sağol canım bakalım karar vercez yakında araba işine. sorma hala belim ağrıyoohoşgeldin kuzum, ayy demek mutfak temizledin geceerkekler ööle kuşum bişi yaparlar sonra arkalarını biz toplarız Allahtan masaj yapmışda sızıvermişsin gördük afroditimizi bakalım eğer tersi çıkarsa dediğin gibi herkül olur walla biz bişi yapmıoz kendileri önden önden gidio kuzum
araba işide inş gönlünüze göre hallolur cnm, açılmamak en iyisi krediyle...
sorma walla burnum havuç gibi oldu silmekten, inş çabuk geçer, alerji olduğunu sanmıyorum hayatım ya, sanırım dikkat etmeme rağmen eşimden geçti. bugünde gerçekten yoğunum, inş izin alabilirimde yarın yatabilirim
evet canım zaten amaç dizel almak yoksa bir sene olmuştu daha arabayı alalı. 2. eldi gerçi o yüzden çok düşünmedik satmak açısındangünaydın Narcım hoşgeldin, kocişin napmış sana öle eziyet resmenneyseki masajına hayır dimemiş,
sağol canım en güzelleri sizin olsun kocişi ikna ettim sağolsun bence giydirir zaten kociş benden önce çıkıyor evden ne giyindiğimi görmüyor kiii bende ona laf gelecek bişey giymem buu iyi biliyor o konuda tarafız yani canım
ev içinde bulamadık ama inşallah bulacağız canım ne zaman nasibimizse elbet karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum, sizin evde hayırlı olsun inşallah ileride kendine göre daha güzel bi ev alırsın canım, arabanızı satmadan da bakmayın bence ve dizel alın muhakkak kuzum
ev konusunda ben çok kararsızım şimdiki evi yatırım için aldık ya kiradayız sonuçta hala ama ben taşınmak istiyorum. bu evimizi artık sevmiyorum daha güzel bi eve geçmek istiyorum. ama taşınırsam da bu yaz evi teslim ettiklerinde sene sonunda satarsak içinde oturcağımız bi ev alırız. o zaman bi daha mı taşıncam
aaa çooocuun üsütne mi yattınnnben yazana kadar sen gelmişsin bile narcım, rana bişey dememişti aslında izin mi kullandı acaba , evet sizin adet gününüz hemen hemen gelmiş olması lazım ,rana daha önce olmuştu üstelik hiç saymadı ya bence o da unutmuştur, bebişlerin maşallahları var narcım vaktinde sağlıklıca gelsinlerde, sıramızı size devredelim artık. Sabah oğluşumun tepinmeleriyle uyandım hafif üstüne doğru yatmışımda ondan rahatsız oldu paşamız sanırım, sonra yarım saat kafamdan izin verdim koçişin yanına kıvrıldım sarıldık azcık keyif yaptık. Sen istersinde yapmazmıyım göbek şov yaparım tabi canım. Son kontrollerde bizimde önden gidiyor ama hiç önemsememiştim ilk sorduğumda dr olabilir tam hesaplamaz ortalama hesaplar demişti, birde kalıplaşmış fikirlere karşı doktorumuz ya geçende dedim gece kasılma oldu bikaç gün üst üste , rahim genişlediği için olur yazılıyordu didim ,aa beni arasana sen bakma öyle herkesin dediğine didi ,hafif sitem edip azarladı, sonra sordu süt içiyormusun o günlerde içmişmiydin yok o günlerde hiç içmemiştim dedim bebek senden kalsiyum alıyor o kalsiyumsuz kalmaz ama sen kalırsın ,içtiğin zamanlarda rahat uyursun , kasılma falan da olmaz dedi. Hakkaten sonra ofiste süt içemeye başladım en az 1 bardak sonra hiç kasılmam olmadı. Aklımın ucuna gelmezdi bundan olabileceği.
siz de tartıldınızmı bakım rana ve sen, zayıfladınızmı rejimler nasıl gidiyor
canım benima det günüm gelemez daha ben zaten ranadan 10 gün sonra falan oldum sanırım ama onun yaklaşmıştır heralde. nerde bu kız hakkaten yaa merak ettim
yok canım bugün temizliğe kadınım mgeldi allahtan mis gibi olmuştur evimodama gelenler oldu kapatmak zorunda kaldım ya, narcım geç saatlere kadar mutfak temizledin demek yaa, yorulmuşsundur neyse ki koçişin masaj yapmış, rahatlamışsındır biraz. Yorma kendini canım haftasonu falan yap yada. İşten yorgun geliyorsun zaten.
Yıldızcım geçmiş olsun yaa iyice hastalığın başladı demek, yarın dinlen bari, bol bol sıvı tüket meyve ye
günaydın cnm, maalesef çok geç hasta oldum bile :2:inş çabuk atlatırım. demek senin paşada önden gidio, bizim bebeklerde sabırsız baksana şekerim
evet ya rana çaktırmıyo ama adet zamanı gelmiştir onun, gelsinde sölesin bakalım ne zamandı tarihi... sen çocuğun üstüne yatarsan elbet teklemeler, ohh iyi yapmışdemek süt iyi geliomuş haa, öğrendiğimiz iyi oldu kuzum...
walla sorma kuzum ya ağrım sızım yok emme burun göz akıntısı bide hapşırık mahvetti beni... yaa bilmiorumki bitkilerle ilgili bişi içebilirmiyimki. şimdilik portakal suyuyla idare ediyorum
inş hemencik geçer, halsiz bırakıo beni çünkü
canım bizim hamile bi arkadaş vardı işyerinde o hergün kuşburnu içiyodu bi tane doktor5 onu içebilirsin demiş bilmiyorum gribe iyi gelir mi ama bitki sonuçta sıvı tüketimi hem desorma kuzum iyice arttık, ööle yapıom zaten, ilaç içemediğimden meyveye yükleniom.
inş çabucak geçer, bitki çatı felen içebiliozmu ki adacım?
kolay gelsin canım çok yorma kendinilimonlu ılık su içeyim bari, çünkü iyice akıo burnum ve gözüm
süt bana da çok ilginç geldi, ama baksana işe yarıomuş
ben çıkıorum kızlar yavaştan, akşam gelebilirim ancak, öptüm hepinizi
ay ben bakıyım hemen son eklediğini yenimi koydun öncekilerden sonuncumu beyaz olan yanicanlarımmmmmm bi tane daha elbise beğendimo çiçekli mor-beyazın yerine son koyduğum elbiseyi alayım didim(hatta aldım) çünkü o elbise 35tl bu ise 27tl bu tarz elbisem yok diğerini her türlü bulurum didim acaba yanlış düşüncemi:26: