rüyan hayır olsun kuzum, o kadar ağladıysan güleceksin demekkiinş mutlu son bi çift çizgi olur hayatım
günaydın adacım, ohh sende antalyalara gitmişsin kuzum, sefan olsuntulumunu güle güle giy hayatım... ayy evet benmde anneler günümü kutladılar, bi garip oluyo insan
pikniğe gittik cnm öğlen, çok severim polenezköyüevet evet odamdayım bugün cnm.. 3 de toplantım var ona gidicem sonra
evet cnm ofisteyim, rahatım bugün
canım ben hiç belirtilere takılmamıştım adetim geçtiği halde hamile oldabileceğimiz düşünmüyordum o yüzden sana yardımcı olamayacağım bu konuda kayınvaldene aldığınız hediye çok güzel madem ihtişyacıda varmış toplanıp almışsınız güle güle kulansın annene gelince zevkini iyi bilirsin ona göre küçük bişe al ev tamamlanıncada ev hadiyesi alırsın canım
paşacın rahat edecek pantolonla canım güle güle giy tekrar, yap yap göbek şov bekliyorz. sağol canım aldım bende bakalım. 57 ysençok iyi canım pijamalar pek ağır gelmez sanırım. Ayy sorma al bendfen de o kadar ctsi hiç tepmedi benimki heryerde aklımdaydı ,neden hareket etmedi ya diye, eşimde gezmeyi çok seviyor annesi gibi dedi.canım ben hiç belirtilere takılmamıştım adetim geçtiği halde hamile oldabileceğimiz düşünmüyordum o yüzden sana yardımcı olamayacağım bu konuda kayınvaldene aldığınız hediye çok güzel madem ihtişyacıda varmış toplanıp almışsınız güle güle kulansın annene gelince zevkini iyi bilirsin ona göre küçük bişe al ev tamamlanıncada ev hadiyesi alırsın canım
al o zaman sen ütü yapan birini canım bundan sonra ütü işi seni zorlar
sağol hayatım aldım rahatladım valla aklım hep bebeğimdeydi daha iyileri sizin olsun inşl bende yerim bende fındık kurdunu ama o kadar bekledik onu içimizde hissedeceğimiz günü sabah akşam tepiklesin diye bekliyoruzgörmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış hesabı
sağol canım aldım baskülü darısı sana olsun sabahıda hemen tartıldım 57geldim hi,çte öyle doktorda çıkan gibi bir kilo almamışım ama üzerimde pijamalarım olunca 600 gr fazla geldim kıyafet ne kadar farkettiriyor
pantolon felanda aldım canım paşam sıkışmayacak artık sizde gezmişsiniz hafta sonu sende tulum almışsın canım hayırlı olsun ayy benimde anneler günümü kutladılar ya
halevcim rüyan hayra çıksın hayatım valla ben sabırsızlanıyorum senin adına
ranacım sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşl o reklamı hatırladım göbek olarakta ben 9.ayda o kadar olurum sanırımgören 5ayın içindesin öylemi hiç belli değil deyip duruyor
buarad ben göbişimin fotosunu çektirdim eşimede onun tel kaldı bilgisayara yüklemedim yükleyince göbek şov yaparım size
Allah Allah bayadır çıkartmıyordun canım , yapmış yine yapacağını sninki yaramaz yaa.kızlar kahvaltımı yaptım ve yapmamla birlikte kendimi banyoya attım benim paşa çok araverdin bu kadar ara vermek iyi değil deyip yokladı beni
ayy elbisen geldi demekk 1 hafta bekleyeceğiz demekki yaa otomatik ayarlasan da kendin çeksennn :26: güle güle giy tekrardan, tamm tstin gelince yaparsın mutlaka canım.sağolun canlarım inşallah hayırlara çıkar rüyam bu arada 2 elbisem geldi akşam denerim dicem ama kocişim ben gelince çıkacak 4 gün 8 de çıkmak zorunda evde o yüzden resim çekecek kimse olmayacak 1 hafta bekleticem sizleri canlarım kusrua bakmayın
bu arada Adacım evde test yok kuzum netten sipariş vericem ya o yüzden boşuna 5-6 tl vermek istemiyorum 1 tane testte
neyse kuzucanlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere öpüldünüz
Esincim kuzummm ciciler mi aldın sen güle güle giy canım demek hissettin ilk tekmeleri maşallah oğluşuna rahatsız etme kız çocuğu yıldızın dediği gibi daha pek minik tekme atcam diye neler çekiyo el kadar yafru
Boncuk canım adet gecikmesi olmadan hiçbir belirtiye takılma canım. Ne belirtiler yaşadık bugüne kadar adet gecikmediyse hepsi boş valla
Adacım hoş geldin demek gezip tozdunuz Antalyalarda. Garip oluyodur insan dimi anneler günü kutlanınca ortada daha bebek de yok ya kucağında falan inanası gelmiyordur insanın. Allahım bizlerede nasip etsin işallah
havada pek güzeldi cnaım baya gezdik eşimin akrabalarını ziyaret ettik çok severim onları bende, görsen kimi göbeğini kaşıma ada aa diyor, kimi tuzu yasakladı yok olmaz tuzu azaltman lazım diye, kimi tabağıma 2 kişilik yemek koyuyo, didimm ohh ne güzel ilgi böyle sizle kalayım ben hepDimi yıldızcım yaa insan garip oluyor. Eşimde kutladı çiçek almış bana sağol canım istiyordum bayadır tulum, çok rahat ettim doğrusu. Ohh sende pikniklerdeydin demek havada güzelleşiyor artık ,iştahlar nasıl bu arada piknik demişken aklıma geldi maşallah yaa çizelgenize baktım da ne çabuk büyüdüler maşallah dedim seninkide esininkide, sağlıklıca gelsinler de maşallahh
sağolun canlarım inşallah hayırlara çıkar rüyam bu arada 2 elbisem geldi akşam denerim dicem ama kocişim ben gelince çıkacak 4 gün 8 de çıkmak zorunda evde o yüzden resim çekecek kimse olmayacak 1 hafta bekleticem sizleri canlarım kusrua bakmayın
bu arada Adacım evde test yok kuzum netten sipariş vericem ya o yüzden boşuna 5-6 tl vermek istemiyorum 1 tane testte
esincim ayy göbüş şov yapacakmıssın bize bir an önce yükle bakalım fındık kurdumuzn resmini
adacım ayy adacım eşinde kutlamış ne guzel anneler gününü bizimkide kutladı geleceğin annesi diyesağolsun canım demin yazmayı unuttum tulumun hayırlı olsun artık sende bır resım koyarsın yenı tulumunla
paşacın rahat edecek pantolonla canım güle güle giy tekrar, yap yap göbek şov bekliyorz. sağol canım aldım bende bakalım. 57 ysençok iyi canım pijamalar pek ağır gelmez sanırım. Ayy sorma al bendfen de o kadar ctsi hiç tepmedi benimki heryerde aklımdaydı ,neden hareket etmedi ya diye, eşimde gezmeyi çok seviyor annesi gibi dedi.pazar günüde hissetmedim pek hafifi bikaç kez. Bende vuruyorum karnıma hafiften nerdesin diye:26:
aynen canım darısı başına inşl şimdi seninkinin tekmesni bekliyoruz heyecanlawalla ütü bilen birine almam lazım cnm.. evet ne mutlu sana sıra geldi, darısı başıma
aaaa seninki hala devam mı edio kuzum yatam yaramaz seninki
evet canım ay öyle göbek şov dediysem 1tane çekildeim koyacam kızboncukcum esinin dediği gibi annenin zevkine göre bişi al bencede...
esincim yazmayı unuttum sana da, demek fotoların çekildi, hadi gözün aydın sabırsızlıkla bekliyoruz göbek şovunu
geldi demek elbiselerin tmm canım sen giy içine sinsin biz bekleriz fotolarınısağolun canlarım inşallah hayırlara çıkar rüyam bu arada 2 elbisem geldi akşam denerim dicem ama kocişim ben gelince çıkacak 4 gün 8 de çıkmak zorunda evde o yüzden resim çekecek kimse olmayacak 1 hafta bekleticem sizleri canlarım kusrua bakmayın
sağol canım daha iyileri sizn olsun hissettim canım tekmesini paşamın haklısın valla kücücük daha onu yapana kadar neler çekiyordur tmm rahatsız etmeyip sabırla bekliyecem kendiliğinden atmsınıEsincim kuzummm ciciler mi aldın sen güle güle giy canım demek hissettin ilk tekmeleri maşallah oğluşuna rahatsız etme kız çocuğu yıldızın dediği gibi daha pek minik tekme atcam diye neler çekiyo el kadar yafru
Boncuk canım adet gecikmesi olmadan hiçbir belirtiye takılma canım. Ne belirtiler yaşadık bugüne kadar adet gecikmediyse hepsi boş valla
Adacım hoş geldin demek gezip tozdunuz Antalyalarda. Garip oluyodur insan dimi anneler günü kutlanınca ortada daha bebek de yok ya kucağında falan inanası gelmiyordur insanın. Allahım bizlerede nasip etsin işallah
esincim ayy göbüş şov yapacakmıssın bize bir an önce yükle bakalım fındık kurdumuzn resmini
adacım ayy adacım eşinde kutlamış ne guzel anneler gününü bizimkide kutladı geleceğin annesi diyesağolsun canım demin yazmayı unuttum tulumun hayırlı olsun artık sende bır resım koyarsın yenı tulumunla
hakkaten süperdi yıldızcımhahaha demek iki kişilik yedirdiler kuzum sanaohh bakım iyimiş walla, ilgide süper ay evet garip oldum bende, benim anneler günüm kutlanınca alışmamışız ki...
ya evet hakkaten nası geççek zaman derdim size, sizinkiler büyük derdim emme benim sıpamda büyüdü teyzesisizinkiler hele kocamman olduuuuu
aa demek geldi elbiselerin hayatım, güzel günlerde kullan olsun bekleriz biraz daha merak etme senafiyet olsun cnm
seni de göreceğiz hanfendi senin afrodit hele daha bi nazik olur 2 güne bi tekme atarsa sende meraklanırsın kuzucummmayy geleceğin annesine güzel kutlamış eşin ööle bitanem, inş seneye bebişlerimiz kucağımızda kutlayacağız hepimiz.
kız Allah seniiiiiyine dürtmüşün çocuğu nerdesin die, haftasonu tatil yapıo annesi, az rahat ver bakalım dimi amaaaaa
aynen canım darısı başına inşl şimdi seninkinin tekmesni bekliyoruz heyecanla
ayy canım bir bilsem bugün neye uğradığımı şaşırdım arada yaramazlık devam ediyor demekki pazar günüde eşimin bir parfümü var hamileliğin başında ondan tiskinmiştim sıkınca öğürüp kusuyordum kullanmıyordu onu dün balkonda çamaşır asıyorum temiz havada birden kokusu geldi sen o parfümümü sıktın dedim evet dedi iğrenç kokuyor dedim çamaşıra yöneldim ve öğüre öğüre banyoya zor attım kendimi garibim suçlandıbeni öyle görünce
evet canım ay öyle göbek şov dediysem 1tane çekildeim koyacam kız
geldi demek elbiselerin tmm canım sen giy içine sinsin biz bekleriz fotolarını
afiyet olsun canım
sağol canım daha iyileri sizn olsun hissettim canım tekmesini paşamın haklısın valla kücücük daha onu yapana kadar neler çekiyordur tmm rahatsız etmeyip sabırla bekliyecem kendiliğinden atmsını
akşam yüklerim inşl canım ya göbek şov dedim ama çok bişe beklemeyişn 1tane çekilmiştim hafta sonu
adacım akrabalarınız ne güzel ilgilenmiş seninle öyle ama öyle iki kişilik ye diye diye şişirecekler bizi gereksiz gere yoksa bebeğimiz tek kişilik yediğimizdede alıyor alacağını
canım pijamalarımla tartıldım 57.600 çıkartıp tartıldım 57geldim sen ordan hesapla bakalım incecik pijama bile ne kadar geliyor
hakkaten büyüdü valla bebeklerimzi maşallah her birine bizimkiler büyüdü artık topikimiz taze bebiş istiyor gelir inşl hemencecik
canım uzun zamandır çıkartmıyordum bende şaşırdım hiç beklemiiyordum nasıl oldu anlamadım bile
eşinde kutladı demekk ne güzel tabi ya sende diğer anneler gününde anne olmuş olacaksın inşalalh. Sağol kuzum aldık bakalım, Bi sürü de fotoğrf çektirdim ama 1 tanesini bile beğenmedim:26: bebeğim iyi olsun da hiç dert değil kilo vs. ama bi garip hissettim canım ilk kez kendimi bu şekilde görüyorum ya, hatta her fotoğraftan sonra baktım bunuda beğenmedim dedim hatta eşimin akrabaları da yok ada güzel çıktın falan dediler, hatta ben sormadan bile bak ada bundada çok güzel çıktın dediler emme hiç birini beğenmedim benne yapsam ki içlerinden idare eder dediğim varsa koyarım canım,siz bakınca silierim hemencik
hakkaten süperdi yıldızcımevet canım senin sıpan bile büyüdü maşallah ya , alışkın olmayınca garip geldi sana da dimi
seni de göreceğiz hanfendi senin afrodit hele daha bi nazik olur 2 güne bi tekme atarsa sende meraklanırsın kuzucummm
olsun olsun ekle sen göbek şovunu, ayy canım o koku hassasiyeti hep devam ediyor maalesef, doğum sonrası geçiyor diyorlaro zaman kullansın eşinde, aynı şeyi bende eşime yapıyorum aslında ondan önce çok sevdiğim sıvı sabundan şimdi nefret ediyorum eşim onu kullanınca yanıma gelme sakın diyorumbirde omomatik kokusu öyle çok severdim normalde bayadır kullanmıyorum yoksa göğmekten karnım acıyordu, şimdi ariel kullanıyorum artık:26:
esincim bide hareket halinde de tepikliyorsa onu pek hissetmiyorsun canım,sırtüstü yatıp göbeğini açıp bakarsan o zaman çok net görüyorsun, şimdiler de hafif tepikler tabi, yavrum daha ne kadarki
eşinde kutladı demekk ne güzel tabi ya sende diğer anneler gününde anne olmuş olacaksın inşalalh. Sağol kuzum aldık bakalım, Bi sürü de fotoğrf çektirdim ama 1 tanesini bile beğenmedim:26: bebeğim iyi olsun da hiç dert değil kilo vs. ama bi garip hissettim canım ilk kez kendimi bu şekilde görüyorum ya, hatta her fotoğraftan sonra baktım bunuda beğenmedim dedim hatta eşimin akrabaları da yok ada güzel çıktın falan dediler, hatta ben sormadan bile bak ada bundada çok güzel çıktın dediler emme hiç birini beğenmedim benne yapsam ki içlerinden idare eder dediğim varsa koyarım canım,siz bakınca silierim hemencik
iyi yapmışsın canım yarasın paşamızaevet canım 2 kişilik yemek yanlış aslında ama çok tatlı insanlar kırmadım hiçbirini. Sürekli de aç olunca yedim herşeyibi pijama 600 grm mııı 100-200 grm ancak gelir diyodum
ayyy yıldızın dedıgı gıbı emınım hepsınde cok cok guzel cıkmıssındır kuzum sen face de acmadım guzel yuzunu unutturma koy bakalım hasret gıderelımcanım
esincimsenin yaramaz gene hatırlatma yapmış kız yoksa sende ada gibi karnına mı vurdun nerdesın dıye oda al ıste burdayım mı dedı ne
ayy sağol kuzucummm, kendimi değişik görüyorum gerçektenaaa yüklede biz karar verelim o zaman kuzum, eminim hepsinde çok çok güzel çıkmışsındır.
evet walla garip geldi hayatımhihihihi evet walla benmki iyice nazlı olur kız olursa way halimize o zaman demek sende de koku hassasiyeti deterjan ve sabuna oldu hayatım
ayyy yıldızın dedıgı gıbı emınım hepsınde cok cok guzel cıkmıssındır kuzum sen face de acmadım guzel yuzunu unutturma koy bakalım hasret gıderelımcanım
esincimsenin yaramaz gene hatırlatma yapmış kız yoksa sende ada gibi karnına mı vurdun nerdesın dıye oda al ıste burdayım mı dedı ne
koku hassasiyeti doğumdan sonra geçiyor diyorlar canım bakalım bizimdfe öylemi olacak, bi arkadaşım çaydan tiksinmiş doğuma kadar hiç içmemiş, sonra doğumdan sonra çaydanlık çaydanlık içmişiyi yapmışsın canım yarasın paşamıza
dediğin gibi hamilelikte kou hassasiyeti doğuma kadar geçmiyor sanırım bende bitti sanmıştım çamaşır deterjanından huylanmamıştım bende sıvı sabun benide mahvetmişti zaten değiştirdim sıvı sabunuda ama dediğin g,bi önceden severek alıyordum kokusunu ama şimdi doğursamda onu kullanamam heralde
bencde fotolarını koyda biz karar verelim canım ama seni çok iyi anlıyorum bende kendimi çok çirkin hissediyorum
canım hafta sonu yoklamıştım accık ucunda ona kinlenip bu sabahı beklediyse bilemicem malesef
ayyy ada evet canım ya 600gr geldi ilk önce pijamalı tartıldı sonrada çıkarıp tartıldım asyada demiştiya üzerinizi çıkarıp tartılın diye öyle yaptım hoppp 600 düştü benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?