Cinsel ilişki toplumda tabu mu bilemem ama sende öyle gibi. Doktorun işi gücü yok neden evlilik dışı beraber oldun mu diyecek? Utanacaginiz şeyler yapmayın.Kızlar iyi aksamlar
Ben bekar cinsel iliski deneyimi fazla olmasa da olan 30 yasinda bir kadinim.Bende cinsel iliski sonrasi kanama oluyor.Duzenli bir cinsel hayatim yok en son 1 ay önce erkek arkadasimla birlikte oldum ondan önce 3 yil kimseyle olmamistim.Bu olan kanamayı da 3 yil kimseyle olmadin daraldi da ondan herhalde diyerek kendimi avutmustum fakat rahim iltihabi belirtileri benim durumuma tam olarak uyuyor.Cinsel iliski sonrasi kanama,iliski sonrasi kasıklarda hafifte olsa agri vs bende mevcut doktora gitmek istedim ve randevu aldim.
Fakat şöyle bir durum var biliyorsunuz evlilik disi cinsel iliski bizim toplumumuzda hala tabu ve bende bu durumdan dolayi doktora gitmekten cekiniyorum nasil yapsam diye dusunuyorum.Fazla takıntılı bir insanim anksiyeye hastasiyim şimdi diyorum doktora desem ben bakire değilim cinsellik yaşıyorum doktor kim bilir benim hakkimda ne düşünür? diye kafaya takiyorum. Bunlari düşünmemem lazim biliyorum o bir doktor ama elimde degil bu takintilardan nasil kurtulur da gonul rahatlığıyla o doktora giderim bilmiyorum lütfen bana birseyler diyin.
Not:Allah askina konuma evlilik disi cinsel iliski yasiyorsun hic utanmiyormusuncular gelmesin sizi cekemem.
Şikayetini sorduğunda, cinsel ilişki sonrası kanamasinin olduğunu söyleyecegi icin evli misin diye soracağını sanmıyorum.Hayır sorar ama alenen "bakire misin" diye değil "evli misin bekar mısın" olarak sorar. Sormak zorunda çünkü duruma göre alttan ya da karından muayene edecek
Bacım doktorun görevi sizi yargılamak değil oturup şu şöyle şu böyle tüh sana diyecek değil o işini yaparBilgisayardan göremez mi kimlik bilgilerimi vs kimlik bilgilerim uzerimden ilac yazmicak mi ya devlet hastanesine gidicem.Sistem nasil ilerliyor ben biraz uzagim kadin dogum uzmanına da ilk defa gidicem.
Ya tabii ki o zaman sormaz. Ben genel manada dedim mesela adet döngüsü hakkında sıkıntısı olan hastaya bekar mısın diyor bizim doktorŞikayetini sorduğunda cinsel ilişki sonrası kanamasinin olduğunu söyleyince evli misin diye soracağını sanmıyorum.
İşte konu o değil ya ondan yazdım. Elbette bakireler de doktora gidebilir. Ve doktor sorabilir.Ya tabii ki o zaman sormaz. Ben genel manada dedim mesela adet döngüsü hakkında sıkıntısı olan hastaya bekar mısın diyor bizim doktor
Kızlar iyi aksamlar
Ben bekar cinsel iliski deneyimi fazla olmasa da olan 30 yasinda bir kadinim.Bende cinsel iliski sonrasi kanama oluyor.Duzenli bir cinsel hayatim yok en son 1 ay önce erkek arkadasimla birlikte oldum ondan önce 3 yil kimseyle olmamistim.Bu olan kanamayı da 3 yil kimseyle olmadin daraldi da ondan herhalde diyerek kendimi avutmustum fakat rahim iltihabi belirtileri benim durumuma tam olarak uyuyor.Cinsel iliski sonrasi kanama,iliski sonrasi kasıklarda hafifte olsa agri vs bende mevcut doktora gitmek istedim ve randevu aldim.
Fakat şöyle bir durum var biliyorsunuz evlilik disi cinsel iliski bizim toplumumuzda hala tabu ve bende bu durumdan dolayi doktora gitmekten cekiniyorum nasil yapsam diye dusunuyorum.Fazla takıntılı bir insanim anksiyeye hastasiyim şimdi diyorum doktora desem ben bakire değilim cinsellik yaşıyorum doktor kim bilir benim hakkimda ne düşünür? diye kafaya takiyorum. Bunlari düşünmemem lazim biliyorum o bir doktor ama elimde degil bu takintilardan nasil kurtulur da gonul rahatlığıyla o doktora giderim bilmiyorum lütfen bana birseyler diyin.
Not:Allah askina konuma evlilik disi cinsel iliski yasiyorsun hic utanmiyormusuncular gelmesin sizi cekemem.
Tamam biliyorum konuyu zaten. Cevap verdiğim üye 30 yaşındaki kadına sorulmaz dediği için doktorların genel tavrını söyledim. Bu konudaki hastaya medeni durumunu soran Doktor'un amacı zaten başkadırİşte konu o değil ya ondan yazdım. Elbette bakireler de doktora gidebilir. Ve doktor sorabilir.
Kızlar iyi aksamlar
her neyi ne sekilde soruyorsa soruyorsa dr olması gerektiği gibi soruyordurHayır sorar ama alenen "bakire misin" diye değil "evli misin bekar mısın" olarak sorar. Sormak zorunda çünkü duruma göre alttan ya da karından muayene edecek
Özel hastane değil de özel bir muayenehaneye gidebilirsiniz. Ofis tarzı oluyor ya sadece tek bir doktora özel. Bayan doktor da seçerseniz çok daha rahat anlatırsınız.Kızlar iyi aksamlar
Yoo herkese ilk o soruluyor.Doktor senin evli olup olmadığını sormaz zaten
Evet.benim de 5,6 defaya kadar kan gelmişti.hatta çok fazla geldiği de oldu ama normal.Sizin anlattığınizdan simdiye kadar 3, 4 defa cinsel birliktelik yaşadığınızı düşünüyorum, eğer öyleyse bukadar az olduğu için ilk zamanlarda birliktelik sonrası fazla olmamak kaydıyla kan gelmesi normal. Aktif cinsel hayatınız olsa ve hala kan gelirse sorun .
Tamam.Yoo herkese ilk o soruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?