Doktora dava açmalı mıyım

bize de çocugunuzun olması mümkün değil demişti doktorun biri... hatta imkansız ilaçla bile düzeltemeyiz demişti... ama oldu... ne büyük bir yıkımdı... eşim çok üzülmüştü boşanmayı bile teklif etti... başka doktora gidelim dedikçe red etti.. olmayacak duymadın mı neden uğraşıyorsun annelik hakkını elinden alamam bırak beni dedi yıllarca... tabi ben bu duruma hiç inanmadım umudumu da hiç kaybetmedim... şuan çok sağlıklı giden bir gebeliğim var kendiliğinden olan. ve eşim diyorki çocugum doğsun o kağıtları bana fırlatır gibi veren doktorun karşısına çıkıp ona iki çift lafım var...

tıpın yanılma payı var bunu heryerde söylüyorlar
ihtimallerle konuşuyorlar
dava açmayın birşey olmaz
ama bence de gereksiz dava açmanız
sonuçta adam kafaından değil makinalar aracılığıyla söylüyor
ameliyatları anlarım kendi yapıyor
bebeğinize birşey olduysa (Allah korusun onu da anlarım çünkü kendi emeği) ama makinalara bakarak konuşacağı dönemde
evet ablıyorum çok ciddi bir ağır psikoloji ama birşey çıkmaz

merhaba,
bundan 25 yıl önce annemin karnındayken benim için de aynı şeyi söylemiş doktor. Allah korusun, maşallah diyelim bebeğinize sağlıklı bir ömür dileyin. bir hukukçu olarak söylüyorum böyle bir davadan sonuç alamazsınız gibi duruyor

merhaba
Hamilelikte çocuğunuz sağlıklı olmayacak aldırın diyen bir doktora dava açar mıydınız
Böyle davalar sonuçlanıyor mu uzun sürüyor mu
Not:bebeğim sağlıklı doğdu
kanun gereği hepsi bunu söylemek durumunda.Benim kardeşime de söylemişti.Sağlıklı doğdu. dava açılmasına gerek yok bebek sizin bebeğiniz kanun bunu söylediğinden demek zorundaymış doktor

Benim yeğenim için de aynı şeyi söyledir. Maşallah çok sağlıklı bir bebek 2 yaşına geldi bile. Tabi annesinin yaşadığı acıları stresleri ben biliyorum ameliyattan çıkar çıkmaz çocuk sağlıklı mı diye ağlamasını. Gerçekten çok zor. Dava konusunu bilmiyorum malesef . Bebeğinizle size uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum :)

Ne gerek var?
Ihtimallerden haberdar etmek istemistir sizi
Sonucta siz aldirmak istememissiniz ne guzel ama bir baskasi oyle bir ihtimali goze almak istemeyebilirdi mesela?
Hem ne kesin ki bu hayatta?
Son karar da size aitti.
Sonucta sizi masaya yatirip zorla kurtaj yapmadi?
Acsaniz bile sonuc alamazsiniz.
Yazili kanit vs isterler.
Ugrasma bence. Sukur ku bebegin saglikli.

merhaba
Hamilelikte çocuğunuz sağlıklı olmayacak aldırın diyen bir doktora dava açar mıydınız
Böyle davalar sonuçlanıyor mu uzun sürüyor mu
Not:bebeğim sağlıklı doğdu
Tabiki de acmalisin ama doktorun çocuğu aldir dediği bir kayit delil varsa elinde

doktor size çok baskı yaptıysa veya zorladıysa bilemem ama çok da mantıklı değil.riskleri anlatmak onun görevi. benim anneme de çocuğun olmaz filan demiş biri, o da başka bi doktora gitmiş gayet sağlıklı bi şekilde 2 çocuk büyüttü. böyle agresif davranırsanız bi sonraki çocuğunuzu götürecek iyi doktor bulamazsınız

sanırım herkesin "davadan sonuç alamazsın" dediği şey davayı kazanmak
oysa sadece kazanmak sonuç olmaz ki
adam korkabilir, bir daha kimseye baskı yapmayabilir (bazı insanlar tek doktora güvenip, ikinciye gitmeyip, ne derse yapıyor)
veya belki bir olay daha yaşanıp hakkında bir dava daha açılırsa o zaman sonuç daha farklı olabilir
yani dava kazanılamasa bile elde edilebilecek şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…