Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ben geldim canlarım meak ettim neler konuştunuz diye temizliğim ve hazırlığım bitti sayılır bi tek toz alacam biraz dinleneyim yarında bir çeşidim kaldı ondan sonra biticek inşl
yarında tam gününe denk geliyor valla hem mübarek gün hemde hıdırellez tabiki hepinize dua edecem ve halevcimdende güzel haber alırsak süper birgün olur
adacım sende mi pek muz yemiyosun ya bakın bana çok kötü örnek oluyosunuz sen ve ada ben zaten meyve yemeyi sevmiyorum kendimi zorluyorum sizde böyle deyince beni teşvik ediyosunuzadacım kalsiyum kramplarada iyi geliyomuş kalsiyum eksikliğinden kramp girermiş
demek eşin seni kıskanıyor adacım ama baksana doğuncada onlar seni kıskandıracak maçlara kuaföre gidicek aman tek iyi olsunlarda kıskandırsınlar demi ama hem erkek çocuğu anneye düşkün olur derler
bugünde pek yoğunluk yokmuş topikte yıldız zaten fırsat bulamamış rananın narın boncuğunda işleri yoğunmuş yarında çok kaynatmazsınız inşl ben yokken

üfffff kızlar ya canım sıkıldı toz alıken kayınvaldemin bana hediye aldığı parfüm düştü ve kırıldı daha yeniydi bi kaç sefer kullanmıştım işin garibi durduğu yerden kaydı giti inşl nazarımız ondan çıkmıştır dedim ama bilmiyorum i.ime battı hediyeydiya

canım hosgeldin demek şimdiden yordular seni aman dikkat et güzelim fazla iş yapma
inşallah canım cumartesi çektirebilirim güzelim

şu dönem çok sık giremeyebilirim kuzum ya, daha odama geçmedim, önümüzdeki hafta daha rahat olurum die tahmin ediyorum, bakalım nolacak..

canım üzülme desek de boş, hepimiz aynı şekilde olaylara çok üzüldük biliyosun. rabbim en kısa zamanda bu üzüntüleri unutturacak bi bebek versin inş hepiciğinize canlarım benim

evet kuzum az daha zamanım var yememek için sende adada balığı ihmal etmeyin ama emi kuzum eşinden az taktik öğren kuzum sende bi ev çiz bakiyim yarın için...

olmadı bulduğum ağacın dibine gömerim kuzum napiyim
ayy inş cumaların yüzü suyu hürmetine yarın güzel haberlerini alırız bitanem

canım iyidi bugünüm ama accık yoğundu tabii.. bu hafta böle olur sanırım
demek sende muzu severek yemion, bende hafta içi yumurta yiyemiom aynıyız desene
ahh kuzum sizin ora gül memleketi tabii, yarın mail atiyim sana en güzel güllerin altına gömüver şu arkadaşın için
demek kocişin kıskanıo seni bitanem

aaaaaa maşallah yaniii, şok oldum kuzum inş değildir baksana bebeği alırlar diosun, günah yaa, inş değildir :18:

10 dakikada bir mesaj atılabilmesinden nefret ediyorum

bende kuzum

canım hayırlı haberlerle gel inş, dualarımız kalplerimiz seninle

yıldızcım [/B] sende yenı yerınde yogundun sanırım bugun neyse ınsallah yarın gırebılırsınde gorusuruz canım ozletme kendını

yoğundum kuzum, zamanla girer düzene heralde, özledim walla sizi bende

oyy canım dikkat et kendine, geçmiş olsun, yarına iyileşte gel, seviyoruz seni

çok güzel bi günde yasin okutacaksın kuzum, Allah kabul etsin şimdiden.. hazırlıklarında bitmiş sayılır..sen ye hayatım bize bakma, sen ye bol bol meyve

kuzum nazar çıkmış ööle düşün, üzülme nolurrr

esincim, o kadar yorulmuşumki yatayım diorum, yarın için kolay gelsin sana hayatım,Allah kabul etsin şimdiden, bizlerede bol bol dua et
iyi geceler canım

inşl canımcım nazarımız çıkmıştır
bende hafta sonu 2gün yumurta yiyorum neyseki hafta içide yine 1-2kez yemeye çalışıyorum fazlasıda gına getirecek zaten
adacım buara hamilelikten şüphelenen tanıdğınız inşl hamile değildir diyeyim baksana eğer hamileyse bebeğin alınma ihtimali bile var çok iyi korunmak gerek demekki ama işe bakarmısın ayda iki kez yumurtluyormuş hayatı ne garip işte

esincim, o kadar yorulmuşumki yatayım diorum, yarın için kolay gelsin sana hayatım,Allah kabul etsin şimdiden, bizlerede bol bol dua et
iyi geceler canım

yat hayatım ya dinlen sağolasın valla bende çok yruldum yatıcam şimdi iyi geceler
edecem canım merak etmeyin

selaam kızlarben bugün doktora gittim.konuştum rahim filmi çin.ilaçlar yazdı bana.adet olunca ara dedi.hapları içip gel dedi.ama benim şanssızlığım devamediyor nedense doktor bir hafta yokmuş tam o araya denkgelecek benimgünümde.neyse dedi diğer arkadaşlara yönlendiririzdedi.rahim filminin fiyatıda 200 tl miş.bugünde ilaçlara kayıta 40 lira verdim.250 yi geçmeyecek yani benim işlem.inşallah acısız falan olurr.bugün halam la görüştüm onunda kızı düşük yaptı üç kez.şimdide hamile kalamıyomuş.sorun yok diyodu hep.benim film çekilecemi duyunca herşeyi anlattı oda.aşılama falan yaptırmış kaç kez olmamış.hiç demiyodu saklayacak ne varsa sanki.
narcım moralin bozulmuş kuzeninin hamileliğine benimde tanıdıklarım benden sonra evlenenler çocukları yürüyor şimdi.nasip tatlım ne yapalım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş.sabredeceğiz ve mükafatını alacağız inşalah .birbirimize dua edelim. mübarek cumalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.özelliklede topiğin iki paşasının annesi ve afroditimizin annesi dua edin bizim için doğum yaparken unutmayın.o zamana kadar gerçi bizimde olur inşallah:)

kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun ınsallah aynı zamandada hıdırellez rabbım tum ısteyenlerın dualarını kabul etsın ınsallah :26:

halevcım senı beklıyoruz guzel haberını

Son düzenleme:

canım inşallah geçmiştir başının ağrısı :26: lodos yaramıyor sana bekliyoruz canım hadı gel

canım işlerin bitmiş eşin le senin ellerinize sağlık bugün yasinini okut üzerinden büyük bir kalkar aradan çıkarmış olacaksın sen
adacım sana dünde yazacaktım yoğunluktan unuttum esin hatırlatmış oldu
eşin seni kıskanıyormus ya şimdi miniğin hareketlerini duyuyorsun diye doğuncada o çok gezerse onlar sen kıskanırsın yaa ben bazen dusunuyorum zaten acaba eşimdende kıskanırmıyım bebeğimi ayy çok gezerlerse kıskanırım tabı sanırım benden çok babasına düşkün olmasını kıskanırım tabi o zamanki duygularımı bilemem sonuçta babası ama böyle sevgili kıskanmak gibi değilde hafif üzülmek gibi birsey yani:44:

ayyy canım nazar çıkmıstır hıc uzulme ona yor bugun evıne gelıp nazar edemezler senı ıste dun aksamdan kırılılmıs guzelım oyle dusun

canım hadı hayırlısı guzelım ınsallah bır an evvel cektırebılırsın sende temız cıkar sonucların canım

yıldızcım
sende haftaya daha duzene gırmıs olacaksın sanırım fazla yorma kendını guzelım

günaydın arkidişlerimmmmmmmmm hepinize hayırlı cumalar
ne yazık ki negatif koccaman bi tek çizgi görüverdim testte amannnnnnnnn napim yaaaaaaa zaten böle sonuç bekliyordum emindim yani ve nedense içim rahat hiçde üzülmedim miniğim gelmzse gelmesin bizde hala bekleriz gelmesini kısmet

nazar çıkmıştır canım sıkma kendini bugün içinde kolay gelsin sana Allahım kabul etsin

iyi fiyata yaptırıyorsun ne güzel inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım sıkma canını gez toz eğlenmene bak canım

kızlar günaydın nasılsınız ..sizden yardım istiyorum 7 aylık evliyim korunmadım hiç doktorada gittim folik asit verdi bu ay olur dedi ama üstünden 2 ay geçti tekrar gitsem mi erken mi acaba gerçi dün üroloji dr. gittimm idrarımda intihab varmış dün gece o tozu içtim 3 günde geçermiş 3 gün sonra doktora gitsem yardımcı olurmu yoksa daha eken diyip kızlar mı bana

canım ne diyelim sağlık olsun bekliyoruz ne yapalım elimizden gelen başka birsey yok ama üzülmemişsin ne güzel genede biz süprizini bekliyoruz bu ay olmasa öbür ay

merhaba folik asit benim bildiğim vitamindir yani bebeğin gelişimine yardımcı olmas için hamile kalmadan 3 ay önce kullanılması önerilir ama doktorunda bır bıldıgı vardır herhalde once ıltıhap sorununu hallet ondan sonra testlerını yaptır canım yumurtan olusuyormu buyuyormu catlıyormu bunlara baktır hormon testlerını yaptır ondan sonra bır dhaa beklersınız sorun varsa onceden tespıt edılsın bosuna gecmesın ayların

evet boşuna geçti aylarım pazarttesi tekrar kadın doğuma gitcem özele gidiyorum aman kızmasınlar dye ya ssk dakiler kızıyolarmış pazartesiyi beklemek şart

Günaydın canlarımmm başım daha iyi bugün ama hala tam geçmiş değil yani sizler nasılsınız
Halevcim ne yapalım canım Allahın sevgili kullarıymışız ki bizi böyle sınıyor. Artık ne düşünceğimi ben de bilmiyorum tamamen bi boşvermişlik var bendede. Elbet gelcekler er yada geç allahım bize de nasip etcek yada belki böylesi daha hayırlıdır hakkımızda bilemeyiz ki.
Esincim 2 gündür yazamadım sana demek bebişini gördün geç oldu biraz cevap vermem ama. Neyse doğum için de karar vermişsin doğum şekli için bişey düşündünmü normal sezaryan gibi ne geçiyo gönlünüzden. Yasin okutcakmışsın bugün Allah kabul etsin canım darısı bizlere işallah dualarında bizi de unutma bugün. Üzülme parfüm kırıldı diye de bencede bugün nazarlardan korur bu seni belki de.
Yıldızcım hala tam bağlanamadın bize kuşum. Nasıl yeni işyerin rahat mı ortamın işallah canım işallah bizlerin de zamanı gelcek dualarınızda hiç unutmayın bizleri
Adacım kuzum nasıl iki kez yumurtluyomuş arkadaşın yaa kuluçka makinesı gibi maşallah işallah yoktur bebek o zaman kıymasınlar sağlıklı da değil zaten o kadar kısa zamanla doğum yapmak Allah kolaylık versin. Demek kocişin kıskançlığa başladı. Ee olsun okadar öncesinde de en çok çileyi bizler çekiyoruz ilişkiymiş yumurtlamaymış tek çizgiymiş.e haliyel onlardan önce buluşalım bebeklerimizle dimi ama
Ranacım canım benim ne yaptın rahim filmini şekerim karar verdinizmi inşallah bizler de görcez canım bu güzel günleri ama işte başkaları pat diye kavuşup da biz bu kadar üzüntü çekince kanıma dokunuyo bazen
Asyacım hadi bakalım canım işallah temiz çıkcak canım her şey rahim filminde hem filmden sonra şansın da artıcak 3 ay falan. Sorma güzelim işte insan bunalıyo bazen böyle sen nekadar takmıcam desen de böyle bi olay oluyo bi anda bütün her şeyi altüst ediyo. Birde kendimden utanıyorum okadar sevdiğim kuzenime cephe almış gibi hissediyorum kendimi

narcım hosgeldın,

ayyy yok bu ayda olmuyor canım yaa artık obur aya kısmetse ne yapalım zaten sankı dedıgın gıbı bır boslamıslık aldı benıde nasıl olsa olmuyor dıye herhalde sankı artık cocuk ıcın ugrasmıyoruz gıbı gelıyor hayırlısıı yaa ne dıyelım

canım konuşamadık kızla bi daha hamilemi değilmi bilmiyorum ama adetim 10 gün geçti demişti, hakkaten dimi ya bende çok şaşırdım tavşan gibi doğurganlığı
Allah kabul etsin tekrar canım çok güzel bir günde okutuyorsun, sen bize bakma kuzum sen bol bol ye meyveni, muzu severdim ama ilk mide bulantıları sırasında bişey yiyemeyince çok muz yedim o yüzden tiksindim biraz canım ama yine de haftada bikaç kez yemeye çalışıyorum. Dün kan hapım bitmişti eşimi aradım dra yazdırsın diye o sırada aklıma geldi kalsiyum da verecekmi bi sorsan diye, dr gerek yok sütü mutlaka içsin demiş:26: haftaya gidince bi kez de kendim sorayım diyorum canım. İşin şakası tabi cnaım kıskanmaları , onlarda babaları evet anneye düşkün olur derler bakalım artık ,öyle kuzum iyi olsunlarda
üzülme canım yenisini alırsın sıkma canını nazar çıktı diye düşün.
balığı da yiyemiyorum ki öyle sürekli iştahlı, sen yiyormusun kuzum , yumurta konusunda da aynıymışız yemek lazım işte, süt muz balık emme nerdeee:18: Daha kızı küçük ya cnaım dikişleri tam iyileşmeden hamiş kalması yasakmış kızın , evet yaa inşallah değildir de bebeği almak zorunda kalmazlar. Olur güzelim yaz dileğini en güzel gülün altına gömeyim
ilk kez ayda 2 kez yumurtlayanı duydum canım bende şok oldum , Allahın işi işte , ayy iyice merak ettim bi arayıp sorayım bari hamişmi değilmi diye. Yumurtayı da tiksinmeden yemeye çalış canım.
canım hadi bakalım hayırlısıyla çektir şu filminide için rahat etsin. Öyle kuzum sabır en iyi ilaç gerçekten Allahım bu güzel günde dualarımızı kabul etsinde hepiniz hamiş kalıverin inşallah. Dualarımız siiznle
eşim ona da bir çözüm buldu canım , diyorki 2. bebeşimiz kız olursa sende onunla kuaförlere gidersin süslenir püslenir oturmaya gidersiniz diyor Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinde espri tabi bunlar, eşin olunca kıskanma olmaz heralde ranacım , ya da dediğin gibi mi olur ki:26:
canımmm merak ediyordum ne yaptıki diye,, kuzum benim hayırlısı olsun Rabbim bu sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşalalh.. Metanetli arkadaşım benimm

druna git tabi canım danış 2 ay geçmiş aradan muayene eder seni yumurta gelişimine bakar.

narcım nasıl oldun canım geçtimi baş ağrın ? Sende de mi migren var acaba canım lodos etkiliyor diyorsun ya:26:

canım ne diyelim sağlık olsun bekliyoruz ne yapalım elimizden gelen başka birsey yok ama üzülmemişsin ne güzel genede biz süprizini bekliyoruz bu ay olmasa öbür ay

evet canım sıkılmaya üzülmeye stres yapmaya hiç gerek yok napim yaaaaaa beklicez artıkın eğer 50 güne kadar gelmezse kanda baktırır sonrasında adet söktürücü ilaç yada bitki içmeye başlarım diye düşündüm hayırlısı bakalım

günaydın canım evet herşeyin hayırlısı olsun canım napalım kaderimizde beklemek varsa sabredip beklicez belki de dediğin gibi bölesi daha hayırlı

günaydın canlarm hayırlı cumalar
hepinize teşekkür ederiz parfümüm kırıldı hediyeydi diye üzldüm ama dediğinizi gibi nazarımın çıktığını düşünüyorum çünkü hiç bir el teması olmadan yeri buldu ve kırıldı

canım inşl bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın rahim filmini halanada gelince insanlar bazen tuhaflaşıyor olmaması sanki kendi elindeymiş gibi allah vermiyorki bi sıkıntı yaşatıyorki olmuyo bunu en yakınlrından bile saklamak saçma geliyor bana ama benimde bir kuzenim ardı 5yılı doldurdular hala biz düşünmüyoruz şurayı gezecez burayı gezecez diyordu ama sonradan çaktıkki tedavi görüyormuş sanki söylese napacaz bize ne inşl olur deriz başkada bişe demeyiz
dualarımızdasını canım sen tatiline bak

halev yapmışsın testi kuzum hayırlısı biz belki bir süpriz olur dedik ama daha zamanı var demkki süprizin neyseki sende kendini çok kaptırmamıştın iyi olmana sevindim
ranacım sen nasılsın şekerim
narcım başının ağrısı hala geçmemiş bişeyler kullan istersen
sağol canım gördük paşamızı doğum yerine doktorunada karar verdik doğum konusunda hala kararsız olmakla birilikte sezeryanıda düşünüyorum bide epiduralli normal doğum va onuda düşünüyoorum bunu doktorla konuşup benim durumumun ve bebeğin pozisyonuna ve artılarla eksilerle tartıp karar verecez inşl hakkkımozda hayırlısı olsun ama direk normal doğumdan çok korkuyorum
adacım sen napıyosun canım yıldızda gelmedi daha
ben işlerime bakayım canlar arada gelip okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…