bilmiyorum canım ama pko da geç döllenme yaşayanlarda var ben hiç anlamam ki ne zaman yumurtladığımı ne zaman çatladığını hiç uzayan akıntım olduğunu hatırlamıyorum ve hep kasık sancım olur benim çok azdır olmadığı zamanlar ama şuan hiç yok
evet canım birazcık daha beklicem belki haftasonu olurum adet bilemiyorum ne desem şaştım kaldım yanişinçik kocama sölim mi sölemim mi bilemedim ama sölememyi düşünüyorum
bileydim öncedende ateş ölçerdim bi ara denedim fos çıktı diye boşvermiştim ama şuan ki durum beni bile garip yaptı acaba tekrar mı yumurtlayacağım o zamanda çıkıyor ya ateş
bu arada internetten kutuda 50 adet olan idrar testi alıcam çok uygun diğer topikde konuştuğum arkadaş almış memnundu fiyatı 16tl çok çok uygun dimi diğer türlü 4-6 arası alıp duruyon hamiş olursam elimde patlarsa da birazını daha zevk için kullanırım kalanı veririm nasıl fikir emme
canlarım ben bugun kayın valideme gidiyorum bursa gemlike kendinize dikkat edin güzeller yola çıkıyom hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz sizi çok öpüyorum....pazartesi günü görüşmek dileğimle...
sen son adet gününü de bilmiyorsun dimi halevim , tamam geç oluyorsun emme hani çok mu geç oldu bu sefer:26: Maşallah sabrına halevcim yaa ben olsam şimdiye çoktan koçişe de yurtlamıştım
tekrar yumurtlama ihtimali ne kadar acaba, ama o zaman ateş de çıkarmıymış ki:26:
Ayy çok güldüm halevimşimdiye kadarki tek çizgi çıkan testlere karşılık yaparsın kuzucum gerçekten çok çok ucuzmuş halevim emme şu belirsizlik bi geçseydi, hamişsen alma boşuna, değilsen alırsın kuzum ,benim nacizane fikrim:26:
ayy üstümde öyle bir yorgunluk vardki dalgınlığıma gelmiş son sayfayı es geçmiş okumamışım rana ve yıldızdan haber yok diyorum halbuki ikiside girip haber vermiş
ranacım dün ister istemez yoruldum hayatım bişe yaptırmıyolar herkes bi işin ucundan tutuyor ama eski performansımız gibi deil durum ve yoruluyoruz neyseki çok güzel bir şekilde atlatım çok mutlu oldum ve aradanda çıktı bebişim için değerdi
ay bi türlü giremedim walla haftasonu, canlarım hepiciğinizin Anneler Günü Kutlu Olsun, bir sonraki anneler gününde hepimizin kucaklarında bebekleri olsun inş
ranacım, inş öbür ay bi engelin çıkmadan halledersin rahim filmini güzelimcanım bi boşvermişlik başladı demişsin, belkide bebişiniz için bu vesile olur bitanem
ayyy kızlar yoğunluktan giremedim yazmışsınızda yazmıssınız masallah
halevcımatesın yukselıyormus kızz heyecan yapıyoruz bak canım benım yaa ınsallah cıft cızgı goruruzbır suru gebelık testıde alacakmıssın al kız aman hergun bır tane yaparsın
iyi hafta sonları canlarım
halevcim belki tekrardan yumurtluyosundur belkide narın dediği gibi geç döllenmedir bekleyelim bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun
halevcim eşinin inşl bu sefer umudu kırılmaz hiç beklmediğiniz bir anda gelmiş olsun bebişiniz test meselesine gelince çok uygunmuş hakkaten istersen al hamişsin bile bunca zamandır gördüğün tek çizgiye inat hergün bir tane yaparsın
halevim, sende ateş ölçüomuşsun ve sürekli artıyo kuzum, acaba geç döllenme felen mi oldu demekten alamıyorum kendmi :44: acaba dediğiniz gibi iki kere de yumurtlamış olabilir misin ki :26: ayy nolur takipte ol hayatım baksana ateş hep artıyoo, hadi inş yüzümüze güler bu sefer Rabbimkuzum demek tesleri zevk için kullanacan hamiş olunca feda olsun benim yawrucuğuma bütün testler bende ööle yaptım, bir hafta sürekli test yaptım, hatırlarsan 50 test almıştım bende bir hafta sonra bıraktım test yapmayı
halevcım bakalım atesın ne gosterecek bıze neyse hafta sonunda guzel gecmıs al kız testlerden kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?