Ne diycem canım senin arkadaşın gönlü bunda tamam neden kendini onun karşısında zayıf görüyor şimdiden bunu sorun etmişse ilerde eziklik yaşar dalan evliliği kendine sıkıntı edebilir bence iyi düşünsün derim.
Olmayacak sey yok.
Olabilir ama nasil olur önemli olan o.
Evet kendisini çok düşük konumda görüyor. Normalde insanlarla iyi iletişim kuran, hoş bir kadındır ama bu yanında ezik hissediyor nedense. Aptal bir kadında değil maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamamış zamanında. Kitap okur, bakımlıdır. Bu adamın onu üzme olasılığını düşündükçe kan beynime sıçrıyor benimde.
Eger doktorasını bu ülkede yaptıysa çok çok çok büyük ihtimalle pek de dolu biri degildir. Bu ülkede doktora yapan benim gözümde lise bitirmiştir. Neyse işte, genelde bir de bunlar doktora yaptıgını zannettikleri için bir de havalara girebilirler aman dikkat. Kendini senden üstün görebilir, ileride bu sıkar canını.
Güzelsen evlilik olabilir, ya da çocuk hoşlanmıştır senden yine olur... Erkekler pek bakmıyor bu denklik meselesine. Ama evlilik olur diyorum... evliligin iyi olacak demiyorum. Burnu havadaysa (ki genelde öyle olurlar) seni ezmeye çalışacaktır büyük ihtimalle.
Kendini cok ovuyorsa, siz de bayrami bekleyin derim.
%90 benzer bir model bence.
10 aylik kizim var. onun hatirina susuyorum herseye.. doktora mezunu olmayaydi, amerikada okumus olmayaydi, huyu huyuma olaydi.. huyumuz farkli cnm. kisilik yapilarimiz farkli, ben ak dersem o kara iyor.. olay bu yaniNeden böyle diyorsunuz, eğer özel olmayacaksa?
Eğitim farkı açısından mı bir sorun çıktı yoksa karakter olarak mı?
Çok üzüldüm gerçekten, umarım düzelir. Yaşlarınız da aynıymış bu konudakilerle.
hahahayyyttt valla baktın sana üstünlük kuruyor aşağıla gitsin... nasılsa olmayacak bari altta kalma dimi :)))))))Aslında umursamıcaksın böylesini. Arkadaş olucaksın ama alttan alttan laf sokucaksın. Sen egoistsin, takıntılısın diye gülerek verip veriştiriceksin. Bak o bastırmaya çalıştığı aşağılık kompleksi nasıl ortaya çıkıyor o zaman.
Ben de arkadasinizin kalbinin kirilmasindan korkuyorum. Adam sen de kimsin seklinde davranirsa arkadasiniz uzulur.
Ote yandan erkekler evlenme isinde bizim kadar detayci degiller. Seveyim, asik olayim derdinde olan erkeklerle cidden ben hic tanismadim, tanimadim boylelerini.Benim tanidigim erkeklerin cogu onune gelenle gezmis tozmus, sonra da rasgele biriyle evlenmis. Burda severek evlendik yazanlari okuyunca sasiriyorum, bunca seven, asik olup evlenen erkek varsa, nerdeler ? Benim cevremde niye hic yok ?
Bende çevremdekileri düşündüm şimdi. Cidden hepsi apar topar evlenmiş. Hele bitanesi 5 yıllık nişanlısını bırakıp 5 ayda başka bir kızla evlendi zamanında
Ne yapacakları belli olmuyor bunların. Ama ben yinede aşık olmayı beklemekten yanayım. Huyum kurusun
İstisnalar hariç..Eğitimin aşkla ilgisi yok ama evliliğin varsevgiliyken herşey toz pembe,evlenince ne renk olduğu çıkar ortaya.
Ben de asktan yanayim, ama problem su ki erkekler degil, yani pek umurlarinda degil.
Genel anlamda benim oldugum yerde , ask sevgi yok, cikarlar var. Insanlarin mutsuzum diye ortada gezdigi bombos iliskiler var. Benim oldugum yer mi garip diye dusunuyorum bazen, sonra benzer seyleri baska arkadaslarimdan da duyuyorum.
Sadece bir arkadasim var, gercekten kendine asik biriyle evlenen. O israr ediyor, asik olmayi onemseyen erkekler de var, tandigim ciftlerin cogu ask evliligi diyor. Bir ona kafam karisiyor :)
Senin bir kaç konuna denk gelmiştim, az çok biliyorum aslında. Yurtdışına yerleşmiştin diye hatırlıyorum :) Aslında başta bir etkileşim sağlanabildiği sürece devamı gelir diye düşünüyorum ben ama karşıdaki adamın olgun olması çok önemli tabi. Ben yapı olarak biraz çekimserimdir, gidip açılamam yada fazla belli edemem ilgimi. Buda durumu zorlaştırıyor ama zaten pek hoşlandığım da olmuyor :) Bence insan neyi nasıl isterse, nasıl düşünce yapısındaysa hayat bir şekilde karşısına o tür durumlar çıkarıyor. Biz aşk evliliği yaparız umarım. Evrene burdan sinyal gönderelim
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?