Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

öyle kuzum ya inşallah hesabınız kitabınız uyarda bi an önce çektirirsin, aklında kalmaz en azından

sen hsg mi çektiricen cnm pek anlamadım ama kusura bakma....

günaydın canlarım kahvaltımızı yapmadan teyzelerimize selam vermek istedik nasılsınız bakalım senden öyle bir atak bekliyoru zaten canım bilgisayar kurdu seni
gördüm canım maşallah iyiydi canım kalsiyum eksikliği felan çıkmadı ama hangi ilaçları kullandığımı sordu kan ve vitamin dedim kalsiyum kullanmıyomusun dedi kullanmayınca yazdı ağrı kesicin varmı dedi yok dedim evde bulunsun diye yazdı mide yanman oluyomu diye sordu evet doktor yazdı rennei dedim tmm iyi dedim açıkcası kalsiyum yazmasına sevindim takviye olur diğer arkadaşada o yzmıştı kullanıyordu dün akşamiçtim tadıda güzel bebişim kalsiyumsuz kalığta benden götürmesin buarada isteseniz ismini verey,m sizde doktorunuza sorup uygun görürse için
ayy yok canım yanıyorum yanıyorum salklığıma yanıyorumya hiç yok demeyi bilmiyorum öğrenmem geerk hemde bian önce çok başıma iş açılır yoksa bu gidişle dün tam bir kabustu öğleden sonrası
maşallah hayatım inşl darısıda sizlere olacak sağol canım doktor işini kafamızda netleştirdik gibi iyi oldu canım zaten eski pantolonlarımı giydikçe şu son 1haftadır vicdan azabı duyuyorum mümkn olan her yerede eşofmanla gidiyodum ama hastane olunca giymek zorunda oldum işte bütün gün düğme açık gezdim ayıptır söylemesi
burdada bulanık canım hava ama çıkamam sanırım yarın yasin okutacamya kısmetse ayarlamalarını yapacam
sanada günaydın canımcım
gördümhayatım evet ayrıntılı ulturason bir başka olur kesinlikle öyle canım sürekli görmek istiyosun rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin en kısa zamanda inşl
evet canım eski pantolunları artık kaldırma zamanı geldi bian önce alışverş şart aban en azından bir pantolon yeni bir doktora daha doğrusu hastaneye karar kıldık güzelim inşl herşey daha güzel olur
demek o hissettiğim hareketiydi ayy nasıl güzel tam emin olamadım bende dediğin gibi bi kaç güne tam hissederim ayy yapacam o dediğini sırt üstü yatıp göbeğimi açıcam
amin canım rabbim hepimizin yavrusunu korusun ve dediğin gibi inşl diğer arkadaşlarımıza olsun
düşüncelerin için tekekür ederim cnm ama sende bu kadar yorma kendini senin artık daha dikkatli olman lazım cnm....
riac ederim hayatım
haklısın canımdikkat etmem gerek ama işte bazen olmuyor karşıdakininde seni düşünmesi gerek iyikide eşiyle geldi doktora eşiyle kayınbabam kendi işlerini halletti biz doktora gittik onunkucağında benim karnımda çocuk bayılcktım nerdeyse otobüs beklerken eşim dellendi tabi

canım inşl hesap kitaptan sonra rahim filmi için para kalır en azından aradan çıkmış olur ve bi kaç ayda böyle denerdin

esincim hoşgeldin evet nar bir gözüktü sonra kayboldu?
alışveriş işi kalmış senin aaa yarın yasin mi okutuyorsun şimdiden alah kabul etsin canım aman fazla yorma kendını annen yardıma gelecek değilmi sakın fazla iş yapma tamam mı kuzum

Arkadaşlar bana bugun biri emegümecini söyledi sizce hamile kalınabilinirmi cnm bazı yerlerdede zorlaştırıyormuş diye okudum acaba sadece suya oturup yapsak olurmu acaba bir bilginiz varmı acaba.....

esincim yarın yasinin var demek Allah şimdiden kabul etsin.Dikkat et kendine çok iş yapmamaya çalış, bende özellikle dra eşofmanla gidiyorum rahat olsun diye fındık kurdumuz sıkışmasında orda, müsait olduğunda alırsın pantolon canım. Kalsiyum benim drum da vermedi bana , gittiğimde bi sorayım bakalım , ama bazı hamişler kullanıyormuş arkadaşlardan duymuştum bende. Tabi ya daha çok tepikleyecek seni, iş yerinde falan bi anda tepiyor benim sıpa dikkatim dağılıyor resmen elimi koyuyorum hemen :26: düz yattığın zaman hareketlerini de görebiliyorsun dene bak

hoşbulduk hayatım kaldı canım alışveriş kaldı sağol canımöğlene çıkıcam bşr yengemlere felan geçecem olada müsaitse yarın okutacam menüyüde öylelikle ayarlarım yok canım yormam kendimi annem gelir zaten yarın da bugünde babam geliyor annemlerede gitmek istiyorum ama akşamda eşimle temizlik yapacaktım dur bakalım napacam
Arkadaşlar bana bugun biri emegümecini söyledi sizce hamile kalınabilinirmi cnm bazı yerlerdede zorlaştırıyormuş diye okudum acaba sadece suya oturup yapsak olurmu acaba bir bilginiz varmı acaba.....
canım benim hiç fikrim yok malesef
yıldız yogunmuş toplantıya giriyodu az önce konuşamadı bile işlerini halletsinde yeterki....

evet canım işlerin, halletsin yeter

evet canım cuma diye karralaştrmıştık salı günü ama yine bir soracam herkes müsaitmi diye sağolasın inşl sizlerede nasip olsun en kısa zamanda okutmak
valla sen iyis,n yapıyosun eşofmanla gitmekle ben hep pantolonla gittim artık sıkmaya başladı işte neyse daha fazla sıkıştırmadan alacam inşl pantolonu
sor canım eğer uygun görürse sende iç kalsiyumu
tepiklesin tepiklesin benimkide eşim önceki gün diyorki şimdi tepiklediğinde biz böyle ayağını felan görecezmi karnın açıkken bende evet dedi yaa bian önce tepiklesin o zaman diyor
senin paşada az fena değil hani ilgi kendinde toplansın istiyor demek sen işe yoğunlaşınca bende arım burda diyor
ben bşr balkon yıkayayım arada gelir bakarım size

günaydın kızlar, accık yoğunluğum var merak etmeyin, çok sık giremeyebilirim. şimdi fırsat buldum daha,

ranacım inş para durumlarınız hallolurda rahim filmi aradan çıkar hayatım naca girebildim cnm nete, yoruldum yani daha sabah olmasına rağmen

adacım günaydın cnm, hastalığım bayağı geçti, dün dinlenmek iyi geldi sanırım, bugün çok çok iyiyim güzelim. senin elma kurduda tepikliomuş annesini işteyken

esinim sende yasin okutcakmışsın canım, Allah kabul etsin şimdiden, darısı başımıza inş güzelim bir an önce pantolon işini hallet kuzum, kalsiyumun adını versene canım, aklımızda bulunsun dr a sorarız bizde

boncukcum ebegümecini hiç duymadım cnm, araştırmakta fayda var, bazı şeyler iyi gelmeyedebiliyo..

halevde gelmemiş daha, nar, melike sizler nasılsınız şekerler?
asycık annesiyle gezmelerdedir yine

kuzum daha şimdiden yorulmuşsun dikkat et kendine
kısmetse yarın okutacam hayatım yasini inşl darısı sizlere olsun ilacın adı CALCIDAY D3 gittiğinizde sorun hayatım doktora iç derse sizde başlarsınız
hııım buarada aklıma gelmişken ada yıldız hergün 1tane muz muhakkak yiyorsunuz demi yememiz lazımmış hem ileriki dönemde kramplara karşı önlem için ben ve aanın kramp dönemleri yakın ama muz yememiz sayesinde rahatça atlatabilirz

selam arkidişler sabahtan işlerim vardı anca bitirdim geçmişi de okuyup geldim

maşallah Esincim koccaman olmuş senin paşada her bi yerini görmüşsündür doğum yapacağın hastane ve dru da ayarlamışsın daha ne olsun aferin sonradan ortada yada kararsız kalmazsın iyi olmuştur, kendine bişilerde alamamışsın misafirin geldiğinden arada hayır demeyi bileceksin kuzum bunun kendin için yapacaksın, yarında yasin okutacakmışsınşimdiden Allah kabul etsin

bu arada yarın hıdırellez bayramı herkescikler bi kağıda dileklerini yazıp gük ağacının dibine gömsün bacılar

evet kuzum yarın yapıveycem testi bakalım hayırlsıı olsun

halev kız nerelerdesın bakım ??

burdayım canım yeni gelebildim işten güçten neyseki bitirdim hepisini :97:

şinçikde yemeğe çıkıyorum canlarım hepinize afiyet olsun gelince görüşürük

ben muz yiyemiyorum kuzum yaaa... muzlu süt içiodumya ben ondan nefret edince muzda yiyemiyorum , ama yememiz lazımmış demek.. bi süre sonra denerim yine yemeyi hayatım... kalsiyumuda sorayım bakayım dr a

ayy demek yarın büyük gün halevim, Allahım yüzümüze gülsün inş ayy dilek dileyelim yarın, gül ağacını nerden bulcem ben :26: başka ağaç olsa olmamı yawrum

canım hosgeldin demek şimdiden yordular seni aman dikkat et güzelim fazla iş yapma
inşallah canım cumartesi çektirebilirim güzelim

selam arkidişler sabahtan işlerim vardı anca bitirdim geçmişi de okuyup geldim

şinçikde yemeğe çıkıyorum canlarım hepinize afiyet olsun gelince görüşürük

işlerin varmış canım afiyet olsun bu arada bende yemeğe çıkıyorum herkese afiyet olsun

Canlarım günaydın yoğunum biraz okuyamadım da size hemen yazıyım Didim. Moralim bozuldu gene dün akşam hemen sizle paylaşıyım dedim. Benim kuzenim evlenmişti mart ayında nişanına gitmiştim hatırlarsanız ankaraya. Belki söyelemişimdir bir hafta sonrada nikahları oldu amerikaya yerleşcekleri için yazın.vize işlemlerinden dolayı nikahı hemen yaptılar. Dün annemden öğrendim hamileymiş kuzenim benden bir yaş küçük ilk ay hamile kalmış şok oldum yaa bizimkilere göre planlı çünkü amerikada doğan çocuk vatandaşı oluyo ya anne babası da süresiz oturma iznine hak kazanıyomuş. Ama dumur oldum yani bi de idealist bi kız falandır yani diş hekimi. 6 ay önce tanıştılar şimdi hamile hem onun için tedirgin oldum hem de yuh dedim ya bu kadar da çabuk mu olur. Teyzem de anneme demiş nar elini çabuk tutsun bak geçti bile dün evlenen kız diye. Geyiğine tabi .çünkü onlarda tedirginler durumdan. E bi yandan da tabi biz 2 senedir uğraşıyoruz onlar pat diye olunca moralim gene yerlerde işte böyle canlarım yaa biliyorum takma diceksiniz ben de yarın unutcam belki ama bugün hevesim kaçtı gene herşeye

hoşgeldin halevcim evet gördükpaşamızı doğumada karar kıldk inşl hayırlı olur dediğin gibi ortada kalmak zor iş haklısın canım arada hayır demeyi bilmem gerekiyor inşl öğrenecem eşimde akşam çok sinirlendi bu halimle benim üstüme yük olmasından ama oldu bir sefer bundan sonra sen evde değilken aradıklarında tlf açma bırak beni arasınlar diyor o çok güzel kolaycana bişeyler uyduruveriyor ama bende hiç yok kocacımdan az ders almam gerek sanırım
buarada sağolasın hayatım inşl rabbim kabul eder yarın hıdırellez demek geçen yıl yağim demitimde unutmuştum bu yılda unutmazsam yapayımda bir ev çizeyim şükğrkş paşam göbişimde şimdide uğuruyla bizi ev sahibide yapsın inşl ama istediğimiz gönlümüzden geçen bir ev
yarın büyük gün demek ben gelişmeleri geriden takip edebilirim yarın ama olsun inşl güzel haberler verirsin bize
yıldızcım sen biraz daha muz yemeden durabilirsin hayatım en azınan 1ay muz ve muzlu şeylerden uzak dur tiskinmen geçer inşl o arada 3aydan sonra hergün mutlaka yemelisin ama
bende dün doktora balık yağı içebilirmiyim eczanede satılan kağsüllerden dedim balıktan tiskindimde dedim bir süre daha yemeyebililirsin ama ondan sonra mutlaka haftada 1gün balık yada deniz ürünlerinden başkasını tüketmelisin dedi kapsülü vermedi o yüzden
canlarım bende çıkıyorum işlerimi halledeyşim akşam girmeye çalışlırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…