Doktora Yapmış Erkek, Lise Mezunu Kadın

Evet kendisini çok düşük konumda görüyor. Normalde insanlarla iyi iletişim kuran, hoş bir kadındır ama bu adamın yanında ezik hissediyor nedense. Aptal bir kadında değil maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamamış zamanında. Kitap okur, bakımlıdır. Bu adamın onu üzme olasılığını düşündükçe kan beynime sıçrıyor benimde.

Olmayacak sey yok.
Olabilir ama nasil olur önemli olan o.

Katiliyorum, boyle bir herifle hayat gecer mi? Surekli kendini ovuyor, aynada kendini gorunce duser bayilir tapinmaktan vallahi. Ben ex danismanima 20 dk zor dayaniyordum. 5 dk calismama bakip, 15 dk davranislarim ustune nasihat verirdi. Iykkkk

Ben de arkadasinizin kalbinin kirilmasindan korkuyorum. Adam sen de kimsin seklinde davranirsa arkadasiniz uzulur.

Ote yandan erkekler evlenme isinde bizim kadar detayci degiller. Seveyim, asik olayim derdinde olan erkeklerle cidden ben hic tanismadim, tanimadim boylelerini.Benim tanidigim erkeklerin cogu onune gelenle gezmis tozmus, sonra da rasgele biriyle evlenmis. Burda severek evlendik yazanlari okuyunca sasiriyorum, bunca seven, asik olup evlenen erkek varsa, nerdeler ? Benim cevremde niye hic yok ?

Son düzenleme:

Aynen. Doktora ne ki. Artik isteyen doktorasini yapiyor. Nesine havalaniyorlar anlamiyorum.

Kendini cok ovuyorsa, siz de bayrami bekleyin derim.

%90 benzer bir model bence.

Aslında umursamıcaksın böylesini. Arkadaş olucaksın ama alttan alttan laf sokucaksın. Sen egoistsin, takıntılısın diye gülerek verip veriştiriceksin. Bak o bastırmaya çalıştığı aşağılık kompleksi nasıl ortaya çıkıyor o zaman.

kişilik meselesi.... doktora yapsa ne olur yapmasa ne yani... aşkta yada sevgide insanın karşına doktoro dan sorular çıkmıyor... bugün bi baltaya sap olamamış insanların ne egolarını görüyoruz.... aşk olduktan sonra yerim o doktorayı...

10 aylik kizim var. onun hatirina susuyorum herseye.. doktora mezunu olmayaydi, amerikada okumus olmayaydi, huyu huyuma olaydi.. huyumuz farkli cnm. kisilik yapilarimiz farkli, ben ak dersem o kara iyor.. olay bu yani

hahahayyyttt valla baktın sana üstünlük kuruyor aşağıla gitsin... nasılsa olmayacak bari altta kalma dimi :)))))))

Bende çevremdekileri düşündüm şimdi. Cidden hepsi apar topar evlenmiş. Hele bitanesi 5 yıllık nişanlısını bırakıp 5 ayda başka bir kızla evlendi zamanında
Ne yapacakları belli olmuyor bunların. Ama ben yinede aşık olmayı beklemekten yanayım. Huyum kurusun

Ben de asktan yanayim, ama problem su ki erkekler degil, yani pek umurlarinda degil.

Genel anlamda benim oldugum yerde , ask sevgi yok, cikarlar var. Insanlarin mutsuzum diye ortada gezdigi bombos iliskiler var. Benim oldugum yer mi garip diye dusunuyorum bazen, sonra benzer seyleri baska arkadaslarimdan da duyuyorum.

Sadece bir arkadasim var, gercekten kendine asik biriyle evlenen. O israr ediyor, asik olmayi onemseyen erkekler de var, tandigim ciftlerin cogu ask evliligi diyor. Bir ona kafam karisiyor :)

Eğitimin aşkla ilgisi yok ama evliliğin var sevgiliyken herşey toz pembe,evlenince ne renk olduğu çıkar ortaya.
İstisnalar hariç..
Cok yakın bir aile dostumuz mükemmel derecede iyi anlaşıyorlar. Bayan psikolog,eşi de ilkokul mezunu esnaf. 12 yıllık evliler.
Tabii genelde problem oluyor ama.

Senin bir kaç konuna denk gelmiştim, az çok biliyorum aslında. Yurtdışına yerleşmiştin diye hatırlıyorum :) Aslında başta bir etkileşim sağlanabildiği sürece devamı gelir diye düşünüyorum ben ama karşıdaki adamın olgun olması çok önemli tabi. Ben yapı olarak biraz çekimserimdir, gidip açılamam yada fazla belli edemem ilgimi. Buda durumu zorlaştırıyor ama zaten pek hoşlandığım da olmuyor :) Bence insan neyi nasıl isterse, nasıl düşünce yapısındaysa hayat bir şekilde karşısına o tür durumlar çıkarıyor. Biz aşk evliliği yaparız umarım. Evrene burdan sinyal gönderelim
:))

Ben aşkımı kaybettim , inşallah sen yaparsın kuzum.

Olgun ve dolgun bir adam dilerim sana , bu da benim evrene mesajım olsun

Kendimden örnek verecek olursam. Lise mezunuyum eşim yurt dışında üniversite okumuş yine yurt dışında master yapmiş bir insan.
Ailesi bizim apartmanda oturuyorlardı. Kendisi o zamanlar yurt dışındaydı. Ailesi beni Görmüş beğenmiş oğlumuzla tanış dediler tanıştık birbirimizi çok sevdik ve evlendik. Öyle yemeğimi yapsın ütümü yapsın derdinde de değil. Yapmasam neden yapmadın demez.
Yani kafa yapısı ile ilgili.

Aşk varsa olur benim kuzenim mühendis yurtdışında mastır yaptı internetten tanışdığı gelinimizle evlendi kız ilkokul mezunu gayette iyi anlaşıyorlar mutlularda hatta diğer kuzenim bayan olan gelinin hak etmediğini düşünüyo birgün kuzenle paylaşmış ne buluyorsun karında diye kuzenin cvpı şu olmuş bu dünya gelip geçiçi asıl dünya öbür tarafta başlıyo orda bana sormayacaklar kaç yıl okudun nerde mastır yaptın eşim benim bi haber yaşadığım dünyamda dinimi tanıttı benim eksiğimi o kapattı maddi olarakda ben onun eksiklerini kapatıyorum rabbim razı olsun ondan demiş ve sürekli karısındanda duacı egosu olmasaydı olurdu ama egosu tavan yapmışsa evlense bile eşim diye alıp biryere götürmez etrafındakilere tanıtmaz benim arkadaşımın pilot eşi şahsen eşim diye bir yere götürmez eşini gizli iş çevşriyormuş gibi eşini saklıyo tüm dostlarından

Sevgililik deseydin o zaman kizin guzel olmasi yeterdi tek basina ama soz konusu evlilik olunca guzellik yetmiyor, erkegin saygi duymasi da gerek karsisindaki kadina. Ve kadinin karsisindaki erkegi tasiyabilecek bilgi ve donanima sahip olmasi gerekiyor evliligin yurumesi ve kadinin ezilmemesi icin. Yani mesele koca bulmak degil, nitelikli bir evlilik hayati surmekse bu is olmaz.
Bir de doktora sahibi olup, egosu yuksek olan bir adam lise mezunu insanlari hor goruyorsa ve buna ragmen iclerinden biriyle evleniyorsa o adamdan koca falan olmaz. Amaci karisi ustunden ego tatmini yapmaktir, ozguveni dusuktur ezebilecegi kadin ariyordur.(Ozguveni dusuk erkekten bucak bucak kac, geneli kendi ezikliklerini gidermek icin karsisindaki kadini ezer.), amaci hayat arkadasi degil hizmetci bulmaktir. Kendisi hayatini yasarken karisi evde temizlik yapsin ona itaat etsin istiyordur.
Bu kafa yapisinda bir adamla evli olup da mutlu olan bir kadin gormedim hic. Arkadasin bu sevdadan vazgecsin.
Doktora sahibi olmak da oyle cok matah bir sey degil, gozunde buıyutmesin arkadasin; ama bu tip adamlar kendilerini bir sey sanarlar problem orada. :)

erkek ben doktora yaptım diye burnu kaf dağında gezinmez kadında lise mezunuyum diye ezik ezik dolaşmazsa olur.karakter ilişki de en önemli şey bence ve etkilenmek çok önemli.aşık olmak içinde bunlar engel değil ama anlattığınız gibiyse hiç uğraşmasın.ayrıca arkadaşınızda bu adamın nesine aşık olmuş ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…