canım hiç olmusuz düşünme , dostinex çok iyi bir ilaçtır bende kullandım, sakın bırakma benim ilk gittiğimde yumurtam yoktu prolaktin yzünden ,sonraki aylarda prolaktin düşünce yumurtalarım oluştu.
O hormon değeri düşmesi lazım cnaım biraz sabırlı ol ve hep ümitli ol
arayanların denksizliği zaten izinli insan üstelik hasta ne diye ararlarsadur kuzum sırayla esininki başlasın hele sonra seninki başlayacak tekmelere. İlahii emi çok güldüm süpürge hediyesine o kadar konuştuk hediyeden Yasakli Sitean bak sen hemencik buldun bile
seninki yıldızınki kadar cadımı kızzzz
biliyorumda cnm ne yapayım ben bu gidişte zor hamile kalırım aklımdan silmem gerekiyormuş prolaktin yüksek çıktıgı sürede hamile kalamazmışım ne yapacagım bilmiyorum allahım bizden alıp senin bebeğine uzun ömür versin:)))))))))))))
((((((((
yıldızcım bıraz daha ıyıymıssın canım allahtan annecıgın yanında ıyı bakıyor sana bende burnum sureklı akıyor:2: ınsallah gecer benımkıde
bu arada kayınvalıdene alacagın hedıyeye bayıldım supersın
valla super fıkır bızde bızımkılere alalım kızlar hem ufak hedıye hem ucuz hemde her eve lazım dıye verırırız ellerıne
arayanların denksizliği zaten izinli insan üstelik hasta ne diye ararlarsadur kuzum sırayla esininki başlasın hele sonra seninki başlayacak tekmelere. İlahii emi çok güldüm süpürge hediyesine o kadar konuştuk hediyeden falan bak sen hemencik buldun bile
seninki yıldızınki kadar cadımı kızzzz
canım benim, nolur olumsuz düşünme, bak adanında ööle oldu, şükürler olsunki hamile şuan, herzaman olumlu düşüneceğiz başka yolu yok emi güzelim
Allahım hepimizin bebeklerine, yawrularına uzun ömürler versin cnm amin... senin güzel kızınada bi kardeş nasip etsin kısa zamanda
aman kuzum sende dikkat et nolur, ılık limonlu su, açık çay limonlu yada portakal suyu iç iyi gelio bitanem. hee sizde alın birer süpürge, hem ucuz hem kullanışlı
evet sizde alın birer süpürge her eve lazımmmm
canım haklısın bu bekleyiş insnaı yoruyor ama inan sen telaş ettikçe olumsuz düşündükçe prolaktinin daha çok yükseliyor , benimde öyle olmuştu sonra adet geçikmesi bile yaşadım , insan tadaviye başlayınca ee hadi neden olmuyor da diyor ama sabret ve her zaman ümitli ol , inan o zaman gelecek bak. Ben 2 ay kullandım canım ,kullandığım sürecede düşmüştü. Klomeni fazla kullanmayı drum önermemişti bu drum hiç vermemişti bile bana ,e yumurtan var büyüyor ve çatlıyor niye boşuna hormon alacaksınki çok yumurtayı ne yapacaksın sen tavukmusun demişti bana.Lütfen olumlu düşün olurmu hep gelecek biliyorum de inan Allah vakti gelince nasip edecek yavruna kardeş.hakılsın güzelim ben yine dr dinleyeyim dostinex devam edeyim bakalım cnm sence prolaktinden sonra hamile kalabilirmiyim cnm öncedende böyle olmuştu klomen verdiler yine olmamıştı tekrar olmaz diye ümitsizliğe kapılıyorum.....
yok kız o kadar değil ama olsun alınabılır yanı
canım haklısın bu bekleyiş insnaı yoruyor ama inan sen telaş ettikçe olumsuz düşündükçe prolaktinin daha çok yükseliyor , benimde öyle olmuştu sonra adet geçikmesi bile yaşadım , insan tadaviye başlayınca ee hadi neden olmuyor da diyor ama sabret ve her zaman ümitli ol , inan o zaman gelecek bak. Ben 2 ay kullandım canım ,kullandığım sürecede düşmüştü. Klomeni fazla kullanmayı drum önermemişti bu drum hiç vermemişti bile bana ,e yumurtan var büyüyor ve çatlıyor niye boşuna hormon alacaksınki çok yumurtayı ne yapacaksın sen tavukmusun demişti bana.Lütfen olumlu düşün olurmu hep gelecek biliyorum de inan Allah vakti gelince nasip edecek yavruna kardeş.
amin cnm hayırlısıyla bakalım bekliyorum benim ümit etmemi sağladınız cnm.........
canım haklısın bu bekleyiş insnaı yoruyor ama inan sen telaş ettikçe olumsuz düşündükçe prolaktinin daha çok yükseliyor , benimde öyle olmuştu sonra adet geçikmesi bile yaşadım , insan tadaviye başlayınca ee hadi neden olmuyor da diyor ama sabret ve her zaman ümitli ol , inan o zaman gelecek bak. Ben 2 ay kullandım canım ,kullandığım sürecede düşmüştü. Klomeni fazla kullanmayı drum önermemişti bu drum hiç vermemişti bile bana ,e yumurtan var büyüyor ve çatlıyor niye boşuna hormon alacaksınki çok yumurtayı ne yapacaksın sen tavukmusun demişti bana.Lütfen olumlu düşün olurmu hep gelecek biliyorum de inan Allah vakti gelince nasip edecek yavruna kardeş.
ilahii
amin cnm hayırlısıyla inşallah bir an önce cnm siz olmasanız ben ne yaparım cnm. sizin desteğiniz sayesinde daha iii saolun.....
hep birbirimizin sayesinde aşıyoruz engellerimizi canım benim, her zaman birbirimize destek olmaya devam edeceğiz... yeterki sevYasakli Siteici haberlerimiz gelsin
aynen canım benim görümcem de pek almaz eşime de ben alıştırdım sayılırnarcım evet benım gorumcemde almaz annesıne esımde almaz yanı kadın bende gordu aslında hedıyeyıneyse ya ufakda olsa alırız bırseyler artık terlık falan alırım olmadı ??
kutluyor da pek hediye almaz inanırmısın kayınvalidemin doğum gününü onlara ben hatırlatıyorum. o da diyo 2 çocuk yetiştirdim gelinim hepsinden hayırlı çıktı diyegörümcen kendi annesine mi almıyor, kutlamıyor muolsun ya insan bekler yinede dimi ya heryerde anneler günü diye reklamlar vs. geçerken, neyse kuzum o onun problemi tabi. Yok canım çok pahalı bişey almıyoruz bizde, geçen sene antalyada onun istediği sandalyeden gördük ve burdakinin yarı fiyatıydı nerdeyse o yüzden almıştık ki yine öyle uçuk fiyat ödemedik. Anneler öyle yaa kıyamam gerek yok derler dimi, anneme sorduğumda annemde hep öyle derdi
hoşgeldin kuzum aman ya sorma bi gün evde ol hasta yada izinli hemen arayacağı tutar milletin hadi izinliyim deyince kapatsalar bari yok gene diceklerini derler aman hepimizin ortak derdi iştetünaydınnnn
yeni kalkmadım ama anca gelebildim, yine de 11 e kadar uyuyabildim şükür... sanki hiç izin almamışım gibi telefon üstüne telefon.. en son ben izinliyim biliosunuz arkadaşları arayın dedim, dinenemiceksem neden izi aldım o zaman dimi amaaa
esincim, bugün daha iyiyim kuzum saol, sende dr a gidicekmişsin fındık kurdunu görmeyebi de yeni dr bulmuşunuz galiba hayırlı olsun canımcım
asyacım, ne güzel geçiomuş günlerin, geziye de gidecekmişiniz ne güzel. oohh tatilinin ve anneciğinin tadını çıkar güzelim. hamileliğide takma kafana şimdilik, inş yüzüne gülmüştür Rabbim ama düşünüp kafana takma oralarda, gezmene,hasret gidermene bak canım sen
ranacım, evet hayatım izinliyim bugün emme pek rahat vermediler, artık cvp vermiom tellerebugün daha iyiyim, demek sende hasta oldun kuşum, aman dikkat et beni mahvetti walla, saolsun annecim bişi yaptırmadı da hiçbi iş yapmadan dinlenebiliyorum sende adet olmuşsun dün, bizde bu aralar günün bişi demedin die konuşuyoduk dün... şimdi nasıl bir yol izlicen? masraflarınızda çok oldu bu ay, inş bir hal yolunu bulursunuz güzelim..
sen sadece mangal demişsin emme dediğin gibi nar ööle bi anlattı ki sorma hayatım
halevcim bugün daha iyiyim kuzum saol, içiorum hep portakal suyu, limonlu açık çay falan, şimdi daha iyiyim, sabahta uyudum dinlendim iyicekızzz senin fazla geçmedimi adetin
narım bugün daha iyiyim, canlı bağlanayım dedim size evden
boncukcum , ben daha iyiyim bugün cnm... walla ben karar vermedim henüz, annem burda zaten birlikte bakarız haftasonu biz
adacım, evdeyim bugün, dinleniyorum cnm, daha iyiyim. sen nasılsın, elma kurdu napıo tepikliyomu?afrodit diodur bu ne habire portakal, limon gelio noluyo diyeee
bende kaynanama hiç bişi almam, zamanında çok aldım dediğiniz gibi hiçbişeyi kullanmayıp hep biyerlere kaldırdı, artık almıyorum, değmez ona zaten, çok lazım olursa binmesi için süpürge alırım
canım Allahın işi belli olmaz biliyosun bişeyi istemekten vazgeçtiğin anda olurmuş o yüzden nasipte varsa zaten olcaktır. ben akşam bakıyım o zaman halevcim bukadar insan oynuosa bi problem olmaz heraldeevet canım adet bu ay tembellik yaptı ki umarım tembellikten değilde bebiştendir ama çok zor diye düşünüyorum nedense gerçi Allahımın işi belli olmasssssssssss
bizde çok açıldık tek kredi kartı kullanıyoruz ama ev almak istiyoruz ya eşim her ay kredi kartının borcunuduyduğunda bi daha iyice sıkacam bişi almicam diyor ama almazsak ne yiyip içeceğiz ki 2 kişiye o kadar gıda nasıl gidiyor anlamış değilim yaaaaaaaa Allah sonumuzu hayır etsin canlarım
bende çekeceğim merak etmeyin
bizim de en yüksek taksitimiz 2012de bitiyor canım ki o zamana kadar üstüne başka binmeyeceğinin garantisini veremiyoruz napalım
benim kayınvalidem dünyalar tatlısımaşallah hiç aldırmıyor bize biz elimizde olursa alıyoruz onuda muhakkak kullanır ve kendisi bize hep alır sağolsun
evet canım cuma mübarek günlerde yapmayı tercih etmişimdir hep sonuç ne olursa olsun Allahım herşeyin hayırlısını verin ki herşeyden öncede sağlık versin canlarım
bu arada bizim iş yerinde neredeyse herkes oynuyor ve birbirimize davet yolluyoruz hep kuzum arkadaşa sordum öle bişey yok olsa hepimiz duyar böle bişeyi göz göre göre de evet demezdik diyor
hoşgeldin Yıldızcım demek dinlendin ohhhh iyi gelmiştir vücudunada canım telefonlar pek rahat vermemiş ama sen o kımıda halletmişsin aferin
adetimin normal seyirlerinden biride bu canım bazen gecikmeyi abartır
canım yaaa bişey dicem çok kasıyosun kendini ekranın bu tarafından bile anlaşılıyo biraz bırak kendini rahat bir çocuğun var ikincisinin olmaması için hiçbi sebep yok biraz böyle düşün ben hiç hamile kalmadım mesela ama senin kadar umutsuz değilim tamamen hormonlarınla oynuyosun doktoruna güveniyosan tamamen ona emanet et kendini. Ben mesela şu an gittiğim doktoru bulana kadar hergün araştırıyodum bitkisel ne kullanabilirim napabilirim diye bu doktoru buldum adam eşimle bana dediki ben sizi buradan kucağınızda bebekle çıkartıcam o zaman da bugünü hatırlatıcam dedi. Bunu demesi hem eşimi hem beni okadar rahatlattıki artık doktorum neyi nasıl derse öyle oluyo kafam rahatladı en azından sana da bunu tavsiye ederim. Güveniosan doktoruna bırak gitsin onun ellerineof cnm çok sıkkın bu ara yine geldiler valla dönem dönem oluyor bu bana çok sıkıntı yapıyorum kendime cnm....ben boşunamı kullanıyorum bu ilacı acaba yanı sıra birde klomenmi kullansam bir fikriniz varmı devam et diyecek bitincede...
ayy o kartlar fenaa sormayın kızlar, markete bi gidion, lafta bişi almıon dünyanın prası tutuyoo
ben geldimmmm
aynen canım benim görümcem de pek almaz eşime de ben alıştırdım sayılır
kutluyor da pek hediye almaz inanırmısın kayınvalidemin doğum gününü onlara ben hatırlatıyorum. o da diyo 2 çocuk yetiştirdim gelinim hepsinden hayırlı çıktı diye
hoşgeldin kuzum aman ya sorma bi gün evde ol hasta yada izinli hemen arayacağı tutar milletin hadi izinliyim deyince kapatsalar bari yok gene diceklerini derler aman hepimizin ortak derdi işte
canım Allahın işi belli olmaz biliyosun bişeyi istemekten vazgeçtiğin anda olurmuş o yüzden nasipte varsa zaten olcaktır. ben akşam bakıyım o zaman halevcim bukadar insan oynuosa bi problem olmaz heralde
canım yaaa bişey dicem çok kasıyosun kendini ekranın bu tarafından bile anlaşılıyo biraz bırak kendini rahat bir çocuğun var ikincisinin olmaması için hiçbi sebep yok biraz böyle düşün ben hiç hamile kalmadım mesela ama senin kadar umutsuz değilim tamamen hormonlarınla oynuyosun doktoruna güveniyosan tamamen ona emanet et kendini. Ben mesela şu an gittiğim doktoru bulana kadar hergün araştırıyodum bitkisel ne kullanabilirim napabilirim diye bu doktoru buldum adam eşimle bana dediki ben sizi buradan kucağınızda bebekle çıkartıcam o zaman da bugünü hatırlatıcam dedi. Bunu demesi hem eşimi hem beni okadar rahatlattıki artık doktorum neyi nasıl derse öyle oluyo kafam rahatladı en azından sana da bunu tavsiye ederim. Güveniosan doktoruna bırak gitsin onun ellerine
hakkaten yaa biz de her gittiğimizde bakakalıyoruz ne aldık bu kadar diye. demekki normaliz herkesin başına bunlar geliyomuş
kızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundantabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt Yasakli Sitean varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım
aynen canım benim görümcem de pek almaz eşime de ben alıştırdım sayılır
hoşgeldin kuzum aman ya sorma bi gün evde ol hasta yada izinli hemen arayacağı tutar milletin hadi izinliyim deyince kapatsalar bari yok gene diceklerini derler aman hepimizin ortak derdi işte
hakkaten yaa biz de her gittiğimizde bakakalıyoruz ne aldık bu kadar diye. demekki normaliz herkesin başına bunlar geliyomuş
tamam bitanesi kendine dikkat et sen yeter birbirimizden haberimiz olsun yeter.....:13::13::13::13::13:
hoşgeldin canım, sorma enim kocamda hiç bilmez özel gün felen, hep ben hatırlatırdım ara die, aramız bozulunca hiç bişi demedim, elimi eteğimi çektim üzerinden, tabi benm kocamın aklına bile gelmedi aramak sormak biri dürtmeyince... ama noldu, kalktı anası yıldız arattırmıo oğluma dedi çıktı işin içinden. (sanki bn elini ayağını bağlıorum arama die, gönlü olsa zaten arar yada sana düşkün olsa, senin yetiştirdiğin evlat bana nee... )şimdi sorarım size ben bu kadına süpürge almayayımda ne alayım
yok kuzum yok o dediğin her marketten sonra oluyo bakıoz ne aldık die, emme bi dahakine yine aynı şey oluyo, sorun bizde değil, hayat pahalı şekerim
demek cuma büyük gün kuzum, inş sevindirirsin bizi
bu arada bana oyun davetin gelmedi hala halevim, göndermiyon mu bana napıon
of cnm çok sıkkın bu ara yine geldiler valla dönem dönem oluyor bu bana çok sıkıntı yapıyorum kendime cnm....ben boşunamı kullanıyorum bu ilacı acaba yanı sıra birde klomenmi kullansam bir fikriniz varmı devam et diyecek bitincede...
kızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundantabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt falan varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım
aaaa olmaz öyle akıllı olsunlar bizim topicimizin yasaklancak bi durumu yok haberleri yoktur onların böyle yerlerden face i yasaklar onlar. hadi hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizikızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundantabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt falan varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım
hoşgeldin canım, sorma enim kocamda hiç bilmez özel gün felen, hep ben hatırlatırdım ara die, aramız bozulunca hiç bişi demedim, elimi eteğimi çektim üzerinden, tabi benm kocamın aklına bile gelmedi aramak sormak biri dürtmeyince... ama noldu, kalktı anası yıldız arattırmıo oğluma dedi çıktı işin içinden. (sanki bn elini ayağını bağlıorum arama die, gönlü olsa zaten arar yada sana düşkün olsa, senin yetiştirdiğin evlat bana nee... )şimdi sorarım size ben bu kadına süpürge almayayımda ne alayım
yok kuzum yok o dediğin her marketten sonra oluyo bakıoz ne aldık die, emme bi dahakine yine aynı şey oluyo, sorun bizde değil, hayat pahalı şekerim
ederim kuzum merak etme
haklısın güzelim ne diyeyim bnm öyle sorunları aştım ben artık önceden bnmde vardı bu tarz sorunlarım ama artık aştım özellikle eşine anlatma onları dediklerini yaptıklarını yoksa daha çok uğraşırsın erkekler sıkılıyor bu tarz şeylerden.....
inşallah canım hayırlısı olsun pek ümitli değilim yinede o yüzden heves yapmayın sizde canlarım
oyun daveti yolluyorum sanada kuzum neden gelmiyor anlamış değilim kiiii:26: ama tekrar yollarım
oooooo hayırlı olsun hadi bakalım canım yeni iş yeri olacak desene umarım iyi rahat bi yerin olur internetinde de sıkıntı yapmazla inşallah canım olursa da akşamları haber edersin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?