Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Cnm bnm takma kafana herşeyde bir hayı vardır belki onu hayırlı olmayada bilir sen bence bundada bir hayır vardır diye düşün bnm yıldızım gelip gitmiş neyse kaçırdım ya olsun o ii olsunda görüşürüz ben yemeğe çıkıyom gelince görüşürüz arkadişler öpt bayyyy

canım seni çok iyi anlıyorum hatırlıyorum nişanlarına gittiğin zamanıda şimdi ne desek boş aynı durumu bende yaşamıştım teyzemin gelini hamileydi ve hemen ilk aydan kalmıştı bizim gibi çabalayanlar için iğrenç birdurum şimdi teyzemin geliniyle benim aramda 1hafta var o bende bir hafta önde ve kızı olacakmış inşl sende bu adetinin hmen arkasına yaparsın bu süprizi rabbim sanada bu ay yazmış olsun meleğinin gelmesini canını sıkma diyecem ama sıkıcaksın ama sık sık nereye kadar elimizden bişe gelmiyorki malesef

halev rana afiyet olsun canlar

ayy demek yarın büyük gün halevim, Allahım yüzümüze gülsün inş ayy dilek dileyelim yarın, gül ağacını nerden bulcem ben :26: başka ağaç olsa olmamı yawrum

evet öle kuzum da hayırlısı olsun bakalım, başka ağaç olup olmayacağını bilmiyorum kuzum ama bulamazsan sende mecburen başka ağacın dibine gömersin

canım benim sıkma canını yaaaaaaaa kader işte hepimizin ki bir değilki bizimkinde de böle sabırsızca beklemek varmış, hayırlısı olsun Narım inşallah Rabbim bizlerede nasip edecek en kısa ve hayırlı zamanda

bak eşinde bizim gibi düşünüyor bidaha onun dediğini yap emi kendini yorma ne gerek var zor buldun zatiii papatyam dizisinde ki gülşen-lütfü çifti gibim sende bi villa çiz, etrafı çitli olsun kendine araba yap eşinede cip yap güvenlik koymayı da unutma ne şekerlerdi valla hadi bakalım hıdırellezle aynı gün senin yasin gününde Allahım kabul etsin,
bakalım yarın büyük günde bende de heyecan hiç yok negatifi alacağımı biliyorum nedense neyse bakıveycez, had bakem sen işlerini hallediver dikkat et kendine

bu dilek nasıl dileniyor anlamadım cnm anlatırsanız sevinirim.... ben varya valla geriden gidiyom kusura bakmayın her an bakamıyorum yazılarınıza işlerim vardı biraz çalışırken olmuyorda....

ay şekerim sende eşofmanla git dra pek rahat hakkaten de dışarda hiç bu kadar eşofman giymemiştim. Kalsiyumu soracagım canım haftaya , eşinde çok heyecanlı dimi hemen tepiklesin görelim hissedelim diyor dün benim eşimde karnıma koydu elini çocuk gibi yaa ben seni kıskanıyorum diyor neden dedim şaşkınlıkla ee sen oğlumu şimdiden hissediyorsun ama ben hissedemiyorum diyorbende ee ben anneyim didim , sende elini koyduğunda hissediyorsun bak dedim olsun diyor Sonrada ben onları kıskanacağım sanırım eşim maçlara götüreceğim diyor, ohh kuaföre de o götürecek :26: Sağlıklı sıhhatli olsunlarda esincim .Sorma işim arasında tepikleyince bi tuhaf oluyor
canım nasıl yeni iş yerin,iyi olmana da sevindim sen işleirni hallet canım müsait olunca gelirsin.
canım muz konusunda yıldız gibiyim bende:26: çok severek yiyemiyorum yaa, yediğimde de zorla yiyorum ama hergün değil :18:ay hergün onu ye bunu ye unutuyorum ben mesela haftaiçi hiç yumurta yemiyorum artık
sen dileğini yazz bana mail ile at ben en güzel gül ağacının dibine koyayım burda bi sürü çünkü hatta gül bahçesine gömeyim kuzum
ayy kuzum yaaa eski günlerim aklıma geldi hep öyle olur dimi ilk ayında hamiş kalır birde başkaları sıra sizde geciktiniz bile derler yakın akraba hamişlerni bende çok yaşadım ilk ayında hamiş kalanlar hatta korunarak hamiş kalanlar Hiç hevesin kaçmasın güzelim evet insanın canını ssıkıyor böyle haberler ama sen daha çok dua et böyle durumlarda, çünkü verecek olan Allah canım, herkesin sınavı farklı işte, bak hemen evlenmişler onlarda çocuk için çok erken bence, sonra onlarda demeye başlar belki erken oldu biz yaşayamadık evliliğimizin tadını vs. Sizinkide nazlı çıktı kuzum bütün bebişler seninki kadar nazlı olmuyorki işte nasip işte, üzme kendini tamam mı üstelik elinde olmayan bir sebepten dolayı, seviyoruz seni
Bu arada sen yazarken gözlerim böle ola ola okudum dedim ki nar şimdi hamile dimeeee düşüp bayılırım tahmin doğru çıktı
hayır demesini öğrenmek gerek gerçekten canım yoksa insanı çook üzüyor bu durum, öyle durumlarda eşine at sen topu, o halletsin,Ayy sizde de mi hıdırellezde dileği çizme var, annem hep hatırlatır bana akşam güneş bakarken Allahtan isteyerek neyi istiyorsan onu çiz derdi, işte batıl inançmı bilmiyorum ama Allahtan isteyerek dua ile yapmak lazım ,bak sen yarın yasininden sonra hepimiz adına dua et esincim, inşallah Rabbim kabul etsin. Tez zamanda bizlere de nasip etsin inan o kadar kişi gözümü korkutuyor emme okutmam lazım benimde, :26:
Ya balık konusuda aynı benim nerdeee 2 haftada 1 ancak yiyorum oda on saatta tabağımda evirip çevirip hamiş olmadan önce çok severdim oysa yerdim , paşamız gelince değişti bütün işler

öyle mi yaptılar dizi de, ayy bizde çizelim o zaman şöyle triplex bi villa bahçesinde kocaman cipp

kızlar bi akrabamın eşinden bahsedeyim size, çok şaşırdım duyduğumda, bunlar korunarak hamiş kaldı ,kızı 6 aylık nerdeyse o zamanlarda bizde istiyor olunca çok üzülmüştüm bizimde olsun diye aynı narcım gibi, geçende onlara gititk kızın adeti 10 gün geçikmiş ve korkuyor hamiş olmaktan, adet düzensizliği var dru herkesin ayda 1 kere hamiş kalma şansı varken senin bu dönem 2 kez ilk kez duydum yani 1 ay içinde 2 kez yumurtalyıp çatlıyormuş dedim ohh ne güzell içimden didim tabii

bu dilek nasıl dileniyor anlamadım cnm anlatırsanız sevinirim.... ben varya valla geriden gidiyom kusura bakmayın her an bakamıyorum yazılarınıza işlerim vardı biraz çalışırken olmuyorda....

canım bi kağıda dileğini yazıyorsan gece vaktine doğru gül ağacının dibine gömmen gerekiyor

öyle mi yaptılar dizi de, ayy bizde çizelim o zaman şöyle triplex bi villa bahçesinde kocaman cipp

evet canım maketini yaptılar hepsinin gül ağacının dibine koyuverdiler

vayyyy anasını napacak peki korktuğu başına gelmiş desene canım Allahım yardımcısı olsun

10 dakikada bir mesaj atılabilmesinden nefret ediyorum

bende bende bende

canım valla bilmiyorum şuan hatta geçen hafta rüyamda gördüm hamileydi ve üzülyordu falan iz ctsi günü gittik o zaman bahsettim rüyamdan öyle bişeymi var yoksa diye valla adacım bende çok korkuyorum adetim düzensiz ya benim test yaptım sabah bişey çıkmadı dedi, bikaç gün sonra yapacağım tekrar demişti, hamile olsa arardı sanırım:26: ama teklikeliymiş sezeryanla doğum yaptı , dikişlerim bile zaman zaman acıyor hamile olursam alırlar bebeği dedi.:26: ee o zaman 2 kez korunacaksınız didim artık, ne yaptı bilmiyorum:26:

o zaman umarım yanılıyordur canım, eğer değilsede bi zahmet daha iyi korunsunlar dimi ama

canlarım ben de yoğunum akşam tek tek yazarım hepiciğinize dediklerinizde haklısınız kısmet bu işler bizim de günümüz gelcek elbet sağolun şekerlerim

Canlarım görüşürüz öpüyorum sizi hayırlı akşamlar canım yavaş yavaş toparlanıyorum çıkıcam 5 gibi hepiniz allaha emanet olun....

kızlar burası baya bır yogunlastı o yuzden sıze suan katılamıyorum bırazdan gelırız

kolay geldin bacım

canlarım ben de yoğunum akşam tek tek yazarım hepiciğinize dediklerinizde haklısınız kısmet bu işler bizim de günümüz gelcek elbet sağolun şekerlerim

sanada kolay gelsin canım, herşey kısmet kuzum boşver hayırlısını ve hayırlı zamanı dile gerisi Rabbimin bileceği iş

Canlarım görüşürüz öpüyorum sizi hayırlı akşamlar canım yavaş yavaş toparlanıyorum çıkıcam 5 gibi hepiniz allaha emanet olun....

sanada iyi akşamlar canım

arkidişler ben birazdan çıkacağım şindiden iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım

amin cnm allahım hep yanında olsun cnm...

halevimm canım benim ahdi bize güzel bi süpriz yap yarın sabah ayy kaçta girersin ki topiğe yaa geç kalmasam ben de bari allahım hadi işallah yüzünüze gülsün bu sefer

ayyy aman narcım bosver gıtsın yaa ne yapalım bızım de kısmetımızde bu varmıs bırazcık nazlı cıktı bızımkıler bekleyecegız ne yapalım yanı yaa bızımkılerınde gelmesıne az kaldı ınsallah guzelım sakın uzme kendını emı kuzum

ayy halevcım yarını beklıyoruz ınsallah guzel haberlerle gelırsın mınıgın hepımıze bır suprız yapmıs olsun ınsallah

adacım demek kadın gene hamıle sanırım haa allahım yarabbım ısteyenlere versın ınsallah ama nasıl bır dogurganlıkmıs buda masallah yanı

esincimsende şimiden temizliğe başlamışssındır kocısınle fazla yormasın senı guzelım

yıldızcım
sende yenı yerınde yogundun sanırım bugun neyse ınsallah yarın gırebılırsınde gorusuruz canım ozletme kendını

narcım
sen gelırsın belkı bırazdan aksam gelırım demıssın karsılasırız belkı

geldim kızlar ama yazamıcam uzunca başım çok fena lodos vardı gene burda öğleden sonra mahvetti beni yarın sabah görüşürüz canlarım bu arada desteğiniz için tekrar sağolun sizler olmasanız ben napardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…