aynen öyle hayatım teyzelerine el salladı öpücükler kondurdu görüceye çıktı sıpamEsincim maşallahfındık kurdumuza bize el sallıyor resmen teyzoşlar ben burdayım hepinizi öpeyrum diyor
tmm hayatım 16haft geçsin koy haklısın canım ben zayıf olduğumdan artık bundan sonra tam kendini göstermeye başlar ama az kilolu başlayanın dahada çabuk çıkar garip bişe buldumcukmu oldum nedir ama dışarıdan bakınca hamile olduğumun belli olmasını istiyordum artık oluyorevet ben hep yiyorum kuzumve benm göbüş hafiften çıkmaya başladı bi 16 haftayı geçsin koyarım bende fotolarını sen zayıfsın bide ondan çok belli olmuyodur hayatım, artık iyice başlar kendini göstermeye, başlamış bile ben zaten az kilolu başladığımdan daha hızlı belli olur sanırsam:26:
ay arkidişler elbiselerimi yakıştırmışsınız teşekkür ederim hepicinize ama altı pileli olan sanki kilolu gösterdi gibim beni yaaaaaaaaaaaabelki altına topuklu giyersem anca yakıştırabilirim gibi ve bi beden küçüğü olsaymış daha iyi olurmuş kanımcaaaaaaaaaaa ama beğendim elbiselerimi giyinip kocişe gösteremedim çünkü ben geldim yemek yedik kociş hemmen çıkıverdi
sağol canım ivet kocişim üzerimde göremedi yatak üzerine koyduydum görsün diye öle gördü beğendi güzelmiş didi bide üzerimde görse fikirlerini sölese daha çok mutlu oluveycem, bu arada o turuncu elbise sizlerede olurdu hamişcikler çünkü çok bol bi elbise hamişken giyilecek türden
neyse kuzular ben çıkayım hazırlanıp yatayım öptüm hepicinizi yarın görüşürük
tmm hayatım 16haft geçsin koy haklısın canım ben zayıf olduğumdan artık bundan sonra tam kendini göstermeye başlar ama az kilolu başlayanın dahada çabuk çıkar garip bişe buldumcukmu oldum nedir ama dışarıdan bakınca hamile olduğumun belli olmasını istiyordum artık oluyor
güle güle halevcim yıldızcım bende çıkıyom canım sabah görüşürz öpüyorum sizleri
valla esincim sanırım hormonlardan bi tarafımız iyiyken diğer tarafımız dökülüyor, kramp 1 gün zorladı geçti sonra, gözümde 2 gün kızardı kaşındı sora oda geçti şükür. Canım perşembe günü gideceğim nasipse, şeker yüklemem var gitmişken de görürüz paşamızı.sağol kuzucum adanında dediği gbii zorunlu nedenlerle tüm takım bakıma girdik
haklıın valla canım bişeyin olmasa bile yeri geliyor kendini hastaymış gibi hissedebiliyorsun dediğin gbi allah başka dert vermesinsağol canım iltifatın için ama hormonlarımızdan dolayı sanırım kendimizi çirkin hissediyoruz
off kramp ne kadar zorlamış seni öyle topallamışsın bide arpacıkmı çıktı hakkaten bir tarafımız düzelip diğer tarafımız bozuluyor
evet canım bende dün gördüm o işi aradan çıktı sen ne zaman doktora gidicen bu hafta sanki gidicen gibi hatırladım:26:
canım üşüttün sanırım sen geçmiş olsun
amann da amannn tam fındık kurdu esincimm göbek de çıkmış işte annesi minnacık duruyor orda, pek güzel görünüyorsunuz maşallahhhbuyrun canlarım buda fındık kurdunuz
göbek şovuna çıktı benim ufaklık
seni senii neler aldın bakımm yazmamışsınay Allaha şükür evet adacım, sadece 2 kere kusturdu beni, sizin gibi çok çekmedim ben kusmalardan.. ama bakalım neyde çektircek bu afroditbööle şeylerle uğraşamıo baksana, ne ceza verecek bakalım
yok yormadım kuzum, ödül olarak gezdirdim onu toplantı sonrasıcicilerde aldım kendime, güzel görünsün afroditim diye accık kendime almış oldum emme, o hele bi belli olsunda onada alır annesi
hatuna bak maşallah, sabah sporunu yapmış öğlen kuaförlerdeay bu aralar hepinizin kuaför günü olmuş yani bende hafta sonu saç düzleştiricisi aldım kızlar, pek sevdim, saçımda kısa ya artık, hemencik oluverio, sevdim iyiki almşım
halevim seni de almıştım ama çıkmamış, elbiselerin harika olmuş, güle güle giy yawrucum
Ayy biz onu yeriz yerr, göbüşünde nasıl da poz vermiştir görücüye çıkıyorum diyebuda daha yakından kusur kalmasın
tamam kuzum koyacağım bendebak hele nasılda ben burdayım dio fındık kurdu, ada sen de koy bakiimmmm, büyümüşmü senin elma kurduda
kız sen de kilomu varda kilolu gösterecek senii ,ilahii halevcimm maşallah tığ gibisin kızz, bence çok hoş durmuş üstünde çıtı pıtı olunca çok da yakışmış, tabi topukluyla daha bi başka durur üstünde emme çok güzeldi canımay arkidişler elbiselerimi yakıştırmışsınız teşekkür ederim hepicinize ama altı pileli olan sanki kilolu gösterdi gibim beni yaaaaaaaaaaaabelki altına topuklu giyersem anca yakıştırabilirim gibi ve bi beden küçüğü olsaymış daha iyi olurmuş kanımcaaaaaaaaaaa ama beğendim elbiselerimi giyinip kocişe gösteremedim çünkü ben geldim yemek yedik kociş hemmen çıkıverdi
ay ay ay esincim bak sen bizim şu fındık kurduna allah aşkına yarabbımkorusun canım benim belli değil falan diyordun ama belli oluyor kız baya ayyy allahım en kısa zamanda bızlerede bu gunlerı goster ınsallah :26: cok fındık kurdu senınkı yaa
adacım sen dün kuaföre gidecektin sanırım geç geldin resimleri koyamamışsın güzelim senin güzel hallerini görmek için sabırsızlanıyoruz hadi bekletme bizi koy resimlerini
narcım kız kokoş seninerelerdesın öğlen fönler çektirildi akşam da girmemişsin gezmelere gidildi herhalde canım bu sabah da kalkıp spor yaptın mı kız
bizde dün akşam alışverişe gittik evde birşey kalmamıştı yemek tv derken uyumuş gitmişim her zamanki gibi çamaşırlarımı topladım ütülerde bugüne kaldı artık
halevcımcanım bence hepsi çok güzel olmus ama pılelı olanı bır beden daha kucuk alsanda olurmus ama bu halı ıle de guzel gule gule gıy hepsını kocısıne gosterememıssın ama ooo çok gosterırsın daha merak etme
bizde dün akşam alışverişe gittik evde birşey kalmamıştı yemek tv derken uyumuş gitmişim her zamanki gibi çamaşırlarımı topladım ütülerde bugüne kaldı artık
günaydın cicişlerrrrrrrrrrr
sağol Ranacım ama elbise 36 beden ve 34 bedeni yoktu olsaydı kesin alırdım emin ol çok kiloş duruyor üzerimde acaba ben mi çok küçüğüm diyorum bi deneyip kocişin fikrini de almak iyi gelecek bana bakalım akşam fırsat yaratmaya çalışayım göstermek için
sizde alışveriş yapmışsınız güle güle tüketin hepisini canım, ben dün akşam ütümü yaptım çok şükür bitti
ranacım teşekkürler paylaşımın için çok güzeldi, özellikle 2. gönderdiğini çook beğendimm. Evlilik aşkı öldürmüyor bebek öldürüyor yazmış ya çok güldüm hakkaten doğru, sonra kavgalar bebek odaklı olması,ne kadar güzel en ince ayrıntısını bile yazmışlar. Bebekli olan herkes bunları söylüyor
adacım hosgeldın demek perşembe hastane günü şeker yüklemesi yapılacakmış inşallah sorun çıkmaz canım ayyy ne tatlı kız mıs o kuafordekı masallah bebişinede çizi vermiş
canım akşam bekliyoruz senin resimlerinide artık özledik seni
midem biraz daha iyi güzelim sağol
ranacım bende paylaşımına baıldım gerçekten çok doğru yazmışlar banada öyle söylüyorlar çünkü kavgalarınız onun için olacak bi banyo yapmaya bile fırsatın olmayacak uyusunda girim diye dört gözle bekleyecen ama kuş uykusu gibi mecbur acele edecen ama napalım her güzelliğin bir kusuru varmış allahın izniyle büyütürüz baksana çizelgelerimizdende belli değilmi yeterki göbeğimize düşsün yavrucuklarımız hemencecik büyüyor hamile kalabilince gerisi geliyormuş
esincim hiç aklıma gelmedi canım daha doğrusu grının değiştiğini bilmiyordum, standartı 50 grm eğer sınırda çıkarsa 2. yükleme yapılıyor diye biliyordum sadece.:26: Çocukların maşallahı var gerçekten ,herşeyi de biliyorlar, senin yeğeninde sana yediriyor demekkbenim yeğenimde 15 aylık anneler halanın bebeği nerde deyince gülüp ayy ayyy diyor kendince öyle seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?