Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın güzeller

walla ben pek iyi değilim, iyice hasta oldum ağrım sızım yok ama sağ gözümü akıntısından açamıorum, burnum akmaktan ve silmekten yara oldu dün geceden beri.. ara ara da hapşırıyorum :2: toplantı olmasa asla gelmezdim ama yapcak bişi yok işte :26: daha kötü olursam yarın izin için alıp bütün gün dinlenicem. siz de ne var ne yok...

halevcim günaydın cnm, topiği sen açmışsın yine rananın işi var heralde.. bizim adroditte accık önden gidio bakalım, inş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza, sen nasılsın cnm?

günaydın güzellerr nasılsınız bakalım
ben dün akşam okudum geçmişi ama yazamadım çok yorgundum sağolsun kocişimin sayesinde. pazar günü arkadaşları balığa gitcekti denk gelirse bana da getirin bi tane demiş. dün bi geldi eve koca bi balık elinde. e haliyle temizlenmemiş. yemekten sonra bi girişti temizlemeye o pulları saçılmış heryere batmış mutfak 10.5 ta çıktım mutfaktan tertemiz yaptım heryeri sonrada kendimi yıkadım ama belim tutuldu tabi yorgunluktan didim cezalısın bana masaj yapcan. sağolsun yaptı da kendime geldim sonrada sızdım zaten
halevcim günaydın kuşummm baktım elbiselere yorum da yaptım canım gerçi sen siparişi vermişin çoktan ama geri kalmıyım didim çok yakışcak sana bence de çıtı pıtısın zati adam da biliyo bak kendini bakmıyım ben aldırmam yoksa diye. alınca da giydirmemezlik etmesin ama sonra pek kıskanç ayol seninki de canım allah işallah gönlümüze göre evler nasip eder bizlere de biz de aldık biliyosun ama oturmalık değil yani. 1+1.. yani ben de kendi evimde oturamıyorum işallah o günleri de görürüz
rana kuzummm nerdesin bakıyım sen açılışı haleve devretmişsin bi yere gitcektin de ben mi unuttum acaba. bu arada fotoların da pek güzeldi maşallah benim arkadaşıma spor nası gidiyo bakıyım bi de sayma dicem ama senin adet zamanın gelmedi mi daha yaa sanki gelmiş olması lazım artıkın
yıldızzzz bebişimmmmm demek afffroditini gördün yan yan selam çakıodu size. amannnnnnn bu isim çok yakıştı ona erkek olursa da herkül deriz madem maşallah herşeyi yolundaymış bebeğinin önden önden de gidermiş haftası neyle besliosunuz anacım bu bebekleri kocamanlar maşallah anaları da bi o kadar çıtır kuzum biz daha arabaya karar veremedik kendi arabamızı satılığa çıkardık ama ne alcağımızı daha bilmiyoruz açıkçası. çok da kredi çekip falan açılmak istemiyoruz. bakalım kısmetimizde ne çıkcak
adacımmmm söyle bakalım senin bebek de önden gidiyormu bu cadılar gibi senin de baya büyüdü karnın dimi arada bize yeni göbek şovları yap bari. bu arada hamişlerimizi devamlı dualarımızdasınız diyolar ya canlarım benim allah razı olsun sizden sizde ve miniklerinizde bizim hep dualarımızdasınız
esincim canım çok sevindim testlerinin iyi çıkmasına demek senin paşada önden gidiyo maşallah ona artık göbekler de kabına sığmamaya başlamış tutturcam tabi foto diye hakkım diğilmi ama şimdi sıra hareketlerini hissetmede o da olur yakında
asyacım annelesin tabi işallah iyi geçiyordur tatilin bu ara sana çok iyi gelcek bence
boncuk canım tekrar hoşgeldin benimde özel mesajlarım silinmiş noldu kk ya anlamadım
melikecim hayırlısı olsun canım başlamışsın iğnelere delik deişk olcen sende aman sonu güzel olsunda katlanılır valla
kızlar unuttuğum bişeyler varsa hatırlatın bana kusura bakmayın dün akşam okudum bugün yazıyorum ya atlamış olabilirim

kuzum geçmiş olsun çok bahar alerjisi mi oldun acaba gerçi bahar da denemez ya bu havaya :26: bugünde yoğu gününe denk geldi şansına yarın dinlen bari dediğin gibi kıyamam afroditine de sanada

arkidişler beğendiğim 2 elbiseye kocişim izin verdi bende mor-beyaz çiçekli olan ile turuncu olanı alacağım eğer yarına kadar yeni kampanyalar yansıtmazlarsa ve bedenleri kalırsa
hadi gözün aydın koçişin izin vermiş çok sevindim canım, 2 side çok güzeldi çok da güzel yakışır eminim, o zaman şu şifon olandan vazgeçtin öylemi hani kısa kollu dökümlü etek kısmı pileli gibi olandan, bana hiç olmadığı için o tarz elbiseleri de çok beğenirim başkalarında,
testlerin güzel çıkmasına çok sevindim esincim , tabi dediğin gibi riski düşük oluyor sadece inşallah yavrucuklar sağ salim sağlıcakla doğarlar da. Bugünde günün var bizim yerimize de ye pasta börek, bol dökümlü şeylerle taytla falan idare ettim eşofman falan giydim ama şimdilerde olmuyor artık , tam yazlık kıyafetlere geçemedikki burda, yaz gelse daha çok alternatif bulunuyor, evet sende dar giyme canım bende yemek zamanında pantolon düğmemi açıyordum , herkes sırayla aynı evrelerden geçiyor anlaşılan yakında yıldız böyle olur, arkasından diğer arkadaşlarımız gelir, biri büyürken biri doğar biri hamiş kalır haftasonum pek güzel değildi canım.
ultrasonda önden gidiyor demek sizinkilerde , maşallahh hepsine, bizim ilk 3 ay falan ya aynıydı ya 1-2 gün geriydi, ama ondan sonra hep 4,5 gün önde olmaya başladı. Drumuz bu ultrason ölçümleri tam gün vermez bikaç gün ileri geri olması çok normal demişti,o yüzden üstünde durmuyorduk son gittiğimde de öyleydi ,ama başka topiklere baktığımda kg mı fazla gibi geldi ortalama 500-600 grm arasındayken bizimki 634 grmdı geçen hafta, bakalım haftaya ne çıkacak.

günaydın halevcim anlaşılan esin elinden kaçış yok baksana hergün hatırlatıyorsun face i, ben unutuyorum ama sen unutmuyorsun bakıyorum da. Tamam canım açacağım sırf sizin için zaten.

Ranacım nasılsın, yıldızıcm dikakt et hasta olma, narcım gelmemiş yoğun sanırım.
Melike ,boncuk sizler nasılsınız

kuzum geçmiş olsun çok bahar alerjisi mi oldun acaba gerçi bahar da denemez ya bu havaya :26: bugünde yoğu gününe denk geldi şansına yarın dinlen bari dediğin gibi kıyamam afroditine de sanada

hoşgeldin kuzum, ayy demek mutfak temizledin gece erkekler ööle kuşum bişi yaparlar sonra arkalarını biz toplarız Allahtan masaj yapmışda sızıvermişsin gördük afroditimizi bakalım eğer tersi çıkarsa dediğin gibi herkül olur walla biz bişi yapmıoz kendileri önden önden gidio kuzum
araba işide inş gönlünüze göre hallolur cnm, açılmamak en iyisi krediyle...
sorma walla burnum havuç gibi oldu silmekten, inş çabuk geçer, alerji olduğunu sanmıyorum hayatım ya, sanırım dikkat etmeme rağmen eşimden geçti. bugünde gerçekten yoğunum, inş izin alabilirimde yarın yatabilirim

günaydın Narcım hoşgeldin, kocişin napmış sana öle eziyet resmen neyseki masajına hayır dimemiş,
sağol canım en güzelleri sizin olsun kocişi ikna ettim sağolsun bence giydirir zaten kociş benden önce çıkıyor evden ne giyindiğimi görmüyor kiii bende ona laf gelecek bişey giymem buu iyi biliyor o konuda tarafız yani canım
ev içinde bulamadık ama inşallah bulacağız canım ne zaman nasibimizse elbet karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum, sizin evde hayırlı olsun inşallah ileride kendine göre daha güzel bi ev alırsın canım, arabanızı satmadan da bakmayın bence ve dizel alın muhakkak kuzum

ben yazana kadar sen gelmişsin bile narcım, rana bişey dememişti aslında izin mi kullandı acaba , evet sizin adet gününüz hemen hemen gelmiş olması lazım ,rana daha önce olmuştu üstelik hiç saymadı ya bence o da unutmuştur, bebişlerin maşallahları var narcım vaktinde sağlıklıca gelsinlerde, sıramızı size devredelim artık. Sabah oğluşumun tepinmeleriyle uyandım hafif üstüne doğru yatmışımda ondan rahatsız oldu paşamız sanırım, sonra yarım saat kafamdan izin verdim koçişin yanına kıvrıldım sarıldık azcık keyif yaptık. Sen istersinde yapmazmıyım göbek şov yaparım tabi canım. Son kontrollerde bizimde önden gidiyor ama hiç önemsememiştim ilk sorduğumda dr olabilir tam hesaplamaz ortalama hesaplar demişti, birde kalıplaşmış fikirlere karşı doktorumuz ya geçende dedim gece kasılma oldu bikaç gün üst üste , rahim genişlediği için olur yazılıyordu didim ,aa beni arasana sen bakma öyle herkesin dediğine didi ,hafif sitem edip azarladı, sonra sordu süt içiyormusun o günlerde içmişmiydin yok o günlerde hiç içmemiştim dedim bebek senden kalsiyum alıyor o kalsiyumsuz kalmaz ama sen kalırsın ,içtiğin zamanlarda rahat uyursun , kasılma falan da olmaz dedi. Hakkaten sonra ofiste süt içemeye başladım en az 1 bardak sonra hiç kasılmam olmadı. Aklımın ucuna gelmezdi bundan olabileceği.

siz de tartıldınızmı bakım rana ve sen, zayıfladınızmı rejimler nasıl gidiyor

canım benim kötü olmuşsun yaaaaaa tüh hamişken ilaçda kullanılmaması kötü peki ters etki yapmayan bitki yokmu canım onu içsen de biraz olsun rahatlatır belkim

bugünde bana kaldı topik açma işi canım Rana haberde etmedi şu işim var diye ama bi gelsinde öğreniriz işin rengini

hoşgeldin Adacım evet kocişim izin verdi, iptal ettirdiğim beyaz elbise canım o fuşya renkli elbiseyi bende çok beğendim arkadaşımın alacağı elbise zaten, bende o diğer turuncu ile mor-beyaz çiçekliyi almayı planlıyorum canım bakalım

benim elimden kaçamazsın yavyummmmmmmmm o face açılcek emme ne zaman:97:

odama gelenler oldu kapatmak zorunda kaldım ya, narcım geç saatlere kadar mutfak temizledin demek yaa, yorulmuşsundur neyse ki koçişin masaj yapmış, rahatlamışsındır biraz. Yorma kendini canım haftasonu falan yap yada. İşten yorgun geliyorsun zaten.

Yıldızcım geçmiş olsun yaa iyice hastalığın başladı demek, yarın dinlen bari, bol bol sıvı tüket meyve ye

günaydın cnm, maalesef çok geç hasta oldum bile :2:inş çabuk atlatırım. demek senin paşada önden gidio, bizim bebeklerde sabırsız baksana şekerim

evet ya rana çaktırmıyo ama adet zamanı gelmiştir onun, gelsinde sölesin bakalım ne zamandı tarihi... sen çocuğun üstüne yatarsan elbet teklemeler, ohh iyi yapmış demek süt iyi geliomuş haa, öğrendiğimiz iyi oldu kuzum...

walla sorma kuzum ya ağrım sızım yok emme burun göz akıntısı bide hapşırık mahvetti beni... yaa bilmiorumki bitkilerle ilgili bişi içebilirmiyimki. şimdilik portakal suyuyla idare ediyorum
inş hemencik geçer, halsiz bırakıo beni çünkü

Yıldızcım geçmiş olsun yaa iyice hastalığın başladı demek, yarın dinlen bari, bol bol sıvı tüket meyve ye

sorma kuzum iyice arttık, ööle yapıom zaten, ilaç içemediğimden meyveye yükleniom.
inş çabucak geçer, bitki çatı felen içebiliozmu ki adacım?

doğru güzelim onu arkadaşın alacak yani 3 elbisen olacak , güle güle giy canım.

bitki çayı yasak canım, içersen 1 fincan ıhlamur içebilirsin. Limonlu ılık su falan iç de daha kötü olma canım. Anneleri iyi bakıyor miniklere o zaman , topiğin miniklerine maşallah diyelim. Hiç sorma rahatsız oldu sanırım zaten tam yüz üstü yatamıyorum ki. Yüz üstü yatsam ne yapacaktı bilmem. Kasılmam ile ilgili öyle dedi, bende çok şaşırdım rahim büyüyünce kasılmalar olur yazılıyor ya nette falan , sütele ilgili olabileceğini düşünmemiştim sonrasında hiç olmadı :26:

limonlu ılık su içeyim bari, çünkü iyice akıo burnum ve gözüm
süt bana da çok ilginç geldi, ama baksana işe yarıomuş

ben çıkıorum kızlar yavaştan, akşam gelebilirim ancak, öptüm hepinizi

tamam canım kolay gelsin sana umarım erken birede evine gider dinlenirsin

canlarım bende yemeğe erken çıkıyorum afiye tolsun hepicinize görüşürük

canlarımmmmmm bi tane daha elbise beğendim o çiçekli mor-beyazın yerine son koyduğum elbiseyi alayım didim(hatta aldım) çünkü o elbise 35tl bu ise 27tl bu tarz elbisem yok diğerini her türlü bulurum didim acaba yanlış düşüncemi:26:

canlarım bilgisayarıma format atıldı bi virüs programıyla göndermişler her şeyi engelliyodu silindi. Office falan da yüklenince anca geldim neyse o arada işlerimi bitirdim okuyım geliyorum hemen dedim ama yazmadınızmı bişey ayoll

canlarım bilgisayarıma format atıldı bi virüs programıyla göndermişler her şeyi engelliyodu silindi. Office falan da yüklenince anca geldim neyse o arada işlerimi bitirdim okuyım geliyorum hemen dedim ama yazmadınızmı bişey ayoll

yok kuzum bişi yazmadık şanlısın bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…