- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Hayır bakıcaksanız dediniz ya nasıl bakalım gün bile 24 saat.bir acıklarmısınız cidden 500 hastaya bir günde bir doktor nasıl bakar ? Niye yapmıyım işimi sevdiğim halde 500 hasta bakamadığım yada hastalarımla yeterince ilgilenmek için az hasta baktığım için ?Farkındayım yapmayın o zaman. Hobilerim arasında doktor olmak diye bi şey yok.
Farkındayım yapmayın o zaman. Hobilerim arasında doktor olmak diye bi şey yok.
Tabii emriniz olur.Doktor olan arkadaşlar sistemi biliyorsunuz yoğun .hastaya bakmaya sinir oluyorsanız yapmayın kardeşim. 300 değil gerekirse 500 hastaya bakacaksınız oraya gelen insanlar çaresiz ve hasta insanlar .
Hangi insan sürekli güler yüzlü olabilir ? En zoru birebir insanlarla muhattap olunan mesleklerdir. Herkes kendini özel hissetmek ister ama orada doktorun yapabileceği bir şey yok. Yeri geliyor 36 saat uyumadan çalışan doktorlar oluyor hangi bünye kaldırabilir ? Hem işlerini yapıp hem de üstüne insanların gönlünü hoş etmek her zaman olmaz diye düşünüyorum.Sistem zaten baştan sona yanlış onu eleştirecek olsak sayfalar yetmez...
Mesela özellerde bu kadar yoğunluk yok. Suratsız DR. oradada suratsız oluyor. Biz bu tiplerden bahsediyoruz.
2 dakika ara ile randevu mümkün değil. Sistemde görünüyor muayene saatleri.bunlar devlet hastanesinde mi oldu? ekranda isim listesi olmuyor mu?
uyanıkların sıranızı kapmasına izin vermeyin, sağlık ocağında bile çakallık yapıyorlar, bişey sorucam diye içeri dalıyorlar, doktor da hangi biriyle uğraşsın.
doktorun yaklaşımı hoş olmamış ama ordaki kalabalık doktorun değil sistemin hatası,
geçen sene ümraniye eğitim araştırmaya dahiliyeye gittim, doktor hastaları üçer üçer alıyordu ne yapsın, randevuları 2 dk arayla vermişler.
tabi kamu spotlarına bakarsak biz sağlıkta çok ilerledik, artık sıra beklemyoruz, bedava sağlık hizmeti alıyoruz filan fıstık, yersen....
Ben ne diyorum sen ne diyorsun kardeşim mesleği ise bakacak azarlamayacak bağırmayacak
Sen yanındaydım sanırım çat keyfi yapmadığını da bilirmiş :)))))))
Aha lütfen maaşımızı artırır mısınız zira kuş kadar da? Siz veriyorsunuz ya.Ayrıca kimse kimseyi azarlayamaz benim ve diğer insanların vergisi ile maaş alıyorsunuz
Malesef arkadaşım artık özellerde De aynı muamele aynı kaprisParası olmayana ne adam gibi sağlık hizmeti var bu ülkede, ne eğitim ne başka bir şey. Devlet hastanelerinin klasik uygulamasıdır bu. Hastaları adam yerine koymazlar, randevu saatine riayet etmezler. Ama para verip özel hastaneye gitseydiniz çok farklı bir muameleyle karşılaşacaktınız, maalesef.
Hah işte ben de bu dahiyane cümleyi bekliyordum.Ayrıca kimse kimseyi azarlayamaz benim ve diğer insanların vergisi ile maaş alıyorsunuz
Hangi insan sürekli güler yüzlü olabilir ? En zoru birebir insanlarla muhattap olunan mesleklerdir. Herkes kendini özel hissetmek ister ama orada doktorun yapabileceği bir şey yok. Yeri geliyor 36 saat uyumadan çalışan doktorlar oluyor hangi bünye kaldırabilir ? Hem işlerini yapıp hem de üstüne insanların gönlünü hoş etmek her zaman olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?