günaydın güzeller
walla ben pek iyi değilim, iyice hasta oldumağrım sızım yok ama sağ gözümü akıntısından açamıorum, burnum akmaktan ve silmekten yara oldu dün geceden beri.. ara ara da hapşırıyorum :2: toplantı olmasa asla gelmezdim ama yapcak bişi yok işte :26: daha kötü olursam yarın izin için alıp bütün gün dinlenicem. siz de ne var ne yok...
halevcim günaydın cnm, topiği sen açmışsın yinerananın işi var heralde.. bizim adroditte accık önden gidio bakalım, inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, sen nasılsın cnm?
hadi gözün aydın koçişin izin vermiş çok sevindim canım, 2 side çok güzeldi çok da güzel yakışır eminim, o zaman şu şifon olandan vazgeçtin öylemi hani kısa kollu dökümlü etek kısmı pileli gibi olandan, bana hiç olmadığı için o tarz elbiseleri de çok beğenirim başkalarında,arkidişler beğendiğim 2 elbiseye kocişim izin verdi bende mor-beyaz çiçekli olan ile turuncu olanı alacağım eğer yarına kadar yeni kampanyalar yansıtmazlarsa ve bedenleri kalırsa
testlerin güzel çıkmasına çok sevindim esincim , tabi dediğin gibi riski düşük oluyor sadece inşallah yavrucuklar sağ salim sağlıcakla doğarlar da. Bugünde günün var bizim yerimize de ye pasta börek, bol dökümlü şeylerle taytla falan idare ettim eşofman falan giydim ama şimdilerde olmuyor artık , tam yazlık kıyafetlere geçemedikki burda, yaz gelse daha çok alternatif bulunuyor, evet sende dar giyme canım bende yemek zamanında pantolon düğmemi açıyordum , herkes sırayla aynı evrelerden geçiyor anlaşılan yakında yıldız böyle olur, arkasından diğer arkadaşlarımız gelir, biri büyürken biri doğar biri hamiş kalıryıldızcım bebişini görmüşsün hayatım gözün aydın nasıl güzel değilmi tam bir bebek haliyle görmüşsün hemde afrodit gibi yatoyordu demek ben hala kız olacağında hemfikirim eşinde bu sefer kız olabilir gibime geldi demişya bizde 12haftada gittiğimizde eşim şuna bakya adam aynı devirmiş yatıyor diye geçirmiş içinden belkim eşininde içine doğmuştur demek ikili test için bu doktorda 14mayısa gün verdi iyi bari bir süre böyle devam ettir peki senin gideeğin doktorunda ikili test yapacakmıyıdı 14nde her ikisindede yaptırma yani birinde 2liyi yaptı zamanı gelincede diğerinde 3lüyü yaptır
halevcim kocişinden izin kopmuş elbiseler için çok sevindim canım kızlar bakıp yorumda yapmışlar bende birazdan bakıcam duruyosa çok merak ettim valla hafta sonu ev bakmışsınız ama içinize sinen olmamış inşl bulursunuz caı içinize sinen bütçenize gör bir ev geç olsunda güç olmasın kocişinde gececi olmuş bu ayı tek geçirecen geceleri 16mayısa yıldönümünüzdü dimi canım malesef işten dolayı ayrı geçireceksiniz ama rabbim başka ayrılıklar vermesin çalışıyor işi varya daha ne olsun
ranacım sende cumartesi çalıştın ohhh sonrasında alışverişler yapılmış temizlikler aradan çıkarılmış eee bide üstüne üstlük adalara gidilmiş iyisin valla ne güzel gezmişsin canım değişiklik olmuştur sana piyerlotiyemi gitmedin uzun zamandır ben gittim ben gittimbal ayımızda ordaydım piyerlotidetepesinde kaldık biz o yüzden yeri çok farklı bende
buarada paylaştığın kıyafeti bende beğenmiştim ama benim akıllı arkadaşım birde yakınlaştırıp bakmış ve dikişleri beğenmemiş basit duruyordu dikişer belliyse ama fiyat gerçekten uygunmuş uzaktanda güzel görünüyordu tabi bizide unutmamışsın yine sağol canım emeğine sağlık
adacım artık konu kapatıldı açmaya hiç gerek yok dimi ama hafızalardan silindiseninde iyi olmana sevindim sen naptın hafta sonu hiç söylememişsin sende şimdilik bol olan kıyafetlerlemi idare ediyosun bende bu hafta inşl hava güxzel olsun çıkıcam en azından 1tane pantolon almam lazım çünkü daha fazla giymek istemiyorum normal pantolonlarımı çünkü bişeyler yemeğe başlayınca düğmesini açmak zorunda kalıyorum
narcım sende yoğunmuşsun bugün benim gibi kayıplardaymışsın neyse yarın çok işin yokmuş fazla fazla çıkarırsın acısını
melikecim hayırlı olsun canım sende iğnelere başlamışsın tedavin su gibi geçsin inşl hemencecik kavuşursun bebeğine
hatharcım sende dostinexsi kullanmaya başlamışsın inşl prolaktininkısa sürede düzene girerde hamileliğe engel bir durum kalmaz önünde hamile kıyafetlerini görüpte ben bunları hiç giyemeyeceğim heralde demişsin olumsuz düşünmek yok hayatım inşl burda tek tek hepinizin hamiş olduğunuda doğurduğunuda kutlayacağız
kızlar testimizin sonucunu aldk hepinizinde dediği gibi şükürki sonuçumuz temiz düşük risk bu tabiki riski ölçüyor ama riskin düşük olduğunu bilmek tabikide mutlu ediyor darısı inşl öncelikle yıldızın başına çünkü artık o test dönemine girdi hemencecik onu ardından sizin hamiş haberlerniz ve doktor maceralarınız gelsin sabah kalktığımda netimiz yoktu çamaşırım felan vardı onlarla uğraştım sonrada köyden akrabamız gelinine yeşillik felan yollamıştı evi bana yakın onu götürdüm sonra test onucumz derken bu saat oldu işte
yarın sabahta giremeyebilirim günümüz yengemde ona yardıma geçecem beni merak etmeyin olurmu
ultrasonda önden gidiyor demek sizinkilerde , maşallahh hepsine, bizim ilk 3 ay falan ya aynıydı ya 1-2 gün geriydi, ama ondan sonra hep 4,5 gün önde olmaya başladı. Drumuz bu ultrason ölçümleri tam gün vermez bikaç gün ileri geri olması çok normal demişti,o yüzden üstünde durmuyorduk son gittiğimde de öyleydi ,ama başka topiklere baktığımda kg mı fazla gibi geldi ortalama 500-600 grm arasındayken bizimki 634 grmdı geçen hafta, bakalım haftaya ne çıkacak.tabi canım sağlıklı olmaları en içten dileğimiz ama cinsiyetide öğrenip onagöre hazırlıyosun kendini kızım oğlum diye sevip konuşuyorsun
ayyy hakkaten bizim sıpalar ulturasonda önde gdiyolar bakalım ada gelsin oda söylesin kesin onunkide önden gidiyordur bizi beklettilerya bunca zaman ama gelişimlerine hızılar demekki maşallahları var allahım korusun hepsni
açıyorum hayatım açıyorum mümkün olduğunca eşofmanlarımla gidiyorum gidebileceğim yere pantolunluysamda açıyorum göbiş çıktı biraz gören daha küçük diyor ama koyacam şimdi nar yine esin koy şu göbişi diyecek aklımda hayatım ilk fırsatta tmm
günaydın sabah şekerleriiiiii
evet canım kocişim izin verdi elbiseler için sağolsun, evet evde bulamadık arıyoruz bakalım Allahımın ne zaman hayırlı görürse sanırım o zaman bulucaz kendimize ait bir evi bekliyossssssssss, geceleri tek kalmak zor oluyor hele ki geceleri çok sık uyanan biriyim geriye dalmak biraz zor oluyor yani de napalım katlanıcaz umarım çabuk geçer
sonuçlarında gayet iyi çıkmış maşallah canım, netiniz olmadığından haber edememişsin bize olsun bakalım bugünde olmayacağını bildirmen iyi oldu merak etmeyiz en azından canım
evet yıldızcım canım kocişime akşam sipariş ettiğim beyaz elbiseyi iptal ettirdim didim neden diye sordu çünkü 2 tane elbise beğendim onlarıda sana göstermek istiyorum didim, kocişimde ben görmeyim görürsem aldırmayabilirim sen al didi çok svindirik oldum zaten yaz elbisesi ve boyları uzun tiril tiril didim bende, en güzelleri sizin olsun cnaım
vay senin fındık kurdu da önden gidiyor demek ki oyyyyy maşallah yeğenimize
seninde mi önde afrodit hanım oyyyy maşallah canımAllahım sağlıkcakla kucağınıza almayı nasip etsin
ah be kuzum yine hastalığı atamamışsın sen kaçtıkca o bıramamış seni belli ki neyse umarım daha kötü olmadan atlatırsın dikkat etmeye çalış kendine bide toplantın varmış kolay gelsin sana canım
Narcım sen nerelerdesin dün yoğundun umarım dinlenebilmişsindir
Ranacım sen açmamışsın topikimizi işlerin mi vardı
Asyacım da annesiyle doyasıya hasret gideriyordur maşallah
Adacım sen nerelerdesin kuzum face konusu noldu ne zaman açıyon bakem
günaydın güzellerr nasılsınız bakalım
ben dün akşam okudum geçmişi ama yazamadım çok yorgundum sağolsun kocişimin sayesinde. pazar günü arkadaşları balığa gitcekti denk gelirse bana da getirin bi tane demiş. dün bi geldi eve koca bi balık elinde. e haliyle temizlenmemiş. yemekten sonra bi girişti temizlemeye o pulları saçılmış heryere batmış mutfak 10.5 ta çıktım mutfaktan tertemiz yaptım heryeri sonrada kendimi yıkadım ama belim tutuldu tabi yorgunluktan didim cezalısın bana masaj yapcan. sağolsun yaptı da kendime geldim sonrada sızdım zaten
yıldızzzz bebişimmmmm demek afffroditini gördün yan yan selam çakıodu size. amannnnnnn bu isim çok yakıştı ona erkek olursa da herkül deriz mademmaşallah herşeyi yolundaymış bebeğinin önden önden de gidermiş haftası neyle besliosunuz anacım bu bebekleri kocamanlar maşallah anaları da bi o kadar çıtır kuzum biz daha arabaya karar veremedik kendi arabamızı satılığa çıkardık ama ne alcağımızı daha bilmiyoruz açıkçası. çok da kredi çekip falan açılmak istemiyoruz. bakalım kısmetimizde ne çıkcak
kuzum geçmiş olsun çok bahar alerjisi mi oldun acaba gerçi bahar da denemez ya bu havaya :26: bugünde yoğu gününe denk geldi şansına yarın dinlen bari dediğin gibi kıyamam afroditine de sanada
günaydın güzellerr nasılsınız bakalım
ben dün akşam okudum geçmişi ama yazamadım çok yorgundum sağolsun kocişimin sayesinde. pazar günü arkadaşları balığa gitcekti denk gelirse bana da getirin bi tane demiş. dün bi geldi eve koca bi balık elinde. e haliyle temizlenmemiş. yemekten sonra bi girişti temizlemeye o pulları saçılmış heryere batmış mutfak 10.5 ta çıktım mutfaktan tertemiz yaptım heryeri sonrada kendimi yıkadım ama belim tutuldu tabi yorgunluktan didim cezalısın bana masaj yapcan. sağolsun yaptı da kendime geldim sonrada sızdım zaten
halevcim günaydın kuşummm baktım elbiselere yorum da yaptım canım gerçi sen siparişi vermişin çoktan ama geri kalmıyım didimçok yakışcak sana bence de çıtı pıtısın zati adam da biliyo bak kendini bakmıyım ben aldırmam yoksa diye. alınca da giydirmemezlik etmesin ama sonra pek kıskanç ayol seninki de canım allah işallah gönlümüze göre evler nasip eder bizlere de biz de aldık biliyosun ama oturmalık değil yani. 1+1.. yani ben de kendi evimde oturamıyorum işallah o günleri de görürüz
günaydın güzeller
walla ben pek iyi değilim, iyice hasta oldumağrım sızım yok ama sağ gözümü akıntısından açamıorum, burnum akmaktan ve silmekten yara oldu dün geceden beri.. ara ara da hapşırıyorum :2: toplantı olmasa asla gelmezdim ama yapcak bişi yok işte :26: daha kötü olursam yarın izin için alıp bütün gün dinlenicem. siz de ne var ne yok...
halevcim günaydın cnm, topiği sen açmışsın yinerananın işi var heralde.. bizim adroditte accık önden gidio bakalım, inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, sen nasılsın cnm?
hadi gözün aydın koçişin izin vermiş çok sevindim canım, 2 side çok güzeldi çok da güzel yakışır eminim, o zaman şu şifon olandan vazgeçtin öylemi hani kısa kollu dökümlü etek kısmı pileli gibi olandan, bana hiç olmadığı için o tarz elbiseleri de çok beğenirim başkalarında,
günaydın halevcim anlaşılan esin elinden kaçış yok baksana hergün hatırlatıyorsun face i, ben unutuyorum ama sen unutmuyorsun bakıyorum da. Tamam canım açacağım sırf sizin için zaten.
ultrasonda önden gidiyor demek sizinkilerde , maşallahh hepsine, bizim ilk 3 ay falan ya aynıydı ya 1-2 gün geriydi, ama ondan sonra hep 4,5 gün önde olmaya başladı. Drumuz bu ultrason ölçümleri tam gün vermez bikaç gün ileri geri olması çok normal demişti,o yüzden üstünde durmuyorduk son gittiğimde de öyleydi ,ama başka topiklere baktığımda kg mı fazla gibi geldi ortalama 500-600 grm arasındayken bizimki 634 grmdı geçen hafta, bakalım haftaya ne çıkacak.
yıldızıcm dikakt et hasta olma
ben yazana kadar sen gelmişsin bile narcım, rana bişey dememişti aslında izin mi kullandı acaba , evet sizin adet gününüz hemen hemen gelmiş olması lazım ,rana daha önce olmuştu üstelik hiç saymadı ya bence o da unutmuştur, bebişlerin maşallahları var narcım vaktinde sağlıklıca gelsinlerde, sıramızı size devredelim artık. Sabah oğluşumun tepinmeleriyle uyandım hafif üstüne doğru yatmışımda ondan rahatsız oldu paşamız sanırım, sonra yarım saat kafamdan izin verdim koçişin yanına kıvrıldım sarıldık azcık keyif yaptık. Sen istersinde yapmazmıyım göbek şov yaparım tabi canım. Son kontrollerde bizimde önden gidiyor ama hiç önemsememiştim ilk sorduğumda dr olabilir tam hesaplamaz ortalama hesaplar demişti, birde kalıplaşmış fikirlere karşı doktorumuz ya geçende dedim gece kasılma oldu bikaç gün üst üste , rahim genişlediği için olur yazılıyordu didim ,aa beni arasana sen bakma öyle herkesin dediğine didi ,hafif sitem edip azarladı, sonra sordu süt içiyormusun o günlerde içmişmiydin yok o günlerde hiç içmemiştim dedim bebek senden kalsiyum alıyor o kalsiyumsuz kalmaz ama sen kalırsın ,içtiğin zamanlarda rahat uyursun , kasılma falan da olmaz dedi. Hakkaten sonra ofiste süt içemeye başladım en az 1 bardak sonra hiç kasılmam olmadı. Aklımın ucuna gelmezdi bundan olabileceği.
siz de tartıldınızmı bakım rana ve sen, zayıfladınızmı rejimler nasıl gidiyor
canım benim kötü olmuşsun yaaaaaa tüh hamişken ilaçda kullanılmaması kötü peki ters etki yapmayan bitki yokmu canım onu içsen de biraz olsun rahatlatır belkim
bugünde bana kaldı topik açma işi canım Rana haberde etmedi şu işim var diye ama bi gelsinde öğreniriz işin rengini
benim elimden kaçamazsın yavyummmmmmmmm o face açılcek emme ne zaman:97:
Yıldızcım geçmiş olsun yaa iyice hastalığın başladı demek, yarın dinlen bari, bol bol sıvı tüket meyve ye
doğru güzelim onu arkadaşın alacak yani 3 elbisen olacak , güle güle giy canım.canım benim kötü olmuşsun yaaaaaa tüh hamişken ilaçda kullanılmaması kötü peki ters etki yapmayan bitki yokmu canım onu içsen de biraz olsun rahatlatır belkim
bugünde bana kaldı topik açma işi canım Rana haberde etmedi şu işim var diye ama bi gelsinde öğreniriz işin rengini
hoşgeldin Adacım evet kocişim izin verdi, iptal ettirdiğim beyaz elbise canım o fuşya renkli elbiseyi bende çok beğendim arkadaşımın alacağı elbise zaten, bende o diğer turuncu ile mor-beyaz çiçekliyi almayı planlıyorum canım bakalım
benim elimden kaçamazsın yavyummmmmmmmm o face açılcek emme ne zaman:97:
günaydın cnm, maalesef çok geç hasta oldum bile :2:inş çabuk atlatırım. demek senin paşada önden gidio, bizim bebeklerde sabırsız baksana şekerim
evet ya rana çaktırmıyo ama adet zamanı gelmiştir onun, gelsinde sölesin bakalım ne zamandı tarihi... sen çocuğun üstüne yatarsan elbet teklemeler, ohh iyi yapmışdemek süt iyi geliomuş haa, öğrendiğimiz iyi oldu kuzum...
walla sorma kuzum ya ağrım sızım yok emme burun göz akıntısı bide hapşırık mahvetti beni... yaa bilmiorumki bitkilerle ilgili bişi içebilirmiyimki. şimdilik portakal suyuyla idare ediyorum
inş hemencik geçer, halsiz bırakıo beni çünkü
bitki çayı yasak canım, içersen 1 fincan ıhlamur içebilirsin. Limonlu ılık su falan iç de daha kötü olma canım. Anneleri iyi bakıyor miniklere o zaman , topiğin miniklerine maşallah diyelim. Hiç sorma rahatsız oldu sanırım zaten tam yüz üstü yatamıyorum ki. Yüz üstü yatsam ne yapacaktı bilmem. Kasılmam ile ilgili öyle dedi, bende çok şaşırdım rahim büyüyünce kasılmalar olur yazılıyor ya nette falan , sütele ilgili olabileceğini düşünmemiştim sonrasında hiç olmadı :26:
limonlu ılık su içeyim bari, çünkü iyice akıo burnum ve gözüm
süt bana da çok ilginç geldi, ama baksana işe yarıomuş
ben çıkıorum kızlar yavaştan, akşam gelebilirim ancak, öptüm hepinizi
canlarım bilgisayarıma format atıldı bi virüs programıyla göndermişler her şeyi engelliyodu silindi. Office falan da yüklenince anca geldim neyse o arada işlerimi bitirdim okuyım geliyorum hemen dedim ama yazmadınızmı bişey ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?