Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım şimdiden güle güle giy kız topuklullarını bende özel günlerde birde kendim esecekde oyle giyiyorum ama rahat ayakkabıları daha cok sevıyorum sanırım duz
sağol şekerim 1 aydan fazla olmuştu alalı bugün konusu geçti bende rahattan yanayım hep ama dediğin gibi rahat topuklulara da bayılırım
narcım senin yazında çok güzelmiş kız

ayyy bende çok beğendimm narcımmm , güle güle sanada şekerim.

Ranacım başbaşa kaldık kız

evet canım başbaşa kaldık sende 6 damı cıkıyorsun adacım ?

evet canım hekes öyle sanıyor ama ben hemen açıklamasını yapıyorum bel yok basen yok üm düzüm ondan uzun geliyorumur size diye çünkü ablam balık etli ve 1.64boyunda ama uzaktan baktıklarında eni çok daha uzun görüyolar
hiç bişe olmazdı kuzum yuvarlanıp giderdinşaka bir yana boyunla kilon dengeliyor hayatım
hoşgeldin canım geçmiş olsun sana iyi yolculuklar iyi gezmeler
bizimde kocişle aramızda fark var topukluda giysem aradaki boyu dengeliyoruz neyseki uyum önemli neyseki rabbim gönlümüze göre vermiş buarada topuklularıda doğumdn sonra doya doya giyersin
canım kızlarnda dediği giib ilk hafta havalandırmışlar o ağır koku gitmiştir bende sanmıyorum bi sıkıntı olacağını ama dediğingibi sen doktora sor gittiğinde kafa rahat etsin şimd bide bunu sıkıntı edersin sen
bu arada tickerı yaptığımdan beri 1 kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy maşallah canım benim hemenccik kiloda verimişsin rana duy bunları duy
buarada yazını bende çok beğendim inşl ansızın gelir mucizen mucizeleriniz

esincim Rabbim gönlümüze göre vermiş çok şükür hakkaten hepimizde koçişlerimizle mutluyuz çok şükür, soracağım canım ya aklıma yer etti hakkaten:18: bide herkes söyledi ya ondan da etkilendim

Ranacımm koyacagım şimdi resimleri bitanemm beklettim baya zaten, emme şimdi sadece bebişimin kıyafetlerini koyacagım, eşim gelince göbüşü çektireyim onu da koyarım, eşim maça gitti gelmedi henüz. Profilime de son halimi koyuyorum canlarım face i açana kadar böyle idare edin canlarım:26:

canlarım bunlar paşamızın cicileri

Eklentiler

• $son resim 056.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $son resim 058.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $son resim 059.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $son resim 061.webp
    34 KB · Görüntüleme: 21
bu da mama önlüğümüz , mama kaşığımız ve mama saklama kabımız

Eklentiler

• $son resim 060.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 25
bu da penye banttaniyemiz, yeni doğan zıbınımız ve ağız mendillerimiz işte bu kadar şimdilik canlarım

Eklentiler

• $son resim 062.webp
    29 KB · Görüntüleme: 19
bayıldım hepicine Adacım Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallah elma kurdumuza

ahhh yerim ben onun cicilerini hepsi birbirinden güzel adacım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin güzelim

göbüşünü bekliyoruz şimdi
şimdiki halini profiline koydun mu?

ahhhh küçücük küçücük yakışır paşamıza çok beğendim hepside çok güzel adacım güle güle giysininşl hayırlı sağlıklı günlerde küçük adamımız

bayıldım hepicine Adacım Allahım güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallah elma kurdumuza
inşallah halevcimm çok sağol teysesi biraz küçük çıkmışlar ama net görebildiyseniz ne iyi:26:
ahhh yerim ben onun cicilerini hepsi birbirinden güzel adacım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin güzelim

göbüşünü bekliyoruz şimdi
şimdiki halini profiline koydun mu?
aminn canım inşallahh Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, evet kuzum profilimde yükledim resimleri de
ahhhh küçücük küçücük yakışır paşamıza çok beğendim hepside çok güzel adacım güle güle giysininşl hayırlı sağlıklı günlerde küçük adamımız

ayy sorma esincim her açtığımda bende öyle diyorum minnacık bunlar diye sağol canım senin paşanın da cicilerini görelim artık alışveriş yaptığında sağol teysesi güzel günlerde giysin miniklerimişz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…