resimleri akşam mı ekleyeceksin adacım?
canlarım ben toplantıya gidiorum,akşam girerim. öpüldünüz kocamannnn
akşam fırsatım olursa eklerim bitanem, iş çıkışı kuaför işlerim de var da ,işlerimi erken bitirip erken eve dönersem eklerim bitanem
hııım çok tuhafff doğru ama kimi sigara içenlerde hamilelikte tiskinirmişyakoku hassasiyeti doğumdan sonra geçiyor diyorlar canım bakalım bizimdfe öylemi olacak, bi arkadaşım çaydan tiksinmiş doğuma kadar hiç içmemiş, sonra doğumdan sonra çaydanlık çaydanlık içmişevet esincim ilk kez hamiş kaldık ya insan ister istemez kendini garip hissediyor, dediğin gibi çirkin hissediyor koyarım canımcım sende koy bizde öyle karar veririz bakalım paşacın seni güzelleştirmiş mi çirkinleştirmiş mi
evet hatırlıyorum cnaım demişti ama pijamayla bile o kadar fark edeceğini hiç tahmin etmemiştim doğrusu, acill bende almam lazım hemde çıplak tartılacağımm
canlarım ben toplantıya gidiorum,akşam girerim. öpüldünüz kocamannnn
hııım çok tuhafff doğru ama kimi sigara içenlerde hamilelikte tiskinirmişya
heralde ondan kuzumya kendimi çirkin hisseditorum bende ee bide malum benim alerjiler eksik olmadı bi gözüm kırmıız gezd,m bir çenem çilek gibi kızarık gezdim neyse gözüm tamamen geçti çenem için hala kulanıyorum krem azaldı ama bitti d,yemem
akşamada kuaför işin varmış kolay gelsin bende dün gördüm o işi
kolay gelsin canım
bende çıkıyorum kızlar görüşürz sonra
hııım çok tuhafff doğru ama kimi sigara içenlerde hamilelikte tiskinirmişya
heralde ondan kuzumya kendimi çirkin hisseditorum bende ee bide malum benim alerjiler eksik olmadı bi gözüm kırmıız gezd,m bir çenem çilek gibi kızarık gezdim neyse gözüm tamamen geçti çenem için hala kulanıyorum krem azaldı ama bitti d,yemem
akşamada kuaför işin varmış kolay gelsin bende dün gördüm o işi
kolay gelsin canım
bende çıkıyorum kızlar görüşürz sonra
ayy hamişler bizdende kokoşkuaförlük işlerini halletmişler hep aferin sizlere bakim
göürşürüz canım güle gle
Ayol ne çok yazmışsınız okuyorum okuyorum bitmiyo yaaa
Adacım görmedim şekerim tulummu aldın sen ay yirim seni azcık resim ekle bacım bari face aç yiter yaaaa
Esincim haklısın valla 2 aydır tık yok hamiş çıkaramadık bakalım halev geliyo gibi arkanızdan işallah nasip olur. Bu arada göbüş fotoları çekilmiş hemen bekliyorum kuşummm
Yıldızcım kocaman oldu şekerim senin bebişin de teyzelerine de nasip olsun arkanızdan gelsin bizimkiler de. Senin kadının ütü yapamadığını söylemiştin canım şimdi hatırladım ama çok zor olur sana da yaa çalışan insana çok zor
Halevcim gelmiş elbiselerin güle güle kullan kuzum artık bekleriz eşinin çekmesini otomatik ayarı yokmu cidden. Kendin çeksen
Ranacım geleceğin annesi biliyomusunnn ben bu sabah 6 da kalkıp yarım saat koşu bandında yürüdüm yaaaaaaaaaaaaa
Asyacım rahim filmi çekilcektin ne zaman canım hangi gün
Boncuk bulabildinmi uygun bi hediye kafana yatan
Ay kızlar atladığım bişey varsa kusura bakmayın çok fazla okudum hepsini birden yazdım işim de var işallah unutmamışımdır bişey
canlarım gelen 2 elbisemi işyerinde denedim ve sizler için resim çekindim veeeeeeeee hemmencecik yükleyiverdim haydin bakem bakıp yorumlarınızı yazın daha sonra evde daha iyi çekinip koyarım resimlerimi
Ayy bend e öğlen kuaföre gidip fön çektirdim bakım günü bugün desenize.
Esincim kusturmuş seninki gene ne zamandır rahat bırakmıştı nazar değdi heralde.
Adacım sana da geldiler gene canım çirkinim halleri ondan mı attın kendini kuaföre. Bacım sana öyle geliyodur bak valla herkes güzelliğinden bahsediyormuş senin deiğin şeye bak.
Yıldızcım iyi çalışmalar canım sana
Halev hemen bakıyorum şekerim
Rana kızzz heralde zor geliyo spor yapmak sevilirmi zaten ama akşam olunca daha zor ben sabah daha kolay yaptım hakkaten
Ayol ne çok yazmışsınız okuyorum okuyorum bitmiyo yaaa
Halevcim gelmiş elbiselerin güle güle kullan kuzum artık bekleriz eşinin çekmesini otomatik ayarı yokmu cidden. Kendin çeksen
tesekkur ederiz kuzum çok yakışmış bu arada bir tane daha elbise sipariş vermiştin ya hani sütlü kahve gibiydi yanlış hatırlamıyorsam o gelmedi mi??
halevcim iyiki çektirdin fotoları kızz merak ederdik 1 haftapek yakışmış güle güle giy bitanem, tam ekrandan gördüğün gibimi elbiseler hani dikişleri vs. güzelmi, şu şifon olanın kumaşı sanki daha hoş gibi geldi bana :26:
Ayy bend e öğlen kuaföre gidip fön çektirdim bakım günü bugün desenize.
Esincim kusturmuş seninki gene ne zamandır rahat bırakmıştı nazar değdi heralde.
Adacım sana da geldiler gene canım çirkinim halleri ondan mı attın kendini kuaföre. Bacım sana öyle geliyodur bak valla herkes güzelliğinden bahsediyormuş senin deiğin şeye bak.
Yıldızcım iyi çalışmalar canım sana
Halev hemen bakıyorum şekerim
Rana kızzz heralde zor geliyo spor yapmak sevilirmi zaten ama akşam olunca daha zor ben sabah daha kolay yaptım hakkaten
yok canım saçımla ilgili değil bu sefer, zorunlu ihtiyaçtanohh maşallah kızz sabah erken kalkılmış spor yapılmış kuaföre de gidilmişş maşallahhh kuzum ilk kez böyle görüyorum ya kendimi inanki öyle hissediyorum ne yapalım bebişlerin sağlığı yerinde olsunda.
Ranacımm devam etsen ne iyi olur valla benim bile canım çekti böyle siz anlatınca, hele ben nasıl hantallaştımmm
hiçde farkında diğiliz çok yazdığımızın kuzum ya şaşı olmuşsundur okurken
sağol canım resimleri çekindim iş yerinde koydum albümüme yorumlarınızı bekleyrummmmmm
evet canım onun siparişi geç verildiğinden cuma yada pazartesi gelecek bakalım kuzum umarım o da üzerime iyi olur asıl ondan kokuyorum :18: inşallah bunlar gibim yakışır yaaaaaaaa
ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:
tabi yaa meraktan çatlardıkbilmezmiyim hele sen duramazdım resimlerimi koyamasaydımneyseki arkidişime gösterirken dene dedi benimde aklımda yoktu hemmen denedim ve sizlerle paylaştım valla resimde göründüğü gibi kuzum emin ol gayet de güzel işyerimdekilerin hepsi beğendi elbiselerimi
sıra sende ve Esincik de resimlerinizi koyuverinde bi yorum yapalım dimi amaaaaaaaa,
ayy ne bıleyım aksam ıs cıkısı oldugu ıcın zor olyor herhalde yaa havalarda bır duzelmekı bızım evın arkasında hemen yuruyus yerı var park var aletler falan hanı hava guzel olsa sabah erken cıkar yuruyus falan yaparım dıyorum ama her sabah bakıyorum hava kapalı
ayy keske devam edebılsem canım ama olmıyor cok zor gelıyor ıs cıkısı ınsan zaten bıtmıs oluyor herhalde ondan nar gıbı sabah yapmaya calısayım dıyroum havalar bıraz duzelse yapayım dıyorum ama :26:sende hamıle yogasına gıt pilates falan yap kız
eminim güzel olacaktır onu bıraz daha bekleyeceğiz yani neyse bekleriz
ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:
her iki ihtimalide düşünelim üşütmüşte olabilirsin yediğin bişi de dokunmuş olabilir canım soda varsa iç biraz olsun rahatlatır
üşüttün heralde canım sen , havalar ısınamadı ya, adetin değişik gelmedi dimi bu ay:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?