halev canım ya ben face'te senin oyun isteğini kabul edemiyorum çünkü kabul edince bilgilere erişime izin ver diyo profil resimler falan ordan millet hep kopyalayıp kullanıyormuş resimleri ondan kabul edemedim canım kaç gündür söylicem unuyorum hep
günaydın boncukum anneler gününde kozmetik tarzı bişeyler alcaz kardeşimle beraber bir iki ihtiyacı vardı annemin onları alcaz işallah bu arada sinir oluyorum gene anneler günü gene her kutlama telefonunda e hadi siz de artık dicek millet offf pofff
haklısın ranacım çokda zorlamayaın kendinizi pahalı bi olay çünkü rahim filmi. kaçmıosunuz ya bir ay daha beklersiniz
günaydın canım geldim geldim bu arada sen hala adet olmadın ya hiç de lafını etmiosun ne kadar beklicez ki daha
günaydın bayanlar nasılsınız bugun bakalım ya anneler gününde ne alacaksınız....
canım benım yoksa senın mınık suprız mı yapacak kuzum ayyy keske oyle bır sey olsa
ayy sorma yaa acayıp acıldık yaaa ne yapalım bakacagız duruma gore artık bızımkısıde muayeneden kusursuz gectı canım allahtan ruhsatımıda aldım artık allaha sukur bıttı ıslerım 2013 e kadar rahatım artık
halev canım ya ben face'te senin oyun isteğini kabul edemiyorum çünkü kabul edince bilgilere erişime izin ver diyo profil resimler falan ordan millet hep kopyalayıp kullanıyormuş resimleri ondan kabul edemedim canım kaç gündür söylicem unuyorum hep
aman yaaa valla ben ameliyat olunca zaten foyamız meydana çıkcak açık açık söylemesek de en azından tahmin edilir artık kimse sormaz. millet bilince de bu sefer sanki hali,mize acıyo da bişey d,iyemiyolarmış moduna geççekler ya şimdi. ona da ayrı bi sinir olcam acıncak halimiz falan yok milletin çocuğu varsa onalrın sahip olmadığı bi çok ley de bizde vardır allah herşeyi aymnı anda vercek diye bi kural yokayyy canım yaaa dun aksam zaten kayınlıdemde ıste herkes ranayı soruyor ne zaman dıye annemde herseyın bır zamanı var demekkı kısmet ne zaman olursa falan dedı neyse aman artık takmıyroum zaten boylel bır konus gecınce ılgılenmıyorum o kadar
kacmıyoruz demı bır ay daha beklerız
anneler gununede ufak bırseyler alırız herhalde esım oyle gunlere ınanmaz zaten ben alırım ama kayınvalıdemede anneme de sevınırler ufak bır seyde olsa gonul alma olur
heee olmadım daha ama benimki 50 gün bile geçtiği oluyordu o yüzden siz gün veremiyorum ama eğer cumaya kadar adetim gelmezse test yapacağım ki buna çok eminim negatif çıkacak çok karşılaştım bu durumla keşke sürpriz yapsa meleğim keşkeee:97:
günaydın boncuğum bizler iyiyiz sen nasılsın hapa devam ediyon inşallah etkisini en kısa sürede gösterirde sende hamileyim dersin canım, benim annem çok uzakta zaten kayınvalideme de bişi alamam kredi kartının hesap kesimi geçmesi gerekiyor canlarım çünkü çok yüklendik
keşke öle bişi yapsa canım yaaaaaaaaabu ay böle gecikesi tuttu veledin, demek sizin arabada kusursuz geçti ne güzel 2013e kadar rahatız ohhhhhhhhh
yaaaaaaaa ama o sadece oynadığın oyunu face deki arkadaşlarının görmesine izin vermeni istiyor kuzummmmmmmmm lüffen kabul eyleeeeeeeee öle bişi olsa kocişim asla oynatmazdı bende oynamazdım kuzum
ayrıca bebişi soran olursa ihtiyaçlarını karşılayacaksan yapayım deeeeeeeeeee
günaydın boncukum anneler gününde kozmetik tarzı bişeyler alcaz kardeşimle beraber bir iki ihtiyacı vardı annemin onları alcaz işallah bu arada sinir oluyorum gene anneler günü gene her kutlama telefonunda e hadi siz de artık dicek millet offf pofff
haklısın ranacım çokda zorlamayaın kendinizi pahalı bi olay çünkü rahim filmi. kaçmıosunuz ya bir ay daha beklersiniz
evet kuzum kalsiyum eksikliğinden olur dedi, şaşırdım bende nette bakmıştım oysa rahim büyüdüğü için olur yazılmıştı, sütten sonra fark ettim de geçti gerçekten.Ben 1 bardak içebiliyorum sadece sütü, drumda 2 bardak dedi 3 bardak olmasın abartmış olursun dedi. Ama çalışıyor olunca eve gidip yemek ye, meyve ye, birde süt iç midem fena doluyor. Sorma pek keyfine düşkün dünde karnımda sanki kazı çalışması yapıyordu o kadar hareketliydi ki:26: sende 18. haftadasın bu haftanın içinde hissedersin artık, ben 18 +5 de hissetmiştim çok belliydi hatta. Sayılı günlerin kaldı artık seni de tepiklemeye başlar paşacın. Demek başka bir dr a gidiyorsun bugün inşallah hayırlı iyi bir dr bulursun bugünde paşadan haber getireceksin.kızlar bugün topiğimiz pek bir durgunmuş sayfalar hemencecik bitiverdi yıldızcım bugün biraz daha kötülenmişsin geçmiş olsun hayatım neyseki yarın için izi vermişler dinlenirsin güzelce inşl hiç bişeyin kalmaz
halevcim yeni bir elbise daha eklemiş hatta almışsın hayırlı olsun kuzum hepsini güle güle giy
narcım eşin seni baya yormuş hakkaten balık yapınca mutfak berbat oluyor pullarından kokusundan neyseki eşin sonrasında masajda yapıp yorgunluğunu almış
adacım seninkide demek önden gşdşyor maşallah bizim bebişlere bana doktorum hiç önden gittiğini söylemedi ben testte gördüm demek çok önemli değilmiş o tam net göstermezmiş ulturason neyse bebişlerimiz şükğr sağlıklıya yeter ayy sen paşanın üstüne mi yattın heralde tepikler seni (darıs başıma inşl) uyarı veriyor baksana demek kasılma senden kalsiyum gittiği için rahimin bümesiyle alakası yok b,zde öyle biliriz halbuki bundan sonra sütler eksik edilmeyecek demekki sen günde kaç bardak tüketiyosun
ranacım sende bugün araba işini halletmişsin neyseki aradan çıkmış akşamada mangalmı varmış afiyet olsun size nar kızlarınn dediği gibi ballandıra ballandıra anlatmışsın nasıl hamişler okumasın o yazdığını
kızlar ben yarında evde duramıyorumsabahtan doktora gidicem bebişimi görücem inşl arkadaşımda hamile ve tanıdık bir doktor arkadaşı var o gidicekmiş benide çağırdı gidip hem bebişlerimizi görecez hemde doğumu yapmayı düşündüğümüz bir hastane var orda önerebileceği bir doktor soracaaz ve ona başlayacağız artık kendisi devlet hastanesinde olduğundan yarınki gideceğimiz doktoru doğum için düşünmüyoruz bakalım yarın nolacak çok heyecanlandım bu doktor işi aniden çıkınca heyecan yaptı bende
ne güzel maşallah gez eğlen canım turlara gidecekmişsin ayy ne kadar güzel , dinlenmiş şekilde dön evine, bizlerde seni öpüyoruz.kızlar selam.benim vaktim çok güzel geçiyor.annemle geziyoruz.bugün teyzemlere gittim.ananemlerde geldi hep beraberdik.akşamda kızlarla buluştuk üni den.kankama süpriz yaptım haber vermemiştim şokk oldu.çok sevindi.yarında annemde gün var.sevdiğim arkadaşları geliyor.birde geziye gidecez.mardin midyat urfa antep kilis oralara tur düzenlendi.annemde çok istiyodu mardine gitmek .beraber gitcez.günlerim dolu dolu geçiyor yani.ama bunca dolulukta bebiş fikrini atamıyorum.az önce midem bulanır gibi oldu.yoksa hamilemiyim diyorum hemen.ama değilim biliyorum.hayırlısı olsun hakkımızda bakalım.geçmişi okuyorum ama pek ayrıntılı değil.öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.
mangalınız yağmurlu olmuş ama olsn onun keyfide başkadır, mis gibi toprak kokusu içinde mangal olmuştur , canım adetin geldi demek hayırlısı olsun ,bence de sen rahim filmini erteleme canım, bu zamanlarda herkesin çok borcu var sanırım ama bi şekilde halletseniz filmi çok iyi olur, kafanız rafat olur bak narın dediği gibi karttan falan olabilir.:26:vyok kuzum açmadım daha face i, tamam söz açacağım söz verdim sizlere, son fotoğraflarımı çekeyim de öyle açayım diye düşündüm :26: evet süt önemliymiş günde 2 bardak, sorma paşamız pek keyfine düşkünEsincim üçlü testinizde temiz çıkmış kuzum gözünüzaydın sekerim inşallah darısı önce yıldızın sonra bizlerin başlarına canım
Demek pierloti de oldu balayınız ayy çok güzel bir yer ve senin içinde ayrı bir yeri varmış cok guzel canım
Yıldızcım hasta olmussun sende canım dıkkat et kendını bugün evdesin sanırım izin alacağım demişsin bol bol dinlen o zaman sekerım benımde burnum akıyor bende hasta oldum bugün nasılsın hayatım?
Narcım benım kocısın ıs cıkarmıs sana aksam aksam ama neysekı sonrasında masajla affetırmıs kendını canım spor nasıl gıdıyor valla gecen hafta hıc gıdemedım bu hafta ınsallah gıderım herhalde dun ben adet oldum canım bakmıssın fotolarıma tesekkur ederım canım bızım topıkde guzel olmayan mı var
Halevcım kocısden ızınler kopmus elbıseler sıparıs edılmıs canım hayırlı olsun bır an once gelsınde gıy ve fotograflarını koy
Adacım senın paşa ve topıgımızın diğer mınıklerı masallah hep onden gıdıyorlar tosun olacak bunlar tosun
Adacım actın mı face ı? Ay sorma canım gecen hafta hıc gıtmedım spora bu hafta gıderım herhalde ısten cıkıp gıtmek cok zor gelıyor yaa
Demek paşamız rahatsız olmus yatısından hemen uyarmıs senı canım sutunu ıhmal etme o zaman bol bol ıc
Adacım mangal dedım ben ama nar sızın daha cok canınızı cektırmıs kızz nar Allah ıyılıgını versın sende acmıssın demek benım yazımı okudugun da
Esincim bugün başka bir doktora gidecekmişsiniz canım hadı hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre bır doktor bulursunuz paşanıda görmüş olacaksın bahaneyle
Asyacım sende annecıgınle cok guzel vakıtler gecırıyormussun bırak hamıs belırtılerını gez toz eglen guzelım
kızlar amma yazmıssınız yaa oku oku anca bıtırebıldım bak ıslerıme baslayamadan sıze yazdım yaa obur turlu kafam hep burda oluyor calısamıyorum
neyse aksam bızımde guzel gectı tam esım mangalı yaktı yagmur bastırdıneysekı kapalı brı bolme vardı orda yaptılar sonra bırazcık yoruldum ama olsunn uzun zamandır boyle bırsey yapmak ıstıyorduk aradan cıkmıs oldu yukarda yazdım ama belkı atalanabılır dun adet oldum ben kızlar ama hıc uzulmedım nedense bu arada araba bıze baya bır masraf actıgı ıcın belkı bu ay rahım fılmıne gıdemeyebılırım ama bakacagız genede canlarım sızler nasılsınız bakalım ?
güle güle giy canımm , valla nerden buldun bunları sen yaa, ben mi bulamıyorum, tabi şükür kız bi anda 3 elbise almış oldun bi süre sonra ikna edersen yine alırsın.herkesciklere günaydınlar hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Adacım toplamında 3 elbise almış oluyorm 2sini kociş diğerini de arkidişimaslında daha bi sürü güzelleri var da işteee neyse bunada şükür sağolsun kocişim
Yıldızcım umarım bugün biraz daha iyisindir neyseki izin vermişler halini görünce evde bol bol C vitaminli şeyler yiyip içmeye çalış cnaım en yakın zamanda atlatırsın inşallah
Narcım nerelerdesin hadi sende gel
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla kuzum ısındı ıınmasına ama belli olmuyo pat diyo yağmur bastırıyo doğru öğle arası da çok mantıklı değil napcağımı şaşırdım:2:
ay canım haftanın bir günü onlara bir günü de anneme gidiyoruz annem çalışıyo zaten pazar gidiyoruz anca. bazen de 2 gün kayınvalideme. severim yani sorun olmaz da onlara kalsa her akşam gidelim onu da ben istemiyorum akşam eve gidip soyunup dökünüp duş alıp yemek yemek varken iş kıyafetlerimle saatlerce orda oturmak sıkıyo beni. yya okumıcaktınız ama siz o bölümü canın mı çekti
kaçak seni yap işlerini bakalım bekliyoruz
adacım hoşgeldim kuzummmm nasılsın
hoşbulduk bitanem şükür iyiyim, millet ne der düşüncesi yüzünden kendi hissettiklerini bile yaşayamıyorsun dimiboşver kuzum sen sabrettikten sonra elbet bi gün gelecek miniğin sizin sınavınızda bu şekilde. Bi ameliyatını olda inşallah önünüz açılmış olsun, Ranacım seninde aynı canım kredi kartları full demişsin o zaman sen ne zaman rahat hissedeceksen o zaman ol bitanem . İnşallah Rabbim nasip eder bu sefer.
Halevcim cumaya kadar gelmezse test yapacaksın demek, inşallah güzel bi sürpriz olmuş olur size,
Bizde fena açıldık kartlarımız doldu, bi sürü borç oldu anneler günündebizde öyle çok büyük bişey alamayacagız, küçük bişeyler alırız diyoruz ama ne :26:
ay canımm keşkeee gelse bu büyük sürprizi yapsa sana meleğin bence de cumartesi yap test bi bakarsın harika bi sürpriz gelir sana anneler günü hediyesi olur
hee tamam canım o zaman kabul ediyim ben bende sandık ki herkeşşler görcek erişim izniyle kabul ediyorum o zamannn
canlar gunaydın
halev canım 50 gunde bır neden ole oluyo canım benım bı rakadaşımda 40 gunde falan oluyodu dr normal demişti.
kızlar ben 11 gibi çıkacağım hasta görmeye gidiyoruz öğleden sonra görüşürüz canlarım şindiden öpüldünüz yavrular
borçlarımız da benziyor hakkatenayyy adacım yaa burdakılerle herseyımız mı benzer yaa
borc sıkısıklık durumlarımız bıle aynı allahım kımselerı darda koymasın
neysekı saglıgımız yerınde calısıp odeyecegız ne yapalım yaa
kucuk seyler soyle olabılır canım benım annemde kayınvalıdemde kapalı yanı esarp olabılır bluz falan gıbı seyler olcak artık ne yapalım gercı annem dıkıs makınası bozuldu ondan yenı almak ıstıyor ama oda cok pahalı elımde para olsaydı alırdım neyse baska bır sefere artık kayınvalıdeme de alırım ama onunda huyu kotudur kullanmaz sınır olurum ama genede alırım ozel gunlere saklar esımde der ıste bak deger verıyor hedıyene ondan falan ama :44:
keşke narım bakalım cumartesi değil cuma günü yapacam testi canım
hoşgeldin canım bende pco adet düzensizliği yapıyor sadece o yüzden kuzum
Adacım hoşgeldin canım
kızlar ben 11 gibi çıkacağım hasta görmeye gidiyoruz öğleden sonra görüşürüz canlarım şindiden öpüldünüz yavrular
heee olmadım daha ama benimki 50 gün bile geçtiği oluyordu o yüzden siz gün veremiyorum ama eğer cumaya kadar adetim gelmezse test yapacağım ki buna çok eminim negatif çıkacak çok karşılaştım bu durumla keşke sürpriz yapsa meleğim keşkeee:97:
günaydın boncuğum bizler iyiyiz sen nasılsın hapa devam ediyon inşallah etkisini en kısa sürede gösterirde sende hamileyim dersin canım, benim annem çok uzakta zaten kayınvalideme de bişi alamam kredi kartının hesap kesimi geçmesi gerekiyor canlarım çünkü çok yüklendik
keşke öle bişi yapsa canım yaaaaaaaaabu ay böle gecikesi tuttu veledin, demek sizin arabada kusursuz geçti ne güzel 2013e kadar rahatız ohhhhhhhhh
yaaaaaaaa ama o sadece oynadığın oyunu face deki arkadaşlarının görmesine izin vermeni istiyor kuzummmmmmmmm lüffen kabul eyleeeeeeeee öle bişi olsa kocişim asla oynatmazdı bende oynamazdım kuzum
ayrıca bebişi soran olursa ihtiyaçlarını karşılayacaksan yapayım deeeeeeeeeee
ayyy adacım yaa bızım kayınvalıdemız de cok benzıyormus
aman aynı canım yaa ınsan heves edıp alıyor sonra keske almasaydım dıye sınır oluyorum cnaım bende bende o yuzden gecen sene borcam takımı almıstım ama baktım onuda dolaba ust raflara kaldırmıs allahım yaa neyse bakacagız artıkım herhalde buyuk seyler ıstıyor
ahh ahh elımızde olsa bende annemın tum ıstedıklerını alırdım
neyse dedıgın gıbı ınsallah bır an once borclarımızdan kurtuluruz canım ama bızım bu kredılerın bır tanesı 2012 nısanda bıtecek yanı bızım daha bır senemız var kı mutlaka ona bır yenısı eklenır bıtmeden
evet canım adetim gelince bu ay arıcam doktorumu öyle konuştuk bakalım hayırlısı olsun hakkımızda dediğin doğru en azından sorup durmaz kimse gizlemek de gerekmez artıkcanlar gunaydın
halev canım 50 gunde bır neden ole oluyo canım benım bı rakadaşımda 40 gunde falan oluyodu dr normal demişti.
chap canım amelıyata karar verdınmı . benimde amelıyattan sonra herkez orendi aile den ama ben rahatladım destek olurlar en azından
yaaa bak şimdi gene kafam karıştı bne de öyle biliyordum halevcim de olmuyo bişey didi :26:canım onun bende duydum resımler çok kolay kopyalanıyo hatta denedım ben bıkeresınde oldu
evet canım sorma kıyafet konusu beni de çok zorluyo burda yazın çok sıcak oluyo malum. ama en azından ne giyceğin belli oluyo en ince şeyleri alıp geçiriyosun üstüne. bu arada akşam bi bardak süt içiyosun ya haftasonu marketten küçük sütlerden al pipetli. hergün işe götür yanında bir tane sabahtan böyle ara öğün gibi bir zamanda içersin 2 bardak tamamlanmış olur benceevet kuzum kalsiyum eksikliğinden olur dedi, şaşırdım bende nette bakmıştım oysa rahim büyüdüğü için olur yazılmıştı, sütten sonra fark ettim de geçti gerçekten.Ben 1 bardak içebiliyorum sadece sütü, drumda 2 bardak dedi 3 bardak olmasın abartmış olursun dedi. Ama çalışıyor olunca eve gidip yemek ye, meyve ye, birde süt iç midem fena doluyor. Sorma pek keyfine düşkün dünde karnımda sanki kazı çalışması yapıyordu o kadar hareketliydi ki:26: sende 18. haftadasın bu haftanın içinde hissedersin artık, ben 18 +5 de hissetmiştim çok belliydi hatta. Sayılı günlerin kaldı artık seni de tepiklemeye başlar paşacın. Demek başka bir dr a gidiyorsun bugün inşallah hayırlı iyi bir dr bulursun bugünde paşadan haber getireceksin.
ne güzel maşallah gez eğlen canım turlara gidecekmişsin ayy ne kadar güzel , dinlenmiş şekilde dön evine, bizlerde seni öpüyoruz.
mangalınız yağmurlu olmuş ama olsn onun keyfide başkadır, mis gibi toprak kokusu içinde mangal olmuştur , canım adetin geldi demek hayırlısı olsun ,bence de sen rahim filmini erteleme canım, bu zamanlarda herkesin çok borcu var sanırım ama bi şekilde halletseniz filmi çok iyi olur, kafanız rafat olur bak narın dediği gibi karttan falan olabilir.:26:vyok kuzum açmadım daha face i, tamam söz açacağım söz verdim sizlere, son fotoğraflarımı çekeyim de öyle açayım diye düşündüm :26: evet süt önemliymiş günde 2 bardak, sorma paşamız pek keyfine düşkün
güle güle giy canımm , valla nerden buldun bunları sen yaa, ben mi bulamıyorum, tabi şükür kız bi anda 3 elbise almış oldun bi süre sonra ikna edersen yine alırsın.
demek sizin orasıda tam ısınamadı , bu havalarda ne giyeceğimi şaşırıyorum akşamdan hazırlıyorum koyuyorum sabah bi bakıyorum hava buz gibi yada yağmurlu yine iptal elime ne geçerse giyiyorum artıkiş kıyafetleriyle ev oturması hiç olmuyor gerçekten , yemeği yiyip hemen gelseniz doğru diyosun cnaım kendi evin rahatlığı başka tabi. Yok kuzum öyle çok aşermem olmuyor aklıma geliyor sadece ama kanatı sevmiyorum ben o yüzden için rahat olsun, emme hava ısınsa şöyle arkadaşlarla toplanıp yapacağız bizde.
Yıldızıcım günaydın canım iyice hastalandın demek , iyi bari evindesin bol bol dinlen canım bi an önce iyileş afroditimiz de göbüşünde rahat etsin
işallah bu ameliyat sebebimiz olur canım ama çok ilginç ki ilk defa bu ay hiç düşünmedim tabiki aklıma geliyo ama ilişki anında düşünmediğim ilk ay yaklaşık 2 senedir günde saymadım yine ilk kez oh be dünya varmışhoşbulduk bitanem şükür iyiyim, millet ne der düşüncesi yüzünden kendi hissettiklerini bile yaşayamıyorsun dimiboşver kuzum sen sabrettikten sonra elbet bi gün gelecek miniğin sizin sınavınızda bu şekilde. Bi ameliyatını olda inşallah önünüz açılmış olsun, Ranacım seninde aynı canım kredi kartları full demişsin o zaman sen ne zaman rahat hissedeceksen o zaman ol bitanem . İnşallah Rabbim nasip eder bu sefer.
Halevcim cumaya kadar gelmezse test yapacaksın demek, inşallah güzel bi sürpriz olmuş olur size,
Bizde fena açıldık kartlarımız doldu, bi sürü borç oldu anneler günündebizde öyle çok büyük bişey alamayacagız, küçük bişeyler alırız diyoruz ama ne :26:
a hakkaten yaa hepimizde aynı o kladar çalış kazan gene dolu dolu kartlar kenarda bişey yok doğru dürüst krediler vs. allahn yardımcımız olsun sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat. ay ne fenaymış ayol öyle sizin kaynanalr insan nezaketen bir kere giyer/takar. beğenmese bile yada derki kızım bana göre değil bu nerden aldın değiştirelim beraber gidip diye. ne varki bundaayyy adacım yaa burdakılerle herseyımız mı benzer yaa
borc sıkısıklık durumlarımız bıle aynı allahım kımselerı darda koymasın
neysekı saglıgımız yerınde calısıp odeyecegız ne yapalım yaa
kucuk seyler soyle olabılır canım benım annemde kayınvalıdemde kapalı yanı esarp olabılır bluz falan gıbı seyler olcak artık ne yapalım gercı annem dıkıs makınası bozuldu ondan yenı almak ıstıyor ama oda cok pahalı elımde para olsaydı alırdım neyse baska bır sefere artık kayınvalıdeme de alırım ama onunda huyu kotudur kullanmaz sınır olurum ama genede alırım ozel gunlere saklar esımde der ıste bak deger verıyor hedıyene ondan falan ama :44:
keşke narım bakalım cumartesi değil cuma günü yapacam testi canım
hoşgeldin canım bende pco adet düzensizliği yapıyor sadece o yüzden kuzum
Adacım hoşgeldin canım
bütün kayınvalideler böylemi acaba, hediyenin büyüğü küçüğü mü olurmuş hiçç belkide ihtiyacı olan bişeyi denk getiremiyoruz o yüzden böyleler, bu seferde sorayım diyorum ne de olsa anneler günü olduğunu biliyor öyle sürpriz gibi olmayacak, alayım karşıma anne neye ihtiyacın var onu alalım ,işine yarasın diyeyim, eşimde diyorki bu senede almayalım bi sürü borç var hani bizim hediyemiz derlerse göbüşünü gösteriri işte size bu seneki hediyemiz deriz diyor aaa bak geçen sene onun istediği mutfak masası vardı onu babam almıştı ona göre de katlanır sandalye takımı almıştık onu kullanıyor, hakkını yemiyim şimdi
ay kuzum sorma borcun biri bitmeden diğeri başlıyor dimi yaa ihtiyaç hiç bi zaman bitmiyo, :26:
evet canım adetim gelince bu ay arıcam doktorumu öyle konuştuk bakalım hayırlısı olsun hakkımızda dediğin doğru en azından sorup durmaz kimse gizlemek de gerekmez artık
yaaa bak şimdi gene kafam karıştı bne de öyle biliyordum halevcim de olmuyo bişey didi :26:
evet canım sorma kıyafet konusu beni de çok zorluyo burda yazın çok sıcak oluyo malum. ama en azından ne giyceğin belli oluyo en ince şeyleri alıp geçiriyosun üstüne. bu arada akşam bi bardak süt içiyosun ya haftasonu marketten küçük sütlerden al pipetli. hergün işe götür yanında bir tane sabahtan böyle ara öğün gibi bir zamanda içersin 2 bardak tamamlanmış olur bence
işallah bu ameliyat sebebimiz olur canım ama çok ilginç ki ilk defa bu ay hiç düşünmedim tabiki aklıma geliyo ama ilişki anında düşünmediğim ilk ay yaklaşık 2 senedir günde saymadım yine ilk kez oh be dünya varmış
a hakkaten yaa hepimizde aynı o kladar çalış kazan gene dolu dolu kartlar kenarda bişey yok doğru dürüst krediler vs. allahn yardımcımız olsun sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat. ay ne fenaymış ayol öyle sizin kaynanalr insan nezaketen bir kere giyer/takar. beğenmese bile yada derki kızım bana göre değil bu nerden aldın değiştirelim beraber gidip diye. ne varki bunda
aaa cuma demek tamam o zaman daha da güzel. mübarek günde güzel haberler verip mutluluklar yaşat bize işallah canım
geçmiş olsun bu arada hadi git de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?