Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydınnnnnnnnnnnnnn

herkese günaydınnnn

günaydın kuzum

evet hayatım toplantı sonrsı afrodit yorulmuştur, alışveriş yapalım stres ataşım die düşündüm 2-3 hafta sonra bende koyacam inş kuzum, abileri var burda afroditimin az daha büyüsün aççez karnımızı ay bende ütü falan yapmadan yattım, esinle halevle konuştuk, ondan sonra uyuyakalmışım koltukta

canım benim çok sağol gerçekten, çok güzeller, ne kadar da doğru anlatmışlar bayıldım walla... araştırmacı arkadaşımız bizim, ne güzel şeyler bulmuş yine

perş şeker yüklemesine gidiomuşun yawrum sende, paşayı da görürsün ne güzel, cmt de bizim günümüz kısmetse, iki dr a götürcem afroditi bütün gün onu görcez
iki tane elbise aldım şeker, pantolon giymekten sıkıldım iyice, bir alan ikincisi %50 indirimliydi, kaçarmı ikinciyide aldım tabiii benim kuzum kusmayı sevmiyo walla aynı anası gibi bende küçüklüğümden beri kusarken ağlarım ve nefret ederim,Allahtan minnoşumda sevmedide üzmedi annesini
ayy bak sen hele şu bızdığa, sana çizilerde vermiş, Ah bu kız çocuklar pek işveli oluyolar, ne kadar tatlıdır kimbilir

günaydın cicişlerrrrrrrrrrr

günaydın hayatım, walla fıstık gibi oldun elbiselerle, eşinede göster için rahat etsin yawrucum hepsi çok yakıştı, diğeride gelsede görsek

günaydın esincim, demek senin yiğeninde sen yemeden yemiyo bi de göbüşünü seviomuş, yerim onu
senin gün var demi bugün

ayy çok tatlı oluyo bu çocuklar yaa, sevme şekline bayıldım sizinkininde

narcım sen gelmemişsin daha, asya da anneciğiyle gezmelerdedir.
sevdeyi çok özledim, çok oldu gelmeyeli

Aaa oku oku yazamadım sabahtan beri günaydın güzellerim nasılsınız
Ranacım ne güzel yazılar bunlar özellikle 2. ye bayıldım bunları bol bol yapalım bizde. Ama çocuk olayının aşkı öldürmemesi için bişeyler yapmak lazım o zaman.:18: Bütün dünyamız çocuğumuz olmasın her dakika çocuğundan konuşan kadınlardan olmayalım yaa. Miden de düzelmiş kuzum geçmiş olsun
Esinnnn şekerimmmmmmmmm göbüşünü bebişin yirim senin ben fındık kurdumuz poz vermiş bize maşallah ona kız filinta gibisin sen de ne kadan fit hamişlerimiz var ayol. Canım benim aynen dediğin gibi göbeğe konan doğuyor doğan da büyüyor Allahın izniyle tek zor olan göbeğe kondurmak zatiiiii
Halevcimm tekrar güle güle kullan elbiselerini canım bence büyük olmamış öbürü dökümlü bi elbise o sonuçta ama içine sinmezse en kötü hamişken giyersin sendeee
Adaa senden de bekliyoruz şekerim yeni fotolar demek Perşembe yüklencen şekerlerini tam şeker olcan o zaman hee. Ne tatlı kızmış o da doyurmaya çalışmış senin ufaklığı Allah hepimize nasip etsin böyle akıllı bıdıklar. Ee bu kadar uğraş hamile kal insan tabi ister karnı çıksın anlasın millet diye çok doğal yani. Ben hamile kalıyım bi yastık koyup gezcem ilk aylar
Yıldız yeni geldin sen de galiba akşam kaynatmışınız ben fönümü çektirdim öğlen akşam da eve gittim gezmedim yani. Kocişimle dvd izledik evde. Bu sabah spor yapamadım haftada 3 gün yapıcam yoksa uykusuzluktan ölürüm yani. Her sabah o kadar erken kalkamam. Sen de kendi kendine nazar etcen kuzum. Afrodit hiç elleşmiyo sana rahatsız etmiyo diye çocuğu da gaza getirme. Benim arkadaşım 21 haftada falan ay kız ölüyo mide ağrısından hiç bulantısı olmadı ama gastrit vardı önceden. Ülsere döndü hamilelikle galiba. :44:Haşlama harici bişey yiyemiyo meyve yiyemiyoo. Resmen yara var diyo. O yüzden maşallah de kuzum kendine nazar değdirme.saç düzleştiricini de güle güle kullan ben hiç yapamıyorum düzleştirici. Saçlar uzun bir de çok dalgalı canım çıkıyo. Kabarıyo birde. Onu yapana kadar maşa yapıyorum bende artık.pek güzel dalgalarım oluyo böylelikle.

hoşgeldin hayatım, doğru her sabah yaparsan gün içinde de yorgun ve uykusuz olursun... bizde 3. aydan itibaren egzersize başlıcaz bakalım.. ayy evet maşallahı var kuzumun inş sonuna kadar hep bööle olur
benim saçım kısa ve dalgalı olmadığından çok rahat yapıorum hayatım, senin dalgalı olduğundan maşa yapman çok daha güzel olur

yıldızcımyeni cicilerin hayırlı olsun kuzum iyibekliyoruz bak fotoğraflarını dört gözle kızz nar doğru söylüyor nazar değdireceksin kendine güzelim
sen nasılsın yeni işyerindemisin eskisindemi? bu arada saç düzleştiricin hayırlı olsun canım sabah yazmayı unutmuşum güle güle kullan kız barı elbiselerin resmini çek koy
rica ederim canım ne güze bilgi sahibi oluyoruz bizlerde

narcım
demek gezmelere gidilmedi bende gidersiniz diye düşünmüştüm neyse film izlemişsiniz oda güzel olur
ayyy hep çocukdan konuşmayız tabiki ama büyük çoğunluğu öyle olacak canım istesekde istemesekte aman bir göbüşümüze konduruverelim de biz
demek haftada 3 gun yapacaksın bende sabahları yapacagım artık spor senın gıbı her gun degılde haftada 3-4 gun dedıgın gıbı cok yormayalım kendımızı ne gerek var

saol canım çok teşekkür ederim. maşallah dedimya değmez nazarım yaaa, sizinde değmez teyzeleri eski işyerindeyim canım saç düzleştirici iyi oldu walla hayatım, föne gitmekten kurtuldum elbiselerin resmini koyarım kuzum merak etme

yıldızcım narcım hoşgeldiniz ballarım
yıldızcım öyle valla kuşum yiğenim bebiş bebiş diye karnımı seviyor öpüyor bide aç diyor zillim bakacakmış evet canım günüm var bugün öğleden sonra ben aranızda olamayacağım malesef ama siz yinede çok kaynatıp beni şaşı etmeyin
narcım teşekkür ederim hayatım iltifatın için inşl sizlerde böyle olacaksınız çünkü hepimizin maşallahı var hayatım hiç kilolumuz yok ki fit fit geziyordk ortalarda hmaile kalıncada bitek top gibi karnımız çıkar
sende bana katılıyorsun demi göbişe konduktan sonra hemencecik zamangeçyor doğuyor doğuncada büyüyor tek zorlayan o göbişe kondurabilme meselesi işte rabbim fazla bekletmeden göndersin inşl meleklerinizi ve isteyen herkesede nasip etsin

ayyy bir benim karnım top gibi olmayacak çünkü ben komple top gibi olacağım bu kilolarla

hoşbulduk kuşum, erken çıkarsan cezayı yersin şaka bi yana, öğleden sonra benimde işlerim var az az girebilirim bende yaaa ben hiç de fit değilim walla sürekli yediğim için kendimi küçük bir fil gibi hissediyorum, bi tek hortumum eksik sanki

anladım canım bakalım sorarım artık perşembe günü, sanırım bana da ilk 50 grm verecek gibi ,öyle kuzum maşallah çocuklara bizimkilerde onlar kadar sevimli zeki olurlar inşallah
evet cnaım şeker yüklemem var bakalım hayırlısı çıkmaz inşallah yaa ben herşeyi yemeğe alıştım birde diyet çıkmasın başıma, kuaför işimi de çıkarttım aradan ohh rahatladım geldim, bende bayıldım dünkü ufaklığa
evet canım gitmişken görürüz paşamızı artık, bu ara pek hareketini hissetmiyorum zaten aklım hep onda, kuzum maşallah de hakkaten bende nefret ederdim kusmaktan ömrümde bu kadar kusmamıştım, o yüzden kusunca ağlıyordum birde ohh elbiselerin hayırlı olsun güle güle giy bitanem, eşim hep derki bu bayanlara % 50 indirim var üstelik 10 ay taksit desinler yeterki dünyayı bile alırlar seninkide öyle olmuş fırsat tabi iyiki de almışsın beğendiysen. Evet ya kız çocukları daha bi işveli oluyor

evet kuzum o gün tam şeker olacağım artık tadı da güzeldir inşallah. İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı akllı bıdıklar nasip etsin. Koyacağım resimleri canım inşallah bu akşam, inan fırsatım olmuyor yorgunluktan. Ayy çok güldüm ilahii ilk aylarda yastık koyacaksın demek İnşallah Rabbim nasip etsin de. haftada 3 gün spor var demek en iyisi tabi cnaım hersabah erken kalkman zor olurdu. Ayy o arkadaşında inşalalh iyi olur yaa, mide hastalığı da çok fena, benimde sürekli ağrıyor ama şurupla geçiyor en azından herşeyi de yiyorum acı ve turşu dışında.

ayyy bir benim karnım top gibi olmayacak çünkü ben komple top gibi olacağım bu kilolarla
öldürdün kız beni gülmekten olurmu öyle şey kuzum benim çk tatlı bir hamiş olursun

yok canım herzamanki çıktığım gibi çıkarım neyse seninde işin varmış inşl kızlarda çok kaynatmaz
canımsürekli yediğin için kendini öyle hissediyosun eskisi gibi değil yemen çünkü bunun farkındasın yoksa gayette fitsindir eminim
bugün rananında seninde espiri yeteneğiniz üstünüzde hortumsuz filim benim

inşl bi sıkıtı çıkmayacak adacım şeker yüklemesindede tadı konusundada pek beğenilen bişe oladığıı duydum bide 50gr sanırım 3saatti aç kalıyosunya o bizleri çok zorlayacak yani çarşamba akşamından ne yediysen yedin sabah aç karnına gidicen ve yüklemen bitene kadaraç kalacan yoksa 50gr neki içilirde bebeişimiz ev iz aç kalıcaz zor dayanılır

günaydınnnnnnnnnnnnnn

günaydın hayatım, walla fıstık gibi oldun elbiselerle, eşinede göster için rahat etsin yawrucum hepsi çok yakıştı, diğeride gelsede görsek

günaydın canım hoşgeldin sağolasın hepiniz fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaaa, bende diğerini merak ediyom valla bu arada ben 2 elbise daha söledim :78:

sende hoşgeldin Narcım şaşı oldun dimek okurkene bak bize yine çok yazmışız, sağol canım en güzelleri hepinizin olsun yavlularım evet sanırsam ondan kuzum dökümlüye alışık değilim bide hiç yok benim o türden elbisem yada bluzüm sanırım o yüzden garibime gitti

benimde sürekli elimde bişiler var, habire yiyiyorum kuzum yaa, biz fitin dışında kalalım napalım, meydan bu çıtırlara kalsın seninde boyun var ama, biz de ordan kurtarırız merak etme

diorum maşallah die teyzesi, sizde diosunuz bişicik olmaz afroditime inş bende ağlıorum kusarken
ayy evet benm eşimde sürekli dalga geçer alışveriş ve taksitle... der ki kamyon tekerleği satılsa taksitle, bigün belki lazım olur die alacaksın evet ama başka zaman 80 e alcaama birini 40 a almış oldum fena mı

böle yemeye devam edersem eşim hortum alır gelir yakında allahtan accık boy var ordan kurtarıom

bişey olmaz kuzum merak etme sen, göbüşün çıkıyor zaten ilerki aylarda zaten , kilon gözükmüyor o zaman, insan aynaya bakınca böyle oluyor ama bebişten dolayı tabi.

daha dün yazmıştım bende hantallaştım diye, bi süre böyle olacağız sanırım yıldızcım ya, bende çok yiyorum artık vee aynaya bakınca benmiyim bu diyorum

Esincim iyi gezmeler sana,

arkidişler aldığım diğer 2 elbiseyide ekledim bakıp onay verin emi kuzularım ben şinçik yemeğe çıkıyorum öptüm hepicinizi afiyet olsun

akşam koy resimlerini de görelim şeker annemizi

yaa valla oyle olacagım gıbı gelıyor bakalım bekleyıp gorecegız

günaydın canım hoşgeldin sağolasın hepiniz fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaaa, bende diğerini merak ediyom valla bu arada ben 2 elbise daha söledim :78:

ooo iki tane daha haa hemen resimlerini koy bakalım hangılerını sıparıs verdıın?

yok kız bendekı de boy mu gene allaha sukur varda turkıye standartlarında
aman ye kuzum sen ya sen zaten hamılesın

inşallah çok şişmeyiz adacım bakalım

ada yıldız siz böyle ne yiyosunuz ki sürekli eliniz doluymuş benim öyle sürekli elimde bişe yok ama hergün 1tane çikolatamıda yerim cevizimide meyvemide
ama öyl sürekli elim dolu değil benim napıyosunuz anlatın bakem benim paşam geri kalmasın
adacım sağol canım gezmelere gidicezöğleden sonra

esincim hadini beğenmiyorlar evet,bakalım yaa bende onu düşünüyorum valla nasıl aç kalacağım ben
Yıldızcım dimek koçişinde kamyon tekerleği esprisi yapıyor taksit ve indirim konusunda işte biz bayanlar böyleyiz:94::94:
Ranacım ve yıldızcım sizin boyunuz uzunmuş bak, biz kendi halimize yanalım bence , esincim boyun kaç gerçi bilmiyorum ama, ben şiştikçe hacıyatmazın küçükleri var ya onun gibi olacagım boyu uzun hatunlar kilolarınız o kadar belli olmaz boydan dolayı

mecbur aç kalacan hayatım napalım bişe çıkmasında idare ederiz yükleme bitincede doya doya yersin
canım benim boyum 1.66çok uzun sayılmam ama kısada değilim
yok ben boylu degılım yukardada yazdım sanıım esın ve yıldız resımlerden uzun gozukuyorlar onlar uzun adacım

canım 1.66 benim boyum kısa değilim ama çokta uzun değilim ama normalde basen bel felan olmadığından bende dümdüz olduğumdan daha uzun gözüküyormuşum bi popoda çıkıntı var tabi iyikide var oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…