sağol kuzucum adanında dediği gbii zorunlu nedenlerle tüm takım bakıma girdikayy hamişler bizdende kokoşkuaförlük işlerini halletmişler hep aferin sizlere bakim
göürşürüz canım güle gle
haklıın valla canım bişeyin olmasa bile yeri geliyor kendini hastaymış gibi hissedebiliyorsun dediğin gbi allah başka dert vermesinsağol canım iltifatın için ama hormonlarımızdan dolayı sanırım kendimizi çirkin hissediyoruzhamişken daha çok hastalık vs oluyor esincimAllah başka dert vermesin bence hala güzelsindir, bunlar ilk kez olunca insan öyle hissediyor. ctsi gece bacağıma kramp girdi topalladım resmen birde gözümde arpacık gibi bişey çıktı kızardı kaldı bi tarafı acıyor, beni gören bi tarafın düzeliyor diğer tarafını bozuyorsun diyorlar:26: Sende dün gördün o işi dimek
canım zorunlu ihtiyaç olunca malumm
canım sen boşuna mı yazıldın o spora kendini zorunlu hisseedip gitmek için akşamlar 1saat gitmeye çalışsan iyi olur aslındaseni gidi seni hiç çaktırmadan da kilolar verilmeye başlanıyor desene ayyy ben gitmiyorum spora yaa bu hafta da gitmedim iyice astım yani aman yaa ne yapayım hiç gidesim yok çok yorgun hıssedıyorum kendımı
güle güle kullan hayatım fönünüAyy bend e öğlen kuaföre gidip fön çektirdim bakım günü bugün desenize.
Esincim kusturmuş seninki gene ne zamandır rahat bırakmıştı nazar değdi heralde.
Adacım sana da geldiler gene canım çirkinim halleri ondan mı attın kendini kuaföre. Bacım sana öyle geliyodur bak valla herkes güzelliğinden bahsediyormuş senin deiğin şeye bak.
Yıldızcım iyi çalışmalar canım sana
Halev hemen bakıyorum şekerim
Rana kızzz heralde zor geliyo spor yapmak sevilirmi zaten ama akşam olunca daha zor ben sabah daha kolay yaptım hakkaten
ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:
ayy sağol kuzucummm, kendimi değişik görüyorum gerçektenyüklerim tabi sizi kıramam canlarım, hiç sormaa belli olsun hele bir de tahminler tutarsa tam afroditlik yapar artık emme bak öyle çıkartmayı neyin sevmiyor hiç annesini kusturmadı sürekli.Afrodit olacağı burdan belli kusmayla vs. uğraşamam ben diyor
tamam canım görüşürüz çok yorma kendini ve afroditimizi
Ayol ne çok yazmışsınız okuyorum okuyorum bitmiyo yaaa
Yıldızcım kocaman oldu şekerim senin bebişin de teyzelerine de nasip olsun arkanızdan gelsin bizimkiler de. Senin kadının ütü yapamadığını söylemiştin canım şimdi hatırladım ama çok zor olur sana da yaa çalışan insana çok zor
seni gidi seni hiç çaktırmadan da kilolar verilmeye başlanıyor desene ayyy ben gitmiyorum spora yaa bu hafta da gitmedim iyice astım yani aman yaa ne yapayım hiç gidesim yok çok yorgun hıssedıyorum kendımı
Ayy bend e öğlen kuaföre gidip fön çektirdim bakım günü bugün desenize.
Yıldızcım iyi çalışmalar canım sana
ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:
buyrun canlarım buda fındık kurdunuz
göbek şovuna çıktı benim ufaklık
buda daha yakından kusur kalmasın
canım benim çok teşekkür ederiz ikimizde azcık meraknınız giderebildiysek ne mutlu bizeayyy ben onu yerim ama annesiiiiiii
maşallah sizeharika görünüyosunuz canlarım benim....
toplantıdan sonrada alışverimışsın yıldızcım ciciler almışsın kendine hayırlı olsun güle güle giyin saç maşasıda almışsın oda hayırlı olsun dediğin gibi saç kısa olunca kolaylıkla düzleştiriyosundur
canım benim çok teşekkür ederiz ikimizde azcık meraknınız giderebildiysek ne mutlu bize
evet bebişim saol, en iyileri sizin olsun inş, çok rahat oldu düzleştirici wallahi, hemencik yapıorum. ben daha kuzuma bişi almadım, hele bi belli olsun markası o zaman alırım inş
gidermezmisiniz kuzummmm, ne şeker olmuşunuz maşallah yaaahep koyun ayrı bırakmayın bizi göbüşlerinizden
sağol hayatım
hahayyy öyle yap bari kuzucum markası belli olsunda öyle al bak benimkinin markası olduda bende daha almadımki bundan sonra alacam artık başta gözümüz bişe görmüyodu kusmaktan bide bebeğimizden iyi haberler almak istiyordukya
sağol canım çok teşekkür ederim sende böyle olacaksın çok az kaldı 16.haftada ufaktan büyümeye başlayacak ve bi önceki haftayla arasındaki farka sen bile şaşacaksın
telefondanda gayet güzel net çıkmış arası geçsin biraz daha büyüsün istediğiniz zaman yenilerim inşl
evet hayatım, aman sağlıklı olsunlarda son haftada alınır...
walla benm çabuk büyücek gibi kuzum, habire şişiyom bilionevet büyüdükçe fotolarınızı koyun tel çok net ve iyi çekmiş gerçekten resimleri
evet canım sağlıklı olsunlarda herşey elimizin altında dediğin gibi 1haftada alınır
evet canım maşallah sen baştan beri iyi yiyorsun bakalım ne zaman çıkıcak seninki varmı peki hafiften bir göbek gerçi sen farkediyosundurda hamile olduğunu bilmeyenler farketmiyordur benim hala bile öyle oluyor duyunca şaşırıyolar hele aynı duyunca hiç belli değil diyorlar ama bana görede kocaman bir göbek oldu
ay arkidişler elbiselerimi yakıştırmışsınız teşekkür ederim hepicinize ama altı pileli olan sanki kilolu gösterdi gibim beni yaaaaaaaaaaaabelki altına topuklu giyersem anca yakıştırabilirim gibi ve bi beden küçüğü olsaymış daha iyi olurmuş kanımcaaaaaaaaaaa ama beğendim elbiselerimi giyinip kocişe gösteremedim çünkü ben geldim yemek yedik kociş hemmen çıkıverdi
bence ikiside harika durmuş hayatım, kız senin neren kilolu kiiiii, kilolu göstermişmişfıstık gibisin maşallah arkadaşım topukluylada güzel olur emme güzel günlerde giy inş cnm.. demek kocişin hemen çıktı, gösteremedin cicilerini, olsun o daha çoookkkk bakar karıcığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?