Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

halevcim hayırlı olsun canım hemen bakayım aldıklarına da.
Ranacım canım koyacağım resim söz
esincim valla bende çok yiyorum ,ama sabah çok iyi kahvaltı yapamıyorum ya ona bağlıyorum ben, ofise gelince mutlaka çikolata yada büskivi yiyorum. Sonra badem yiyorum daha çok ben, cevizi çok yiyemiyorum, sonra meyve yiyorum hergün 1 tane ama, sonra öğle yemeği. Öğleden sonrada çay içersem onun yanına bişey yiyorum akşam da yemek, sonra meyve ya da süt böyle güzelim:26: şimdide açım mesela

canlarım ben yemeğe çıkıyorum öğlen daha çok ilgilencem sizle işallah odam kalabalıktı biraz içimde kaldı

yok ben boylu degılım yukardada yazdım sanıım esın ve yıldız resımlerden uzun gozukuyorlar onlar uzun adacım
senin boyun kaç canım ?
tam normalsin canım benden 3 cm uzunsun
canlarım ben yemeğe çıkıyorum öğlen daha çok ilgilencem sizle işallah odam kalabalıktı biraz içimde kaldı

işlerni bitir hemen gel canım

hııım senin bende fazla olarak öğle yemeğin ve çay yanında bişeyler yemen var ben geç kalkttığım için öğlen yemeği ihtiyacım olmuyor bisküvi hiç yemiyorum çikolta yiyorum bende cevizi daha fazla yiyebiliyorum bademi fazla tercih edemiyorumtam tersmişiz bu konuda seninle

cevizde yiyorum ama çok değil bademi daha çok sevdim nedense, günde 3 ceviz normal diyorlar zaten. Açıktığım için yiyorum canım çikolatalı büskivi tarzı bişeyler, az önce yedim mesela meyvesuyuyla

cevizde yiyorum ama çok değil bademi daha çok sevdim nedense, günde 3 ceviz normal diyorlar zaten. Açıktığım için yiyorum canım çikolatalı büskivi tarzı bişeyler, az önce yedim mesela meyvesuyuyla

evet canım günde3ceviz 5badem yetiyor diye biliyorum bende aynen senin gibi bademide yiyorum ama tercihen cevizdaha makbul geliyor bana
ohhh iyi yapmışsın kuzum afiyet bal şeker olsun yarasın paşamıza

canlarım yemege cıktım geldım bende
benim boyum da 1.64-1.65 ıkısının arasında cıkıyorcanım yanı bende pek uzun sayılmam ama esını daha uzun sanıyordum dedıgı gıbı zayıf oldugu ıcın daha uzun gozukuyor yıldız kac acaaba narr kız sen nerdesın sen kacsın bakalım

bende geldim arkidişler accayip şiştim yaaaaaaaaaa patlayacam resmen, bu arada elbiselerimi beğendiğinize sevindim en son teslim tarihi 20 mayıs diye belirtmişler bakalım gelince yine dener albümüme eklerim
bu arada aranızda en kısanız benmişim heeeeeee standart türk kadını boyu 1,55 çok şükür ki kilo yok o da olsaydı napardım ben

merhaba ben geldi hiç arayıp sormuyonuz aşkolsun yani sizlere nasılsınız bakalım ölüyom buralarda belimden aşgısı çok agrıyor cok sancım var belimle kasıklarıma doğru ben yarın akşam ankaraya gidiyom kızımın anıtkabir gezisi için çarşamba akşamı binicez perşembe dönüş ama ben dönmeyi düşünmüyorum hafta sonu kalırım eşimin akrabaları var orada bakalım işte pazartesi görüşürüz.... sizler nasıllarsınız bakalım bebek varmı bebek görüşmeyeli....

hoşgeldin canım geçmiş olsun, demek kızının gezisi için Ankaraya geliyon ne güzel sanada değişiklik olmuş olur, bencede hemen dönme imkanın varsa kal iyi geliyor bazen değişiklik insana

ay evet şekerim senin de hem elbise resmini hemi de göbüş resmini istiyoruz bakalım çıkmaya başlamışmı
evet şekerim her gün de bayar spor zaten çok sıkılıyorum yaparken bir de erken kalkınca akşamları bayılırım direk. Sabah 7,5 ta evden çıkıyorum ben 6.15 te kalkarsam yarım saat spor 10 dk duş yetişiyo işallah bıkmadan yaparım
amin canım işallah sizinkiler doğmadan bizimkiler de konsun göbüşlere sen de güne gitcekmişsin güle güle git şekerim kurdumuza iyi bak dikkat et
ayyy bir benim karnım top gibi olmayacak çünkü ben komple top gibi olacağım bu kilolarla
aaaa yok artık hiç de öyle olmıcannnn
hey allahım hepsi de kendini kocaman sanıyo görmesek inancazzz
maşallah canım sizlerin gene çok zor geçmiyor hamileliği esinle senin bulantın oldu yıldızda maşallah hiç sorun yok. Ne dertler var insan bulantı falan çekerim gene diyo onları görünce
hiç şansın yok şekerim çok fena şaşı bak şaşır olcak gözlerin gelince bastırın kızlarrr bizi bırakmak ne dimekmiş görsün esin şaka şaka kuşum kıyamayız sana iyi gezmeler
hiç garibine gitmesin canım hem çok moda hem çok güzel olmuş. yenilere de bakıyorum hemennnn
kamyon tekerleğimi eee çok uygun alalımmmmmm :79:
tam dicektim senin boy kaç ki diye 1,63 galiba dimi ufakmışın kız sen de
benim 1,69 şekerim şu an en uzun benim yıldız ne kadarki o da uzun duruyo

demek ankaraya gidiyosun canım sana iyi tatiller iyi gezmeler aklından atarsın biraz iyi olur. Belin neden okadar ağrıyoki kaç günün kaldı senin adete

narcım inşallah devam ettirebilirsin kızzz sen misin en uzunumuz hıı dal gıbısın o zaman sen kız fotograflarda cıtı pıtı duruyorsun kızz

ya cnm ayın 22 sinde olucam daha ama bilmiyorumki erkenmi olucam anlamadım valla....

hoşgeldin canım geçmiş olsun, demek kızının gezisi için Ankaraya geliyon ne güzel sanada değişiklik olmuş olur, bencede hemen dönme imkanın varsa kal iyi geliyor bazen değişiklik insana

sen ankaradamı oturuyon cnm bnm bakalım belki bir fırsat olur cnm....aklımdan biraz çıkarırım ...

bi kayboldum döktürmüşsünüz he, ranacım hakkaten sende uzun gibi duruyordun canım hemen hemen aynı boydayız birazcık kısayım belki de , kızz narrr ne diyosun sen bana ufaksın diyee, anaaa birde boyu takarmışım şimdi ben yıldızın kaç acaba hakkaten, ayy halevim senden sonra ben geliyorum heralde baksana bu kızlar dal gibi:18: şükür diyelim ya normal sayılır bi kere boyumuz koçişle uyumlar iyiyse sorun değil ben eskiden beri derdim Allahım koçişimle aynı boy olmayalım benden uzun olsun topuklu giyince bile fark olsun derdim, şükür Rabbim öyle bir koçiş nasip etti
Boncuk iyi yolcukluklar şimdiden canım.Neden ağrıdı ki belin:26: geçmiş olsun

kız bana adresini versene uğrarım belki cnm bahane olur görüşmüş oluruz...

iyi olurda aslında ama canım benim eşim bu konularda çok hassasdır karşıdaki kim olursa olsun böle şeyleri vermemi istemez ki zaten hafta içi çalışıyorum merkeze 1 saat uzaklıktayım canım ve tek çalışıyorum bu hafta oda arkadaşım raporlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…