Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım evet benım gorumcemde almaz annesıne esımde almaz yanı kadın bende gordu aslında hedıyeyı neyse ya ufakda olsa alırız bırseyler artık terlık falan alırım olmadı ??

adacım bızde samımı degılız o yuzden karsıma alayımda konusayım falan zaten ne gerek var dıyecektır mutlaka neyse bakacagız bırseyler gene guzelım

görümcen kendi annesine mi almıyor, kutlamıyor mu olsun ya insan bekler yinede dimi ya heryerde anneler günü diye reklamlar vs. geçerken, neyse kuzum o onun problemi tabi. Yok canım çok pahalı bişey almıyoruz bizde, geçen sene antalyada onun istediği sandalyeden gördük ve burdakinin yarı fiyatıydı nerdeyse o yüzden almıştık ki yine öyle uçuk fiyat ödemedik. Anneler öyle yaa kıyamam gerek yok derler dimi, anneme sorduğumda annemde hep öyle derdi

narcım evet benım gorumcemde almaz annesıne esımde almaz yanı kadın bende gordu aslında hedıyeyı neyse ya ufakda olsa alırız bırseyler artık terlık falan alırım olmadı ??
o zaman sen ne alsan kıymetli olur canım Terlik de iyi fikir he emme geçen sene almıştım:26:
adacım bızde samımı degılız o yuzden karsıma alayımda konusayım falan zaten ne gerek var dıyecektır mutlaka neyse bakacagız bırseyler gene guzelım

sizde samimi değilsiniz, çok benziyo bizimkiler deseneburdan hiç bişey bakmadım güzelim antalyaya gidersek orda daha çok seçenek oluyor ordan bakarız artık bizde

tünaydınnnn
yeni kalkmadım ama anca gelebildim, yine de 11 e kadar uyuyabildim şükür... sanki hiç izin almamışım gibi telefon üstüne telefon.. en son ben izinliyim biliosunuz arkadaşları arayın dedim, dinenemiceksem neden izi aldım o zaman dimi amaaa

esincim, bugün daha iyiyim kuzum saol, sende dr a gidicekmişsin fındık kurdunu görmeye bi de yeni dr bulmuşunuz galiba hayırlı olsun canımcım

asyacım, ne güzel geçiomuş günlerin, geziye de gidecekmişiniz ne güzel. oohh tatilinin ve anneciğinin tadını çıkar güzelim. hamileliğide takma kafana şimdilik, inş yüzüne gülmüştür Rabbim ama düşünüp kafana takma oralarda, gezmene,hasret gidermene bak canım sen

ranacım, evet hayatım izinliyim bugün emme pek rahat vermediler, artık cvp vermiom tellere bugün daha iyiyim, demek sende hasta oldun kuşum, aman dikkat et beni mahvetti walla, saolsun annecim bişi yaptırmadı da hiçbi iş yapmadan dinlenebiliyorum sende adet olmuşsun dün, bizde bu aralar günün bişi demedin die konuşuyoduk dün... şimdi nasıl bir yol izlicen? masraflarınızda çok oldu bu ay, inş bir hal yolunu bulursunuz güzelim..
sen sadece mangal demişsin emme dediğin gibi nar ööle bi anlattı ki sorma hayatım

halevcim bugün daha iyiyim kuzum saol, içiorum hep portakal suyu, limonlu açık çay falan, şimdi daha iyiyim, sabahta uyudum dinlendim iyice kızzz senin fazla geçmedimi adetin

narım bugün daha iyiyim, canlı bağlanayım dedim size evden

boncukcum , ben daha iyiyim bugün cnm... walla ben karar vermedim henüz, annem burda zaten birlikte bakarız haftasonu biz

adacım, evdeyim bugün, dinleniyorum cnm, daha iyiyim. sen nasılsın, elma kurdu napıo tepikliyomu?afrodit diodur bu ne habire portakal, limon gelio noluyo diyeee

bende kaynanama hiç bişi almam, zamanında çok aldım dediğiniz gibi hiçbişeyi kullanmayıp hep biyerlere kaldırdı, artık almıyorum, değmez ona zaten, çok lazım olursa binmesi için süpürge alırım

evet canım adet bu ay tembellik yaptı ki umarım tembellikten değilde bebiştendir ama çok zor diye düşünüyorum nedense gerçi Allahımın işi belli olmasssssssssss
bizde çok açıldık tek kredi kartı kullanıyoruz ama ev almak istiyoruz ya eşim her ay kredi kartının borcunuduyduğunda bi daha iyice sıkacam bişi almicam diyor ama almazsak ne yiyip içeceğiz ki 2 kişiye o kadar gıda nasıl gidiyor anlamış değilim yaaaaaaaa Allah sonumuzu hayır etsin canlarım

canım görüşürüz bu arada cumayı da iple çekeceğiz

bende çekeceğim merak etmeyin

bizim de en yüksek taksitimiz 2012de bitiyor canım ki o zamana kadar üstüne başka binmeyeceğinin garantisini veremiyoruz napalım

benim kayınvalidem dünyalar tatlısı maşallah hiç aldırmıyor bize biz elimizde olursa alıyoruz onuda muhakkak kullanır ve kendisi bize hep alır sağolsun

aaa cuma demek tamam o zaman daha da güzel. mübarek günde güzel haberler verip mutluluklar yaşat bize işallah canım
geçmiş olsun bu arada hadi git de gel

evet canım cuma mübarek günlerde yapmayı tercih etmişimdir hep sonuç ne olursa olsun Allahım herşeyin hayırlısını verin ki herşeyden öncede sağlık versin canlarım
bu arada bizim iş yerinde neredeyse herkes oynuyor ve birbirimize davet yolluyoruz hep kuzum arkadaşa sordum öle bişey yok olsa hepimiz duyar böle bişeyi göz göre göre de evet demezdik diyor

hoşgeldin Yıldızcım demek dinlendin ohhhh iyi gelmiştir vücudunada canım telefonlar pek rahat vermemiş ama sen o kımıda halletmişsin aferin
adetimin normal seyirlerinden biride bu canım bazen gecikmeyi abartır

iyi olmana sevindim yıldızcım ah birde telefonlar rahat verse dimi ne sinir bozucu oluyor senin afrodit limona ve portakala yabancılık çekmeyecek işte ,şimdiden bol miktarlarda tadını aldı desene, bizim ufaklıkta iyidir inşallah dün çok hareketliydi kazı mı yaptı ne yaptıysa artık:26:

Süpürge hediyene bayıldım

hoşgeldin Yıldızcım demek dinlendin ohhhh iyi gelmiştir vücudunada canım telefonlar pek rahat vermemiş ama sen o kımıda halletmişsin aferin
adetimin normal seyirlerinden biride bu canım bazen gecikmeyi abartır

demek cuma büyük gün kuzum, inş sevindirirsin bizi
bu arada bana oyun davetin gelmedi hala halevim, göndermiyon mu bana napıon

of cnm çok sıkkın bu ara yine geldiler valla dönem dönem oluyor bu bana çok sıkıntı yapıyorum kendime cnm....ben boşunamı kullanıyorum bu ilacı acaba yanı sıra birde klomenmi kullansam bir fikriniz varmı devam et diyecek bitincede...

walla suratı ekşi çıkmasa bari yawrumun limon ve portakaldan açmıom telleri artık yawrum, izinliyim madem aramasınlar dimi ama
demek kazı yaptı seninki ayy benmkide başlasa bi an önce tepiklemeye, daha 8 haftamız felen var sanırım, nerdeyse bi bukadar daha beklicez desene sağlıkla olsunda bekleriz napalım
esinin başlar yakında tepikleri
süpürge benmkine alıncak en güzel hediye kuşum

yıldızcım bıraz daha ıyıymıssın canım allahtan annecıgın yanında ıyı bakıyor sana bende burnum sureklı akıyor:2: ınsallah gecer benımkıde
bu arada kayınvalıdene alacagın hedıyeye bayıldım supersın
valla super fıkır bızde bızımkılere alalım kızlar hem ufak hedıye hem ucuz hemde her eve lazım dıye verırırız ellerıne

boncukcum umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar çok oluyo maalesef ama benim fikrim dr unun dediğini yapman şuanda hayatım. kullandığın ilaçları ben kullanmadım ama dr ne derse ööle ilerle derim ben

aynen halevcim Allahın işi ol dedikten sonra bakmışsın bebiş gelmiş. kredi kartları olmaz olsun valla,.Maşallah kayınvalidene banada alır sağolsun emme kayınbabacımla daha iyiyiz.

boncukcum umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar çok oluyo maalesef ama benim fikrim dr unun dediğini yapman şuanda hayatım. kullandığın ilaçları ben kullanmadım ama dr ne derse ööle ilerle derim ben

biliyorumda cnm ne yapayım ben bu gidişte zor hamile kalırım aklımdan silmem gerekiyormuş prolaktin yüksek çıktıgı sürede hamile kalamazmışım ne yapacagım bilmiyorum allahım bizden alıp senin bebeğine uzun ömür versin:)))))))))))))

((((((((

canım hiç olmusuz düşünme , dostinex çok iyi bir ilaçtır bende kullandım, sakın bırakma benim ilk gittiğimde yumurtam yoktu prolaktin yzünden ,sonraki aylarda prolaktin düşünce yumurtalarım oluştu.
O hormon değeri düşmesi lazım cnaım biraz sabırlı ol ve hep ümitli ol
arayanların denksizliği zaten izinli insan üstelik hasta ne diye ararlarsa dur kuzum sırayla esininki başlasın hele sonra seninki başlayacak tekmelere. İlahii emi çok güldüm süpürge hediyesine o kadar konuştuk hediyeden falan bak sen hemencik buldun bile

seninki yıldızınki kadar cadımı kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…