Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten eylül karakterine sinrimiden izlemiyorum 2 haftadır....
aslında u sizinretme duygusunu verdiyse başarılı rol yapıyor demektir......istedikleri de o seyircinin levent ile elayı yanyana görmek istemedinden yararlanıyorlar....

eylül defol artık yaa :dilcikar: sinir oluyorum sana kötükedihüso
kendini gerçekten leventin karısı sanıyor galiba uyuz -tatlicadiarzu-
bu arada yeni bakıcı da benim zenanımla suatın başına işler açacak gibi. senağlama
bayılıyorum sana zenan :asigim:

banada yeni bakici biraz psikopat gibi geldi cocugu suat la kendi cocugu gibi görüyor
yani zenani yok sayiyor gibi

bu bakici tuhaf kadin suati ayartmaya kalkmasa suat oyle sey yapmazda zenan pimpirikli adama yapmadigini birakmaz elaya uyuz oluyorum hemen gidip evlendi yuh yani insan asikken bitse bile hemen biriyle evlilik gibi bir konuyla teselli edermi kendini en uyuz tipte gercekten eylul ay birde INCI sanki leventin kizi incide incide bunaldim INCI muhabbetinden ne bu ya yilik tip ciksada kurtulsak diziden carpik sey

bakıcı ilk diziye girdiğinde anlamıştım zaten ortalığı karıştırdığını!!eylüle zaten deli oluyodum şimdide bu bu bakıcıya deli oluyorum

bn dün tam ızleyemedım ama o bakıcı da bışey olduğunu anladıım en başıından
durun bakalım bunun altın dan ne çıkacak

eylul le levent öpüstü eylül dört köse oldu sevincinden garibim
zenan la suati coook zor günler bekliyo bu bakici yüzünden cocugu yataginda da yatirmiyo
kendi kokusuna alistirmak icin yaninda yatiriyo ne fena kadin bide zenanin elbiselerini giyiyo
sanirim gercek hayatta da vardir böyle insanlar

kizlar gecen bir internet haberinde okudum ela karakteri yasemin ergene diziye dönmek icin bir sart koymus,doktor leventle yani kutsiyle ask yasamama o yüzden elayi evli biri olarak filmi sokmuslar maglum eylülde leventle birlikte...
elanin gelmesini herkes leventle olsun diye istiyordu eee madem olmayacak hicte gerek yoktu elanin geri gelmesine

evet o zaman niye geldi diziye yaa..biz her bölümde leventle ela beraber olsun diye dört gözle izliyoruz..

belki böyle bir haber cikmis olabilir ama ben sanmiyorum dogru olduguna
sonucta hepsi senaryodan ibaret niye öyle bir sart kossunki
leventten rahatsiz oluyosa diziye neden döndü o zaman

ela diziden ayrıldığında diziden çıkma sebebi olarak sözlüsünün kıskandıgını gazetede okumuştum tabi eğer doğruysa.belkide bu yüzdendir tekrar leventle beraber olamamasının nedeniCADIARZU

Elanın sevgiliside pek garipmiş. Sanki dizide sevgili olunca gerçektede oluyor. Leventle sevgili olmasına izin yok başkasıyla evli olmasına izin var. Adamın beyni gerçekten çok farklı çalışıyor.

dunku bolumde kalp nakli bekleyen cocugun annesine cok uzuldum annelik gercekten boyle birsey kizim var bir saniye bile dusunmeden ayni seyi yapardim onsuz tek saniye yasamaktansa olumu tercih ederdim Allah kimseyi ayirmasin evladindan

dunku bolumde kalp nakli bekleyen cocugun annesine cok uzuldum annelik gercekten boyle birsey kizim var bir saniye bile dusunmeden ayni seyi yapardim onsuz tek saniye yasamaktansa olumu tercih ederdim Allah kimseyi ayirmasin evladindan

amin....
Allah herkesin evladına sağlıklı,hayırllı,güzel ömürler versin.....:Saruboceq:

Son düzenleme:
Doktorlar'dan Son Veda!

87. Bölümüyle ekranlara veda edecek olan Doktorlar, finaliyle de çok konuşulacak. 3 sezondur ekranlarımızda severek izlediğimiz dizi, 30 Mart Pazartesi Akşamı Final bölümüyle ekranlara veda edecek.

2007 yılında Türkiye'nin en iyi hastanesi yeni asistanlarıyla yeni bir güne başlamıştı. Hastanenin açılan kapısından içeri giren 5 Asistan, bu denli hayatımıza gireceklerini bilemezlerdi.

Ela, Zenan, Burak, Kader ve Hasan! Farklı karakterleri ama ortak bir hedefleri vardı onların. İyi bir doktor olmak! Hepsi birbirinden hırslı bu 5 Asistanı izlerken kimi zaman kendi hayatımızdan karelerle karşılaştık kimi zaman "böyle şeyler de oluyor mu?" diyerek dehşete kapıldık.

Dizinin ilk bölümü 28 Aralık 2006'da ekranlara geldi ve 3 sezondur Show Tv ekranlarındaki yerini aldı. Her yapımda olduğu gibi, Doktorlar'da da kadro değişiklikleri yaşandı. Aysun Kayacı ve Mehmet Aslan ekipten ayrılan ilk iki isim oldular. Onların ardından ekibe Gamze Topuz , Devrim Nas, Gülseven Yılmaz, Özgür Kavruk, Mehtap Altunok, İlhan Mansız, Hakan Çeliker, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Zeyno Gönenç, Naz Elmas, Merve Sevi, Berk Erçer, Paşhan Yılmazer gibi isimler dahil olup aralarından bazıları birkaç bölümden sonra diziden ayrıldılar.

3 sezonda 750'ye yakın Bölüm Oyuncusuyla çalışan Doktorlar ekibi için Gebze Anadolu Sağlık Merkezi'nin yanısıra Ataşehir'de 750 m2'lik 500 Bin Euro'luk malzemesiyle tam teşekküllü hastane ortamı yaratıldı.

Bu profesyonel yapımın yaratıcısı olan Medyapım, dizi için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını, yoğun ve stresli günler geçirmelerine rağmen, Doktorlar dizisinin Türk Dizi Kültürüne çok şey kattığını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Beril ÖZNAZLI

a.s.

aa yoksa levente ölecekmisenağlama

yok yok levent ölmicekmiş..sitelerde dönen tüyolara göre ela eşinden boşanacakmış
eylülde leventten ayrılacakmiş elayla levent barışacakmış..mutlu son yani...
ama keşke bu kadar uzatmasalarmış..bu son sezon gerçekten çok saçma oldu..tadında bitirmeleri daha ii olurdu

YouTube - Doktorlar 87. Bölüm Fragman FINAL

son bolumun fragmani
cok saçma olmus
normal bir bolumu kesik kesik yayinlayacaklar ve apar topar cekilen sahneleri ekleyecekler
dogrudan yasemin ergene'nin resmi sitesinden aldim bu haberi
herkes yetkili kurumlara mail atiyor, diger kanallara doktorlar dizisine sahip cikmalari için asiri derecede yogun mailler atiyorlar bikmadan usanmadan...
sahsen ben show'a bu yaptiklarin hem biz seyirciler hemde diziye bu kadar emek veren oyuncularina ayip ettigi için verdim veristirdim...
anlamalari yada utanmalari için degil, sadece diziyi sahipsiz birakmayacagimizi anlamalari için yaptim...
doktorlar tiryakisi olanlara sesleniyorum ltf sizde tepkisiz kalmayin, biz daha günes le kerem'i görecektik, onlari görmeden bu dizinin sonu gelemez...
sizde birseyler yapinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…