bi kayboldum döktürmüşsünüz he, ranacım hakkaten sende uzun gibi duruyordun canım hemen hemen aynı boydayız birazcık kısayım belki de , kızz narrr ne diyosun sen bana ufaksın diyee, anaaabirde boyu takarmışım şimdi ben yıldızın kaç acaba hakkaten, ayy halevim senden sonra ben geliyorum heralde baksana bu kızlar dal gibi:18: şükür diyelim ya normal sayılır bi kere boyumuz koçişle uyumlar iyiyse sorun değil ben eskiden beri derdim Allahım koçişimle aynı boy olmayalım benden uzun olsun topuklu giyince bile fark olsun derdim, şükür Rabbim öyle bir koçiş nasip etti
Boncuk iyi yolcukluklar şimdiden canım.Neden ağrıdı ki belin:26: geçmiş olsun
evet benim kociş 1,73 boyundadır ama pek göstermez o yüzden neyseki yan yana uyumlu duruyoruz topuklu giyincede eşimden uzun durma gibi bi durumum yok yani
hakkaten halevim kimse yok, hadi esin günde, eee yıldızda öğleden sonra işim var dedi, narr ,ranaa nerdesiniz bakimm .
Kızlar ya bişey aklıma takıldı benim ofismiz yeni ya,duvar boyasından ,dolaplarına kadar yer döşemeleri hep yenilendi e haliyle boya kokusu ahşap kokusu var sürekli ofiste bi türlü geçmedi başlarda daha ağır kokuyordu şimdi o kadar değil ya gelen misafirler aa nasıl duruyorsunuz ada hanım bebeğe bişey olmasın diyorlar , ya iyice pimpiriklendim bende onlar öyle deyince:26: bişey olurmuki kızlar yaa:26:
hakkaten halevim kimse yok, hadi esin günde, eee yıldızda öğleden sonra işim var dedi, narr ,ranaa nerdesiniz bakimm .
Kızlar ya bişey aklıma takıldı benim ofismiz yeni ya,duvar boyasından ,dolaplarına kadar yer döşemeleri hep yenilendi e haliyle boya kokusu ahşap kokusu var sürekli ofiste bi türlü geçmedi başlarda daha ağır kokuyordu şimdi o kadar değil ya gelen misafirler aa nasıl duruyorsunuz ada hanım bebeğe bişey olmasın diyorlar , ya iyice pimpiriklendim bende onlar öyle deyince:26: bişey olurmuki kızlar yaa:26:
yok şekerim bişey olmaz direk ilk boyandığı gün gibi olmaz sonuçta artık uçmuştur çoktan o kadar koku bişey yapmaz takılma buna kzuum
cnm görüşürüz allaha emanet olun yıldıza söylersiniz yarın giremezsem eğer söylersiniz gerçi ben ararım ama arayamazsam haberi olsun allaha emanet olun ....
yok kuzum kompleks yapmam bitanem Rabbim böyle uygun görmüş şükürler olsun yeter boyum bana.ay adacımm kompiiilekss yapma kız şaka didim. ufak tefek ne güsel ben de özeniyorum bazen minyon olsaydım diye bazen de topukluyla falan hoş geliyo uzun bacaklar falan. ruh halime göre yani benim eşimde benden uzun ama çok değil. çok topuklu giyersem aynı boyda oluruz. ama okadar topkulu da nadiren giyiyorum zatiiiiiii
:18::18: ay soracağım canım bi sürü şey oldu soracağım yazayım bari. Evden çalışma devrim bitti kuşumsenin burnun alıştığı için sana ağır gelmez dışarıdan gelen insan temiz havadan geliyor o yüzden direk alıyorlardır kokuyu canım patrona söle ya evden çalış yada bişiler yapsın bi zahmet boya kokusunda kimse çalışamaz yaaaaaaaa Allah korusun yani o paşa içeride bunalmıştır boya kokusundan dra gittiğinde sorarsın canım ama patronla da konuş bence
yok şekerim bişey olmaz direk ilk boyandığı gün gibi olmaz sonuçta artık uçmuştur çoktan o kadar koku bişey yapmaz takılma buna kzuum
yok kuzum kompleks yapmam bitanem Rabbim böyle uygun görmüş şükürler olsun yeter boyum bana.bende severim topuklu giymeyii bu sene yasak tabi emme o halde bile seneye giyerim diye topuklu ayakkabı aldım
:18::18: ay soracağım canım bi sürü şey oldu soracağım yazayım bari. Evden çalışma devrim bitti kuşumkabul etmezler bensiz buranın hali beter çünkü canım ilk günler çalışılmadı zaten havalandırıldı hep amahala koku devam ediyor demekki odama kim girse aynı şeyi söylüyor çünkü tırstım açıkacası:18:
olmaz dimi narcım yaa çok korktum hele bugün bayan bebeğine bişey olmasın dedi, iyice hassas yerime bastı yani. Evet ilk günkü gibi değil 1 hafta havalandı sonra ben taşındım odama, 3 haftadır falanda çalışıyorum hadi şimdi neyse de başlardaki koku bişey yaparmı ya:18: bak şmdi birde bu aklıma takıldı:18:
bi kayboldum döktürmüşsünüz he, ranacım hakkaten sende uzun gibi duruyordun canım hemen hemen aynı boydayız birazcık kısayım belki de , kızz narrr ne diyosun sen bana ufaksın diyee, anaaabirde boyu takarmışım şimdi ben yıldızın kaç acaba hakkaten, ayy halevim senden sonra ben geliyorum heralde baksana bu kızlar dal gibi:18: şükür diyelim ya normal sayılır bi kere boyumuz koçişle uyumlar iyiyse sorun değil ben eskiden beri derdim Allahım koçişimle aynı boy olmayalım benden uzun olsun topuklu giyince bile fark olsun derdim, şükür Rabbim öyle bir koçiş nasip etti
Boncuk iyi yolcukluklar şimdiden canım.Neden ağrıdı ki belin:26: geçmiş olsun
arkidişler bana müsade çıkma vaktim geldi çattı hepicinize iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüsss
bye byeee halevimmiyi akşamlar halevimmmm
tamam yavyum uyumak yok bugün banaadacım bu akşam senden de bekliyoruz fotolar uyumak yok bak
afermmm arkadaşımızaaa maşallahh diyelimmbu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim baştaki koku geçti gitti boyacı değilsn ya devamlı bi durum yokgeçmiş zaman için strese sokma kendini de oğluşunu da
süslü seni aldın topukluları şimdi bakıosundur uzaktan doğursam da giysem diye
bu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
narcım senin yazında çok güzelmiş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?