Canlarım günaydın yoğunum biraz okuyamadım da size hemen yazıyım Didim. Moralim bozuldu gene dün akşam hemen sizle paylaşıyım dedim. Benim kuzenim evlenmişti mart ayında nişanına gitmiştim hatırlarsanız ankaraya. Belki söyelemişimdir bir hafta sonrada nikahları oldu amerikaya yerleşcekleri için yazın.vize işlemlerinden dolayı nikahı hemen yaptılar. Dün annemden öğrendim hamileymiş kuzenim benden bir yaş küçük ilk ay hamile kalmış şok oldum yaa bizimkilere göre planlı çünkü amerikada doğan çocuk vatandaşı oluyo ya anne babası da süresiz oturma iznine hak kazanıyomuş. Ama dumur oldum yani bi de idealist bi kız falandır yani diş hekimi. 6 ay önce tanıştılar şimdi hamile hem onun için tedirgin oldum hem de yuh dedim ya bu kadar da çabuk mu olur. Teyzem de anneme demiş nar elini çabuk tutsun bak geçti bile dün evlenen kız diye. Geyiğine tabi .çünkü onlarda tedirginler durumdan. E bi yandan da tabi biz 2 senedir uğraşıyoruz onlar pat diye olunca moralim gene yerlerde işte böyle canlarım yaa biliyorum takma diceksiniz ben de yarın unutcam belki ama bugün hevesim kaçtı gene herşeye
ayy demek yarın büyük gün halevim, Allahım yüzümüze gülsün inşayy dilek dileyelim yarın, gül ağacını nerden bulcem ben :26: başka ağaç olsa olmamı yawrum
Canlarım günaydın yoğunum biraz okuyamadım da size hemen yazıyım Didim. Moralim bozuldu gene dün akşam hemen sizle paylaşıyım dedim. Benim kuzenim evlenmişti mart ayında nişanına gitmiştim hatırlarsanız ankaraya. Belki söyelemişimdir bir hafta sonrada nikahları oldu amerikaya yerleşcekleri için yazın.vize işlemlerinden dolayı nikahı hemen yaptılar. Dün annemden öğrendim hamileymiş kuzenim benden bir yaş küçük ilk ay hamile kalmış şok oldum yaa bizimkilere göre planlı çünkü amerikada doğan çocuk vatandaşı oluyo ya anne babası da süresiz oturma iznine hak kazanıyomuş. Ama dumur oldum yani bi de idealist bi kız falandır yani diş hekimi. 6 ay önce tanıştılar şimdi hamile hem onun için tedirgin oldum hem de yuh dedim ya bu kadar da çabuk mu olur. Teyzem de anneme demiş nar elini çabuk tutsun bak geçti bile dün evlenen kız diye. Geyiğine tabi .çünkü onlarda tedirginler durumdan. E bi yandan da tabi biz 2 senedir uğraşıyoruz onlar pat diye olunca moralim gene yerlerde işte böyle canlarım yaa biliyorum takma diceksiniz ben de yarın unutcam belki ama bugün hevesim kaçtı gene herşeye
hoşgeldin halevcim evet gördükpaşamızı doğumada karar kıldk inşl hayırlı olur dediğin gibi ortada kalmak zor iş haklısın canım arada hayır demeyi bilmem gerekiyor inşl öğrenecem eşimde akşam çok sinirlendi bu halimle benim üstüme yük olmasından ama oldu bir sefer bundan sonra sen evde değilken aradıklarında tlf açma bırak beni arasınlar diyor o çok güzel kolaycana bişeyler uyduruveriyor ama bende hiç yok kocacımdan az ders almam gerek sanırım
buarada sağolasın hayatım inşl rabbim kabul eder yarın hıdırellez demek geçen yıl yağim demitimde unutmuştum bu yılda unutmazsam yapayımda bir ev çizeyim şükğrkş paşam göbişimde şimdide uğuruyla bizi ev sahibide yapsın inşl ama istediğimiz gönlümüzden geçen bir ev
yarın büyük gün demek ben gelişmeleri geriden takip edebilirim yarın ama olsun inşl güzel haberler verirsin bize
canlarım bende çıkıyorum işlerimi halledeyşim akşam girmeye çalışlırım
ay şekerim sende eşofmanla git dra pek rahat hakkaten deevet canım cuma diye karralaştrmıştık salı günü ama yine bir soracam herkes müsaitmi diye sağolasın inşl sizlerede nasip olsun en kısa zamanda okutmak
valla sen iyis,n yapıyosun eşofmanla gitmekle ben hep pantolonla gittim artık sıkmaya başladı işte neyse daha fazla sıkıştırmadan alacam inşl pantolonu
sor canım eğer uygun görürse sende iç kalsiyumu
tepiklesin tepiklesin benimkide eşim önceki gün diyorki şimdi tepiklediğinde biz böyle ayağını felan görecezmi karnın açıkken bende evet dedi yaa bian önce tepiklesin o zaman diyor
senin paşada az fena değil hani ilgi kendinde toplansın istiyor demek sen işe yoğunlaşınca bende arım burda diyor
ben bşr balkon yıkayayım arada gelir bakarım size
canım nasıl yeni iş yerin,iyi olmana da sevindim sen işleirni hallet canım müsait olunca gelirsin.günaydın kızlar, accık yoğunluğum var merak etmeyin, çok sık giremeyebilirim. şimdi fırsat buldum daha,
ranacım inş para durumlarınız hallolurda rahim filmi aradan çıkar hayatımnaca girebildim cnm nete, yoruldum yani daha sabah olmasına rağmen
adacım günaydın cnm, hastalığım bayağı geçti, dün dinlenmek iyi geldi sanırım, bugün çok çok iyiyim güzelim. senin elma kurduda tepikliomuş annesini işteyken
esinim sende yasin okutcakmışsın canım, Allah kabul etsin şimdiden, darısı başımıza inş güzelimbir an önce pantolon işini hallet kuzum, kalsiyumun adını versene canım, aklımızda bulunsun dr a sorarız bizde
boncukcum ebegümecini hiç duymadım cnm, araştırmakta fayda var, bazı şeyler iyi gelmeyedebiliyo..
halevde gelmemiş daha, nar, melike sizler nasılsınız şekerler?
asycık annesiyle gezmelerdedir yine
canım muz konusunda yıldız gibiyim bende:26: çok severek yiyemiyorum yaa, yediğimde de zorla yiyorum ama hergün değil :18:ay hergün onu ye bunu ye unutuyorum benkuzum daha şimdiden yorulmuşsun dikkat et kendine
kısmetse yarın okutacam hayatım yasini inşl darısı sizlere olsun ilacın adı CALCIDAY D3 gittiğinizde sorun hayatım doktora iç derse sizde başlarsınız
hııım buarada aklıma gelmişken ada yıldız hergün 1tane muz muhakkak yiyorsunuz demi yememiz lazımmış hem ileriki dönemde kramplara karşı önlem için ben ve aanın kramp dönemleri yakın ama muz yememiz sayesinde rahatça atlatabilirz
ben muz yiyemiyorum kuzum yaaa... muzlu süt içiodumya ben ondan nefret edince muzda yiyemiyorum , ama yememiz lazımmış demek.. bi süre sonra denerim yine yemeyi hayatım... kalsiyumuda sorayım bakayım dr a
ayy demek yarın büyük gün halevim, Allahım yüzümüze gülsün inşayy dilek dileyelim yarın, gül ağacını nerden bulcem ben :26: başka ağaç olsa olmamı yawrum
ayy kuzum yaaa eski günlerim aklıma geldi hep öyle olur dimi ilk ayında hamiş kalır birde başkaları sıra sizde geciktiniz bile derlerCanlarım günaydın yoğunum biraz okuyamadım da size hemen yazıyım Didim. Moralim bozuldu gene dün akşam hemen sizle paylaşıyım dedim. Benim kuzenim evlenmişti mart ayında nişanına gitmiştim hatırlarsanız ankaraya. Belki söyelemişimdir bir hafta sonrada nikahları oldu amerikaya yerleşcekleri için yazın.vize işlemlerinden dolayı nikahı hemen yaptılar. Dün annemden öğrendim hamileymiş kuzenim benden bir yaş küçük ilk ay hamile kalmış şok oldum yaa bizimkilere göre planlı çünkü amerikada doğan çocuk vatandaşı oluyo ya anne babası da süresiz oturma iznine hak kazanıyomuş. Ama dumur oldum yani bi de idealist bi kız falandır yani diş hekimi. 6 ay önce tanıştılar şimdi hamile hem onun için tedirgin oldum hem de yuh dedim ya bu kadar da çabuk mu olur. Teyzem de anneme demiş nar elini çabuk tutsun bak geçti bile dün evlenen kız diye. Geyiğine tabi .çünkü onlarda tedirginler durumdan. E bi yandan da tabi biz 2 senedir uğraşıyoruz onlar pat diye olunca moralim gene yerlerde işte böyle canlarım yaa biliyorum takma diceksiniz ben de yarın unutcam belki ama bugün hevesim kaçtı gene herşeye
hayır demesini öğrenmek gerek gerçekten canım yoksa insanı çook üzüyor bu durum, öyle durumlarda eşine at sen topu, o halletsin,Ayy sizde de mi hıdırellezde dileği çizme var, annem hep hatırlatır bana akşam güneş bakarken Allahtan isteyerek neyi istiyorsan onu çiz derdi,hoşgeldin halevcim evet gördükpaşamızı doğumada karar kıldk inşl hayırlı olur dediğin gibi ortada kalmak zor iş haklısın canım arada hayır demeyi bilmem gerekiyor inşl öğrenecem eşimde akşam çok sinirlendi bu halimle benim üstüme yük olmasından ama oldu bir sefer bundan sonra sen evde değilken aradıklarında tlf açma bırak beni arasınlar diyor o çok güzel kolaycana bişeyler uyduruveriyor ama bende hiç yok kocacımdan az ders almam gerek sanırım
buarada sağolasın hayatım inşl rabbim kabul eder yarın hıdırellez demek geçen yıl yağim demitimde unutmuştum bu yılda unutmazsam yapayımda bir ev çizeyim şükğrkş paşam göbişimde şimdide uğuruyla bizi ev sahibide yapsın inşl ama istediğimiz gönlümüzden geçen bir ev
yarın büyük gün demek ben gelişmeleri geriden takip edebilirim yarın ama olsun inşl güzel haberler verirsin bize
yıldızcım sen biraz daha muz yemeden durabilirsin hayatım en azınan 1ay muz ve muzlu şeylerden uzak dur tiskinmen geçer inşl o arada 3aydan sonra hergün mutlaka yemelisin ama
bende dün doktora balık yağı içebilirmiyim eczanede satılan kağsüllerden dedim balıktan tiskindimde dedim bir süre daha yemeyebililirsin ama ondan sonra mutlaka haftada 1gün balık yada deniz ürünlerinden başkasını tüketmelisin dedi kapsülü vermedi o yüzden
canlarım bende çıkıyorum işlerimi halledeyşim akşam girmeye çalışlırım
evet öle kuzum da hayırlısı olsun bakalım, başka ağaç olup olmayacağını bilmiyorum kuzum ama bulamazsan sende mecburen başka ağacın dibine gömersin
canım benim sıkma canını yaaaaaaaa kader işte hepimizin ki bir değilki bizimkinde de böle sabırsızca beklemek varmış, hayırlısı olsun Narım inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek en kısa ve hayırlı zamanda
bak eşinde bizim gibi düşünüyor bidaha onun dediğini yap emi kendini yorma ne gerek var zor buldun zatiiipapatyam dizisinde ki gülşen-lütfü çifti gibim sende bi villa çiz, etrafı çitli olsun kendine araba yap eşinede cip yap güvenlik koymayı da unutma ne şekerlerdi valla hadi bakalım hıdırellezle aynı gün senin yasin gününde Allahım kabul etsin,
bakalım yarın büyük günde bende de heyecan hiç yok negatifi alacağımı biliyorum nedense neyse bakıveycez, had bakem sen işlerini hallediver dikkat et kendine
bu dilek nasıl dileniyor anlamadım cnm anlatırsanız sevinirim.... ben varya valla geriden gidiyom kusura bakmayın her an bakamıyorum yazılarınıza işlerim vardı biraz çalışırken olmuyorda....
öyle mi yaptılar dizi de, ayy bizde çizelim o zaman şöyle triplex bi villa bahçesinde kocaman cipp
kızlar bi akrabamın eşinden bahsedeyim size, çok şaşırdım duyduğumda, bunlar korunarak hamiş kaldı ,kızı 6 aylık nerdeyse o zamanlarda bizde istiyor olunca çok üzülmüştüm bizimde olsun diye aynı narcım gibi, geçende onlara gititk kızın adeti 10 gün geçikmiş ve korkuyor hamiş olmaktan, adet düzensizliği var dru herkesin ayda 1 kere hamiş kalma şansı varken senin bu dönem 2 kezilk kez duydum yani 1 ay içinde 2 kez yumurtalyıp çatlıyormuş dedim ohh ne güzell içimden didim tabii
10 dakikada bir mesaj atılabilmesinden nefret ediyorum
canım bi kağıda dileğini yazıyorsan gece vaktine doğru gül ağacının dibine gömmen gerekiyor
evet canım maketini yaptılar hepsinin gül ağacının dibine koyuverdiler
vayyyy anasını napacak peki korktuğu başına gelmiş desene canım Allahım yardımcısı olsun
bende bende bende
canım valla bilmiyorum şuan hatta geçen hafta rüyamda gördüm hamileydi ve üzülyordu falan iz ctsi günü gittik o zaman bahsettim rüyamdan öyle bişeymi var yoksa diye valla adacım bende çok korkuyorum adetim düzensiz ya benim test yaptım sabah bişey çıkmadı dedi, bikaç gün sonra yapacağım tekrar demişti, hamile olsa arardı sanırım:26: ama teklikeliymiş sezeryanla doğum yaptı , dikişlerim bile zaman zaman acıyor hamile olursam alırlar bebeği dedi.:26: ee o zaman 2 kez korunacaksınız didim artık, ne yaptı bilmiyorum:26:
kızlar burası baya bır yogunlastı o yuzden sıze suan katılamıyorum bırazdan gelırız
canlarım ben de yoğunum akşam tek tek yazarım hepiciğinize dediklerinizde haklısınız kısmet bu işler bizim de günümüz gelcek elbet sağolun şekerlerim
Canlarım görüşürüz öpüyorum sizi hayırlı akşamlar canım yavaş yavaş toparlanıyorum çıkıcam 5 gibi hepiniz allaha emanet olun....
arkidişler ben birazdan çıkacağım şindiden iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım
arkidişler ben birazdan çıkacağım şindiden iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?