Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sağol canım bakalım karar vercez yakında araba işine. sorma hala belim ağrıyoo
evet canım zaten amaç dizel almak yoksa bir sene olmuştu daha arabayı alalı. 2. eldi gerçi o yüzden çok düşünmedik satmak açısından
ev konusunda ben çok kararsızım şimdiki evi yatırım için aldık ya kiradayız sonuçta hala ama ben taşınmak istiyorum. bu evimizi artık sevmiyorum daha güzel bi eve geçmek istiyorum. ama taşınırsam da bu yaz evi teslim ettiklerinde sene sonunda satarsak içinde oturcağımız bi ev alırız. o zaman bi daha mı taşıncam
aaa çooocuun üsütne mi yattınnn olsun keyif yapmışınız iyi olmuş. demek süt eksikliğindenmiş neler öğreniyoruz dediğin gibi internetten olsa hemen rahim genişlemesi diye çıkar karşına. bakın hamişler bu da size ders olsun sütlerrrr içilecekkkkkk
canım benima det günüm gelemez daha ben zaten ranadan 10 gün sonra falan oldum sanırım ama onun yaklaşmıştır heralde. nerde bu kız hakkaten yaa merak ettim
yok canım bugün temizliğe kadınım mgeldi allahtan mis gibi olmuştur evim

sorma kuzum iyice arttık, ööle yapıom zaten, ilaç içemediğimden meyveye yükleniom.
inş çabucak geçer, bitki çatı felen içebiliozmu ki adacım?
canım bizim hamile bi arkadaş vardı işyerinde o hergün kuşburnu içiyodu bi tane doktor5 onu içebilirsin demiş bilmiyorum gribe iyi gelir mi ama bitki sonuçta sıvı tüketimi hem de
kolay gelsin canım çok yorma kendini
ay ben bakıyım hemen son eklediğini yenimi koydun öncekilerden sonuncumu beyaz olan yani

ay adacım sormuşsun unuttum valla ben daha spora başlamadım yaaa ne kilo vermesi. akşamları yürüyelim eşimle diyoruz ama hem hava tam ısınmadı hala hemi de eve gel yemek yap ye kaldır derken saat 9 oluyo hiç hevesim olmuyo. acaba öğlenleri işyerinde mi yapsam ki spor salonu var bizim burda. ordada millet giyinip soyunuo pis pis herkes aynı yeri kullanıyo sırayla küçük yer sonuçta soyunma kısmı bi de duş alamam ıslak mendil falan silinip anca giyincem amannn karar veremedim

aaaaa toprak rengi olanmııı çizgili süpermiş o yaaaaaaaaaa tül galiba yakası da bayıldımmmm

evet canım vizon rengi o toprak rengi değil artizzzzzzzzzzzzzim teşekkür ederim beğendine sevindim canım

neyse kuzum ben çıkıyorum herkeşlere iyi akşamlar öptüm hepicinizi

bu arada Rana hiç gelmedi iyidir inşallah yaaaaaa haber de etmedi

haydin öptüm

kızlar ayyy ben size haber veremedim diye içim içimi yedi
araba işi allaha şukur son buldu bugun herseyını hallettık ogleden sonra gelecektım ısyerıne ama 3 e kadar uzar dedıler bende aradım bosuna o saatten sonrada gıtmedım ıse sonra sunları hallettık dıye esımın abısıne sozumuz vardı mangal yapın dıyordu bızde bızımkılerı falan da cagırdık mangal yapacagız o yuzden ben yarın gelıp anca gecmısı okurum kendınıze ıyı bakın kızlar

amannn ne biliyim baktımm baktımm bunun adı ne renktir diye toprak çıktı ağzımdan iyi akşamlar canım bende çıkıyorum zati kimse yok
kız sen b,zi meraktan öldürcenmi nirdesinnn neyse hallolmuş allahtan kurtuldun gözün aydın mangal keyfi ha ayy bayılırım hele bi de tavuk kanat olunca mmmmmm tadından yenmez ay ağzım sulandı hamişler okumasa bari hadi yorma kendini çok canım yarın görüşürükk

adacım sen gelmişin ama ben çıkıyorum kuzum gaynanama gitcez akşama yemeğe yırttım bu akşam yani öptüm siziii

tam yüzüstü yatmamıştım kuzum hafif sol tarafım altımda kalmış ona bile tepinmeye başladı erkenden uyandırdı pek keyfine düşkün paşamız, iyi bari kadın temizlemiştir mis gibi olmuştur evin.Kuşburnunu hiç duymamıştım canım, ıhlamuru duymuştum bi tek :26: senin daha 10 gün varsa Rananın gelmiştir günü
kız daha ısınmadımı orası , buraya yaz gelecek nerdeyse sen hala başlayamadın spora. Öğlende zor olmazmı senin için soyun giyin derdi, duş falan alamadan, birde işe başlayacaksın . Havalar ısınınca iş çıkışı başla en iyisi.

araba işleriyle uğraştın demek hadi şükür bitmiş canım,ohh mangal keyfi yapacaksınız ne güzel, güzel vakitler geçirirsiniz inşallah.

Halevcim bende bakayım diğer eklediğin elbiseye hemen

karnım zil çalıyor zatiiii birde ballandıra ballandıra anlatmışsın yaaa yağmur mevsimi bitse bizde gideceğiz arkadaşlarla emme hala hergün yağmur yağıyor burda akşam balkonda mı yapsak cezayı da yeriz artık
adacım sen gelmişin ama ben çıkıyorum kuzum gaynanama gitcez akşama yemeğe yırttım bu akşam yani öptüm siziii

olsun kuzum bende çıkıyorum artık yarın görüşürüz he kaynananı seviyorsan haftada 2-3 kez gitsenize hazırdan yersiniz işte , bende öptümm hepinizi

kızlar ancak gelebildim eve, bi değişiklik yok durumumda, beni ööle görünce yarın izin verdiler, şööle iyi bi dinleneyim, inş kendime gelirim canlarım...

tamam canım kolay gelsin sana umarım erken birede evine gider dinlenirsin

canlarım bende yemeğe erken çıkıyorum afiye tolsun hepicinize görüşürük

yeni geldim kuzum, yatıcam acıktan uyuyucam, pek halim yok

cnm çok geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine görüşürüz tatlım....

saol cnm teşekkür ederim..

yani totalde 4 elbisemi aldın şimdi kuzum, hepiciğini güle güle kullan halevim, son eklediğine bayıldım...

bende portakal suyu ve çay içtim kuzum, bakalım olmadı dr u arayıp sorarım, saol sölediğin için kuzum

bence duş almadan olmaz kuzum, adanın dediği gibi yazın iş çıkışı hallet sen spor işini

kuzum demek araba işiniz vardı, halletmişsiniz sevindim, ohh mangallarda yapılıomuş, afyet olsun hayatım, yarın görüşürüz :79:

güle güle kuzum, git bakalım kaynanan doyursun seni

kızlar bugün topiğimiz pek bir durgunmuş sayfalar hemencecik bitiverdi yıldızcım bugün biraz daha kötülenmişsin geçmiş olsun hayatım neyseki yarın için izi vermişler dinlenirsin güzelce inşl hiç bişeyin kalmaz
halevcim yeni bir elbise daha eklemiş hatta almışsın hayırlı olsun kuzum hepsini güle güle giy
narcım eşin seni baya yormuş hakkaten balık yapınca mutfak berbat oluyor pullarından kokusundan neyseki eşin sonrasında masajda yapıp yorgunluğunu almış
adacım seninkide demek önden gşdşyor maşallah bizim bebişlere bana doktorum hiç önden gittiğini söylemedi ben testte gördüm demek çok önemli değilmiş o tam net göstermezmiş ulturason neyse bebişlerimiz şükğr sağlıklıya yeter ayy sen paşanın üstüne mi yattın heralde tepikler seni (darıs başıma inşl) uyarı veriyor baksana demek kasılma senden kalsiyum gittiği için rahimin bümesiyle alakası yok b,zde öyle biliriz halbuki bundan sonra sütler eksik edilmeyecek demekki sen günde kaç bardak tüketiyosun
ranacım sende bugün araba işini halletmişsin neyseki aradan çıkmış akşamada mangalmı varmış afiyet olsun size nar kızlarınn dediği gibi ballandıra ballandıra anlatmışsın nasıl hamişler okumasın o yazdığını

kızlar ben yarında evde duramıyorumsabahtan doktora gidicem bebişimi görücem inşl arkadaşımda hamile ve tanıdık bir doktor arkadaşı var o gidicekmiş benide çağırdı gidip hem bebişlerimizi görecez hemde doğumu yapmayı düşündüğümüz bir hastane var orda önerebileceği bir doktor soracaaz ve ona başlayacağız artık kendisi devlet hastanesinde olduğundan yarınki gideceğimiz doktoru doğum için düşünmüyoruz bakalım yarın nolacak çok heyecanlandım bu doktor işi aniden çıkınca heyecan yaptı bende

kızlar selam.benim vaktim çok güzel geçiyor.annemle geziyoruz.bugün teyzemlere gittim.ananemlerde geldi hep beraberdik.akşamda kızlarla buluştuk üni den.kankama süpriz yaptım haber vermemiştim şokk oldu.çok sevindi.yarında annemde gün var.sevdiğim arkadaşları geliyor.birde geziye gidecez.mardin midyat urfa antep kilis oralara tur düzenlendi.annemde çok istiyodu mardine gitmek .beraber gitcez.günlerim dolu dolu geçiyor yani.ama bunca dolulukta bebiş fikrini atamıyorum.az önce midem bulanır gibi oldu.yoksa hamilemiyim diyorum hemen.ama değilim biliyorum.hayırlısı olsun hakkımızda bakalım.geçmişi okuyorum ama pek ayrıntılı değil.öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.

Esincim üçlü testinizde temiz çıkmış kuzum gözünüzaydın sekerim inşallah darısı önce yıldızın sonra bizlerin başlarına canım
Demek pierloti de oldu balayınız ayy çok güzel bir yer ve senin içinde ayrı bir yeri varmış cok guzel canım

Yıldızcım hasta olmussun sende canım dıkkat et kendını bugün evdesin sanırım izin alacağım demişsin bol bol dinlen o zaman sekerım benımde burnum akıyor bende hasta oldum bugün nasılsın hayatım?

Narcım benım kocısın ıs cıkarmıs sana aksam aksam ama neysekı sonrasında masajla affetırmıs kendını canım spor nasıl gıdıyor valla gecen hafta hıc gıdemedım bu hafta ınsallah gıderım herhalde dun ben adet oldum canım bakmıssın fotolarıma tesekkur ederım canım bızım topıkde guzel olmayan mı var

Halevcım kocısden ızınler kopmus elbıseler sıparıs edılmıs canım hayırlı olsun bır an once gelsınde gıy ve fotograflarını koy

Adacım senın paşa ve topıgımızın diğer mınıklerı masallah hep onden gıdıyorlar tosun olacak bunlar tosun
Adacım actın mı face ı? Ay sorma canım gecen hafta hıc gıtmedım spora bu hafta gıderım herhalde ısten cıkıp gıtmek cok zor gelıyor yaa
Demek paşamız rahatsız olmus yatısından hemen uyarmıs senı canım sutunu ıhmal etme o zaman bol bol ıc
Adacım mangal dedım ben ama nar sızın daha cok canınızı cektırmıs kızz nar Allah ıyılıgını versın sende acmıssın demek benım yazımı okudugun da

Esincim bugün başka bir doktora gidecekmişsiniz canım hadı hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre bır doktor bulursunuz paşanıda görmüş olacaksın bahaneyle
Asyacım sende annecıgınle cok guzel vakıtler gecırıyormussun bırak hamıs belırtılerını gez toz eglen guzelım

kızlar amma yazmıssınız yaa oku oku anca bıtırebıldım bak ıslerıme baslayamadan sıze yazdım yaa obur turlu kafam hep burda oluyor calısamıyorum
neyse aksam bızımde guzel gectı tam esım mangalı yaktı yagmur bastırdı neysekı kapalı brı bolme vardı orda yaptılar sonra bırazcık yoruldum ama olsunn uzun zamandır boyle bırsey yapmak ıstıyorduk aradan cıkmıs oldu yukarda yazdım ama belkı atalanabılır dun adet oldum ben kızlar ama hıc uzulmedım nedense bu arada araba bıze baya bır masraf actıgı ıcın belkı bu ay rahım fılmıne gıdemeyebılırım ama bakacagız genede canlarım sızler nasılsınız bakalım ?

herkesciklere günaydınlar hayırlı sabahlarrrrrrrrr

demek paşayı görmeye gidiyorsun hadi bakalım umarım iyi bi dr tavsiyesinde bulunur gideceğiniz dr

herkeslere günaydın kızlar

dün işe gelmediğim için işlerim birikmiş işlerimi bitirip geçmişi okuyup geleceğim yanınıza

günaydın canım kalan araba işlerini halletmişsin aslında tahmin etmiştim ama haber vermeyince acaba dedim neyse çok şükür hepsi hallolmuş geçmiş olsun canım, bide akşama mangal keyfi yapmışsınız ohh deymesinler keyfinize umarım iyi geçmiştir canım bizim yerimizede yiseydin

Asyacım günlerin gerçekten de dolu dolu ve çok güzel geçiyormuş ohhhhh tura da gidecekmişsiniz daha ne istersin gününü gün ediyon maşallah, bebiş fikrini atamamışsın olsun boş bulunduğun bianda elbet aklına gelecek bunlar normal güzelim hadi bakalım gez toz arada haber et bizlere böle

Adacım toplamında 3 elbise almış oluyorm 2sini kociş diğerini de arkidişim aslında daha bi sürü güzelleri var da işteee neyse bunada şükür sağolsun kocişim

Yıldızcım umarım bugün biraz daha iyisindir neyseki izin vermişler halini görünce evde bol bol C vitaminli şeyler yiyip içmeye çalış cnaım en yakın zamanda atlatırsın inşallah

Narcım nerelerdesin hadi sende gel

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla kuzum ısındı ıınmasına ama belli olmuyo pat diyo yağmur bastırıyo doğru öğle arası da çok mantıklı değil napcağımı şaşırdım:2:
ay canım haftanın bir günü onlara bir günü de anneme gidiyoruz annem çalışıyo zaten pazar gidiyoruz anca. bazen de 2 gün kayınvalideme. severim yani sorun olmaz da onlara kalsa her akşam gidelim onu da ben istemiyorum akşam eve gidip soyunup dökünüp duş alıp yemek yemek varken iş kıyafetlerimle saatlerce orda oturmak sıkıyo beni. yya okumıcaktınız ama siz o bölümü canın mı çekti
canım geçmiş olsun dinlen bol bol yarın evden canlı bağlan bize
aa demek bugün bebişini görcen ne güzellll doğum da belli olcak yavaş yavaş süper oldu valla. özlüyoruz seni fik fik geziosun ama olsun keyfin yerinde olsunda . canım kusura bakmayın bi an elimden çıktı tavuk kanatları yazmış bulundumm özüürrr
canım çok sevindim vaktini güzel geçirmene merak etme bir kaç güne çıkcak tamamen aklından zaten tamamen çıkması da mümkün değil aslında sadece takıntı durumunda olmasın yeter. işallah yarıcak bu tatil sana. fotoğraf çelk bari bol bol oralardan eklersin gelince öptümmmm
herkeslere günaydın kızlar

dün işe gelmediğim için işlerim birikmiş işlerimi bitirip geçmişi okuyup geleceğim yanınıza

kaçak seni yap işlerini bakalım bekliyoruz

sağol canım bu arada bende face de resimlerini gördüm pek güzel çıkmışsın saçını uzatsan harika olur haaa (bu buraz gaffur misali oldu dimi) mangalın yağmurlu ama harika geçmiş iyi olmuştur sizin içinde arada değişiklik şart oluyor canım, demek adetinde geldi ama üzülmemişsin buda iyi oldu ve benim daha gelmedi ben senden önce oluyordum ama bu ay sapıttı yaaaaaaaa, hayırlısı olsun kuzum paranız olursa çektirirsin çünkü araba gerçektende çok para yiyor kuzum

demek adet oldun canım napalım hayırlısı olsun insan düşünmeyince üzülmüyor da çok dimi haklısın aslında araba baya dert oldu bu ay size. ama çıkarabilirseniz rahim filmini çıkarın aradan en azından devreden bir kartınızla falan ödersiniz öbür aya atar ödemesi korkunun ecele faydası çok kurtul gitsin :26:

günaydın canım geldim geldim bu arada sen hala adet olmadın ya hiç de lafını etmiosun ne kadar beklicez ki daha

günaydın bayanlar nasılsınız bugun bakalım ya anneler gününde ne alacaksınız....

canım benım yoksa senın mınık suprız mı yapacak kuzum ayyy keske oyle bır sey olsa
ayy sorma yaa acayıp acıldık yaaa ne yapalım bakacagız duruma gore artık bızımkısıde muayeneden kusursuz gectı canım allahtan ruhsatımıda aldım artık allaha sukur bıttı ıslerım 2013 e kadar rahatım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…