bakalım ilk kim dikkat etcek didim araştırmacı dikkatli kişilik rana çıktı şanslı isimmmmmmm
şekerler ben kaçar akşam dizim var giremem heralde yarın görüşürükkk
sağol şekerim 1 aydan fazla olmuştu alalı bugün konusu geçtiadacım şimdiden güle güle giy kız topuklullarını bende özel günlerde birde kendim esecekde oyle giyiyorum ama rahat ayakkabıları daha cok sevıyorum sanırım duz
narcım senin yazında çok güzelmiş kız
sağol şekerim 1 aydan fazla olmuştu alalı bugün konusu geçtibende rahattan yanayım hep ama dediğin gibi rahat topuklulara da bayılırım
ayyy bende çok beğendimm narcımmm , güle güle sanada şekerim.
Ranacım başbaşa kaldık kız
evet canım başbaşa kaldık sende 6 damı cıkıyorsun adacım ?
evet canım hekes öyle sanıyor ama ben hemen açıklamasını yapıyorum bel yok basen yok üm düzüm ondan uzun geliyorumur size diye çünkü ablam balık etli ve 1.64boyunda ama uzaktan baktıklarında eni çok daha uzun görüyolarcanlarım yemege cıktım geldım bende
benim boyum da 1.64-1.65 ıkısının arasında cıkıyorcanım yanı bende pek uzun sayılmam ama esını daha uzun sanıyordum dedıgı gıbı zayıf oldugu ıcın daha uzun gozukuyor yıldız kac acaaba narr kız sen nerdesın sen kacsın bakalım
hiç bişe olmazdı kuzum yuvarlanıp giderdinbende geldim arkidişler accayip şiştim yaaaaaaaaaa patlayacam resmen, bu arada elbiselerimi beğendiğinize sevindim en son teslim tarihi 20 mayıs diye belirtmişler bakalım gelince yine dener albümüme eklerim
bu arada aranızda en kısanız benmişim heeeeeee standart türk kadını boyu 1,55 çok şükür ki kilo yok o da olsaydı napardım ben
hoşgeldin canım geçmiş olsun sana iyi yolculuklar iyi gezmelermerhaba ben geldi hiç arayıp sormuyonuz aşkolsun yani sizlere nasılsınız bakalım ölüyom buralarda belimden aşgısı çok agrıyor cok sancım var belimle kasıklarıma doğru ben yarın akşam ankaraya gidiyom kızımın anıtkabir gezisi için çarşamba akşamı binicez perşembe dönüş ama ben dönmeyi düşünmüyorum hafta sonu kalırım eşimin akrabaları var orada bakalım işte pazartesi görüşürüz.... sizler nasıllarsınız bakalım bebek varmı bebek görüşmeyeli....
bizimde kocişle aramızda fark var topukluda giysem aradaki boyu dengeliyoruz neyseki uyum önemli neyseki rabbim gönlümüze göre vermiş buarada topuklularıda doğumdn sonra doya doya giyersinbi kayboldum döktürmüşsünüz he, ranacım hakkaten sende uzun gibi duruyordun canım hemen hemen aynı boydayız birazcık kısayım belki de , kızz narrr ne diyosun sen bana ufaksın diyee, anaaabirde boyu takarmışım şimdi ben yıldızın kaç acaba hakkaten, ayy halevim senden sonra ben geliyorum heralde baksana bu kızlar dal gibi:18: şükür diyelim ya normal sayılır bi kere boyumuz koçişle uyumlar iyiyse sorun değil ben eskiden beri derdim Allahım koçişimle aynı boy olmayalım benden uzun olsun topuklu giyince bile fark olsun derdim, şükür Rabbim öyle bir koçiş nasip etti
Boncuk iyi yolcukluklar şimdiden canım.Neden ağrıdı ki belin:26: geçmiş olsun
canım kızlarnda dediği giib ilk hafta havalandırmışlar o ağır koku gitmiştir bende sanmıyorum bi sıkıntı olacağını ama dediğingibi sen doktora sor gittiğinde kafa rahat etsin şimd bide bunu sıkıntı edersin senhakkaten halevim kimse yok, hadi esin günde, eee yıldızda öğleden sonra işim var dedi, narr ,ranaa nerdesiniz bakimm .
Kızlar ya bişey aklıma takıldı benim ofismiz yeni ya,duvar boyasından ,dolaplarına kadar yer döşemeleri hep yenilendi e haliyle boya kokusu ahşap kokusu var sürekli ofiste bi türlü geçmedi başlarda daha ağır kokuyordu şimdi o kadar değil ya gelen misafirler aa nasıl duruyorsunuz ada hanım bebeğe bişey olmasın diyorlar , ya iyice pimpiriklendim bende onlar öyle deyince:26: bişey olurmuki kızlar yaa:26:
bu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah halevcimm çok sağol teysesibayıldım hepicine Adacım Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallah elma kurdumuza
aminn canım inşallahh Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, evet kuzum profilimde yükledim resimleri deahhh yerim ben onun cicilerini hepsi birbirinden güzel adacım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin güzelim
göbüşünü bekliyoruz şimdi
şimdiki halini profiline koydun mu?
ahhhh küçücük küçücük yakışır paşamıza çok beğendim hepside çok güzel adacım güle güle giysininşl hayırlı sağlıklı günlerde küçük adamımız
tmm hayatım bende alışverişe başladığımda koyarım merakta bırakmam sizi
tmm hayatım bende alışverişe başladığımda koyarım merakta bırakmam sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?