Doktora Yapmış Erkek, Lise Mezunu Kadın

Tanidigim bir abla var 30 yasinda. Sevgilisi ile 6 senedir beraberler. Sevgilisi doktoraya hazirlaniyor. Abla lise mezunu. Ilkbaharda evlenecekler. Demek ki olabiliyormus.

bunun için arkadaşınızın gerçekten o adam kadar kültürlü ve birikimli olması gerekiyor. arkadaşın böyyle olduğunu düşünüyorsa bence bi sorun kalmaz geriye. fakat şöyle bişiy var, egolu bir insan; kendi kadar kültürlü bi insanı bile cahil ve vasıfsız görebilir.

Gayet güzel olur, kültür okumakla oluşmaz bence. Lise mezunu biriside gayet aklı başında kulturlu olabilir, ilkokul mezunu cok bilgili biride olabilir. Egitim durumu ile evlenmiyoruz sonucta..

Birde benim ilişkime bak, ben avukatım, ozel hukuk burosunda calısıyorum, cok sukur islerimizde guzel, sevgilim ise lise mezunu, market şefi. Anlaşıyomuyuz, harika anlaşıyoruz, kendini oyle geliştirmişki bilgisi kulturu benden daha üst seviyede..

Ben de diyorum nick nerden tanıdık, o iş oldu mu yaa, çok sevindim

tek cevabi yok o sorunun. Bazi erkek guzelligi onemser eger oyleyse ve kiz cok guzelse belki.. Ama mental uyumu onemseyen bi adamsa, imkansiz

Ben de diyorum nick nerden tanıdık, o iş oldu mu yaa, çok sevindim

Oldu oldu :) uzatmayıda pek dusunmuyoruz, aileler bile tanıştı.. annemin sağlık sorunu oldu biraz şu ara, inşallah annem toparlansın şifasını bulsun, kısmetse nişanımızda yakındır :)

Kendini beğenmiş olduğu için mi?
Aslında haklısınız ama çoğu egolu insanın aslında aşağılık komplekli olduğunu düşünüyorum ben. Buda öyledir belki. bilemedim
:)
Pek fark eden bir şey yok bana göre, zira her ikisinde iyi özellikler değil. Tercih sizin ama ben asla böyle birini yanımda istemem.

ben 4 yıllık lısans eşim 2 yıllık acıkogretım unw...

haa kafası benden zehır,ve olaylara bakış acısı cok guzel oldugundan ben kendımı ezık hıssedıyorum o ayrı...kendını sosyal anlamda gelıstıren her ınsanla anlaşılı.kızın cok guzel olmasına gerek yok,adamın onu secmesı ıcın...ama ego varsa o ıs sıkıntı....bıyerde patlıyor ılıskı

Burada kadının kendini ne kadar geliştirdiği çok önemli. Lise mezunudur ama çok kültürlüdür, kendisini yetiştirmiştir, bilgi birikimi yüksektir. Ne üniversite mezunları var, şuraya iki satır yazı yazsa ne demek istediğini anlayana kadar kırk takla atmamız gerekir. Yalnızca okul bitirmekle kazanılmıyor bazı şeyler. O yüzden erkeğin hal ve durumu da önemli. Adam belki sadece okula gitti diploma aldı, en güzeli konuşup tanışmak. Olur ya da olmaz diye bir şey söylemek doğru olmaz, gönül işi bu, iki kişinin arasında neler olabileceğine kimsenin aklı ermez...

kız tam bir afet ise bunun yanında yaşı kendisine göre küçük ise olabilir ancak evlendikten sonra eğitim bakımından belli zaaman sonra çıtırdamalar yaşanabilir

Benim eşim üniversite mezunu gemi kaptanı, ben lise mezunu küçük bir işyeri olan bir esnaftım tanıştığımızda,,Afeti devranda değilim hatta ondan 2 yaşta büyüğüm Eşimde yakışıklı karizmatik bir adamdır..Bir tanede dünya tatlısı bir oğlumuz var ve aramızda tek bir gün bunun mevzusu olmadı..Her konuda fikir birliği veya fikir ayrılığıda yaşarız, hatta benim tarih bilgim, genel kültürüm ondan daha iyidir Çok mutluyuz Allahıma şükürler olsun..Hala aşığız birbirimize ve saygıda hiç ama hiç kusur etmedik....Kişilerin okuduğu okullar değilde karakterler önemli diyorum...İnsanlar arasındaki derece sadece takvada belli olur...Arkadaşınızda kendini o adamın yanında ezik hissederse emin olun adamda onu ezer..Biraz Özgüven bayanlar

doktora yapınca çok mu başarılı oluyor ki hayır bence değil bizim bir akrabamız bayan kendisi ilkokul mezunu adam da savcıydı önceden şimdi belediyenin hukuki işlerini yürütüyor evcimen birini istiyormuş demekki
yani şu mezunu bu mezunu diye kısıtlamalara gerek yok aşk her şeye takılmaz

En yakın arkadasım gecen yıl evlendı, adam doktora yapmıs bır unıversıtede ogretım uyesı, arkadasım ıse lıse mezunu .. Sanat tarıhı bolumunu kazandı fakat 1 yıl okudu, vazgectı bıraktı okulu .
Adam ıse yurt dıslarında okumus, belırlı bır karıyerı olan, maası ıyı bır ogretım uyesı.
Cok mantıksız degıl mı, denklık denen bır kavram yok.
Ama ask, tum bu kuralları yıkıp gecen cok farklı bır olgu ..

bayan arkadaşım eczacı adam ortaokul mezunu uzun yıllarıdr evlililer ve birbirlerinin çocukluk aşkları. olabiliyor böyle durum. ya da erkek doktor bir tanıdığımın karısı lise mezunu baya mutlular ama bayan taş :) hatuna bi bakan bi daha bakıyor 2 çocuk doğurmasına rağmen sürekli gözler önünde

Herşeyden önce kafa yapıları,yaşam tarzları ve huylarıdır aslolan.Ama doktora yapmış,belirli bir statüye ulaşmış insanın da kendine göre bir çevresi,ilgi alanları vardır.Kendi gibi başarılı,çevresi olan,fkirlerine yakın biriyle olmak ister.lise mezunu arkadaşın tahsiline devam edebilir açıköğretimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…