Iyi de kizin hangi ozelligi adama mantikli gelecek de mantik evliligi yapacak ? Egitimli degil, guzel deil aşık degil ?Çirkin değil fakat taş bebek de değil tabiki. Orta güzellikte normal biri.
Ama adam yakışıklı açıkçası
Kiz çaycı olarak başvurmamış heralde iş içinHer zaman gelişmiyor, ilk bakışta aşk olabilirdi ama öyle bir örnek gördüm hayatta, filmlerdeki gibi. Bir holding patronu, şirketlerinden birine iş başvurusu yapan genç kıza evlilik teklif etti bir hafta içinde, ardından çocuklarının anası yaptı.
Adam belki de normaldir kiz onu egosu yuksek olarak goruyodur.Aslında normal. Benim başka bir arkadaşım da ilkokul mezunu, eşide mühendis. Bu yıl evlendi :)
Ama bu adam hafif egolu bide doktoralı moktoralı olunca kafalar karıştı bizim.
:))
Kiz çaycı olarak başvurmamış heralde iş için
Hanımlar,
Sizce hayatında her alanda başarılı olmuş, kültürlü, doktora yapmış, 30lu yaşlara yeni basmış genç bir adam lise mezunu bir bayana aşık olabilir mi?
Yoksa bu imkansız mıdır?
Kesinlikle kimseyi küçümsemiyorum. Lise mezunu hanımların çoğu okumuş insandan daha mantıklı ve kültürlü olduğunu görüyoruz. Fakat bu adam biraz fazla başarılı olmuş hayatta ve birazda egosu yüksek haliyle. Bir kaç cümlesinden de mantık evliliği yapmak istediği anlaşılıyor. Bu arada bu çift tanışıyor, nadiren de olsa konuşma fırsatları oluyor. Aynı işyerinde, farklı konumdalar. Ama aralarında bir ilişki yok haliyle, tek taraflı bir durum.
Hiç umut yok mudur? yada nasıl bir yol izlemek gerekir?
(lise mezunu olan "arkadaşım" bu arada. Ama bende çok merak ediyorum bu konuyu, o yüzden sormakta bir sakınca görmedim, umarım yasak değildir. Hepinize şimdiden teşekkürler :) bu arada yaşları 25-31
Kiz çaycı olarak başvurmamış heralde iş için
Bu adama sizin mi ilginiz var acaba ?
Adam belki de normaldir kiz onu egosu yuksek olarak goruyodur.
Sonucta kiz yuksek kariyer sahibi insanlarin davranislarinin kalıplarını bilmeyebilir.
Adam ben su isi iyi bilirim yaparim dese kiz aaa egoya bak demis olabilir. Halbuki adam.o isi biliyodur ve yapmak istiyodur falan.
Mesela Ben is ortaminda lafi geciyo "ingilizcem iyi, üniversiteyi ingilizce ojudugum icin " diyorum, bazilari ooo ne havalisin havandan gecilmiyo filan diyo. Bana gore normal bi cumle, ne diyim yani yok yes no bile bilmem mi diyim, iyi iste
Ayrica kiz adami tanitirken kariyerini egosunu soyluyosa kizin bunlarla ilgili bi sikintisi vardir bilincaltinda
kendini ezik hissediyodur.
Daha simdiden adamin kariyerinden bu kadar etkileniyosa kiz bu isi kaldiramaz.
benm esim de bana gore kariyerli ama ben ne kendim dusunurken ne de birisina anlatirken esimin kariyerini basa basa anlatmadim .
gerci bizimki ask evliligiydi
Olur bal gibi olur. Kendisini çok gelistirmis bir hocam (üniversitede), bir tanıdığımıza asık oldu. Kiz kendini kültürel anlamda hic gelistirmemis birisi.. toplumda nasil davranacagini bilir ama baktigimizda hocayla ortak noktalari yok. Bir gün sormustuk böyle bir durum engel olmuyor mu diye..
o da eve gelince karimla kitap dergi konusmak terine kiralan yemek takimini konusuyoruz bosverin gencler mutluluk aynı kariyeri yapmakta sakli degil emin olun demisti.
Aşık olurken hic birimiz kariyerine okuduğu seye mi bakiyoruz? Nice proflar var esi ilkokul mezunu.. huzurlular mi evet.. Çünkü esleri kendilerini diploma ile değil ama gelistirmisler. Bazen konusunca bizlerden cok sey bildiklerine sahit olabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?