- Konu Sahibi mylifethefamily
-
umarım işe yarar canım gelişmeleri bekliyorum :)
adı yazılmıyor diye biliyorum ama fortimel yaz Google ye altta çıkanlar1 tl'ye gelen şeyin adı ne canım?
defalarca burda ve başka sitelerde kilo almakla ilgili konular açmıştım ve 2 senedir almak için uğraşıyorumgerçkten hertarafım çırpı. neyse her şeyi denedim yapamadım sonra paraya kıyıp doktora gitmeye karar verdim . diyetisyen değil de iç hastalık uzmaına gittim testler yaptı hiçbişey çıkmadı ve kendide ddi senin iştahın yok falan diye . neyse bana bi şurup verdi hani şu nette bahsi geçen p ile başlayandan . ben aslında internette zararlı yazıyor falan dedim ama o günde 3 defa içiceksin kutu bitene kadar bi zararı yok dedi . bide b12 iğnesi verdi ayrıca da en çok istediğim enerji içecekleriniii :) mama gibi bir şey aslında pahalı diye üzülüyordum ama devlet karşılıyormuş tanesi normalde 8 tl iken 1 tlye gelmiş olduu :) gerçekten bu sefer alıcağıma inanıyorum gelişme olursa yazarım . belki yardımcı olur diye yazayım dedim .
keşke biraz daha araştırıp fortimel yerine ensure alsaydın canım daha etkili ensure kalori şeklinde :) umarım alırsın kilo ben ensure mama kullanıyorumdefalarca burda ve başka sitelerde kilo almakla ilgili konular açmıştım ve 2 senedir almak için uğraşıyorumgerçkten hertarafım çırpı. neyse her şeyi denedim yapamadım sonra paraya kıyıp doktora gitmeye karar verdim . diyetisyen değil de iç hastalık uzmaına gittim testler yaptı hiçbişey çıkmadı ve kendide ddi senin iştahın yok falan diye . neyse bana bi şurup verdi hani şu nette bahsi geçen p ile başlayandan . ben aslında internette zararlı yazıyor falan dedim ama o günde 3 defa içiceksin kutu bitene kadar bi zararı yok dedi . bide b12 iğnesi verdi ayrıca da en çok istediğim enerji içecekleriniii :) mama gibi bir şey aslında pahalı diye üzülüyordum ama devlet karşılıyormuş tanesi normalde 8 tl iken 1 tlye gelmiş olduu :) gerçekten bu sefer alıcağıma inanıyorum gelişme olursa yazarım . belki yardımcı olur diye yazayım dedim .
Aldin mi peki kilo canim ??keşke biraz daha araştırıp fortimel yerine ensure alsaydın canım daha etkili ensure kalori şeklinde :) umarım alırsın kilo ben ensure mama kullanıyorum
Aldin mi peki kilo canim ??
2 haftada 4 kilo :)
2 haftada 4 kilomuuu :))) kesin aliyorum bu hafta o zamann :) baska bisi yaptin mi canim ekstra olark ??
Hmm anladim canim her gece yatmadan once yarim ekmek yiyorum kayisi suyu iciyorum pekmezi su ile icemedigim icin 2 3 kasik yiyorum sut icip yatiyorum yaninda bunu da icsem daha cok faydasi olur heralde ?? Doktora mi yazdirdin canim ensure yi ?evet canım kalariye göre hareket ettim diyim mesela tahin pekmez bitter cikolata kremalı bisküvi ceviz cok tükettim
Hmm anladim canim her gece yatmadan once yarim ekmek yiyorum kayisi suyu iciyorum pekmezi su ile icemedigim icin 2 3 kasik yiyorum sut icip yatiyorum yaninda bunu da icsem daha cok faydasi olur heralde ?? Doktora mi yazdirdin canim ensure yi ?
çok tesekkur ederim sorularima cevap verdigin icin :-* sıktıysamda k.bkmaaevet canım doktora yazdırdım.
defalarca burda ve başka sitelerde kilo almakla ilgili konular açmıştım ve 2 senedir almak için uğraşıyorumgerçkten hertarafım çırpı. neyse her şeyi denedim yapamadım sonra paraya kıyıp doktora gitmeye karar verdim . diyetisyen değil de iç hastalık uzmaına gittim testler yaptı hiçbişey çıkmadı ve kendide ddi senin iştahın yok falan diye . neyse bana bi şurup verdi hani şu nette bahsi geçen p ile başlayandan . ben aslında internette zararlı yazıyor falan dedim ama o günde 3 defa içiceksin kutu bitene kadar bi zararı yok dedi . bide b12 iğnesi verdi ayrıca da en çok istediğim enerji içecekleriniii :) mama gibi bir şey aslında pahalı diye üzülüyordum ama devlet karşılıyormuş tanesi normalde 8 tl iken 1 tlye gelmiş olduu :) gerçekten bu sefer alıcağıma inanıyorum gelişme olursa yazarım . belki yardımcı olur diye yazayım dedim .
çok tesekkur ederim sorularima cevap verdigin icin :-* sıktıysamda k.bkmaa
cnm bayanların yaşı sorulmaz ama kaç yaşındasın acaba?genelde insanlar kilo vermek için uğraşır sen kilo almak için uğraşıyorsun.bildiğim kadarıyla kilo almak kilo vermekten daha zormuş.keşke diyetisyene gitseydin.çünkü diyetisyen nasıl kilo verdirmeye yönelik diyet veriyorsa kilo aldırmaya yönelik diyette verir.o senin kullandığın ilaçlar bittikten sonra gene kilo kaybı yaşarsın gibime geliyo ama inşallah yaşamazsın canım.senin kadar olmasa da keşke ben de zayıflayabilsem
mesaj yazamıyorum sanırım . ama p.r.k.t.n olarak yassam sorun olmas galibaP ile baslayan nedir msj olarak atar misin ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke biraz daha araştırıp fortimel yerine ensure alsaydın canım daha etkili ensure kalori şeklinde :) umarım alırsın kilo ben ensure mama kullanıyorum
inşallah öyle bişey yaşamam19 yaşındayım . Zayıflıkda ne buluyosunuz anlamıyorum İnşallah istediğin kiloya ulaşabilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?