Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkidişler iyi akşamlar ben çıkayrum yarın görüşürüz öpüldünüz hepiciniz

ayy hamişler bizdende kokoş kuaförlük işlerini halletmişler hep aferin sizlere bakim
göürşürüz canım güle gle
sağol kuzucum adanında dediği gbii zorunlu nedenlerle tüm takım bakıma girdik
haklıın valla canım bişeyin olmasa bile yeri geliyor kendini hastaymış gibi hissedebiliyorsun dediğin gbi allah başka dert vermesinsağol canım iltifatın için ama hormonlarımızdan dolayı sanırım kendimizi çirkin hissediyoruz
off kramp ne kadar zorlamış seni öyle topallamışsın bide arpacıkmı çıktı hakkaten bir tarafımız düzelip diğer tarafımız bozuluyor
evet canım bende dün gördüm o işi aradan çıktı sen ne zaman doktora gidicen bu hafta sanki gidicen gibi hatırladım:26:
seni gidi seni hiç çaktırmadan da kilolar verilmeye başlanıyor desene ayyy ben gitmiyorum spora yaa bu hafta da gitmedim iyice astım yani aman yaa ne yapayım hiç gidesim yok çok yorgun hıssedıyorum kendımı
canım sen boşuna mı yazıldın o spora kendini zorunlu hisseedip gitmek için akşamlar 1saat gitmeye çalışsan iyi olur aslında
güle güle kullan hayatım fönünü
kusturdu biizm sıpa yine heralde canım nazar değiyor arada geliyor bize böyle işte sende başlamışsın spora inşl istediğin kiloya gelirsin hemencecik ve hamiş kalıp geri alırsın o kiloları
ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:

canım üşüttün sanırım sen geçmiş olsun

buyrun canlarım buda fındık kurdunuz
göbek şovuna çıktı benim ufaklık

Eklentiler

• $sevgi.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $sevgi2.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 15

ay Allaha şükür evet adacım, sadece 2 kere kusturdu beni, sizin gibi çok çekmedim ben kusmalardan.. ama bakalım neyde çektircek bu afrodit bööle şeylerle uğraşamıo baksana, ne ceza verecek bakalım

tamam canım görüşürüz çok yorma kendini ve afroditimizi

yok yormadım kuzum, ödül olarak gezdirdim onu toplantı sonrası cicilerde aldım kendime, güzel görünsün afroditim diyeaccık kendime almış oldum emme, o hele bi belli olsunda onada alır annesi

ayy evet yawrum büyüdü benim minik sıpamda, inş bizimkiler daha da büyümeden sizin sıpacıklar gelecek. arayı çok açmayın bakiyimmmm, bekliyoruz hevesle nazlı bebişlerinizi
ütü yapcak birini bulmam lazım cnm, gerçekten çok zor oluyo

seni gidi seni hiç çaktırmadan da kilolar verilmeye başlanıyor desene ayyy ben gitmiyorum spora yaa bu hafta da gitmedim iyice astım yani aman yaa ne yapayım hiç gidesim yok çok yorgun hıssedıyorum kendımı

aa yan çizmek yok bakiyimmmm ne güzel bi hevesle başladıydın kuzum, birden bırakıverdin, başla yine bence fırsat buldukça

Ayy bend e öğlen kuaföre gidip fön çektirdim bakım günü bugün desenize.

Yıldızcım iyi çalışmalar canım sana

hatuna bak maşallah, sabah sporunu yapmış öğlen kuaförlerde ay bu aralar hepinizin kuaför günü olmuş yani bende hafta sonu saç düzleştiricisi aldım kızlar, pek sevdim, saçımda kısa ya artık, hemencik oluverio, sevdim iyiki almşım

ayyy kızlar gene mide bulantım başladı yaa adet olmasam diyecem ki hamileyim
midemimi üşüttüm acaba yada yediğim birşey dokundu sanırım :26:

alla alla üşüttün o zaman kuzum, nanelimonda mideye iyi gelir olmazsa onu iç geçmiş olsun

halevim seni de almıştım ama çıkmamış, elbiselerin harika olmuş, güle güle giy yawrucum

toplantıdan sonrada alışverimışsın yıldızcım ciciler almışsın kendine hayırlı olsun güle güle giyin saç maşasıda almışsın oda hayırlı olsun dediğin gibi saç kısa olunca kolaylıkla düzleştiriyosundur

evet bebişim saol, en iyileri sizin olsun inş, çok rahat oldu düzleştirici wallahi, hemencik yapıorum. ben daha kuzuma bişi almadım, hele bi belli olsun markası o zaman alırım inş

evet bebişim saol, en iyileri sizin olsun inş, çok rahat oldu düzleştirici wallahi, hemencik yapıorum. ben daha kuzuma bişi almadım, hele bi belli olsun markası o zaman alırım inş

sağol hayatım
hahayyy öyle yap bari kuzucum markası belli olsunda öyle al bak benimkinin markası olduda bende daha almadımki bundan sonra alacam artık başta gözümüz bişe görmüyodu kusmaktan bide bebeğimizden iyi haberler almak istiyordukya

gidermezmisiniz kuzummmm, ne şeker olmuşunuz maşallah yaaa hep koyun ayrı bırakmayın bizi göbüşlerinizden

sağol canım çok teşekkür ederim sende böyle olacaksın çok az kaldı 16.haftada ufaktan büyümeye başlayacak ve bi önceki haftayla arasındaki farka sen bile şaşacaksın
telefondanda gayet güzel net çıkmış arası geçsin biraz daha büyüsün istediğiniz zaman yenilerim inşl

evet hayatım, aman sağlıklı olsunlarda son haftada alınır...
walla benm çabuk büyücek gibi kuzum, habire şişiyom bilion evet büyüdükçe fotolarınızı koyun tel çok net ve iyi çekmiş gerçekten resimleri

evet canım sağlıklı olsunlarda herşey elimizin altında dediğin gibi 1haftada alınır
evet canım maşallah sen baştan beri iyi yiyorsun bakalım ne zaman çıkıcak seninki varmı peki hafiften bir göbek gerçi sen farkediyosundurda hamile olduğunu bilmeyenler farketmiyordur benim hala bile öyle oluyor duyunca şaşırıyolar hele aynı duyunca hiç belli değil diyorlar ama bana görede kocaman bir göbek oldu

Esincim maşallah fındık kurdumuza bize el sallıyor resmen teyzoşlar ben burdayım hepinizi öpeyrum diyor

evet ben hep yiyorum kuzum ve benm göbüş hafiften çıkmaya başladı bi 16 haftayı geçsin koyarım bende fotolarını sen zayıfsın bide ondan çok belli olmuyodur hayatım, artık iyice başlar kendini göstermeye, başlamış bile ben zaten az kilolu başladığımdan daha hızlı belli olur sanırsam:26:

ay arkidişler elbiselerimi yakıştırmışsınız teşekkür ederim hepicinize ama altı pileli olan sanki kilolu gösterdi gibim beni yaaaaaaaaaaaabelki altına topuklu giyersem anca yakıştırabilirim gibi ve bi beden küçüğü olsaymış daha iyi olurmuş kanımcaaaaaaaaaaa ama beğendim elbiselerimi giyinip kocişe gösteremedim çünkü ben geldim yemek yedik kociş hemmen çıkıverdi

bence ikiside harika durmuş hayatım, kız senin neren kilolu kiiiii, kilolu göstermişmiş fıstık gibisin maşallah arkadaşım topukluylada güzel olur emme güzel günlerde giy inş cnm.. demek kocişin hemen çıktı, gösteremedin cicilerini, olsun o daha çoookkkk bakar karıcığına

sağol canım ivet kocişim üzerimde göremedi yatak üzerine koyduydum görsün diye öle gördü beğendi güzelmiş didi bide üzerimde görse fikirlerini sölese daha çok mutlu oluveycem, bu arada o turuncu elbise sizlerede olurdu hamişcikler çünkü çok bol bi elbise hamişken giyilecek türden

neyse kuzular ben çıkayım hazırlanıp yatayım öptüm hepicinizi yarın görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…