Günaydın canlarımmm başım daha iyi bugün ama hala tam geçmiş değil yani sizler nasılsınız
Adacım kuzum nasıl iki kez yumurtluyomuş arkadaşın yaa kuluçka makinesı gibi maşallahişallah yoktur bebek o zaman kıymasınlar sağlıklı da değil zaten o kadar kısa zamanla doğum yapmak Allah kolaylık versin. Demek kocişin kıskançlığa başladı. Ee olsun okadar öncesinde de en çok çileyi bizler çekiyoruz ilişkiymiş yumurtlamaymış tek çizgiymiş.e haliyel onlardan önce buluşalım bebeklerimizle dimi ama :
narcım hosgeldın,
ayyy yok bu ayda olmuyor canım yaa artık obur aya kısmetse ne yapalım zaten sankı dedıgın gıbı bır boslamıslık aldı benıde nasıl olsa olmuyor dıye herhalde sankı artık cocuk ıcın ugrasmıyoruz gıbı gelıyor hayırlısıı yaa ne dıyelım
canımmm merak ediyordum ne yaptıki diye,, kuzum benim hayırlısı olsun Rabbim bu sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşalalh.. Metanetli arkadaşım benimm
günaydın canlarm hayırlı cumalar
hepinize teşekkür ederiz parfümüm kırıldı hediyeydi diye üzldüm ama dediğinizi gibi nazarımın çıktığını düşünüyorum çünkü hiç bir el teması olmadan yeri buldu ve kırıldı
halev yapmışsın testi kuzum hayırlısı biz belki bir süpriz olur dedik ama daha zamanı var demkki süprizin neyseki sende kendini çok kaptırmamıştın iyi olmana sevindim
ben işlerime bakayım canlar arada gelip okuyacağım
selaam kızlarben bugün doktora gittim.konuştum rahim filmi çin.ilaçlar yazdı bana.adet olunca ara dedi.hapları içip gel dedi.ama benim şanssızlığım devamediyor nedense doktor bir hafta yokmuş tam o araya denkgelecek benimgünümde.neyse dedi diğer arkadaşlara yönlendiririzdedi.rahim filminin fiyatıda 200 tl miş.bugünde ilaçlara kayıta 40 lira verdim.250 yi geçmeyecek yani benim işlem.inşallah acısız falan olurr.bugün halam la görüştüm onunda kızı düşük yaptı üç kez.şimdide hamile kalamıyomuş.sorun yok diyodu hep.benim film çekilecemi duyunca herşeyi anlattı oda.aşılama falan yaptırmış kaç kez olmamış.hiç demiyodu saklayacak ne varsa sanki.
narcım moralin bozulmuş kuzeninin hamileliğine benimde tanıdıklarım benden sonra evlenenler çocukları yürüyor şimdi.nasip tatlım ne yapalım.rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş.sabredeceğiz ve mükafatını alacağız inşalah .birbirimize dua edelim. mübarek cumalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.özelliklede topiğin iki paşasının annesi ve afroditimizin annesi dua edin bizim için doğum yaparken unutmayın.o zamana kadar gerçi bizimde olur inşallah:)
kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun ınsallah aynı zamandada hıdırellez rabbım tum ısteyenlerın dualarını kabul etsın ınsallah :26:
halevcım senı beklıyoruz guzel haberını
yıldızcım[/B] sende haftaya daha duzene gırmıs olacaksın sanırım fazla yorma kendını guzelım
günaydın arkidişlerimmmmmmmmm hepinize hayırlı cumalar
ne yazık ki negatif koccaman bi tek çizgi görüverdim testte amannnnnnnnn napim yaaaaaaa zaten böle sonuç bekliyordum emindim yani ve nedense içim rahat hiçde üzülmedim miniğim gelmzse gelmesin bizde hala bekleriz gelmesini kısmet
Günaydın canlarımmm başım daha iyi bugün ama hala tam geçmiş değil yani sizler nasılsınız
Yıldızcım hala tam bağlanamadın bize kuşum. Nasıl yeni işyerin rahat mı ortamın işallah canım işallah bizlerin de zamanı gelcek dualarınızda hiç unutmayın bizleri
balığı da yiyemiyorum ki öyle sürekli iştahlı, sen yiyormusun kuzum , yumurta konusunda da aynıymışız yemek lazım işte, süt muz balık emme nerdeee:18: Daha kızı küçük ya cnaım dikişleri tam iyileşmeden hamiş kalması yasakmış kızın , evet yaa inşallah değildir de bebeği almak zorunda kalmazlar. Olur güzelim yaz dileğini en güzel gülün altına gömeyim
günaydın canlarm hayırlı cumalar
hepinize teşekkür ederiz parfümüm kırıldı hediyeydi diye üzldüm ama dediğinizi gibi nazarımın çıktığını düşünüyorum çünkü hiç bir el teması olmadan yeri buldu ve kırıldı
sağol canım gördük paşamızı doğum yerine doktorunada karar verdik doğum konusunda hala kararsız olmakla birilikte sezeryanıda düşünüyorum bide epiduralli normal doğum va onuda düşünüyoorum bunu doktorla konuşup benim durumumun ve bebeğin pozisyonuna ve artılarla eksilerle tartıp karar verecez inşl hakkkımozda hayırlısı olsun ama direk normal doğumdan çok korkuyorum
adacım sen napıyosun canım yıldızda gelmedi daha
hayırlısı tabisi Adacım napim yaaaaaaaa dünyanın sonu değil ya çok şükür eşim dert etmiyor sağlığımız desen yerinde her türlü geçimizi sağlıyoruz bunlar elimde varken olanla yetinmeyi biliyorum bebiş de elbet Rabbimin bize yazdığı zaman gelecek şuan için bekliyoruz bakalım
günaydın Esincim hoşgeldin evet yaptım kuzum ama iyiyim kaptırmadığım iyi oldu ama hiç ağrım sızım yok ve ateş ölçüyorum salıdan beri ve yükseliyor hergün 1 derece anlamış değilim canlarım
salı-36,6
çarşamba-36,7
perşembe-36,8
cuma-36,9 adet genelde ateş hamişken yükselir adet olacağın zaman düşer bakalım biraz daha ölçmeye devam edicem eğer düşüse geçerse adet olucam demektir hayırlısını versin Rabbim
günaydın sabah şekerleri nasılsınız bakalım ya bişey sorucam bu ateş olayını gün içinde mi ölçüyorsun peki cnm arkadaşlar şu psikolojimi sizce ne yapmalıyım düşünmeden zaman geçmiyor....
halevcim baksana ateşin sürekli yükselmiş bencede sen bakmaya devam et o zaman düşmezsede hemen kan testi yaptırırsın belki inatçıdır idrarda çıkmayacaktır bellimi olur tkipteyiz
evet canım aynen öyle valla hayal kurasım bile gelmiyo artık bu konuda arada böyle gerekiyor galiba yoksa bünyemiz kaldırmıcak bu stresinarcım hosgeldın,
ayyy yok bu ayda olmuyor canım yaa artık obur aya kısmetse ne yapalım zaten sankı dedıgın gıbı bır boslamıslık aldı benıde nasıl olsa olmuyor dıye herhalde sankı artık cocuk ıcın ugrasmıyoruz gıbı gelıyor hayırlısıı yaa ne dıyelım
yok aslında tespit edilmiş bi migren durumu ama lodos böyle yapıyor nedense şimdi daha iyiyim geçti baya sanırımnarcım nasıl oldun canım geçtimi baş ağrın ? Sende de mi migren var acaba canım lodos etkiliyor diyorsun ya:26:
evet canım sıkılmaya üzülmeye stres yapmaya hiç gerek yok napim yaaaaaa beklicez artıkın eğer 50 güne kadar gelmezse kanda baktırır sonrasında adet söktürücü ilaç yada bitki içmeye başlarım diye düşündüm hayırlısı bakalım
günaydın canım evet herşeyin hayırlısı olsun canım napalım kaderimizde beklemek varsa sabredip beklicez belki de dediğin gibi bölesi daha hayırlı
ayy epiduralli normal doğum bizim burda bi arkadaş yaptı geçen bebeğini görmeye gitmiştik hani.o dedi normal doğum sancısı çektim dedi. sadece doğum aşamasında sancı azalıyomuş yoksa o ana kadar doğum sancısıymış normal :18:günaydın canlarm hayırlı cumalar
canım inşl bi sıkıntı yaşamadan atlatırsın rahim filmini halanada gelince insanlar bazen tuhaflaşıyor olmaması sanki kendi elindeymiş gibi allah vermiyorki bi sıkıntı yaşatıyorki olmuyo bunu en yakınlrından bile saklamak saçma geliyor bana ama benimde bir kuzenim ardı 5yılı doldurdular hala biz düşünmüyoruz şurayı gezecez burayı gezecez diyordu ama sonradan çaktıkki tedavi görüyormuş sanki söylese napacaz bize ne inşl olur deriz başkada bişe demeyiz
dualarımızdasını canım sen tatiline bak
halev yapmışsın testi kuzum hayırlısı biz belki bir süpriz olur dedik ama daha zamanı var demkki süprizin neyseki sende kendini çok kaptırmamıştın iyi olmana sevindim
ranacım sen nasılsın şekerim
narcım başının ağrısı hala geçmemiş bişeyler kullan istersen
sağol canım gördük paşamızı doğum yerine doktorunada karar verdik doğum konusunda hala kararsız olmakla birilikte sezeryanıda düşünüyorum bide epiduralli normal doğum va onuda düşünüyoorum bunu doktorla konuşup benim durumumun ve bebeğin pozisyonuna ve artılarla eksilerle tartıp karar verecez inşl hakkkımozda hayırlısı olsun ama direk normal doğumdan çok korkuyorum
adacım sen napıyosun canım yıldızda gelmedi daha
ay kuzum reflü gibi de olabilir ilerledikçe o şurup onad a iyi geliyormuymuşbende şaşırdım kuzum zaten. Tabi canım en az mutlaka 2 yıl olmalı doğumlar arasında. Öyle canım eşimde sürekli hissetmek istiyor ya , ondan öyle kıskanıyorum deyivermişti
demek öbür aya kaldı canım zaten ayarlayabilirsem diyordun, olsun bakalım bundada vardır bi hayır.
Esincim bizlerde iyiyiz şükür 1 haftadır sürekli mide ağrısı çekiyorum hiç bu kadar kötü olmamıştı, göbüş büyüdükçe mide ağrısı zorlayacak sanırım beni, yanımda taşıyorum şurubumu da:26:
canlarım ben toplantıya gidiyorum bugünde erken bitcek mesaimiz akşam bakarım size fazla kaynatmayın öptümmmmm
aaa kuzum hakkaten ateşin hep artmış ama , sen bekle bakalım biraz daha,belli mi lur seninki sürpriz yapmıştır belkide.Ateşin düşmesi lazımdı hakkaten yaa:26:hayırlısı tabisi Adacım napim yaaaaaaaa dünyanın sonu değil ya çok şükür eşim dert etmiyor sağlığımız desen yerinde her türlü geçimizi sağlıyoruz bunlar elimde varken olanla yetinmeyi biliyorum bebiş de elbet Rabbimin bize yazdığı zaman gelecek şuan için bekliyoruz bakalım
günaydın Esincim hoşgeldin evet yaptım kuzum ama iyiyim kaptırmadığım iyi oldu ama hiç ağrım sızım yok ve ateş ölçüyorum salıdan beri ve yükseliyor hergün 1 derece anlamış değilim canlarım
salı-36,6
çarşamba-36,7
perşembe-36,8
cuma-36,9 adet genelde ateş hamişken yükselir adet olacağın zaman düşer bakalım biraz daha ölçmeye devam edicem eğer düşüse geçerse adet olucam demektir hayırlısını versin Rabbim
evet canım bazı hamiş arkadaşlardan duymuştum ama kalsiyumu, bazı dr veriyor bazıları vermiyor sanırım, bi gidince sorayım bakalım açıklamasını yapsın bana. Evet canım ya zorlada olsa yemek lazım işte. Evet drumda demişti son aylarda daha çok mide ağrısı olacak diye 1 haftadır sürekli kullanıyorum şurubu şükür fayda ediyor.ahhh adacım ahhhh zaten şu tiskimeler yok mu belimizi büktü resmen ama napalım mecburuz bebişlerimiz için yemek zorundayız ve yiyoruz demek doktorun gerek görmedi kalsiyuma sen gidince sor o zaman canım ama belkide vermez sana hani derlerya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye o hesap miden çok mu ğrıyor artık bebeiş büyüyor ve organlardaki baskı arttı haliyle neyse canım taşı şurubun yanında fazlalaştıkça içersin bende yazdırdım güya ama hiç içemedim yazdırdıktan sonra bi tek hafta sonu yandı midem ondada yanıma almayı unutmuşum
halevcim baksana ateşin sürekli yükselmiş bencede sen bakmaya devam et o zaman düşmezsede hemen kan testi yaptırırsın belki inatçıdır idrarda çıkmayacaktır bellimi olur tkipteyiz
nar rana ne bu boşvermişlik canlarım olmuyor ama bebişleri inaçsıysa biz anneler onlardan daha inaçyız sabırla bekleyeceğiz yavaş yavaş bahar yüzünü gööstermeye başlayınca sizdede bir gevşememei oldu 7/24aklınızda olsun demiyorum ama koyvermilikte olmasın olurmu canlar
evet canım aynen öyle valla hayal kurasım bile gelmiyo artık bu konuda arada böyle gerekiyor galiba yoksa bünyemiz kaldırmıcak bu stresi
yok aslında tespit edilmiş bi migren durumu ama lodos böyle yapıyor nedense şimdi daha iyiyim geçti baya sanırım
ayy epiduralli normal doğum bizim burda bi arkadaş yaptı geçen bebeğini görmeye gitmiştik hani.o dedi normal doğum sancısı çektim dedi. sadece doğum aşamasında sancı azalıyomuş yoksa o ana kadar doğum sancısıymış normal :18:
ay kuzum reflü gibi de olabilir ilerledikçe o şurup onad a iyi geliyormuymuş
aaa kuzum hakkaten ateşin hep artmış ama , sen bekle bakalım biraz daha,belli mi lur seninki sürpriz yapmıştır belkide.Ateşin düşmesi lazımdı hakkaten yaa:26:
a geç döllenme olmasın şekerimmm ne de olsa pko var geç yumurtlamış olabilirsinhayırlısı tabisi Adacım napim yaaaaaaaa dünyanın sonu değil ya çok şükür eşim dert etmiyor sağlığımız desen yerinde her türlü geçimizi sağlıyoruz bunlar elimde varken olanla yetinmeyi biliyorum bebiş de elbet Rabbimin bize yazdığı zaman gelecek şuan için bekliyoruz bakalım
salı-36,6
çarşamba-36,7
perşembe-36,8
kolay gelsin canım sana ayol doğumdan kim korkmaz kızzz :18:günaydın şekerler, herkese hayırlı cumalarben yine ara ara gelirim bugün
canım biz doğurana kadar siz çoktaann hamiş olursunuzdr a da gitmişsin hadi gözün aydın, fiyatıda çok iyimiş, imş vesile olur bebişine...
günaydın cnm, hayırlı cumalar kuzum sana da... rahim filmi öbür aya kalmış hayırlısı bitanem...
yormuyorum hayatım, bi düzene girse daha da iyi olcak,haftaya düzene girer inş...
günaydın bitanem, ne diyelim hayırlısı olsun, inş bir sonrakine kendiliğinden olsun... umudunu kaybetmemen bizi mutlu ediyo kuzum
günaydın hayatım, başının ağrısı geçmemiş tam, dikkat et kendine.. daha tam yerleşemedim hayatım, bi kaç güne kadar iyi olur heralde. sizi hiç unuturmuyuz dualarımızdasınız hep
günaydın hayatım... bende haftada 1, iki haftada bir yiyiyom kuzum balığı...yavaş yavaş alışcaz napalım
günaydın cnm, kolay gelsin sana.. walla doğum işi karışık, inş hayırlısıyla hepimiz atlatırız, bende korkanlardanım normal doğumdan...
ay canım haklısın ama biliyosun bazen insan illallah diyo hele dün anlattığım gibi ertafta pat diye hamile kalanlar yokmu fenalıklar basıyo bazen içime. elbet gene gelcek o heves heyecan ama arada kendimizi dinlenmeye almamız lazım bu şekilde:26:ahhh adacım ahhhh zaten şu tiskimeler yok mu belimizi büktü resmen ama napalım mecburuz bebişlerimiz için yemek zorundayız ve yiyoruz demek doktorun gerek görmedi kalsiyuma sen gidince sor o zaman canım ama belkide vermez sana hani derlerya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye o hesap miden çok mu ğrıyor artık bebeiş büyüyor ve organlardaki baskı arttı haliyle neyse canım taşı şurubun yanında fazlalaştıkça içersin bende yazdırdım güya ama hiç içemedim yazdırdıktan sonra bi tek hafta sonu yandı midem ondada yanıma almayı unutmuşum
nar rana ne bu boşvermişlik canlarım olmuyor ama bebişleri inaçsıysa biz anneler onlardan daha inaçyız sabırla bekleyeceğiz yavaş yavaş bahar yüzünü gööstermeye başlayınca sizdede bir gevşememei oldu 7/24aklınızda olsun demiyorum ama koyvermilikte olmasın olurmu canlar
senin yumurtlaman ne zaman oldu canım hissettinmi hiç ağrı akıntı falancanım sabahları yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun
evet Esinim ya ateş çıkıyor Allah vere adet olmadan bi dahamı yumurtlayacam ki o zamanda ateş yükselir hayırlısı bakem
ya kızlar benim anlamadığımbişi var yumurta çatladıı zaman 1 aylıkmı çatlar yoksa sperm yumurtayı dölleyene kadar kalırmı orada
merak etme sayfalar ilerlemez baksana 2 gündür sakin burası, sana kolay gelsin canım
kalsiyum çok öenmli canım çünkü bebiiş senin vücudundaki tüm kalsiyuımu alıyo ve o yüzden hamilelikte yeterinde kalsiyum almayanlarda doğumdan sonra saç dökülmesi ve diş problemleri çok yaşanıyormuş hamilelere duyrulurrrrrrrrrrrr :92:aaa kuzum hakkaten ateşin hep artmış ama , sen bekle bakalım biraz daha,belli mi lur seninki sürpriz yapmıştır belkide.Ateşin düşmesi lazımdı hakkaten yaa:26:
evet canım bazı hamiş arkadaşlardan duymuştum ama kalsiyumu, bazı dr veriyor bazıları vermiyor sanırım, bi gidince sorayım bakalım açıklamasını yapsın bana. Evet canım ya zorlada olsa yemek lazım işte. Evet drumda demişti son aylarda daha çok mide ağrısı olacak diye 1 haftadır sürekli kullanıyorum şurubu şükür fayda ediyor.
anladım canım lodos iyi gelmiyor sana, reflülerde kullanıyor o şurubu canım.
Herkescikler yoğun heralde yaa, ranada yok ,yıldız hadi odasıyla uğraşıyordur
evet canım bende anlam veremedim yani niye böle napacamı da bilemedim kan verirsem umut ederim o yüzden kan vermek istemiyorum böle beklemesi daha kolay oluyor bana
a geç döllenme olmasın şekerimmm ne de olsa pko var geç yumurtlamış olabilirsin
senin yumurtlaman ne zaman oldu canım hissettinmi hiç ağrı akıntı falan
evet canım tembeliz bu aralar. herkes h.sonu toparlanıp kendine gelsin önümüzdeki hafta bomba gibi olsun muhabbet :81:
doğru diyosun canım onu beklemek çok zor sonuç çıkana kadar. biraz daha bekle gelmezse testi tekrarla. bakalım nolcak
Ayy halevin ateşi beni de heyecanlandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?