gördün mü ayyy Rabbim ne büyüksün yaaa, şükürler olsun Allahımm ne güzel bir sürpriz gönderdin yıldızıma ve koçişine. Ayyy valla çok duygulandım yaaa bu ay maşallah yaa biliyorum Halevinde müjdesini alacağız arkasından narımız ve asyamız , erica ve melike gelecek .Ayy ne yazacağımı şaşırdım ya sonları okuyamadım bile hemen yazayım diye yıldızım hiç korkma tatlım bak ne kadarda koyu çıkmış, içini ferah tut, ve kan testi ver mutlaka canım için rahat etsin .ona göre dr randevunu alırsın, ayy ablanla birlikte büyüteceksin demiştim yaa nasılda hemen geliverdi senin yavrucun maşallhhhhh
oyy yavrum benim yaa bunları okurken bile dedim ki aa yoksa hamişmi bu kız, 1-2 sayfa sonrasında senin hamiş müjdeni aldım yaa şükürler olsun, maşallah canım hemencik belirti gösterdi seninki, sağlıklı tosun gibi bi yavrucun olacak
sağolun canlarım meraklanmışsınız, annem çıktı şükür.Kardeşime çok sevindik çok istediği bir meslekti hayırlı olur inşallah. Ya ne bilim güzelim bak sende göreceksin insan kendini çirkin hissediyor ne bilim:26: öyle güzel yorumları almak çok iyi geldi valla İhtiyaca binayen gibi oldu
tatlım bu arada o dediğin ablanın verdıgı vondfo testlemı yaptn gayet ıyı cıkarms bence adetnn ılk gunu olmasna ragmen arymda buluym bari oysaayy çok ağlattınız beni bugün bitanelerim benim... Evet sen sürekli benden umutlu olduğunu sölüyodun asyacım ama ben kendimden umutlu değildimYarın sabah yaptırıcam kan testimide canım. Yok oraya gitmem çok pahalı gerçekten, sabah evin burdakine giderim die düşünüyorum. Aminn bebeişim inş kardeşinin acısını unutturur, sağ salim kucağımıza alabiliriz bu sefer
Ayyy hepinizin yazdıklarını okurken ağlıyorum yaaaa, kötü anlarımda hep yanımdaydınız, hep destek oldunuz, şimdide mutluluğuma ortaksınız. Sizleri çok ama çok seviyorum canlarım benimBi eşim bide sizler biliosunuz sadece Evet adacım siz hep demiştiniz hemen gelecek yawrun die, ben hep tedirgindim biliosun. Inş bu sefer bi sorun çıkmaz bitanem ve sağ salim kucağımıza alabiliriz miniğimizi Ablamla bir büyütcez gerçekten, hiç ihtimal vermiyodum. Zaten dün gece kötü olunca, ya dedim midemi üşüttüm ya hamileyim. Sondan kaçış yok yıdız dedim ve sabah yaptım. Pozitif olunca inanmadım, başka marka vardı onla da yaptım tekrar O da aynı olunca inandım bitanem
Sabırsızlıkla perş yi bekliorum, topiğimiz hamiş rekoru kırıyo baksana, üzerine ikizlerimizde gelince tam olacak, ardındanda patır patır haberleri alacağız inş
adacım ben bugun 2 de gıdecegım gırene kadar bekleyecegım randevuları doluymus cunku bakalım dun aksam bız calıstık zaten pazarda calısmıstık ıflahım kesıldı vallaınsallah catlamıstırda bırde carsamba yaparız dur bakalım yumurtam buyuyup catlamıstır ınsallah
yıldızcım ne demek canım bız yakın sayılırız bırbırımıze yer olarak o yuzden dedım kuzumm bız yardım etmezsek kım yardım etcek bıze
neyse sabah gıdıp yaptır bakalım testını guzelım cok guzel bır deger goreceksın ınan buna
evet yıldızcım ablan müjdeyi verdiğinde senin miniğinde ordaymış ama az daha bekleyeceksiniz beni öğrenmek için diye kurnazlık yapmış
bende geçen ay komşum acelebacı yapmıştıya helva yapılıyor kuran okunuyor ve dileği olanlar tencereyi karıştırıp dileğini diliyor ben bebek istemiştim ve o dileği dilerken meğer hamileymişim senin duruma benziyor doktorumuza gidelim gelelim sıra inşl bende acelebacı yapma sırası dileğim kabul oldu
adacım peki ben şimdi çin takvimine nasıl bakacam son adet tarihim 28aralık aralık olarak mı bakacam yoksa geçen adet tarihim yumurtlama ayım olan ocağamı söylede bir bakim bende tutacakmı tabi oarasıda muamma seninki tuttumu
yıldız iyikide saçlarını boyattın canımcım bak şimdiye kalsa boya felan yaptıramayacaktın bide değiştirdiğin avatarın sana uğur getirdi aklıma gelmişken söylim dedim
adaaaaaaaa bişe sordum bebeğim sana yukarda çin takvimiyle ilgili söylede bakim canım
tatlım bu arada o dediğin ablanın verdıgı vondfo testlemı yaptn gayet ıyı cıkarms bence adetnn ılk gunu olmasna ragmen arymda buluym bari oysa
canım nem bildiğim kadarıyla yaşın ve hamile kaldığın ayın kesiştiği yere bakıosun
Ayyyy evet esin yaa, sen deyince aklıma geldi benimdeHakkaten doğru, saç avatar.
Kızlarrrr avatarınızı değiştirin, hoş hemen hemen herkes değiştirdi bu ay avatarını, inş herkese uğur getirsin avatarları.
Yalnız ben bu ay preseed de kullandım, onunda etkisi olduğuna inanıyorum. Yum günlerimde özellikle preseed kullanmıştım. Ayy inş herkese vesile olur.
Evet güzelim vondfo ile yaptım bide one step le yaptım. Benm adet günümlerim biraz karışık oldu bu ay ama güzelim malum düşükten sonra, o yüzden ben bile bilemiorum adet tarihimi, ondan 31 gün almıştım bu ay
ortada bır yerde herkesle bulasacagımız bır toplantı tanısma gıbı yapabılrız fakat bebısler dogduktan sonra olcek herkesın karnı burnunda olacak bu gıdısle
doğum yaptıktan sonra herkes bulusuruz kusum ama sen dogur ben sana gelcem zaten
2şubatta öğrendim ben hamile olduğumu 5haftalık hamileydim o zaman şubata bakacam yaşımn karşılığı gelen yere
bakıyorum yazarım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?