günaydın adacım
valla gidersem bu cumartesi gideceğim ama daha bir hesap kitap yapamadık evde yapalım bakalım para kalırsa bu cumartesı gıderım ınsallah guzelım az parada degıl kı yaa 300 tl dıyorlar aman neyse bakalım ınsallah para artarda bu ay aradan cıkar o da
günaydın adacım
Valla gidersem bu cumartesi gideceğim ama daha bir hesap kitap yapamadık evde yapalım bakalım para kalırsa bu cumartesı gıderım ınsallah guzelım az parada degıl kı yaa 300 tl dıyorlar aman neyse bakalım ınsallah para artarda bu ay aradan cıkar o da
sen hsg mi çektiricen cnm pek anlamadım ama kusura bakma....
senden öyle bir atak bekliyoru zaten canım bilgisayar kurdu seniben bulcam bi yolunu kuşum merak etme senoyy demek fındık kurdumuzu gördün cnm, maşallah kocaman olmuş sıpamız diğer dr a geçecekmişsin hayırlısı olsun, kalsiyum ilacı neden verdi esincim? eksiklik falan mı çıktı canım? dar giyme artık o zaman hayatım, bol bişiler al hakkaten çok iyi niyetlisin esinim ya, desene hastanedeyim, işim var burda daha diye, sende iki canlısın kuzum accık hayır demeyi öğren bence yoksa ilerde daha da zorlanırsın canımcım
maşallah hayatım inşl darısıda sizlere olacak sağol canım doktor işini kafamızda netleştirdik gibi iyi oldu canım zaten eski pantolonlarımı giydikçe şu son 1haftadır vicdan azabı duyuyorum mümkn olan her yerede eşofmanla gidiyodum ama hastane olunca giymek zorunda oldum işte bütün gün düğme açık gezdim ayıptır söylemesicanım benim paşamıza bak tosun gibi olacak maşallah doktor işinide en azından kafanda karar kılmıssın sanırım hayırlısı olsun artık dar pantolonlar gıyme bakalım paşamız rahatsız olmasın aman yaa kız nıye demıyorsun ısım var evde yokum dıye bak gene yagmurlu hava burda sızın orda nasıl bılmıyorum ama alısverıse ne zaman cıkacaksın keske ısım var deseydın ama olan olmus artık neyse
guzel bır havada alırsın artık
sanada günaydın canımcımgünaydın fıstıklar, hayırlı günler olsun hepimize.
Esincim demek gördün fındık kurdumuzu , ayrıntılı ultrasonda da her yerini görürsün artık insan sürekli bakmak istiyor dimi ya. Yeni drun şimdiden hayırlı olsun , giydiğin pantolonları giyme artık, eşofman falan giy pantalon alana kadar. Sıkışmasın fındık kurdu. O hissettiklerin işte onun hareketleri annesi, kalp atışı gibi oluyor başta, bikaç güne tam hissedersin ve hatta sırtüstü yat ve göbeğini aç bak o zaman nasıl göreceksin hareketlerini. Rabbim sağlık sıhhat versin yavrucuklarımıza , veee tez zamanda diğer arkadaşları da gelsin.
Yıldızcım daha iyimisin yeni ofise geçtiniz dimi ?
Ranacım sen nasılsın rahim filmi nasıl düşündünüz canım diğer aya mı ?
Halevcim , narcım sizler nasılsınız.
riac ederim hayatımdüşüncelerin için tekekür ederim cnm ama sende bu kadar yorma kendini senin artık daha dikkatli olman lazım cnm....
günaydın adacım
valla gidersem bu cumartesi gideceğim ama daha bir hesap kitap yapamadık evde yapalım bakalım para kalırsa bu cumartesı gıderım ınsallah guzelım az parada degıl kı yaa 300 tl dıyorlar aman neyse bakalım ınsallah para artarda bu ay aradan cıkar o da
bugün yıldız taşınma telaşında olur sanırım belki uğrayamaz
halevde gelmedi normalde erken gelirdi ama işleri var demekki ?
evet yıldız yoğun olur hakkaten halev nedenki acaba:26: Narda bir görünüp kayboldu sanırım
hoşbulduk hayatım kaldı canım alışveriş kaldı sağol canımöğlene çıkıcam bşr yengemlere felan geçecem olada müsaitse yarın okutacam menüyüde öylelikle ayarlarım yok canım yormam kendimi annem gelir zaten yarın da bugünde babam geliyor annemlerede gitmek istiyorum ama akşamda eşimle temizlik yapacaktım dur bakalım napacamesincim hoşgeldin evet nar bir gözüktü sonra kayboldu?
alışveriş işi kalmış senin aaa yarın yasin mi okutuyorsun şimdiden alah kabul etsin canım aman fazla yorma kendını annen yardıma gelecek değilmi sakın fazla iş yapma tamam mı kuzum
canım benim hiç fikrim yok malesefArkadaşlar bana bugun biri emegümecini söyledi sizce hamile kalınabilinirmi cnm bazı yerlerdede zorlaştırıyormuş diye okudum acaba sadece suya oturup yapsak olurmu acaba bir bilginiz varmı acaba.....
yıldız yogunmuş toplantıya giriyodu az önce konuşamadı bile işlerini halletsinde yeterki....
esincim yarın yasinin var demek Allah şimdiden kabul etsin.Dikkat et kendine çok iş yapmamaya çalış, bende özellikle dra eşofmanla gidiyorum rahat olsun diyefındık kurdumuz sıkışmasında orda, müsait olduğunda alırsın pantolon canım. Kalsiyum benim drum da vermedi bana , gittiğimde bi sorayım bakalım , ama bazı hamişler kullanıyormuş arkadaşlardan duymuştum bende. Tabi ya daha çok tepikleyecek seni, iş yerinde falan bi anda tepiyor benim sıpa dikkatim dağılıyor resmen elimi koyuyorum hemen :26: düz yattığın zaman hareketlerini de görebiliyorsun dene bak
günaydın kızlar, accık yoğunluğum var merak etmeyin, çok sık giremeyebilirim. şimdi fırsat buldum daha,
ranacım inş para durumlarınız hallolurda rahim filmi aradan çıkar hayatımnaca girebildim cnm nete, yoruldum yani daha sabah olmasına rağmen
adacım günaydın cnm, hastalığım bayağı geçti, dün dinlenmek iyi geldi sanırım, bugün çok çok iyiyim güzelim. senin elma kurduda tepikliomuş annesini işteyken
esinim sende yasin okutcakmışsın canım, Allah kabul etsin şimdiden, darısı başımıza inş güzelimbir an önce pantolon işini hallet kuzum, kalsiyumun adını versene canım, aklımızda bulunsun dr a sorarız bizde
boncukcum ebegümecini hiç duymadım cnm, araştırmakta fayda var, bazı şeyler iyi gelmeyedebiliyo..
halevde gelmemiş daha, nar, melike sizler nasılsınız şekerler?
asycık annesiyle gezmelerdedir yine
kızlar bende paşamı gördüm bugün benim kuzum 12günde maşallah230gr olmuş herşey yolunda bu gittiğim doktor devlet hastanesinin doktoru ama çok iyi ilgili birisi ve yanında gittiğim arkadaşımın tanıdığı olunca bizimle çok ilgilendi sağolsun doğumu yapmayı istediim hastanede gözüme kesitrdiğim bir doktor vardı bugünki doktorada o hastanede doğum yapmayı düşündüğümüzü kime gidebileceğimizi söyledik çünkü yanımdaki arkadaşta orda doğum yapmayı düşünüyor ve doktor aklımızdan geçen ismi söyledi bizde rahatladık açıkcası (cümleler biraz karışık olabilir kusura bakmayın)bu ay tarama testimle 4boyutlu ulturasonum var ondan sonra kısmetse diğer hastanede başlayacağım
ayrıca bugüni doktor hangi ilaçları kullandığımı sordu söyledim onlara birde kalsiyum ilacı ekledi onuda aldım artık dar pantolonlar giyme göbeğin çıkmaya başlamış dedi demek bebeğinize isim buldunuz dedi ne demek istedi anlamadım ama erkek dediler bize dedim güldü bişe demedi
işte böyle böyşe paşamızın ellerini ayaklarını gösterdi insanın hiç kalkası gelmiyor yattığı yerden inşl darısı sizlere canlarım benim
ayyy o kadar yorgunumki öğleden sonra arkadaşlarımla çıkıp bana pantolon felan alacaktık ama eltim doktora gelmiş bana gelecekmiş bende hiç işim var hastanedeyim işim va demedim 45dk evde olurum dedim çeke çeke eve geldim bide öğleden sonra onu doktora götürdüm hem çokyoruldum hemde alışveriş yapamadım artık yarında hava yağmurlu gösteriyor yine kalacak benim i heralde hiç yalan söyleyemiyorum hiç işim çok hastanede desene
halev kız nerelerdesın bakım ??
kuzum daha şimdiden yorulmuşsun dikkat et kendine
kısmetse yarın okutacam hayatım yasini inşl darısı sizlere olsun ilacın adı CALCIDAY D3 gittiğinizde sorun hayatım doktora iç derse sizde başlarsınız
hııım buarada aklıma gelmişken ada yıldız hergün 1tane muz muhakkak yiyorsunuz demi yememiz lazımmış hem ileriki dönemde kramplara karşı önlem için ben ve aanın kramp dönemleri yakın ama muz yememiz sayesinde rahatça atlatabilirz
selam arkidişler sabahtan işlerim vardı anca bitirdim geçmişi de okuyup geldim
bu arada yarın hıdırellez bayramı herkescikler bi kağıda dileklerini yazıp gük ağacının dibine gömsün bacılar
evet kuzum yarın yapıveycem testi bakalım hayırlsıı olsun
günaydın kızlar, accık yoğunluğum var merak etmeyin, çok sık giremeyebilirim. şimdi fırsat buldum daha,
ranacım inş para durumlarınız hallolurda rahim filmi aradan çıkar hayatımnaca girebildim cnm nete, yoruldum yani daha sabah olmasına rağmen
selam arkidişler sabahtan işlerim vardı anca bitirdim geçmişi de okuyup geldim
şinçikde yemeğe çıkıyorum canlarım hepinize afiyet olsun gelince görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?