Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy halevimm kuzum dimek gelmedi adet hala öylemi ateş de sabit valla çok işkillendim ben peki daha ne kadar beklicen kan testi için. Sipariş verdinmi 50 tane testi. İyimiş valla zırt pırt aklına estikçe yaparsın rahat rahat :76:

günaydın güzeller, herkese iyi haftalar bende yorgunum her zamanki gibi... cmt üsküdar, kadıköy.. dünde polenezköydeydim. bayağı yoruldum emme güzeldi... sizler nasılsınız bakalım

herkese günaydınlar güzel haftalar olsun inşallah tabi bol muhabbetli olsun geçen hafta çok sakin geçti topiğimiz için inşallah bu hafta herkes uygun olurda bol bol muhabbetlerimizi ederiz

günaydın cnm, evet geçen hafta pek sessiz oldu topik, bu hafta dolu olur inş...ben daha rahatım bu hafta şimdilik eski ofise geliyorum çünkü, odamdayım ve rahatım :87::87: ohh gezmeler yapılmış haftasonu, aman dikkat et üşütme mideni kuzum, geçmiş olsun...

günaydın halevim, sende temizlik ve gezme yapmışın haftasonu. demek ateşin sabitlendi, o ne demek oluyo acaba :26: alla alla hala da gelmedi adet, sapıttı iyice seninki kuzum

bende o çamaşır ve ütü olayından nefret ediorum

günaydın narcım, oh maşallah evde durmamışın haftasonu... miniklede ne güzel vakit geçirmişsiniz. inş kendi çocuğunuzla ilgilenirsiniz böle kuzum en yakın zamanda.. ne aldın bakiyim kaynanana
seninde anneler günü gezmen güzel olmuş, aşkınızıda pekiştirmişiniz ohh iyi etmişiniz bitanem

Günaydın sabah şekerleri nasılsınız bakalım özlettiniz kendiniz vallahi ya kızlar sabah sabah pat tiye oldu diyeceksiniz ama sormak istiyorum en belirgin hamilelik belirtisi nedir canlarım bilgilendirirseniz sevinirim....

evet öyle oldu yıldızcım güzel geçti haftasonumuz Allah hepimize nasip etsin kendi miniklerimizi gezdirmeyi. Sen de rahatmışsın ofisinde bu ara iyi olmuş. kayınvalideme hırka aldım canım böyle mevsimlik gibi hardal sarısı beğendi o da. Senin ütünü temizliğe gelen bayan yapmıyormu canım benimkini yapıyor da rahat ediyorum Allah razı olsun ondan da kocişimden de

günaydın canlarım hepimize güzel dolu dolu bir hafta diliyorum
hepiciğinizde gezmişsiniz maşallah hafta sonu bende gezdim accık ucundan kıyısından
cumartesi pazarda annemlerdeydik cumartesi eşimle alışverişe gittik bişeyler aldık ve sıkı durun iki tane pantolon aldım bir keten bir kot bebişim rahat edecek artık inşl aayakkabı ve baskülde aldım kendime simbonun çokta beğendim ben alacaklara tavsiye edebilirim hem anneler günü diye exstra indirim vardı 17 aldım bedava gibi pazarda annemlerdeydik biraz kuaför işim vardı onları aradan çıkardım kardeşim gelmişti onun istediği yemeği yaptık biraz el oyalıyorduda kayınvaldemi arayıp anneler gününü kutladık güzel bir hafta sonu geçirdik

halevcim hastalanmamışsın daha ateşinde sabitlenmiş ne demek bilmiyorum ama inşl hayırlara vesiledir hafta sonuda temizlik yapmışsın ellerine sağlık canım

ranacım sende hafta sonu temizlik yapanlardansın kuzum seninde ellerine sağlık gezmişside bol bol aman dikkat et hastalanma canım

narcım sen,nde hafta sonun dolu dolu geçmiş eşin anneler günü diye seni balık yemeğede götürmüş ne güzel aşk tazelemişsiniz yeğeninizlede gezmelere gidilmiş güzel vakit geçirmişsiniz inşl sizinde olacak hayatım birlikte çok güzel vakit geçireceğiniz bebişiniz

yıldızcım sende hafta sonu yoğunmuşsun girememişsin hiç iyi gezmişsin sende değişiklik olmuş bugün eski ofisindesin demek iyi bol bol konuşabiliriz inşl dediğiniz gibi geçen hafta topik çok durgundu bakalım bu haftamız nasıl olacak

adacım hala gelmemiş gelsin bakalım odamı gezdi anlatsın

buarada ben size söyleyemedim bir türlü fursat bulum ben sankim cuma cumartesi paşamın tekmelerini hissettim pazar günüde bekledim ama hissedemedim anırım:44:

hoşgeldin canım tabikide en belirgin hamilelik belirtisi adet geçikmesi canım öncesinde çok umutlandığımzdan kendimizi o psikolojiyede sokabiliyoruz

iyi yapmışsın hayatım güle güle kullansın yıldıza temizliğe gelen kadın ütüyapmayı bilmiyordu ama temizliğinden memnunolduğu için kadınıda değiştirmek istemiyordu yıldız öyle demişti daha önce

yok güzelim adetime daha varda şu iki gündür bir bel ağrısıyla birlikte ateş yapıyor aralıklı adet olmadan önce böyle olurdum ben bir sorayım dedim ben kızımda böyle şeylere pek dikkat etmemiştimdaha ayın 25 inde olmam lazım cnm... Dostanex kullanıyorum bu arada birde cnm ya ümitlenmek istemiyorum ama fikrinizi almak istedim ben bursaya gemlikteydim hafta sonu kayınvalideme gittim anneler günü için görümcemler eltim herkes ordaydı kalabalıktık cümbür cemaat fırın aldık ortaklaşa fırını bozulmuş işe yarayacak bir şey o geldi aklımıza işte yani güzel geçti bugunde anneme hediye almak istiyorum ama annem ev yaprırdıgı için annem taşınınca alırsın diyor ama ben yinede şimdilik küçük bir şey almak istiyorum ne almalıyım sizce....

esinin dediği gibi adet gecikmesi en büyük belirti, onun dışında belirgin bişi olmuyo maalesef

yok kuzum benim kadın bilmio ütü yapmayı, işi iyi olduğundan iştende çıkarmadım. ama bi ütü yapan birinide bulmam gerekecek artık. çok fazla ayakta kalamıorum.. walla sorma büyük rahatlık gerçekten bizim gibiler için

günaydın esincim, ohh ciciler alınmış, basküller alınmış, güle güle kullan kuzum evet cnm bende gezdim haftasonu, bugün eski ofisteyim rahatım hayatım ben o tepikleyen fındık kurdunu yerimmmmmmm az bırak çocuğu rahat etsin, habire senimi tepiklicek

doğru bildin esincim maalesef ütü bilmio kadınım, olmadı ütü için başka birini alıcam artık

hoşgeldin canım ne güzelde bi haftasonu geçirmişsin dolu dolu maşallah Allahım bu mutluluğunuza en kısa ve hayırlı zamanda birde bebiş ekler inşallah canım

evet Narım ya gelmedi gelecem diye sinyal de vermiyor anlamadım belki aniden gelicek bilmiyorum ki bu belirsizlik daha kötü yaaaaaaaa, öle yapıcam kafam estikçe testimi kullanırım

hoşgeldin canım demek sende gününü gün edenlerdensin ohhhhhh seanız olsun gezin tozun yavrularım çocuk olunca zor oliyiiiiiiiii
kocişimle birlikte yaptık temizliği sağolsun yardım ediveriyor hep, evet canım adetim sapıttı iyicene nolcak sonu dört gözlen bekliyoruz

günaydın canım

sende hoşgeldin Esincim güle güle giyin aldığın cicileri canım paşan çok rahat edicek artık sıkıştıran bi annesi yok, paşanın hareketlerini hissettin demek oyyyy kendini hissettirmeye başladı desene maşallah canım umarım hep hissettirir.
beklenmeyen adetim gelmek bilmedi ne yazık ki kuzum bakalım hayırlısı diyip bekliyoruz ama nedense çok rahatım niye gelmiyor demiyorum

canlarım bu arada cumartesi akşamı rüyamda hayırlara çıksın inşallah; etrafımdaki herkeş idrar testi yapıyordu ve herkeşinde pozitif çıkıyordu ama benim negatif çıkmıştı sonra bi arkadaşın ilkinde negatif ikincisinde pozitif çıkmasın mı onu duyunca ben bi ağlıyorum hıçkırarak uyurken tam ağladığımı farkettim ve uyandım yaniiii

evet canım drum yazmış sayfasından buldum arada yazıyor böyle şeyler, bende hastası olarak yakından takip ediyorum. bakıp göreceğiz artık ranacım ilk kez başımıza geliyor çünkü:26:
teşekkür ederim canım bende geçte olsa anneler gününüzü kutlamak istiyorum, hepimizin anneler günü kutlu olsun canlarım
canım yorulmuşsundur sende nasl yorgunluğunu atabildin mi , evet kuzum yaa şuruba devam artık.
iyi pazarlar canlarım hepinizin anneler gününü kutluyorum yanaklarınızdan kocaman öpüyorum inşl bi dahaki anneler gününü hepimiz bebişlerimizi kucağımızda kutlarız
teşekkür ederiz canım seninde anneler günün kutlu olsun,
seninde anneler günün kutlu olsun canım, balık muz ve süte ağırlık vermek lazım valla kuzum ,
güzeldi haftasonu canım , geçmiş olsun canım üşüttünmü şimdi nasılsın, ohh ne güzel gezmelere gitmişsin
narcım h.sonun güzel geçmiş , inşalalh canım sizinde bebişleriniz olacak arkadasında koşturmaktan yorulacaksınız,seninde anneler günün kutlu olsun canım, inşlah dediğin gibi seneye bebeklerimizle gireriz.

yeni cicilerin hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan hepsini ohh rahat edersin sende. o paşanın hareketleridir canım. İlk tekmeleri hayırlı olsunnnnn

Halevcim seninde ateşin sabitlenmiş güzelim yaa çok merak ettim bende hadi hayırlısı, Boncuk merhaba arkadaşım adet geçikmesi canım onun dışındakiler insanı yanıltıyor.

Kızlar yoğunum bende hızlı hızlı yazdım atladığım bişeyler olmamıştır inşalah.
Benim haftasonumda güzeldi ctsi erkenden antalyaya gittik gezdik eşimle çok güzeldi hava, gece döndük çok yorulmuşum pazar da malum hediye falan aldım anneme falan gittim öyle geçti ,güzeldi ama herkes anneler günümü kutladı bi garip hissettim duygulandım. Bende 1 tane tulum aldım çok rahat bişey.

ayyy ayy ayy gezmelere gidilmiş aşklar depreştirilmiş ayy inşallah bebişin olur yakın zamandada kuzum kendi bebiğini gezmelere götürürsün kayınvalıdenede hediye almışssın güle güle kullanısn

kuzum sende gezmişsin ne güzel polenezköye kahvaltıya falan mı gittiniz canım ?
iyi bari odandaysan görüşürüz bugun bol bol

halevcim rüyan hayırlara vesile olsun inşalalh, rüyada ağlamışsın ya inşllah gerçek hayatta gülersin canım, ya yokmu senin testlerden bi yapsan tekrar:26:
Yıldızcım sende eski ofistesin öylemi, ne zamana kadar ordasın canım ?

Esincim baskülü de pek uyguna almıuşsın yaa hayırlı olsun darısı bana artık:26:

ayy bak sen paşamıza burdayım demeye başladı demekkı kuzuma devamıda gelır artık esıncım ayyy ne guzel
aldıkların cıcılerını gule gule kullan canım sınbo guzelmı ıyı bende alacaktım bende alayım barı bende anneme tansıyon aletı alacagım onun yanında hedıye verıyorlarmıs sınbo tartıyı bende onu alayım o zaman

oyy canım ne güzel bak senin anneler gününüde kutlamışlar ayyy dün atv de anneler günü kutlama mesajları vardıya anne adaylarına da kutladılar hanı ofisde bır bayan vardı calısan hamıle onu gosterdıler hep onu gorunce nedense dırek sen geldın aklıma kadın esmer dı esın kumral oldugu ıcın kadını ona benzetemedım dedım aaa adada boyledır sımdı

halevcımruyaların hayırlara cıkar ınsalalh guzelım

rüyan hayır olsun kuzum, o kadar ağladıysan güleceksin demekki inş mutlu son bi çift çizgi olur hayatım

günaydın adacım, ohh sende antalyalara gitmişsin kuzum, sefan olsun tulumunu güle güle giy hayatım... ayy evet benmde anneler günümü kutladılar, bi garip oluyo insan

kuzum sende gezmişsin ne güzel polenezköye kahvaltıya falan mı gittiniz canım ?
iyi bari odandaysan görüşürüz bugun bol bol

pikniğe gittik cnm öğlen, çok severim polenezköyü evet evet odamdayım bugün cnm.. 3 de toplantım var ona gidicem sonra

evet cnm ofisteyim, rahatım bugün

canım dün hiç tv izlemedim fırsatım olmadı ,evet ya kuzenlerim falan hep kutladı teyzemler aradı noluyoruz yaa didim çok duygulandım ,inşallah diğer anneler gününde de hepimizin kucaklarında bebişlerle girereiz bitanemm.

Tamam sormuyorum artık bugun hiçç ii değilim midem ağrıyor belim agrıyor oturdugum yer resmen batıyor yıldızım cnm nasılsın birtanem ben bugun harbi kötüyüm...

canım ben hiç belirtilere takılmamıştım adetim geçtiği halde hamile oldabileceğimiz düşünmüyordum o yüzden sana yardımcı olamayacağım bu konuda kayınvaldene aldığınız hediye çok güzel madem ihtişyacıda varmış toplanıp almışsınız güle güle kulansın annene gelince zevkini iyi bilirsin ona göre küçük bişe al ev tamamlanıncada ev hadiyesi alırsın canım
al o zaman sen ütü yapan birini canım bundan sonra ütü işi seni zorlar
sağol hayatım aldım rahatladım valla aklım hep bebeğimdeydi daha iyileri sizin olsun inşl bende yerim bende fındık kurdunu ama o kadar bekledik onu içimizde hissedeceğimiz günü sabah akşam tepiklesin diye bekliyoruzgörmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabı

sağol canım aldım baskülü darısı sana olsun sabahıda hemen tartıldım 57geldim hi,çte öyle doktorda çıkan gibi bir kilo almamışım ama üzerimde pijamalarım olunca 600 gr fazla geldim kıyafet ne kadar farkettiriyor
pantolon felanda aldım canım paşam sıkışmayacak artık sizde gezmişsiniz hafta sonu sende tulum almışsın canım hayırlı olsun ayy benimde anneler günümü kutladılar ya

halevcim rüyan hayra çıksın hayatım valla ben sabırsızlanıyorum senin adına
ranacım sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşl o reklamı hatırladım göbek olarakta ben 9.ayda o kadar olurum sanırımgören 5ayın içindesin öylemi hiç belli değil deyip duruyor
buarad ben göbişimin fotosunu çektirdim eşimede onun tel kaldı bilgisayara yüklemedim yükleyince göbek şov yaparım size

kızlar kahvaltımı yaptım ve yapmamla birlikte kendimi banyoya attım benim paşa çok araverdin bu kadar ara vermek iyi değil deyip yokladı beni

kızlar kahvaltımı yaptım ve yapmamla birlikte kendimi banyoya attım benim paşa çok araverdin bu kadar ara vermek iyi değil deyip yokladı beni

walla ütü bilen birine almam lazım cnm.. evet ne mutlu sana sıra geldi, darısı başıma
aaaa seninki hala devam mı edio kuzum ya tam yaramaz seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…