Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sen son adet gününü de bilmiyorsun dimi halevim , tamam geç oluyorsun emme hani çok mu geç oldu bu sefer:26: Maşallah sabrına halevcim yaa ben olsam şimdiye çoktan koçişe de yurtlamıştım
tekrar yumurtlama ihtimali ne kadar acaba, ama o zaman ateş de çıkarmıymış ki:26:
Ayy çok güldüm halevim şimdiye kadarki tek çizgi çıkan testlere karşılık yaparsın kuzucum gerçekten çok çok ucuzmuş halevim emme şu belirsizlik bi geçseydi, hamişsen alma boşuna, değilsen alırsın kuzum ,benim nacizane fikrim:26:

iyi yolculuklar canım iyi haftasonları sana pazartesi görüşürüz

canım 27 martta olduydum düşün yani 40 günü devirdik bakalım daha kaç gün devireceğim, şincik kocişe sölersem üzülür dün testi ona aldırdım inşallah bu sefer tutar ve tutsun artık didi o yüzden sölemim kıyamam boşver, evet şu belirsizliği bi atlatıvereydim rahatlayacağım, pazartesiye kadar beklicem testler için o zaman gelsede alıcam gelmesede

arkidişler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın haftasonu girip girmeyeceğim belli değil eğer giremezsem hepinizin anneler günü kutlu olsun olan olmayan herkesin bende dahil tabisi haydin öpüldünüz

ayyy kızlar yoğunluktan giremedim yazmışsınızda yazmıssınız masallah

esincim nasıl geçti günün güzelim umarım fazla yorulmamışsındır ayy ne bıleyım bır bosvermıslık basladı bende narda oyleymıs yanı gelse hayır demıyoruz ama nedense bu ara sankı daha cocuk dusunmuyormusuz gıbı gelıyor sanırım cok seyle ugrastım ya bu ara o yuzden beynım o konuyu unuttu herhalde

adacımsenin doktorun mu yazmış bu makaleyi? ay kalsıyum vıtamın hersey onemlı hamılelıkde canım zorda olsa yıyıp ıcın valla kuzum
ayyy bılmıyorum adacım beklıyıp gorecegız kıskanıp kıskanmayacagımızı arada bır olur herhalde

halevcımatesın yukselıyormus kızz heyecan yapıyoruz bak canım benım yaa ınsallah cıft cızgı goruruz bır suru gebelık testıde alacakmıssın al kız aman hergun bır tane yaparsın

yıldızcım sende benım gıbı yogunsun guzelım neyse aksam gırıp okursun gecmısı

narcım canım sende toplantılara falan gırmıssın basının agrısıda gecmıs bırazcık ayyy evet kuzum yaa salladık ıyıce aman bosver bız boylede ıyıyız ne yapalım obur aya rahım fılmını cektırdıkten sonra gor sen benı gun sayarım artık

neyse kızlar bendeyavastan cıkıyorum herkes kendıne ıyı baksın canlarım hepınızı

kızlar eve 22:30 a doğru geldim işten, çok yorgunum, geçmişi gözüm kapalı okudum.. çok yorgun ve uykuluyum, yatıyorum şimdi..yarın yazarım artık... öpüyorum hepinizi.. iyi haftasonları hepiciğinize

herkeslere günaydın güneşli br istanbul sabahından

hava bugün çok güzel gözüküyor hıdırellezin etkisi olsa gerek bugün gezmelere gidilir yani
neyse ben işteyim çıkınca belki birşeyler yaparız yarında anneler günü şimdiden tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın "ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN " herşey annelerimiz için

iyi hafta sonları canlarım
halevcim belki tekrardan yumurtluyosundur belkide narın dediği gibi geç döllenmedir bekleyelim bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun
narcım epiduralli normal doğumda bir yere kadar sancı çekildiğini biliyordum ama sonuna kadar çekip çıkma aşamasındansancının azaltldığını bilmiyodum doktorumuzlada konuşup ayrıntısını öğrenirim diye düşünüyodum çünkü çevremde yapan olmadı ama eğer öyleyse sezeryan daha yatkın mı geliyor nedir:18:
buarada sende haklısın çevrede pat diye hamile kalan duyunca insanda şevk felan kalmıyor ben bu kadar uğraşıyorum millet hemencecik kalıyor diye inşl sizlerde hemencecik hamile kalıp bu günlerinizi tatlı bir anı olarak hatırlarsınız
adacım paylaşımın için teşekkür ederiz hayatım dün sizden uzak kaldım diye geçmişi okumak için geldim ama ilk fırsatta paylaştığın şeyi inceleyecem
doktorun dediği gibi son aylarda mide ağrıları yanmaları dahada artacak eee kolaymı içimizden bir can çıkıcak allahın izniyle baktığın zaman küçücük bi bebek ama küçücük karındada kocaman bir can gibi yer kaplıyor sen devam et miden yandıkça şurubuna
ranada dün habersiz çıkmış bugünde görülmemiş ortalarda umarım önemli bişe yoktur yıldızda fırsat bulup girememiş inşl afditiyle iyilerdir
boncuk güle güle canım iyi gezmeler

ayy üstümde öyle bir yorgunluk vardki dalgınlığıma gelmiş son sayfayı es geçmiş okumamışım rana ve yıldızdan haber yok diyorum halbuki ikiside girip haber vermiş
ranacım dün ister istemez yoruldum hayatım bişe yaptırmıyolar herkes bi işin ucundan tutuyor ama eski performansımız gibi deil durum ve yoruluyoruz neyseki çok güzel bir şekilde atlatım çok mutlu oldum ve aradanda çıktı bebişim için değerdi
yıldızcım sende dün çok geç dönmüşsün eve iyice yorulmuşsun kuşumya neyseki tatil bugün iyice dinlen
halevcim eşinin inşl bu sefer umudu kırılmaz hiç beklmediğiniz bir anda gelmiş olsun bebişiniz test meselesine gelince çok uygunmuş hakkaten istersen al hamişsin bile bunca zamandır gördüğün tek çizgiye inat hergün bir tane yaparsın

iyi pazarlar canlarım hepinizin anneler gününü kutluyorum yanaklarınızdan kocaman öpüyorum inşl bi dahaki anneler gününü hepimiz bebişlerimizi kucağımızda kutlarız

ay bi türlü giremedim walla haftasonu, canlarım hepiciğinizin Anneler Günü Kutlu Olsun , bir sonraki anneler gününde hepimizin kucaklarında bebekleri olsun inş

ranacım, inş öbür ay bi engelin çıkmadan halledersin rahim filmini güzelim canım bi boşvermişlik başladı demişsin, belkide bebişiniz için bu vesile olur bitanem

narcım, alışmaya çalışıoruz yeni yere bakalım, uzun uzun girip okuyup cevap yazamıorum şimdilik ama inş bu hafta düzene girer. anaaa demek epidural normal doğumda, normal doğum sancısı çekmiş arkadaşın :18: off ben çok korkuyorum, Allahım yardım etsin hepimize inş illa korkutcen dimi bizi demek hamilelikte yeterinde kalsiyum almayanlarda doğumdan sonra saç dökülmesi ve diş problemleri çok yaşanıyormuş :18: iççez süt tamam

adacım sanada dr un süt içsin demiş, kalsiyuma gerek yokmuş sen içmeye başla yawrucum, yaa ne yapcaz bu süt muz balık işini bilmiom walla şu arkadaşını ra bakalım, hamilemi değil mi çok merak ettim walla, inş değildir :26: miden kötü olmuş seninde hayatım, şurubunu yanında ayırma sakın makaleyi okudum cnm, teşekkürler paylaşımın için

halevim, sende ateş ölçüomuşsun ve sürekli artıyo kuzum, acaba geç döllenme felen mi oldu demekten alamıyorum kendmi :44: acaba dediğiniz gibi iki kere de yumurtlamış olabilir misin ki :26: ayy nolur takipte ol hayatım baksana ateş hep artıyoo, hadi inş yüzümüze güler bu sefer Rabbim kuzum demek tesleri zevk için kullanacan hamiş olunca feda olsun benim yawrucuğuma bütün testler bende ööle yaptım, bir hafta sürekli test yaptım, hatırlarsan 50 test almıştım bende bir hafta sonra bıraktım test yapmayı

esinim, cuma günü pek güzel geçmiş, ne güzel sen atlattın, darısı bize olsun inş

boncuk sana da iyi yolculuklar cnm

nehirs, teşekkürler cnm, seninde anneler günün kutlu olsun cnm

herkese günaydınlar güzel haftalar olsun inşallah tabi bol muhabbetli olsun geçen hafta çok sakin geçti topiğimiz için inşallah bu hafta herkes uygun olurda bol bol muhabbetlerimizi ederiz

canım neyseki atlatmıs oldun aradan cıktı esıncım allah kabul etsın tekrardan canım

inşallah canım öbür aya rahim filmi çektirirm bu da aklımdan çıkmış olur inşallah bu hafta uygun olursun bol bol girersin topiğe canım

halevcımsende gelen gıden varmı ates durumun hala yukselıstemı kuzum :44:
narcım hafta sonu gezdın galıba sende gırmemıssın doğum sancılarıyla kızları korkutmussun ya benımde olursa allahın ıznıyle bende epudıral yaptırmayı dusunuyorum ama bılemedım yaa
adacımsen nasılsın canım nasıl gectı hafta sonun inşallah sütlerini içmişsindir güzelim

benim bu hafta sonum cumartesı temızlık yaparak geçti pazar da eşimle dışarı çıktık beşiktaş-taksim dolaştık ama acayip yoruldum akşam eve geldiğimizde bir mide bulantısı çok fena oldum midemi üşüttüm sanırım ama şimdi allah iyiyim
hadi gelim bugünde konuşalım yaa muhabbet etmeyi özledim sizlerle
sevdecim gene uzun zaman oldu uğramıyorsun umarım iyisindir güzelim:26:

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepicinize güzel hayırlı haftalarrrrrrrr

benim haftasonum gayet iyi geçti cumartesi evdeydik kociş geceden çıktı 3 saat yattı kahvaltıyı hazırladıktan sonra kaldırdım sonrasında evimizi temizledik daha sonrasında da abimlere gittik(büyük kaynım) pazar günü de anneler günü olduğundan kayınvalideme gittik gayet iyi geçti canlı çiçek aldım hediye olarak
bu arada cumartesi, pazar ve bugün ateşim 36.7ye sabitlenmiş

evet canım ateş şuan takıldı kaldı nolcak merak ediyom bende:26:

iyi hafta sonları canlarım
halevcim belki tekrardan yumurtluyosundur belkide narın dediği gibi geç döllenmedir bekleyelim bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun

olabilir mi bilmiyorum ki kuzum ya hayırlısı olsun

inşallah canım bizde öle istiyoz emme şuan muallaktayız bakalım kırmızılar mı gelicek başka bişi mi ayyyyy acaba kist falan mı var ki:26: kist de geciktiriyor ya adeti

ah canım benim cuma çok geç gelmişsin eve umarım hafta sonu gayet iyi dinlenmişsindir, evet canım ateş ölçüyorum ama bi türlü sonuca varamadık teste tek çizgi çıkıyor şuanda da ateşim 36,7ye sabitlenmiş durumda alacam testi valla banane

halevcım bakalım atesın ne gosterecek bıze neyse hafta sonunda guzel gecmıs al kız testlerden kullanırsın

evet Ranacım ne gösterecek yada ne göstermeye çalışıyor anlamış diyilim yaaaaaaaaaaaa hayırlısını diliyorum sadece

seninde haftasonun benim gibim geçmiş cumartesi temizlik pazar gezmeler

evet halevcım benımkıde senınkı gıbı gectı ayyy bıktım yalnız ben bu temızlık ısınden yaa sımdıde camasırlar var kurudular aksam eve gıdınce utulerı var ayy ev ısı hıc bıtmıyor yaa

canlarımmm günaydın ay pek özledim sizleri hiç evde durmadım h.sonu o yüzden giremedim. Cumartesi annem ve kardeşimle alışverişe gittik alsancağa anneme bir iki hediye aldık kayınvalideme de aldım. Akşamüstü de eve geldik biraz dinlendik eşimle akşam bi arkadaşımızın doğum günü vardı eşi sürpriz parti vercekti evde oraya gittik. Pazar da sabah annemlere gittik kahvaltıya ordan kayınvalideme geçtik ama o evde yoktu kayınpederle bizim ufaklık vardı eşimin yeğeni. Parkta oynuyolardı aldık bızdığı eve çıkardık yıkadım bi güzel giydirdim cicilerini. Alışveriş merkezine gittik üçümüz. Ay bi mutlu oldu bi atlı karıncaya biniyo bi salıncağa bi oyuncak beğeniyo kendine. Eşim de diyo bizim de çocuğumuz olsun artık diye. Olcak dedim merak etme. Neyse eve bıraktık onu kayınvalideme hediyesini verdik çok beğendi mutlu oldu. Ordan eşim dedi ki hadi seni foçaya balık yemeye götüriyim. Anneler günü hediyesi olarak. Gittik balığımızı yedik aşkımızı pekiştirdik eve geldik ama ben de bittim yani. Bu arada hepiciğimizin geçmiş anneler günü kutlu olsun seneye bu zamanlar kucağımızda bebeklerimizle girelim bu güzel güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…