canım hosgeldin demek şimdiden yordular seni aman dikkat et güzelim fazla iş yapma
inşallah canım cumartesi çektirebilirim güzelim
Canlarım günaydın yoğunum biraz okuyamadım da size hemen yazıyım Didim. Moralim bozuldu gene dün akşam hemen sizle paylaşıyım dedim. Benim kuzenim evlenmişti mart ayında nişanına gitmiştim hatırlarsanız ankaraya. Belki söyelemişimdir bir hafta sonrada nikahları oldu amerikaya yerleşcekleri için yazın.vize işlemlerinden dolayı nikahı hemen yaptılar. Dün annemden öğrendim hamileymiş kuzenim benden bir yaş küçük ilk ay hamile kalmış şok oldum yaa bizimkilere göre planlı çünkü amerikada doğan çocuk vatandaşı oluyo ya anne babası da süresiz oturma iznine hak kazanıyomuş. Ama dumur oldum yani bi de idealist bi kız falandır yani diş hekimi. 6 ay önce tanıştılar şimdi hamile hem onun için tedirgin oldum hem de yuh dedim ya bu kadar da çabuk mu olur. Teyzem de anneme demiş nar elini çabuk tutsun bak geçti bile dün evlenen kız diye. Geyiğine tabi .çünkü onlarda tedirginler durumdan. E bi yandan da tabi biz 2 senedir uğraşıyoruz onlar pat diye olunca moralim gene yerlerde işte böyle canlarım yaa biliyorum takma diceksiniz ben de yarın unutcam belki ama bugün hevesim kaçtı gene herşeye
yıldızcım sen biraz daha muz yemeden durabilirsin hayatım en azınan 1ay muz ve muzlu şeylerden uzak dur tiskinmen geçer inşl o arada 3aydan sonra hergün mutlaka yemelisin ama
bende dün doktora balık yağı içebilirmiyim eczanede satılan kağsüllerden dedim balıktan tiskindimde dedim bir süre daha yemeyebililirsin ama ondan sonra mutlaka haftada 1gün balık yada deniz ürünlerinden başkasını tüketmelisin dedi kapsülü vermedi o yüzden
canlarım bende çıkıyorum işlerimi halledeyşim akşam girmeye çalışlırım
evet öle kuzum da hayırlısı olsun bakalım, başka ağaç olup olmayacağını bilmiyorum kuzum ama bulamazsan sende mecburen başka ağacın dibine gömersin
bakalım yarın büyük günde bende de heyecan hiç yok negatifi alacağımı biliyorum nedense neyse bakıveycez, had bakem sen işlerini hallediver dikkat et kendine
canım nasıl yeni iş yerin,iyi olmana da sevindim sen işleirni hallet canım müsait olunca gelirsin.
canım muz konusunda yıldız gibiyim bende:26: çok severek yiyemiyorum yaa, yediğimde de zorla yiyorum ama hergün değil :18:ay hergün onu ye bunu ye unutuyorum benmesela haftaiçi hiç yumurta yemiyorum artık
sen dileğini yazz bana mail ile at ben en güzel gül ağacının dibine koyayım burda bi sürü çünkü hatta gül bahçesine gömeyim kuzum
kızlar bi akrabamın eşinden bahsedeyim size, çok şaşırdım duyduğumda, bunlar korunarak hamiş kaldı ,kızı 6 aylık nerdeyse o zamanlarda bizde istiyor olunca çok üzülmüştüm bizimde olsun diye aynı narcım gibi, geçende onlara gititk kızın adeti 10 gün geçikmiş ve korkuyor hamiş olmaktan, adet düzensizliği var dru herkesin ayda 1 kere hamiş kalma şansı varken senin bu dönem 2 kezilk kez duydum yani 1 ay içinde 2 kez yumurtalyıp çatlıyormuş dedim ohh ne güzell içimden didim tabii
10 dakikada bir mesaj atılabilmesinden nefret ediyorum
arkidişler ben birazdan çıkacağım şindiden iyi akşamlar yarın görüşürüz hepicinizin dualarını bekliyorum umarım güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize canlarım
yıldızcım [/B] sende yenı yerınde yogundun sanırım bugun neyse ınsallah yarın gırebılırsınde gorusuruz canım ozletme kendını
geldim kızlar ama yazamıcam uzunca başım çok fena lodos vardı gene burda öğleden sonra mahvetti beni yarın sabah görüşürüz canlarım bu arada desteğiniz için tekrar sağolun sizler olmasanız ben napardım
ben geldim canlarım meak ettim neler konuştunuz diye temizliğim ve hazırlığım bitti sayılır bi tek toz alacam biraz dinleneyim yarında bir çeşidim kaldı ondan sonra biticek inşl
yarında tam gününe denk geliyor valla hem mübarek gün hemde hıdırellez tabiki hepinize dua edecem ve halevcimdende güzel haber alırsak süper birgün olur
adacım sende mi pek muz yemiyosun ya bakın bana çok kötü örnek oluyosunuz sen ve ada ben zaten meyve yemeyi sevmiyorum kendimi zorluyorum sizde böyle deyince beni teşvik ediyosunuzadacım kalsiyum kramplarada iyi geliyomuş kalsiyum eksikliğinden kramp girermiş
demek eşin seni kıskanıyor adacım ama baksana doğuncada onlar seni kıskandıracak maçlara kuaföre gidicek aman tek iyi olsunlarda kıskandırsınlar demi ama hem erkek çocuğu anneye düşkün olur derler
bugünde pek yoğunluk yokmuş topikte yıldız zaten fırsat bulamamış rananın narın boncuğunda işleri yoğunmuş yarında çok kaynatmazsınız inşl ben yokken
üfffff kızlar ya canım sıkıldı toz alıken kayınvaldemin bana hediye aldığı parfüm düştü ve kırıldı daha yeniydi bi kaç sefer kullanmıştım işin garibi durduğu yerden kaydı giti inşl nazarımız ondan çıkmıştır dedim ama bilmiyorum i.ime battı hediyeydiya
esincim, o kadar yorulmuşumki yatayım diorum, yarın için kolay gelsin sana hayatım,Allah kabul etsin şimdiden, bizlerede bol bol dua et
iyi geceler canım
geldim kızlar ama yazamıcam uzunca başım çok fena lodos vardı gene burda öğleden sonra mahvetti beni yarın sabah görüşürüz canlarım bu arada desteğiniz için tekrar sağolun sizler olmasanız ben napardım
ben geldim canlarım meak ettim neler konuştunuz diye temizliğim ve hazırlığım bitti sayılır bi tek toz alacam biraz dinleneyim yarında bir çeşidim kaldı ondan sonra biticek inşl
yarında tam gününe denk geliyor valla hem mübarek gün hemde hıdırellez tabiki hepinize dua edecem ve halevcimdende güzel haber alırsak süper birgün olur
adacım sende mi pek muz yemiyosun ya bakın bana çok kötü örnek oluyosunuz sen ve ada ben zaten meyve yemeyi sevmiyorum kendimi zorluyorum sizde böyle deyince beni teşvik ediyosunuzadacım kalsiyum kramplarada iyi geliyomuş kalsiyum eksikliğinden kramp girermiş
demek eşin seni kıskanıyor adacım ama baksana doğuncada onlar seni kıskandıracak maçlara kuaföre gidicek aman tek iyi olsunlarda kıskandırsınlar demi ama hem erkek çocuğu anneye düşkün olur derler
bugünde pek yoğunluk yokmuş topikte yıldız zaten fırsat bulamamış rananın narın boncuğunda işleri yoğunmuş yarında çok kaynatmazsınız inşl ben yokken
üfffff kızlar ya canım sıkıldı toz alıken kayınvaldemin bana hediye aldığı parfüm düştü ve kırıldı daha yeniydi bi kaç sefer kullanmıştım işin garibi durduğu yerden kaydı giti inşl nazarımız ondan çıkmıştır dedim ama bilmiyorum i.ime battı hediyeydiya
selaam kızlarben bugün doktora gittim.konuştum rahim filmi çin.ilaçlar yazdı bana.adet olunca ara dedi.hapları içip gel dedi.ama benim şanssızlığım devamediyor nedense doktor bir hafta yokmuş tam o araya denkgelecek benimgünümde.neyse dedi diğer arkadaşlara yönlendiririzdedi.rahim filminin fiyatıda 200 tl miş.bugünde ilaçlara kayıta 40 lira verdim.250 yi geçmeyecek yani benim işlem.inşallah acısız falan olurr.bugün halam la görüştüm onunda kızı düşük yaptı üç kez.şimdide hamile kalamıyomuş.sorun yok diyodu hep.benim film çekilecemi duyunca herşeyi anlattı oda.aşılama falan yaptırmış kaç kez olmamış.hiç demiyodu saklayacak ne varsa sanki.
narcım moralin bozulmuş kuzeninin hamileliğine benimde tanıdıklarım benden sonra evlenenler çocukları yürüyor şimdi.nasip tatlım ne yapalım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş.sabredeceğiz ve mükafatını alacağız inşalah .birbirimize dua edelim. mübarek cumalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.özelliklede topiğin iki paşasının annesi ve afroditimizin annesi dua edin bizim için doğum yaparken unutmayın.o zamana kadar gerçi bizimde olur inşallah:)
selaam kızlarben bugün doktora gittim.konuştum rahim filmi çin.ilaçlar yazdı bana.adet olunca ara dedi.hapları içip gel dedi.ama benim şanssızlığım devamediyor nedense doktor bir hafta yokmuş tam o araya denkgelecek benimgünümde.neyse dedi diğer arkadaşlara yönlendiririzdedi.rahim filminin fiyatıda 200 tl miş.bugünde ilaçlara kayıta 40 lira verdim.250 yi geçmeyecek yani benim işlem.inşallah acısız falan olurr.bugün halam la görüştüm onunda kızı düşük yaptı üç kez.şimdide hamile kalamıyomuş.sorun yok diyodu hep.benim film çekilecemi duyunca herşeyi anlattı oda.aşılama falan yaptırmış kaç kez olmamış.hiç demiyodu saklayacak ne varsa sanki.
narcım moralin bozulmuş kuzeninin hamileliğine benimde tanıdıklarım benden sonra evlenenler çocukları yürüyor şimdi.nasip tatlım ne yapalım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş.sabredeceğiz ve mükafatını alacağız inşalah .birbirimize dua edelim. mübarek cumalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.özelliklede topiğin iki paşasının annesi ve afroditimizin annesi dua edin bizim için doğum yaparken unutmayın.o zamana kadar gerçi bizimde olur inşallah:)
günaydın arkidişlerimmmmmmmmm hepinize hayırlı cumalar
ne yazık ki negatif koccaman bi tek çizgi görüverdim testte amannnnnnnnn napim yaaaaaaa zaten böle sonuç bekliyordum emindim yani ve nedense içim rahat hiçde üzülmedim miniğim gelmzse gelmesin bizde hala bekleriz gelmesini kısmet
kızlar günaydın nasılsınız ..sizden yardım istiyorum 7 aylık evliyim korunmadım hiç doktorada gittim folik asit verdi bu ay olur dedi ama üstünden 2 ay geçti tekrar gitsem mi erken mi acaba gerçi dün üroloji dr. gittimm idrarımda intihab varmış dün gece o tozu içtim 3 günde geçermiş 3 gün sonra doktora gitsem yardımcı olurmu yoksa daha eken diyip kızlar mı bana
canım konuşamadık kızla bi daha hamilemi değilmi bilmiyorum ama adetim 10 gün geçti demişti, hakkaten dimi ya bende çok şaşırdım tavşan gibi doğurganlığıayyy aman narcım bosver gıtsın yaa ne yapalım bızım de kısmetımızde bu varmıs bırazcık nazlı cıktı bızımkıler bekleyecegız ne yapalım yanı yaa bızımkılerınde gelmesıne az kaldı ınsallah guzelım sakın uzme kendını emı kuzum
ayy halevcım yarını beklıyoruz ınsallah guzel haberlerle gelırsın mınıgın hepımıze bır suprız yapmıs olsun ınsallah
adacım demek kadın gene hamıle sanırım haa allahım yarabbım ısteyenlere versın ınsallah ama nasıl bır dogurganlıkmıs buda masallah yanı
esincimsende şimiden temizliğe başlamışssındır kocısınle fazla yormasın senı guzelım
yıldızcım sende yenı yerınde yogundun sanırım bugun neyse ınsallah yarın gırebılırsınde gorusuruz canım ozletme kendını
narcım sen gelırsın belkı bırazdan aksam gelırım demıssın karsılasırız belkı
Allah kabul etsin tekrar canım çok güzel bir günde okutuyorsun, sen bize bakma kuzum sen bol bol ye meyveni, muzu severdim ama ilk mide bulantıları sırasında bişey yiyemeyince çok muz yedim o yüzden tiksindim biraz canım ama yine de haftada bikaç kez yemeye çalışıyorum. Dün kan hapım bitmişti eşimi aradım dra yazdırsın diye o sırada aklıma geldi kalsiyum da verecekmi bi sorsan diye, dr gerek yok sütü mutlaka içsin demiş:26: haftaya gidince bi kez de kendim sorayım diyorum canım. İşin şakası tabi cnaım kıskanmaları , onlarda babaları evet anneye düşkün olur derler bakalım artık ,öyle kuzum iyi olsunlardaben geldim canlarım meak ettim neler konuştunuz diye temizliğim ve hazırlığım bitti sayılır bi tek toz alacam biraz dinleneyim yarında bir çeşidim kaldı ondan sonra biticek inşl
üzülme canım yenisini alırsın sıkma canını nazar çıktı diye düşün.üfffff kızlar ya canım sıkıldı toz alıken kayınvaldemin bana hediye aldığı parfüm düştü ve kırıldı daha yeniydi bi kaç sefer kullanmıştım işin garibi durduğu yerden kaydı giti inşl nazarımız ondan çıkmıştır dedim ama bilmiyorum i.ime battı hediyeydiya
şu dönem çok sık giremeyebilirim kuzum ya, daha odama geçmedim, önümüzdeki hafta daha rahat olurum die tahmin ediyorum, bakalım nolacak..
evet kuzum az daha zamanım var yememek içinsende adada balığı ihmal etmeyin ama emi kuzum eşinden az taktik öğren kuzum sende bi ev çiz bakiyim yarın için...
canım iyidi bugünüm ama accık yoğundu tabii.. bu hafta böle olur sanırım
demek sende muzu severek yemion, bende hafta içi yumurta yiyemiomaynıyız desene
ahh kuzum sizin ora gül memleketi tabii, yarın mail atiyim sana en güzel güllerin altına gömüver şu arkadaşın için
demek kocişin kıskanıo seni bitanem
aaaaaa maşallah yaniii, şok oldum kuzuminş değildir baksana bebeği alırlar diosun, günah yaa, inş değildir :18:
bende kuzum
canım hayırlı haberlerle gel inş, dualarımız kalplerimiz seninle
yoğundum kuzum, zamanla girer düzene heralde, özledim walla sizi bende
çok güzel bi günde yasin okutacaksın kuzum, Allah kabul etsin şimdiden.. hazırlıklarında bitmiş sayılır..sen ye hayatım bize bakma, sen ye bol bol meyve
kuzum nazar çıkmış ööle düşün, üzülme nolurrr
ilk kez ayda 2 kez yumurtlayanı duydum canım bende şok oldum , Allahın işi işte , ayy iyice merak ettim bi arayıp sorayım bari hamişmi değilmi diye. Yumurtayı da tiksinmeden yemeye çalış canım.inşl canımcım nazarımız çıkmıştır
bende hafta sonu 2gün yumurta yiyorum neyseki hafta içide yine 1-2kez yemeye çalışıyorum fazlasıda gına getirecek zaten
adacım buara hamilelikten şüphelenen tanıdğınız inşl hamile değildir diyeyim baksana eğer hamileyse bebeğin alınma ihtimali bile var çok iyi korunmak gerek demekki ama işe bakarmısın ayda iki kez yumurtluyormuş hayatı ne garip işte
canım hadi bakalım hayırlısıyla çektir şu filminide için rahat etsin. Öyle kuzum sabır en iyi ilaç gerçekten Allahım bu güzel günde dualarımızı kabul etsinde hepiniz hamiş kalıverin inşallah. Dualarımız siiznleselaam kızlarben bugün doktora gittim.konuştum rahim filmi çin.ilaçlar yazdı bana.adet olunca ara dedi.hapları içip gel dedi.ama benim şanssızlığım devamediyor nedense doktor bir hafta yokmuş tam o araya denkgelecek benimgünümde.neyse dedi diğer arkadaşlara yönlendiririzdedi.rahim filminin fiyatıda 200 tl miş.bugünde ilaçlara kayıta 40 lira verdim.250 yi geçmeyecek yani benim işlem.inşallah acısız falan olurr.bugün halam la görüştüm onunda kızı düşük yaptı üç kez.şimdide hamile kalamıyomuş.sorun yok diyodu hep.benim film çekilecemi duyunca herşeyi anlattı oda.aşılama falan yaptırmış kaç kez olmamış.hiç demiyodu saklayacak ne varsa sanki.
eşim ona da bir çözüm buldu canım , diyorki 2. bebeşimiz kız olursa sende onunla kuaförlere gidersin süslenir püslenir oturmaya gidersiniz diyorcanım inşallah geçmiştir başının ağrısı :26: lodos yaramıyor sana bekliyoruz canım hadı gel
canım işlerin bitmiş eşin le senin ellerinize sağlık bugün yasinini okut üzerinden büyük bir kalkar aradan çıkarmış olacaksın sen
adacım sana dünde yazacaktım yoğunluktan unuttum esin hatırlatmış oldu
eşin seni kıskanıyormus ya şimdi miniğin hareketlerini duyuyorsun diye doğuncada o çok gezerse onlar sen kıskanırsın yaa ben bazen dusunuyorum zaten acaba eşimdende kıskanırmıyım bebeğimi ayy çok gezerlerse kıskanırım tabı sanırım benden çok babasına düşkün olmasını kıskanırım tabi o zamanki duygularımı bilemem sonuçta babası ama böyle sevgili kıskanmak gibi değilde hafif üzülmek gibi birsey yani:44:
ayyy canım nazar çıkmıstır hıc uzulme ona yorbugun evıne gelıp nazar edemezler senı ıste dun aksamdan kırılılmıs guzelım oyle dusun
canım hadı hayırlısı guzelım ınsallah bır an evvel cektırebılırsın sende temız cıkar sonucların canım
yıldızcım sende haftaya daha duzene gırmıs olacaksın sanırım fazla yorma kendını guzelım
canımmm merak ediyordum ne yaptıki diye,, kuzum benim hayırlısı olsun Rabbim bu sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşalalh.. Metanetli arkadaşım benimmgünaydın arkidişlerimmmmmmmmm hepinize hayırlı cumalar
ne yazık ki negatif koccaman bi tek çizgi görüverdim testte amannnnnnnnn napim yaaaaaaa zaten böle sonuç bekliyordum emindim yani ve nedense içim rahat hiçde üzülmedim miniğim gelmzse gelmesin bizde hala bekleriz gelmesini kısmet
nazar çıkmıştır canım sıkma kendini bugün içinde kolay gelsin sana Allahım kabul etsin
iyi fiyata yaptırıyorsun ne güzel inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım sıkma canını gez toz eğlenmene bak canım
kızlar günaydın nasılsınız ..sizden yardım istiyorum 7 aylık evliyim korunmadım hiç doktorada gittim folik asit verdi bu ay olur dedi ama üstünden 2 ay geçti tekrar gitsem mi erken mi acaba gerçi dün üroloji dr. gittimm idrarımda intihab varmış dün gece o tozu içtim 3 günde geçermiş 3 gün sonra doktora gitsem yardımcı olurmu yoksa daha eken diyip kızlar mı bana
canım ne diyelim sağlık olsun bekliyoruz ne yapalım elimizden gelen başka birsey yok ama üzülmemişsin ne güzel genede biz süprizini bekliyoruz bu ay olmasa öbür ay
Günaydın canlarımmm başım daha iyi bugün ama hala tam geçmiş değil yani sizler nasılsınız
Halevcim ne yapalım canım Allahın sevgili kullarıymışız ki bizi böyle sınıyor. Artık ne düşünceğimi ben de bilmiyorum tamamen bi boşvermişlik var bendede. Elbet gelcekler er yada geç allahım bize de nasip etcek yada belki böylesi daha hayırlıdır hakkımızda bilemeyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?