Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hakılsın güzelim ben yine dr dinleyeyim dostinex devam edeyim bakalım cnm sence prolaktinden sonra hamile kalabilirmiyim cnm öncedende böyle olmuştu klomen verdiler yine olmamıştı tekrar olmaz diye ümitsizliğe kapılıyorum.....

canım benim, nolur olumsuz düşünme, bak adanında ööle oldu, şükürler olsunki hamile şuan, herzaman olumlu düşüneceğiz başka yolu yok emi güzelim
Allahım hepimizin bebeklerine, yawrularına uzun ömürler versin cnm amin... senin güzel kızınada bi kardeş nasip etsin kısa zamanda

aman kuzum sende dikkat et nolur, ılık limonlu su, açık çay limonlu yada portakal suyu iç iyi gelio bitanem. hee sizde alın birer süpürge, hem ucuz hem kullanışlı

evet sizde alın birer süpürge her eve lazımmmm

amin cnm hayırlısıyla inşallah bir an önce cnm siz olmasanız ben ne yaparım cnm. sizin desteğiniz sayesinde daha iii saolun.....

canım haklısın bu bekleyiş insnaı yoruyor ama inan sen telaş ettikçe olumsuz düşündükçe prolaktinin daha çok yükseliyor , benimde öyle olmuştu sonra adet geçikmesi bile yaşadım , insan tadaviye başlayınca ee hadi neden olmuyor da diyor ama sabret ve her zaman ümitli ol , inan o zaman gelecek bak. Ben 2 ay kullandım canım ,kullandığım sürecede düşmüştü. Klomeni fazla kullanmayı drum önermemişti bu drum hiç vermemişti bile bana ,e yumurtan var büyüyor ve çatlıyor niye boşuna hormon alacaksınki çok yumurtayı ne yapacaksın sen tavukmusun demişti bana.Lütfen olumlu düşün olurmu hep gelecek biliyorum de inan Allah vakti gelince nasip edecek yavruna kardeş.
yok kız o kadar değil ama olsun alınabılır yanı

ilahii

cnm özel mesajlara bakarmısın mesaj atmıştım sana....

amin cnm hayırlısıyla inşallah bir an önce cnm siz olmasanız ben ne yaparım cnm. sizin desteğiniz sayesinde daha iii saolun.....

hep birbirimizin sayesinde aşıyoruz engellerimizi canım benim, her zaman birbirimize destek olmaya devam edeceğiz... yeterki sevindirici haberlerimiz gelsin

hep birbirimizin sayesinde aşıyoruz engellerimizi canım benim, her zaman birbirimize destek olmaya devam edeceğiz... yeterki sevYasakli Siteici haberlerimiz gelsin

aminnnnnnnnnnn inşallah cnm hayırlısı ile biz böyle kaynaşmaya devam edersek görüşürüzde bir gün olur :))))

ben geldimmmm
narcım evet benım gorumcemde almaz annesıne esımde almaz yanı kadın bende gordu aslında hedıyeyı neyse ya ufakda olsa alırız bırseyler artık terlık falan alırım olmadı ??
aynen canım benim görümcem de pek almaz eşime de ben alıştırdım sayılır
kutluyor da pek hediye almaz inanırmısın kayınvalidemin doğum gününü onlara ben hatırlatıyorum. o da diyo 2 çocuk yetiştirdim gelinim hepsinden hayırlı çıktı diye
hoşgeldin kuzum aman ya sorma bi gün evde ol hasta yada izinli hemen arayacağı tutar milletin hadi izinliyim deyince kapatsalar bari yok gene diceklerini derler aman hepimizin ortak derdi işte
canım Allahın işi belli olmaz biliyosun bişeyi istemekten vazgeçtiğin anda olurmuş o yüzden nasipte varsa zaten olcaktır. ben akşam bakıyım o zaman halevcim bukadar insan oynuosa bi problem olmaz heralde
canım yaaa bişey dicem çok kasıyosun kendini ekranın bu tarafından bile anlaşılıyo biraz bırak kendini rahat bir çocuğun var ikincisinin olmaması için hiçbi sebep yok biraz böyle düşün ben hiç hamile kalmadım mesela ama senin kadar umutsuz değilim tamamen hormonlarınla oynuyosun doktoruna güveniyosan tamamen ona emanet et kendini. Ben mesela şu an gittiğim doktoru bulana kadar hergün araştırıyodum bitkisel ne kullanabilirim napabilirim diye bu doktoru buldum adam eşimle bana dediki ben sizi buradan kucağınızda bebekle çıkartıcam o zaman da bugünü hatırlatıcam dedi. Bunu demesi hem eşimi hem beni okadar rahatlattıki artık doktorum neyi nasıl derse öyle oluyo kafam rahatladı en azından sana da bunu tavsiye ederim. Güveniosan doktoruna bırak gitsin onun ellerine
ayy o kartlar fenaa sormayın kızlar, markete bi gidion, lafta bişi almıon dünyanın prası tutuyoo

hakkaten yaa biz de her gittiğimizde bakakalıyoruz ne aldık bu kadar diye. demekki normaliz herkesin başına bunlar geliyomuş

haklısın cnm ya bnm dr. da bana gelenler hep hamile ayrıldı buradan diyor bakalım bekleyip görücem cnm sabredeceğim cnm tamm pozitif düşüneceğim artık hayırlısıyla bakalım....

kızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundan tabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt falan varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım

tamam bitanesi kendine dikkat et sen yeter birbirimizden haberimiz olsun yeter.....:13::13::13::13::13:

hoşgeldin canım, sorma enim kocamda hiç bilmez özel gün felen, hep ben hatırlatırdım ara die, aramız bozulunca hiç bişi demedim, elimi eteğimi çektim üzerinden, tabi benm kocamın aklına bile gelmedi aramak sormak biri dürtmeyince... ama noldu, kalktı anası yıldız arattırmıo oğluma dedi çıktı işin içinden. (sanki bn elini ayağını bağlıorum arama die, gönlü olsa zaten arar yada sana düşkün olsa, senin yetiştirdiğin evlat bana nee... )şimdi sorarım size ben bu kadına süpürge almayayımda ne alayım

yok kuzum yok o dediğin her marketten sonra oluyo bakıoz ne aldık die, emme bi dahakine yine aynı şey oluyo, sorun bizde değil, hayat pahalı şekerim

haklısın güzelim ne diyeyim bnm öyle sorunları aştım ben artık önceden bnmde vardı bu tarz sorunlarım ama artık aştım özellikle eşine anlatma onları dediklerini yaptıklarını yoksa daha çok uğraşırsın erkekler sıkılıyor bu tarz şeylerden.....

demek cuma büyük gün kuzum, inş sevindirirsin bizi
bu arada bana oyun davetin gelmedi hala halevim, göndermiyon mu bana napıon

inşallah canım hayırlısı olsun pek ümitli değilim yinede o yüzden heves yapmayın sizde canlarım
oyun daveti yolluyorum sanada kuzum neden gelmiyor anlamış değilim kiiii:26: ama tekrar yollarım

ah kuzum sen yine bi ilaçla idare ediyon bak bize ben 2 tüp bebek yaptırdım tutmadı ama yinede vazgeçmedim ve hiçde boşuna uğraşıyorum hiç olmayacak gibisinden düşünmedim herşeyin hayırlısı sağlığın yerinde mi gerisini boşver herşey zamanla olacak canım sıkma canını

oooooo hayırlı olsun hadi bakalım canım yeni iş yeri olacak desene umarım iyi rahat bi yerin olur internetinde de sıkıntı yapmazla inşallah canım olursa da akşamları haber edersin bizlere

aaaa olmaz öyle akıllı olsunlar bizim topicimizin yasaklancak bi durumu yok haberleri yoktur onların böyle yerlerden face i yasaklar onlar. hadi hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi

ay hiç yani sanki kurtlar büyüttü kocanı kendi büyüttü aramıosa kendinde arasın suçu ama olmaz onlarda suç olmaz yıldızdır suçlu kesin sen ona elektrikli süpürge al ki daha uzağa gitsin

yok be güzelim anatmam ben, zaten eşim herşeyin farkında...ona şikayet ettiği için bilio neyin ne olduğunu

inş sonuç dilediğimiz gibi olur kuzum
walla inş güzel olur hayatım, bakalım yarın görcez gelmemiş oyun davetin gene güzelim, bende anlamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…