- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Boyle diyen cok dr duydum. Keske hepsini doktrlktan atsalar. Kesin olmayan bisyler ailelri boyle korkutuyolarmerhaba
Hamilelikte çocuğunuz sağlıklı olmayacak aldırın diyen bir doktora dava açar mıydınız
Böyle davalar sonuçlanıyor mu uzun sürüyor mu
Not:bebeğim sağlıklı doğdu
9 haftalik hamileyken doktorun birine gitmistim sen hamile degilsin demisti.çünkü bebegi kasiklarima dogru degilde gobegimde ariyordu. Sonradan yerini söyleyince buldu.adet sokturucu yazıyordu üstelik.bunlarin azalmasi için dua etmekten baska çare yok.merhaba
Hamilelikte çocuğunuz sağlıklı olmayacak aldırın diyen bir doktora dava açar mıydınız
Çok yıprandığım için hamileliğimin her gününü dokuz ay boyunca hüngür hüngür ağlayarak geçirdiğim için
Bunların yanlarına kar kalmamasını istediğim için dava açmak istiyorum
Evet doktor ihtimalleri söyledi ve bebekte böyle bir durum vardı ancak kullandığı cihaz yanlış ölçüm yapmış bu ölçüme dayanarak bana aldır dedi iki gün sonra daha güvenilir bir doktor daha iyi cihazla ölçtü ölçüm daha normal çıktı yani ilk doktorun ölçümü yanlış ve ben ona inansaydım çocuğumdan olacaktım bebeğime her baktığımda ya o yanlış ölçüme güvenip aldırsaydım diye çok üzülüyorum bu durumlarda bir mm bile önemlidir adam dört mm fazla ölçmüş
Üstelik bana artık düzelmez durum dedi suratsızın tekiydi hep en en kötü ihtimalleri anlattı
Psikolojik baskı yaptı
24.haftayı geçersen sen istesen de almam dedi ve bu adam profesör
Ben bu alanda bölüm başkanı olan doktora gideceğimi söyleyince giiiiiiiiiitt o da aynısını söyliycek nasılsa dedi ama bölüm başkanı aldırma dedi bu tabloya bakarak sana aldır diyemem dedi
Bunlara rağmen halen açmamalı mıyım
İkinci doktorunuz normal ölçüm yaptığı halde neden 9 ay boyunca hüngür hüngür ağladınız ki ?Çok yıprandığım için hamileliğimin her gününü dokuz ay boyunca hüngür hüngür ağlayarak geçirdiğim için
Evet doktor ihtimalleri söyledi ve bebekte böyle bir durum vardı ancak kullandığı cihaz yanlış ölçüm yapmış bu ölçüme dayanarak bana aldır dedi iki gün sonra daha güvenilir bir doktor daha iyi cihazla ölçtü ölçüm daha normal çıktı yani ilk doktorun ölçümü yanlış ve ben ona inansaydım çocuğumdan olacaktım bebeğime her baktığımda ya o yanlış ölçüme güvenip aldırsaydım diye çok üzülüyorum bu durumlarda bir mm bile önemlidir adam dört mm fazla ölçmüş
Üstelik bana artık düzelmez durum dedi suratsızın tekiydi hep en en kötü ihtimalleri anlattı
Psikolojik baskı yaptı
Ben bu alanda bölüm başkanı olan doktora gideceğimi söyleyince giiiiiiiiiitt o da aynısını söyliycek nasılsa dedi ama bölüm başkanı aldırma dedi bu tabloya bakarak sana aldır diyemem dedi
Çok yıprandığım için hamileliğimin her gününü dokuz ay boyunca hüngür hüngür ağlayarak geçirdiğim için
Psikolojik baskı yaptı
O
İkinci doktorunuz normal ölçüm yaptığı halde neden 9 ay boyunca hüngür hüngür ağladınız ki ?
Biraz fazla hassassınız sanırım, bebeginize odaklanin ve sukredin
Bir bebeğin hayatı söz konusu bu kadar basit değilSebep. Doktor isini yapmis. Yanilmis. Olabilir böyle seyler. Onlar da insan.
Doktor onu kafasından uydurup söylemedi herhalde ihtimal üzerine konuşmuştur,.merhaba
Ben de öyle yaptım aldır dedikten sonra tabi ki aldırmadım mücadele ettim alanında en iyi doktora gittim sonra da çapa da kurula çıktım bir çok uzman aynı anda muayene etti beni diğer test sonuçları da temiz çıktı ve bana dediler ki aldırma devam et gittikçe düzelip normal değerlere inecek dediler diğer tüm organlar normal çalışıyor dediler çocuğun %95 sağlıklı doğacak dedilerDoktor birşey görmüs olabilir, yanılmış
Olabilir. Bu durumda hemen insnmak
Yerine baska doktorla görüsürdüm. Hepsi
Ayni kanıyla variyorsa dogrudur...
Arkadasima doktoru ameliyat olması gerektiğini
Söylemisti rahminden, ben engel oldum,tehlikeli hamile kalma gibisinden falan diye..
Baska doktora gitti sonuç ameliyata gerek olmadan sagligina kavuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?