senin boyun kaç canım ?yok ben boylu degılım yukardada yazdım sanıım esın ve yıldız resımlerden uzun gozukuyorlar onlar uzun adacım
tam normalsin canım benden 3 cm uzunsunmecbur aç kalacan hayatım napalım bişe çıkmasında idare ederiz yükleme bitincede doya doya yersin
canım benim boyum 1.66çok uzun sayılmam ama kısada değilim
canım 1.66 benim boyum kısa değilim ama çokta uzun değilim ama normalde basen bel felan olmadığından bende dümdüz olduğumdan daha uzun gözüküyormuşum bi popoda çıkıntı vartabi iyikide var oda
canlarım ben yemeğe çıkıyorum öğlen daha çok ilgilencem sizle işallah odam kalabalıktı biraz içimde kaldı
halevcim hayırlı olsun canım hemen bakayım aldıklarına da.
Ranacım canım koyacağım resim söz
esincim valla bende çok yiyorum ,ama sabah çok iyi kahvaltı yapamıyorum ya ona bağlıyorum ben, ofise gelince mutlaka çikolata yada büskivi yiyorum. Sonra badem yiyorum daha çok ben, cevizi çok yiyemiyorum, sonra meyve yiyorum hergün 1 tane ama, sonra öğle yemeği. Öğleden sonrada çay içersem onun yanına bişey yiyorum akşam da yemek, sonra meyve ya da süt böyle güzelim:26: şimdide açım mesela
hııım senin bende fazla olarak öğle yemeğin ve çay yanında bişeyler yemen var ben geç kalkttığım için öğlen yemeği ihtiyacım olmuyor bisküvi hiç yemiyorum çikolta yiyorum bende cevizi daha fazla yiyebiliyorum bademi fazla tercih edemiyorumtam tersmişiz bu konuda seninle
cevizde yiyorum ama çok değil bademi daha çok sevdim nedense, günde 3 ceviz normal diyorlar zaten. Açıktığım için yiyorum canım çikolatalı büskivi tarzı bişeyler, az önce yedim mesela meyvesuyuyla
merhaba ben geldi hiç arayıp sormuyonuz aşkolsun yani sizlere nasılsınız bakalım ölüyom buralarda belimden aşgısı çok agrıyor cok sancım var belimle kasıklarıma doğru ben yarın akşam ankaraya gidiyom kızımın anıtkabir gezisi için çarşamba akşamı binicez perşembe dönüş ama ben dönmeyi düşünmüyorum hafta sonu kalırım eşimin akrabaları var orada bakalım işte pazartesi görüşürüz.... sizler nasıllarsınız bakalım bebek varmı bebek görüşmeyeli....
ay evet şekerim senin de hem elbise resmini hemi de göbüş resmini istiyoruz bakalım çıkmaya başlamışmısaol canım çok teşekkür ederim. maşallah dedimya değmez nazarım yaaa, sizinde değmez teyzelerieski işyerindeyim canım saç düzleştirici iyi oldu walla hayatım, föne gitmekten kurtuldum elbiselerin resmini koyarım kuzum merak etme
evet şekerim her gün de bayar spor zaten çok sıkılıyorum yaparken bir de erken kalkınca akşamları bayılırım direk. Sabah 7,5 ta evden çıkıyorum ben 6.15 te kalkarsam yarım saat spor 10 dk duş yetişiyo işallah bıkmadan yaparımyıldızcımyeni cicilerin hayırlı olsun kuzum iyibekliyoruz bak fotoğraflarını dört gözle kızz nar doğru söylüyor nazar değdireceksin kendine güzelim
sen nasılsın yeni işyerindemisin eskisindemi? bu arada saç düzleştiricin hayırlı olsun canım sabah yazmayı unutmuşum güle güle kullan kız barı elbiselerin resmini çek koy
rica ederim canım ne güze bilgi sahibi oluyoruz bizlerde
narcımdemek gezmelere gidilmedi bende gidersiniz diye düşünmüştüm neyse film izlemişsiniz oda güzel olur
ayyy hep çocukdan konuşmayız tabiki ama büyük çoğunluğu öyle olacak canım istesekde istemesekte aman bir göbüşümüze konduruverelim de biz
demek haftada 3 gun yapacaksın bende sabahları yapacagım artık spor senın gıbı her gun degılde haftada 3-4 gun dedıgın gıbı cok yormayalım kendımızı ne gerek var
amin canım işallah sizinkiler doğmadan bizimkiler de konsun göbüşlere sen de güne gitcekmişsin güle güle git şekerim kurdumuza iyi bak dikkat etyıldızcım narcım hoşgeldiniz ballarım
yıldızcım öyle valla kuşum yiğenim bebiş bebiş diye karnımı seviyor öpüyor bide aç diyor zillim bakacakmış evet canım günüm var bugün öğleden sonra ben aranızda olamayacağım malesef ama siz yinede çok kaynatıp beni şaşı etmeyin
narcım teşekkür ederim hayatım iltifatın için inşl sizlerde böyle olacaksınız çünkü hepimizin maşallahı var hayatım hiç kilolumuz yok ki fit fit geziyordk ortalarda hmaile kalıncada bitek top gibi karnımız çıkar
sende bana katılıyorsun demi göbişe konduktan sonra hemencecik zamangeçyor doğuyor doğuncada büyüyor tek zorlayan o göbişe kondurabilme meselesi işte rabbim fazla bekletmeden göndersin inşl meleklerinizi ve isteyen herkesede nasip etsin
aaaa yok artık hiç de öyle olmıcannnnayyy bir benim karnım top gibi olmayacak çünkü ben komple top gibi olacağım bu kilolarla
hey allahım hepsi de kendini kocaman sanıyo görmesek inancazzzhoşbulduk kuşum, erken çıkarsan cezayı yersinşaka bi yana, öğleden sonra benimde işlerim var az az girebilirim bende yaaa ben hiç de fit değilim walla sürekli yediğim için kendimi küçük bir fil gibi hissediyorum, bi tek hortumum eksik sanki
maşallah canım sizlerin gene çok zor geçmiyor hamileliği esinle senin bulantın oldu yıldızda maşallah hiç sorun yok. Ne dertler var insan bulantı falan çekerim gene diyo onları görünceanladım canım bakalım sorarım artık perşembe günü, sanırım bana da ilk 50 grm verecek gibi ,öyle kuzum maşallah çocuklara bizimkilerde onlar kadar sevimli zeki olurlar inşallah
evet cnaım şeker yüklemem var bakalım hayırlısı çıkmaz inşallah yaa ben herşeyi yemeğe alıştım birde diyet çıkmasın başıma, kuaför işimi de çıkarttım aradan ohh rahatladım geldim, bende bayıldım dünkü ufaklığa
evet canım gitmişken görürüz paşamızı artık, bu ara pek hareketini hissetmiyorum zaten aklım hep onda, kuzum maşallah de hakkaten bende nefret ederdim kusmaktan ömrümde bu kadar kusmamıştım, o yüzden kusunca ağlıyordum birdeohh elbiselerin hayırlı olsun güle güle giy bitanem, eşim hep derki bu bayanlara % 50 indirim var üstelik 10 ay taksit desinler yeterki dünyayı bile alırlar seninkide öyle olmuş fırsat tabi iyiki de almışsın beğendiysen. Evet ya kız çocukları daha bi işveli oluyor
evet kuzum o gün tam şeker olacağım artıktadı da güzeldir inşallah. İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatlı akllı bıdıklar nasip etsin. Koyacağım resimleri canım inşallah bu akşam, inan fırsatım olmuyor yorgunluktan. Ayy çok güldüm ilahii ilk aylarda yastık koyacaksın demek İnşallah Rabbim nasip etsin de. haftada 3 gün spor var demek en iyisi tabi cnaım hersabah erken kalkman zor olurdu. Ayy o arkadaşında inşalalh iyi olur yaa, mide hastalığı da çok fena, benimde sürekli ağrıyor ama şurupla geçiyor en azından herşeyi de yiyorum acı ve turşu dışında.
hiç şansın yok şekerim çok fena şaşı bak şaşır olcak gözlerin gelince bastırın kızlarrr bizi bırakmak ne dimekmiş görsün esinöldürdün kız beni gülmekten olurmu öyle şey kuzum benim çk tatlı bir hamiş olursun
yok canım herzamanki çıktığım gibi çıkarım neyse seninde işin varmış inşl kızlarda çok kaynatmaz
canımsürekli yediğin için kendini öyle hissediyosun eskisi gibi değil yemen çünkü bunun farkındasın yoksa gayette fitsindir eminim
bugün rananında seninde espiri yeteneğiniz üstünüzde hortumsuz filim benim
hiç garibine gitmesin canım hem çok moda hem çok güzel olmuş. yenilere de bakıyorum hemennnngünaydın canım hoşgeldin sağolasın hepiniz fıstık gibisiniz yaaaaaaaaaaa, bende diğerini merak ediyom valla bu arada ben 2 elbise daha söledim :78:
sende hoşgeldin Narcım şaşı oldun dimek okurkene bak bize yine çok yazmışız, sağol canım en güzelleri hepinizin olsun yavlularım evet sanırsam ondan kuzum dökümlüye alışık değilim bide hiç yok benim o türden elbisem yada bluzüm sanırım o yüzden garibime gitti
benimde sürekli elimde bişiler var, habire yiyiyorum kuzum yaa, biz fitin dışında kalalım napalım, meydan bu çıtırlara kalsınseninde boyun var ama, biz de ordan kurtarırız merak etme
diorum maşallah die teyzesi, sizde diosunuz bişicik olmaz afroditime inşbende ağlıorum kusarken
ayy evet benm eşimde sürekli dalga geçer alışveriş ve taksitle... der ki kamyon tekerleği satılsa taksitle, bigün belki lazım olur die alacaksınevet ama başka zaman 80 e alcaama birini 40 a almış oldum fena mı
böle yemeye devam edersem eşim hortum alır gelir yakındaallahtan accık boy var ordan kurtarıom
tam dicektim senin boy kaç ki diye 1,63 galiba dimi ufakmışın kız sen deesincim hadini beğenmiyorlar evet,bakalım yaa bende onu düşünüyorum valla nasıl aç kalacağım ben
Yıldızcım dimek koçişinde kamyon tekerleği esprisi yapıyor taksit ve indirim konusundaişte biz bayanlar böyleyiz:94::94:
Ranacım ve yıldızcım sizin boyunuz uzunmuş bak, biz kendi halimize yanalım bence , esincim boyun kaç gerçi bilmiyorum ama, ben şiştikçe hacıyatmazın küçükleri var ya onun gibi olacagımboyu uzun hatunlar kilolarınız o kadar belli olmaz boydan dolayı
benim 1,69 şekerim şu an en uzun benim yıldız ne kadarki o da uzun duruyocanlarım yemege cıktım geldım bende
benim boyum da 1.64-1.65 ıkısının arasında cıkıyorcanım yanı bende pek uzun sayılmam ama esını daha uzun sanıyordum dedıgı gıbı zayıf oldugu ıcın daha uzun gozukuyor yıldız kac acaaba narr kız sen nerdesın sen kacsın bakalım
merhaba ben geldi hiç arayıp sormuyonuz aşkolsun yani sizlere nasılsınız bakalım ölüyom buralarda belimden aşgısı çok agrıyor cok sancım var belimle kasıklarıma doğru ben yarın akşam ankaraya gidiyom kızımın anıtkabir gezisi için çarşamba akşamı binicez perşembe dönüş ama ben dönmeyi düşünmüyorum hafta sonu kalırım eşimin akrabaları var orada bakalım işte pazartesi görüşürüz.... sizler nasıllarsınız bakalım bebek varmı bebek görüşmeyeli....
ay evet şekerim senin de hem elbise resmini hemi de göbüş resmini istiyoruz bakalım çıkmaya başlamışmı
evet şekerim her gün de bayar spor zaten çok sıkılıyorum yaparken bir de erken kalkınca akşamları bayılırım direk. Sabah 7,5 ta evden çıkıyorum ben 6.15 te kalkarsam yarım saat spor 10 dk duş yetişiyo işallah bıkmadan yaparım
amin canım işallah sizinkiler doğmadan bizimkiler de konsun göbüşlere sen de güne gitcekmişsin güle güle git şekerim kurdumuza iyi bak dikkat et
aaaa yok artık hiç de öyle olmıcannnn
hey allahım hepsi de kendini kocaman sanıyo görmesek inancazzz
maşallah canım sizlerin gene çok zor geçmiyor hamileliği esinle senin bulantın oldu yıldızda maşallah hiç sorun yok. Ne dertler var insan bulantı Yasakli Sitean çekerim gene diyo onları görünce
hiç şansın yok şekerim çok fena şaşı bak şaşır olcak gözlerin gelince bastırın kızlarrr bizi bırakmak ne dimekmiş görsün esinşaka şaka kuşum kıyamayız sana iyi gezmeler
hiç garibine gitmesin canım hem çok Yasakli Site hem çok güzel olmuş. yenilere de bakıyorum hemennnn
kamyon tekerleğimi eee çok uygun alalımmmmmm :79:
tam dicektim senin boy kaç ki diye 1,63 galiba dimi ufakmışın kız sen de
benim 1,69 şekerim şu an en uzun benim yıldız ne kadarki o da uzun duruyo
demek ankaraya gidiyosun canım sana iyi tatiller iyi gezmeler aklından atarsın biraz iyi olur. Belin neden okadar ağrıyoki kaç günün kaldı senin adete
hoşgeldin canım geçmiş olsun, demek kızının gezisi için Ankaraya geliyon ne güzel sanada değişiklik olmuş olur, bencede hemen dönme imkanın varsa kal iyi geliyor bazen değişiklik insana
narcım inşallah devam ettirebilirsin kızzz sen misin en uzunumuz hıı dal gıbısın o zaman sen kız fotograflarda cıtı pıtı duruyorsun kızz
sen ankaradamı oturuyon cnm bnm bakalım belki bir fırsat olur cnm....aklımdan biraz çıkarırım ...
aaa hadi yaa yok kız uzun sayılırım ben pek ufak durmam ama inceyim sayılırım ondan öyle gelmiştir sana kuzumm
evet canım ankaradayım ben
kız bana adresini versene uğrarım belki cnm bahane olur görüşmüş oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?