- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Benim ilk bebegime hamileyken cocugun down sendromlu dogacak aldir dedi ama ben aldirmadim kizim cok sukur saglikli dogdu. Doktorlar bu nifty amniyo sentez vs testleri disinda kesinlikle tam tani koymamali benim o aylarim buyuk korkuyla gecti maalesef çöktüm psikolojik olarak. Bu kesin hasta dogacak dedigi testte 3. Lu tarama testiydi.Dava acmak aklima gelmedi sadece Allahindan bulsun dedim belki sen acarsan emsal filan olur.merhaba
Hamilelikte çocuğunuz sağlıklı olmayacak aldırın diyen bir doktora dava açar mıydınız
Böyle davalar sonuçlanıyor mu uzun sürüyor mu
Not:bebeğim sağlıklı doğdu
Peki şimdi nasıl bebeğin merak ettimBuyuk kizima 63/1 Down dendi.Siz ne oneriyorsunuz dediğimde testte Down sendromlu doğma olasılığı çok yüksek cikmis Amniyosentez yaptırabilir sonuçlarına göre kendiniz karar verirsiniz dedi doktorum.İleri ultrason için başka bir hastahaneye gittiğimde de yarım saatlik muayenenin sonunda " bebekte el parmak ve eklemleri görülmemiştir" yazılı rapor elime tutusturuldu.Ben o gün gidip bebeğime mayo aldım.Parmaklari olmayan bir Down yuzemez diye bir şey yok sonuçta.Yani doktorlar olasılıkları ve kendi tespitlerini söylüyorlar,secenekleri anlatiyorlar gebeliği sonlandırıp sonlandirmadiginiz onların çok da umrunda değil.
Kızım 8 yaşında cin gibi bir çocuk su an.Ben amniyosentez yaptırdım orda da sonuç temiz cikti ama el parmakları gibi yapısal bir sonucu vermiyor downi eledim,gerisini Allah a bıraktık o zamanPeki şimdi nasıl bebeğin merak ettim
Allah bağışlasınKızım 8 yaşında cin gibi bir çocuk su an.Ben amniyosentez yaptırdım orda da sonuç temiz cikti ama el parmakları gibi yapısal bir sonucu vermiyor downi eledim,gerisini Allah a bıraktık o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?