Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım benım narcım evet geldı yaaa bakacagız artık ama kredı kartında bıle lımıt kalmadı guzelım yaa aralara sıkıstırmaya calısacagız esımın motoru benım araba derken ıkısı cok agır geldı

halev canım ya ben face'te senin oyun isteğini kabul edemiyorum çünkü kabul edince bilgilere erişime izin ver diyo profil resimler falan ordan millet hep kopyalayıp kullanıyormuş resimleri ondan kabul edemedim canım kaç gündür söylicem unuyorum hep
günaydın boncukum anneler gününde kozmetik tarzı bişeyler alcaz kardeşimle beraber bir iki ihtiyacı vardı annemin onları alcaz işallah bu arada sinir oluyorum gene anneler günü gene her kutlama telefonunda e hadi siz de artık dicek millet offf pofff
haklısın ranacım çokda zorlamayaın kendinizi pahalı bi olay çünkü rahim filmi. kaçmıosunuz ya bir ay daha beklersiniz

ayyy canım yaaa dun aksam zaten kayınlıdemde ıste herkes ranayı soruyor ne zaman dıye annemde herseyın bır zamanı var demekkı kısmet ne zaman olursa falan dedı neyse aman artık takmıyroum zaten boylel bır konus gecınce ılgılenmıyorum o kadar
kacmıyoruz demı bır ay daha beklerız
anneler gununede ufak bırseyler alırız herhalde esım oyle gunlere ınanmaz zaten ben alırım ama kayınvalıdemede anneme de sevınırler ufak bır seyde olsa gonul alma olur

günaydın canım geldim geldim bu arada sen hala adet olmadın ya hiç de lafını etmiosun ne kadar beklicez ki daha

heee olmadım daha ama benimki 50 gün bile geçtiği oluyordu o yüzden siz gün veremiyorum ama eğer cumaya kadar adetim gelmezse test yapacağım ki buna çok eminim negatif çıkacak çok karşılaştım bu durumla keşke sürpriz yapsa meleğim keşkeee:97:

günaydın bayanlar nasılsınız bugun bakalım ya anneler gününde ne alacaksınız....

günaydın boncuğum bizler iyiyiz sen nasılsın hapa devam ediyon inşallah etkisini en kısa sürede gösterirde sende hamileyim dersin canım, benim annem çok uzakta zaten kayınvalideme de bişi alamam kredi kartının hesap kesimi geçmesi gerekiyor canlarım çünkü çok yüklendik

keşke öle bişi yapsa canım yaaaaaaaaa bu ay böle gecikesi tuttu veledin, demek sizin arabada kusursuz geçti ne güzel 2013e kadar rahatız ohhhhhhhhh

yaaaaaaaa ama o sadece oynadığın oyunu face deki arkadaşlarının görmesine izin vermeni istiyor kuzummmmmmmmm lüffen kabul eyleeeeeeeee öle bişi olsa kocişim asla oynatmazdı bende oynamazdım kuzum

ayrıca bebişi soran olursa ihtiyaçlarını karşılayacaksan yapayım deeeeeeeeeee

aman yaaa valla ben ameliyat olunca zaten foyamız meydana çıkcak açık açık söylemesek de en azından tahmin edilir artık kimse sormaz. millet bilince de bu sefer sanki hali,mize acıyo da bişey d,iyemiyolarmış moduna geççekler ya şimdi. ona da ayrı bi sinir olcam acıncak halimiz falan yok milletin çocuğu varsa onalrın sahip olmadığı bi çok ley de bizde vardır allah herşeyi aymnı anda vercek diye bi kural yok

ay canımm keşkeee gelse bu büyük sürprizi yapsa sana meleğin bence de cumartesi yap test bi bakarsın harika bi sürpriz gelir sana anneler günü hediyesi olur
hee tamam canım o zaman kabul ediyim ben bende sandık ki herkeşşler görcek erişim izniyle kabul ediyorum o zamannn

canlar gunaydın

halev canım 50 gunde bır neden ole oluyo canım benım bı rakadaşımda 40 gunde falan oluyodu dr normal demişti.
chap canım amelıyata karar verdınmı . benimde amelıyattan sonra herkez orendi aile den ama ben rahatladım destek olurlar en azından

canım onun bende duydum resımler çok kolay kopyalanıyo hatta denedım ben bıkeresınde oldu

evet kuzum kalsiyum eksikliğinden olur dedi, şaşırdım bende nette bakmıştım oysa rahim büyüdüğü için olur yazılmıştı, sütten sonra fark ettim de geçti gerçekten.Ben 1 bardak içebiliyorum sadece sütü, drumda 2 bardak dedi 3 bardak olmasın abartmış olursun dedi. Ama çalışıyor olunca eve gidip yemek ye, meyve ye, birde süt iç midem fena doluyor. Sorma pek keyfine düşkün dünde karnımda sanki kazı çalışması yapıyordu o kadar hareketliydi ki:26: sende 18. haftadasın bu haftanın içinde hissedersin artık, ben 18 +5 de hissetmiştim çok belliydi hatta. Sayılı günlerin kaldı artık seni de tepiklemeye başlar paşacın. Demek başka bir dr a gidiyorsun bugün inşallah hayırlı iyi bir dr bulursun bugünde paşadan haber getireceksin.
ne güzel maşallah gez eğlen canım turlara gidecekmişsin ayy ne kadar güzel , dinlenmiş şekilde dön evine, bizlerde seni öpüyoruz.
mangalınız yağmurlu olmuş ama olsn onun keyfide başkadır, mis gibi toprak kokusu içinde mangal olmuştur , canım adetin geldi demek hayırlısı olsun ,bence de sen rahim filmini erteleme canım, bu zamanlarda herkesin çok borcu var sanırım ama bi şekilde halletseniz filmi çok iyi olur, kafanız rafat olur bak narın dediği gibi karttan falan olabilir.:26:vyok kuzum açmadım daha face i, tamam söz açacağım söz verdim sizlere, son fotoğraflarımı çekeyim de öyle açayım diye düşündüm :26: evet süt önemliymiş günde 2 bardak, sorma paşamız pek keyfine düşkün
güle güle giy canımm , valla nerden buldun bunları sen yaa, ben mi bulamıyorum, tabi şükür kız bi anda 3 elbise almış oldun bi süre sonra ikna edersen yine alırsın.

demek sizin orasıda tam ısınamadı , bu havalarda ne giyeceğimi şaşırıyorum akşamdan hazırlıyorum koyuyorum sabah bi bakıyorum hava buz gibi yada yağmurlu yine iptal elime ne geçerse giyiyorum artık iş kıyafetleriyle ev oturması hiç olmuyor gerçekten , yemeği yiyip hemen gelseniz doğru diyosun cnaım kendi evin rahatlığı başka tabi. Yok kuzum öyle çok aşermem olmuyor aklıma geliyor sadece ama kanatı sevmiyorum ben o yüzden için rahat olsun, emme hava ısınsa şöyle arkadaşlarla toplanıp yapacağız bizde.

Yıldızıcım günaydın canım iyice hastalandın demek , iyi bari evindesin bol bol dinlen canım bi an önce iyileş afroditimiz de göbüşünde rahat etsin

adacım hoşgeldim kuzummmm nasılsın

hoşbulduk bitanem şükür iyiyim, millet ne der düşüncesi yüzünden kendi hissettiklerini bile yaşayamıyorsun dimi boşver kuzum sen sabrettikten sonra elbet bi gün gelecek miniğin sizin sınavınızda bu şekilde. Bi ameliyatını olda inşallah önünüz açılmış olsun, Ranacım seninde aynı canım kredi kartları full demişsin o zaman sen ne zaman rahat hissedeceksen o zaman ol bitanem . İnşallah Rabbim nasip eder bu sefer.

Halevcim cumaya kadar gelmezse test yapacaksın demek, inşallah güzel bi sürpriz olmuş olur size,
Bizde fena açıldık kartlarımız doldu, bi sürü borç oldu anneler günündebizde öyle çok büyük bişey alamayacagız, küçük bişeyler alırız diyoruz ama ne :26:

ayyy adacım yaa burdakılerle herseyımız mı benzer yaa
borc sıkısıklık durumlarımız bıle aynı allahım kımselerı darda koymasın
neysekı saglıgımız yerınde calısıp odeyecegız ne yapalım yaa
kucuk seyler soyle olabılır canım benım annemde kayınvalıdemde kapalı yanı esarp olabılır bluz falan gıbı seyler olcak artık ne yapalım gercı annem dıkıs makınası bozuldu ondan yenı almak ıstıyor ama oda cok pahalı elımde para olsaydı alırdım neyse baska bır sefere artık kayınvalıdeme de alırım ama onunda huyu kotudur kullanmaz sınır olurum ama genede alırım ozel gunlere saklar esımde der ıste bak deger verıyor hedıyene ondan falan ama :44:

keşke narım bakalım cumartesi değil cuma günü yapacam testi canım

canlar gunaydın

halev canım 50 gunde bır neden ole oluyo canım benım bı rakadaşımda 40 gunde falan oluyodu dr normal demişti.

hoşgeldin canım bende pco adet düzensizliği yapıyor sadece o yüzden kuzum

Adacım hoşgeldin canım

kızlar ben 11 gibi çıkacağım hasta görmeye gidiyoruz öğleden sonra görüşürüz canlarım şindiden öpüldünüz yavrular

borçlarımız da benziyor hakkaten Allahım hepinize ödeme kolaylığı versin, birde yakın düğünler falan başaldı hepsine bişey yapıyoruz bu haftasonu antalyada düğün var ona bile acaba gitmesekmi diyoruz:26:öyle kuzum şükür sağlığımız olsunda öderiz bikaç ay içinde düzeliriz . Ayy sorma benim kayınvalidemde kullanmz aldıklarımı kötü hissederim bende beğenmedi mi diye oysa anneme ne aldıysam ona da aynı tarz alırım annem çok beğenir giyer, onun giydiğini görmem:26: öyle olunca giyim almıyım ona diyorum , benimkilerde kapalı, anneme ihtiyacı olan bişey almak istiyorum bende emme :26:

güle güle canım görüşürüz

cnm bnm inşallah hayırlısı ile bakalım bekliyorum sabırsızlıkla.....

ayyy adacım yaa bızım kayınvalıdemız de cok benzıyormus
aman aynı canım yaa ınsan heves edıp alıyor sonra keske almasaydım dıye sınır oluyorum cnaım bende bende o yuzden gecen sene borcam takımı almıstım ama baktım onuda dolaba ust raflara kaldırmıs allahım yaa neyse bakacagız artıkım herhalde buyuk seyler ıstıyor
ahh ahh elımızde olsa bende annemın tum ıstedıklerını alırdım
neyse dedıgın gıbı ınsallah bır an once borclarımızdan kurtuluruz canım ama bızım bu kredılerın bır tanesı 2012 nısanda bıtecek yanı bızım daha bır senemız var kı mutlaka ona bır yenısı eklenır bıtmeden

bütün kayınvalideler böylemi acaba, hediyenin büyüğü küçüğü mü olurmuş hiçç belkide ihtiyacı olan bişeyi denk getiremiyoruz o yüzden böyleler, bu seferde sorayım diyorum ne de olsa anneler günü olduğunu biliyor öyle sürpriz gibi olmayacak, alayım karşıma anne neye ihtiyacın var onu alalım ,işine yarasın diyeyim, eşimde diyorki bu senede almayalım bi sürü borç var hani bizim hediyemiz derlerse göbüşünü gösteriri işte size bu seneki hediyemiz deriz diyor aaa bak geçen sene onun istediği mutfak masası vardı onu babam almıştı ona göre de katlanır sandalye takımı almıştık onu kullanıyor, hakkını yemiyim şimdi

ay kuzum sorma borcun biri bitmeden diğeri başlıyor dimi yaa ihtiyaç hiç bi zaman bitmiyo, :26:

evet canım adetim gelince bu ay arıcam doktorumu öyle konuştuk bakalım hayırlısı olsun hakkımızda dediğin doğru en azından sorup durmaz kimse gizlemek de gerekmez artık
canım onun bende duydum resımler çok kolay kopyalanıyo hatta denedım ben bıkeresınde oldu
yaaa bak şimdi gene kafam karıştı bne de öyle biliyordum halevcim de olmuyo bişey didi :26:
evet canım sorma kıyafet konusu beni de çok zorluyo burda yazın çok sıcak oluyo malum. ama en azından ne giyceğin belli oluyo en ince şeyleri alıp geçiriyosun üstüne. bu arada akşam bi bardak süt içiyosun ya haftasonu marketten küçük sütlerden al pipetli. hergün işe götür yanında bir tane sabahtan böyle ara öğün gibi bir zamanda içersin 2 bardak tamamlanmış olur bence
işallah bu ameliyat sebebimiz olur canım ama çok ilginç ki ilk defa bu ay hiç düşünmedim tabiki aklıma geliyo ama ilişki anında düşünmediğim ilk ay yaklaşık 2 senedir günde saymadım yine ilk kez oh be dünya varmış
a hakkaten yaa hepimizde aynı o kladar çalış kazan gene dolu dolu kartlar kenarda bişey yok doğru dürüst krediler vs. allahn yardımcımız olsun sağlığımız yerinde olsunda gerisi teferruat. ay ne fenaymış ayol öyle sizin kaynanalr insan nezaketen bir kere giyer/takar. beğenmese bile yada derki kızım bana göre değil bu nerden aldın değiştirelim beraber gidip diye. ne varki bunda

aaa cuma demek tamam o zaman daha da güzel. mübarek günde güzel haberler verip mutluluklar yaşat bize işallah canım
geçmiş olsun bu arada hadi git de gel

ben anneme öyle yaptım canım neye ihtiyacın var söyle dedim o da ufak tefe bişeyler beğendi ama dediğin gibi sandalye takımı tarzında pahalı hediye biz de alamayız. kayınvalidemi bilmiyorum ne alırız konuşmadık eşimle daha. ona sorsan gerek yok der de anneme alıyoruz şimdi kardeşimle ona almadan olmaz. gerçi görümcem hiç almıyo annesine ya o onun problemi tabi

ne güzel bak kafanda rahatlamıştır bu ay, inşallah ameliyata gerek kalmadan gelir, evet canım arada alıyorum ama sürekli hale getirmem lazım sütü, herkesin mi kredi kartları böle yaa hepsini toplayıp çöpe atmalı birini kapattırmayı düşünüyorum bende zaten yeter 1 tane yoksa başa bela inanki. Rananınkiyle bizimki aynıymış yine teşekkür eder vs. ama belki ihtiyacı olmayan bişey alıyorum diye de düşünüyorum bu 2. anneler günü olacak zati bizim 1 yılda nişanlıyken aldım, bundan sonrakilere bakayım. Biz birde öyle çok samimi değiliz, kayınbabamla bile çok iyiyiz sohbetler vs, onunla öyle değiliz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…