Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende şaşırdım kuzum zaten. Tabi canım en az mutlaka 2 yıl olmalı doğumlar arasında. Öyle canım eşimde sürekli hissetmek istiyor ya , ondan öyle kıskanıyorum deyivermişti

demek öbür aya kaldı canım zaten ayarlayabilirsem diyordun, olsun bakalım bundada vardır bi hayır.

Esincim bizlerde iyiyiz şükür 1 haftadır sürekli mide ağrısı çekiyorum hiç bu kadar kötü olmamıştı, göbüş büyüdükçe mide ağrısı zorlayacak sanırım beni, yanımda taşıyorum şurubumu da:26:

canımmm merak ediyordum ne yaptıki diye,, kuzum benim hayırlısı olsun Rabbim bu sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşalalh.. Metanetli arkadaşım benimm

hayırlısı tabisi Adacım napim yaaaaaaaa dünyanın sonu değil ya çok şükür eşim dert etmiyor sağlığımız desen yerinde her türlü geçimizi sağlıyoruz bunlar elimde varken olanla yetinmeyi biliyorum bebiş de elbet Rabbimin bize yazdığı zaman gelecek şuan için bekliyoruz bakalım

günaydın Esincim hoşgeldin evet yaptım kuzum ama iyiyim kaptırmadığım iyi oldu ama hiç ağrım sızım yok ve ateş ölçüyorum salıdan beri ve yükseliyor hergün 1 derece anlamış değilim canlarım
salı-36,6
çarşamba-36,7
perşembe-36,8
cuma-36,9 adet genelde ateş hamişken yükselir adet olacağın zaman düşer bakalım biraz daha ölçmeye devam edicem eğer düşüse geçerse adet olucam demektir hayırlısını versin Rabbim

günaydın şekerler, herkese hayırlı cumalar ben yine ara ara gelirim bugün

canım biz doğurana kadar siz çoktaann hamiş olursunuz dr a da gitmişsin hadi gözün aydın, fiyatıda çok iyimiş, imş vesile olur bebişine...

kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun ınsallah aynı zamandada hıdırellez rabbım tum ısteyenlerın dualarını kabul etsın ınsallah :26:

halevcım senı beklıyoruz guzel haberını

günaydın cnm, hayırlı cumalar kuzum sana da... rahim filmi öbür aya kalmış hayırlısı bitanem...

yıldızcım[/B] sende haftaya daha duzene gırmıs olacaksın sanırım fazla yorma kendını guzelım

yormuyorum hayatım, bi düzene girse daha da iyi olcak,haftaya düzene girer inş...

günaydın bitanem, ne diyelim hayırlısı olsun, inş bir sonrakine kendiliğinden olsun... umudunu kaybetmemen bizi mutlu ediyo kuzum

günaydın hayatım, başının ağrısı geçmemiş tam, dikkat et kendine.. daha tam yerleşemedim hayatım, bi kaç güne kadar iyi olur heralde. sizi hiç unuturmuyuz dualarımızdasınız hep

günaydın hayatım... bende haftada 1, iki haftada bir yiyiyom kuzum balığı...yavaş yavaş alışcaz napalım

günaydın cnm, kolay gelsin sana.. walla doğum işi karışık, inş hayırlısıyla hepimiz atlatırız, bende korkanlardanım normal doğumdan...

Son düzenleme:

günaydın sabah şekerleri nasılsınız bakalım ya bişey sorucam bu ateş olayını gün içinde mi ölçüyorsun peki cnm arkadaşlar şu psikolojimi sizce ne yapmalıyım düşünmeden zaman geçmiyor....

ahhh adacım ahhhh zaten şu tiskimeler yok mu belimizi büktü resmen ama napalım mecburuz bebişlerimiz için yemek zorundayız ve yiyoruz demek doktorun gerek görmedi kalsiyuma sen gidince sor o zaman canım ama belkide vermez sana hani derlerya her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diye o hesap miden çok mu ğrıyor artık bebeiş büyüyor ve organlardaki baskı arttı haliyle neyse canım taşı şurubun yanında fazlalaştıkça içersin bende yazdırdım güya ama hiç içemedim yazdırdıktan sonra bi tek hafta sonu yandı midem ondada yanıma almayı unutmuşum

halevcim baksana ateşin sürekli yükselmiş bencede sen bakmaya devam et o zaman düşmezsede hemen kan testi yaptırırsın belki inatçıdır idrarda çıkmayacaktır bellimi olur tkipteyiz

nar rana ne bu boşvermişlik canlarım olmuyor ama bebişleri inaçsıysa biz anneler onlardan daha inaçyız sabırla bekleyeceğiz yavaş yavaş bahar yüzünü gööstermeye başlayınca sizdede bir gevşememei oldu 7/24aklınızda olsun demiyorum ama koyvermilikte olmasın olurmu canlar

canım sabahları yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun

halevcim baksana ateşin sürekli yükselmiş bencede sen bakmaya devam et o zaman düşmezsede hemen kan testi yaptırırsın belki inatçıdır idrarda çıkmayacaktır bellimi olur tkipteyiz

evet Esinim ya ateş çıkıyor Allah vere adet olmadan bi dahamı yumurtlayacam ki o zamanda ateş yükselir hayırlısı bakem

druna git tabi canım danış 2 ay geçmiş aradan muayene eder seni yumurta gelişimine bakar.[/QUOTE]

gitcem de ne bilim erken falan dermi diye çekiniyorum

ya kızlar benim anlamadığımbişi var yumurta çatladıı zaman 1 aylıkmı çatlar yoksa sperm yumurtayı dölleyene kadar kalırmı orada

evet canım aynen öyle valla hayal kurasım bile gelmiyo artık bu konuda arada böyle gerekiyor galiba yoksa bünyemiz kaldırmıcak bu stresi
narcım nasıl oldun canım geçtimi baş ağrın ? Sende de mi migren var acaba canım lodos etkiliyor diyorsun ya:26:
yok aslında tespit edilmiş bi migren durumu ama lodos böyle yapıyor nedense şimdi daha iyiyim geçti baya sanırım

ayy epiduralli normal doğum bizim burda bi arkadaş yaptı geçen bebeğini görmeye gitmiştik hani.o dedi normal doğum sancısı çektim dedi. sadece doğum aşamasında sancı azalıyomuş yoksa o ana kadar doğum sancısıymış normal :18:
ay kuzum reflü gibi de olabilir ilerledikçe o şurup onad a iyi geliyormuymuş

canlarım ben toplantıya gidiyorum bugünde erken bitcek mesaimiz akşam bakarım size fazla kaynatmayın öptümmmmm

canlarım ne yapıyorsunuz ben geldim biraz işlerim vardı...kusura bakmayın cnm iş yoğunluğuydu ee neler yapıyorsunuz...

aaa kuzum hakkaten ateşin hep artmış ama , sen bekle bakalım biraz daha,belli mi lur seninki sürpriz yapmıştır belkide.Ateşin düşmesi lazımdı hakkaten yaa:26:
evet canım bazı hamiş arkadaşlardan duymuştum ama kalsiyumu, bazı dr veriyor bazıları vermiyor sanırım, bi gidince sorayım bakalım açıklamasını yapsın bana. Evet canım ya zorlada olsa yemek lazım işte. Evet drumda demişti son aylarda daha çok mide ağrısı olacak diye 1 haftadır sürekli kullanıyorum şurubu şükür fayda ediyor.

anladım canım lodos iyi gelmiyor sana, reflülerde kullanıyor o şurubu canım.

Herkescikler yoğun heralde yaa, ranada yok ,yıldız hadi odasıyla uğraşıyordur

aaa kuzum hakkaten ateşin hep artmış ama , sen bekle bakalım biraz daha,belli mi lur seninki sürpriz yapmıştır belkide.Ateşin düşmesi lazımdı hakkaten yaa:26:

evet canım bende anlam veremedim yani niye böle napacamı da bilemedim kan verirsem umut ederim o yüzden kan vermek istemiyorum böle beklemesi daha kolay oluyor bana

a geç döllenme olmasın şekerimmm ne de olsa pko var geç yumurtlamış olabilirsin
kolay gelsin canım sana ayol doğumdan kim korkmaz kızzz :18:
ay canım haklısın ama biliyosun bazen insan illallah diyo hele dün anlattığım gibi ertafta pat diye hamile kalanlar yokmu fenalıklar basıyo bazen içime. elbet gene gelcek o heves heyecan ama arada kendimizi dinlenmeye almamız lazım bu şekilde:26:
canım sabahları yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun

evet Esinim ya ateş çıkıyor Allah vere adet olmadan bi dahamı yumurtlayacam ki o zamanda ateş yükselir hayırlısı bakem
senin yumurtlaman ne zaman oldu canım hissettinmi hiç ağrı akıntı falan
ya kızlar benim anlamadığımbişi var yumurta çatladıı zaman 1 aylıkmı çatlar yoksa sperm yumurtayı dölleyene kadar kalırmı orada

merak etme sayfalar ilerlemez baksana 2 gündür sakin burası, sana kolay gelsin canım

evet canım tembeliz bu aralar. herkes h.sonu toparlanıp kendine gelsin önümüzdeki hafta bomba gibi olsun muhabbet :81:

kalsiyum çok öenmli canım çünkü bebiiş senin vücudundaki tüm kalsiyuımu alıyo ve o yüzden hamilelikte yeterinde kalsiyum almayanlarda doğumdan sonra saç dökülmesi ve diş problemleri çok yaşanıyormuş hamilelere duyrulurrrrrrrrrrrr :92:
evet canım bende anlam veremedim yani niye böle napacamı da bilemedim kan verirsem umut ederim o yüzden kan vermek istemiyorum böle beklemesi daha kolay oluyor bana

doğru diyosun canım onu beklemek çok zor sonuç çıkana kadar. biraz daha bekle gelmezse testi tekrarla. bakalım nolcak

doğru diyorsun narcım bende duymuştum emme benim drum neden vermedi bilmiyorum süt içsin mutlaka demiş, onlardan aldığım kalsiyum yeter diye düşünüyor belkide, haftaya bi sorayım kendim , yine der bana ada araştırıp geldinmi dur seni ikna edici konuşmam lazım diye:26:

Ayy halevin ateşi beni de heyecanlandırdı

bilmiyorum canım ama pko da geç döllenme yaşayanlarda var ben hiç anlamam ki ne zaman yumurtladığımı ne zaman çatladığını hiç uzayan akıntım olduğunu hatırlamıyorum ve hep kasık sancım olur benim çok azdır olmadığı zamanlar ama şuan hiç yok

doğru diyosun canım onu beklemek çok zor sonuç çıkana kadar. biraz daha bekle gelmezse testi tekrarla. bakalım nolcak

evet canım birazcık daha beklicem belki haftasonu olurum adet bilemiyorum ne desem şaştım kaldım yani şinçik kocama sölim mi sölemim mi bilemedim ama sölememyi düşünüyorum

Ayy halevin ateşi beni de heyecanlandırdı

bileydim öncedende ateş ölçerdim bi ara denedim fos çıktı diye boşvermiştim ama şuan ki durum beni bile garip yaptı acaba tekrar mı yumurtlayacağım o zamanda çıkıyor ya ateş

bu arada internetten kutuda 50 adet olan idrar testi alıcam çok uygun diğer topikde konuştuğum arkadaş almış memnundu fiyatı 16tl çok çok uygun dimi diğer türlü 4-6 arası alıp duruyon hamiş olursam elimde patlarsa da birazını daha zevk için kullanırım kalanı veririm nasıl fikir emme

Son düzenleme:
canlarım ben bugun kayın valideme gidiyorum bursa gemlike kendinize dikkat edin güzeller yola çıkıyom hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz sizi çok öpüyorum....pazartesi günü görüşmek dileğimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…