aaaa olmaz öyle akıllı olsunlar bizim topicimizin yasaklancak bi durumu yok haberleri yoktur onların böyle yerlerden face i yasaklar onlar. hadi hayırlısı olsun canım merakta bırakma bizi
ay hiç yani sanki kurtlar büyüttü kocanı kendi büyüttü aramıosa kendinde arasın suçu ama olmaz onlarda suç olmaz yıldızdır suçlu kesin sen ona elektrikli süpürge al ki daha uzağa gitsin
ayy inş kuzum kontrol ediliyoya bazen girdiğin yerler, ona sinir oluyorum emme ben bi yolunu bulurum sanırım
tabi cnm kendi çocuklarında olur mu suç, ahh hep gelinler suçlugelinler kovalasın onu
ayyy haklısın kuzum elektrikli süpürge aliyim ben , hortumun içine kaçsın, gitsin bi daha da gelmesin
ayy inş kuzum kontrol ediliyoya bazen girdiğin yerler, ona sinir oluyorum emme ben bi yolunu bulurum sanırım
tabi cnm kendi çocuklarında olur mu suç, ahh hep gelinler suçlugelinler kovalasın onu
ayyy haklısın kuzum elektrikli süpürge aliyim ben , hortumun içine kaçsın, gitsin bi daha da gelmesin
cnm bizim burada face yasak msn de yasak ama ben giriyorum bir şekilde çogu yerler açılmıyor bakalım bununla idare ediyorum ama memnunum halimden öbürleri çokta önemli değil....
bizimkide bütün herşeyi bana sorar borcunuz varmı durmadan alıyonuz gibi ya gidip oğlunu rahatsız edermi etmez ben yiyip içiyorum çalışmadan önce böyleydi işe girdiğimden beri sesi çıkmıyor hele bir çıksın ben adamı ne yaparım :)hiç şansı önce kocamın şansı yok bir kere:)))
girerim heralde bi şekilde cnm, burası açılsın yeter bana
bbmkide laf arası bulursa bana sorar ama, oğlum ödeyebiliomu die sorar, bende oğlunuz değil ikimiz ödüyoruz derim inatla, bozulur lafı değiştirir
hadi cümleden iyi akşamlar allaha emanet olun öpüyorum seni yıldızım görüşürüz bay....
arkidişler ben çıkayrummmmmmm yarın görüşürük öpüldünüz iyi akşamlar
kızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundantabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt falan varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım
yaaa inşalalh sorun etmezler , hayırlısı olsun bakalım yinede habersiz bırakma bizleri canım. İnşallah öyle yasak falan da yoktur.
kızlar bu arada sölemeyi unuttum, bizim şirket başka bir firmayla birleşti ve yarından itibaren birlikte çalışmaya başlıcaz. ve biz onların ofisine taşınıyoruz daha merkezi olduğundantabii internet olayımız ne olur bilemiyorum, kısıt falan varsa yada kontrol ediliyosa nerelere girdiğimiz giremeyebilirim, merak etmeyin olurmu fıstıklarım
arkidişler ben çıkayrummmmmmm yarın görüşürük öpüldünüz iyi akşamlar
haber ver bize mutlaka tabi nasıl haber vercen ??
facede gıremezsın o zman normal maıl atarsın cnaım ınsallah yasaklı degıldır
iyi akşamlar canım
bende cıkıyorum kızlar ıyı aksamlar :79:
ohh maşallah canım annenin yanında keyfin yerinde turada çıkılacakmış iyi gezmeler sanakızlar selam.benim vaktim çok güzel geçiyor.annemle geziyoruz.bugün teyzemlere gittim.ananemlerde geldi hep beraberdik.akşamda kızlarla buluştuk üni den.kankama süpriz yaptım haber vermemiştim şokk oldu.çok sevindi.yarında annemde gün var.sevdiğim arkadaşları geliyor.birde geziye gidecez.mardin midyat urfa antep kilis oralara tur düzenlendi.annemde çok istiyodu mardine gitmek .beraber gitcez.günlerim dolu dolu geçiyor yani.ama bunca dolulukta bebiş fikrini atamıyorum.az önce midem bulanır gibi oldu.yoksa hamilemiyim diyorum hemen.ama değilim biliyorum.hayırlısı olsun hakkımızda bakalım.geçmişi okuyorum ama pek ayrıntılı değil.öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.
afferin kuzum sana hep böyle ol inşl meleğinin gelişide çok yakındaayyy canım yaaa dun aksam zaten kayınlıdemde ıste herkes ranayı soruyor ne zaman dıye annemde herseyın bır zamanı var demekkı kısmet ne zaman olursa falan dedı neyse aman artık takmıyroum zaten boylel bır konus gecınce ılgılenmıyorum o kadar
kacmıyoruz demı bır ay daha beklerız
anneler gununede ufak bırseyler alırız herhalde esım oyle gunlere ınanmaz zaten ben alırım ama kayınvalıdemede anneme de sevınırler ufak bır seyde olsa gonul alma olur
canım biraz düzelmişsin sevindimgeldim şekerlerim, bugün daha iyiyim saolun. burnum silmekten yara olmuş artık, geçer inş yarına kadar
inşl yasaklı değildir canıma ayırmasınlar bizi
kızlar bende paşamı gördüm bugün benim kuzum 12günde maşallah230gr olmuş herşey yolunda bu gittiğim doktor devlet hastanesinin doktoru ama çok iyi ilgili birisi ve yanında gittiğim arkadaşımın tanıdığı olunca bizimle çok ilgilendi sağolsun doğumu yapmayı istediim hastanede gözüme kesitrdiğim bir doktor vardı bugünki doktorada o hastanede doğum yapmayı düşündüğümüzü kime gidebileceğimizi söyledik çünkü yanımdaki arkadaşta orda doğum yapmayı düşünüyor ve doktor aklımızdan geçen ismi söyledi bizde rahatladık açıkcası (cümleler biraz karışık olabilir kusura bakmayın)bu ay tarama testimle 4boyutlu ulturasonum var ondan sonra kısmetse diğer hastanede başlayacağım
ayrıca bugüni doktor hangi ilaçları kullandığımı sordu söyledim onlara birde kalsiyum ilacı ekledi onuda aldım artık dar pantolonlar giyme göbeğin çıkmaya başlamış dedi demek bebeğinize isim buldunuz dedi ne demek istedi anlamadım ama erkek dediler bize dedim güldü bişe demedi
işte böyle böyşe paşamızın ellerini ayaklarını gösterdi insanın hiç kalkası gelmiyor yattığı yerden inşl darısı sizlere canlarım benim
ayyy o kadar yorgunumki öğleden sonra arkadaşlarımla çıkıp bana pantolon felan alacaktık ama eltim doktora gelmiş bana gelecekmiş bende hiç işim var hastanedeyim işim va demedim 45dk evde olurum dedim çeke çeke eve geldim bide öğleden sonra onu doktora götürdüm hem çokyoruldum hemde alışveriş yapamadım artık yarında hava yağmurlu gösteriyor yine kalacak benim i heralde hiç yalan söyleyemiyorum hiç işim çok hastanede desene
kızlar bende paşamı gördüm bugün benim kuzum 12günde maşallah230gr olmuş herşey yolunda bu gittiğim doktor devlet hastanesinin doktoru ama çok iyi ilgili birisi ve yanında gittiğim arkadaşımın tanıdığı olunca bizimle çok ilgilendi sağolsun doğumu yapmayı istediim hastanede gözüme kesitrdiğim bir doktor vardı bugünki doktorada o hastanede doğum yapmayı düşündüğümüzü kime gidebileceğimizi söyledik çünkü yanımdaki arkadaşta orda doğum yapmayı düşünüyor ve doktor aklımızdan geçen ismi söyledi bizde rahatladık açıkcası (cümleler biraz karışık olabilir kusura bakmayın)bu ay tarama testimle 4boyutlu ulturasonum var ondan sonra kısmetse diğer hastanede başlayacağım
ayrıca bugüni doktor hangi ilaçları kullandığımı sordu söyledim onlara birde kalsiyum ilacı ekledi onuda aldım artık dar pantolonlar giyme göbeğin çıkmaya başlamış dedi demek bebeğinize isim buldunuz dedi ne demek istedi anlamadım ama erkek dediler bize dedim güldü bişe demedi
işte böyle böyşe paşamızın ellerini ayaklarını gösterdi insanın hiç kalkası gelmiyor yattığı yerden inşl darısı sizlere canlarım benim
ayyy o kadar yorgunumki öğleden sonra arkadaşlarımla çıkıp bana pantolon felan alacaktık ama eltim doktora gelmiş bana gelecekmiş bende hiç işim var hastanedeyim işim va demedim 45dk evde olurum dedim çeke çeke eve geldim bide öğleden sonra onu doktora götürdüm hem çokyoruldum hemde alışveriş yapamadım artık yarında hava yağmurlu gösteriyor yine kalacak benim i heralde hiç yalan söyleyemiyorum hiç işim çok hastanede desene
ohh maşallah canım annenin yanında keyfin yerinde turada çıkılacakmış iyi gezmeler sana
afferin kuzum sana hep böyle ol inşl meleğinin gelişide çok yakında
canım biraz düzelmişsin sevindim
sen kayınvaldene süpürge mi alacan çok güldüm valla allahta seni güldürsün
inşl yasaklı değildir canıma ayırmasınlar bizi
kızlar bugünde hediyelr havada uçuşmuş
ranacım sen adet olmuşsun hayatım bu ay rahim filmininde kalma ihtimali var malum harcamalardan dolayı maa inşl kendinizi ayarlayı bu ay çektirebilirsin kuzucum
halevcim sende cumaya testmi yapacan hadi inşl hayırlı sonuçlar olsun
adacım doğru canım öğle arasında yemek mi yiyecen meyvemi yoksa sütümü çok karışacak ama narın dediği gibi yanına al pipetlilerden öyle aradan çıkar bari demek sen 18+5de hissettin tepiklerini canım bende pazartesi günü sabah yataktan kalkmadan bebeğimle konuştum biraz ve kalp gibi pıt diye bişe hissettim elimin altında biraz daha konuştum ikinciyide hissettim sonrada hadi paşam bi kez daha at babayı arayacam dedi ama hiç bişe hissetmedim o hissettiğim hareketimşydi bilmiyoruma ama tam hissetmeye başladığım zaman demek o tepiğiymiş yada değilmiş diyebilirim ben bu aralar kendimi dinemeye başlayayım o zaman
boncukcuğum öyle umutsuz olma lütfen hayatım sen şimdi doktorunun uyguladığı tedaviye odaklan ve prolaktinin düşsün ondan sonra yolunuzu çizersiniz inşl bebeğin bekletmeden gelir
narcım sende adet olunca gidiceksin demek doktoruna hadi hayırlısı bakalım senin doktorun çok olumlu konuşup sizi motive etmişti inşl bebeğinizle ayrılacaksınız onun yanından
günaydın fıstıklar, hayırlı günler olsun hepimize.
Esincim demek gördün fındık kurdumuzu , ayrıntılı ultrasonda da her yerini görürsün artık insan sürekli bakmak istiyor dimi ya. Yeni drun şimdiden hayırlı olsun , giydiğin pantolonları giyme artık, eşofman falan giy pantalon alana kadar. Sıkışmasın fındık kurdu. O hissettiklerin işte onun hareketleri annesi, kalp atışı gibi oluyor başta, bikaç güne tam hissedersin ve hatta sırtüstü yat ve göbeğini aç bak o zaman nasıl göreceksin hareketlerini. Rabbim sağlık sıhhat versin yavrucuklarımıza , veee tez zamanda diğer arkadaşları da gelsin.
Yıldızcım daha iyimisin yeni ofise geçtiniz dimi ?
Ranacım sen nasılsın rahim filmi nasıl düşündünüz canım diğer aya mı ?
Halevcim , narcım sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?