Evet diyorum ya hep saygi yok... Makineymisiz hatta bir üye gicik oluyormus doktor yemege gidince ..yuh dedim..
Herkes tip okuduktan sonra doktor olabilir.. Buyrun cok iyi biliyorsunuz siz yapin diyesim geliyor.. Siz tipi kazanin , okumanin yasi yoktur . Buyrun girin bir tip üniversitesine okuyun .. Bu yazilari nasilsa silinmiyor.. Sizi de görelim ....
İşte bunu diyorum ya zaten:)
Madem seviyorsunuz, her şeyin farkındaydınız yapacağınız işin bir meslek ama HAYATi bir meslek olduğunun bilincindeydiniz, o zaman takdir edersiniz ki bunun farkında olmayan insanları da eleştiririz.
Siz belki en iyilerdensizniz ben bilemem ama kimsenin bütün doktorlara kötüsün demediğini söylerim.
O yüzden şahsınız adına yaptığınız savunma biraz yersiz kalmıyor mu?
o işler sizin dediğiniz gibi olmuyor hanfendi maalesef, hayatında 1 defa cpr yapsanız bilirdiniz. kaldı ki 112 ekibi olarak bütün sülalesinin yanında cpr yapmışlığım var ve hiç hoş bir durum olmuyo öyle.
E biz niye açıyoruz, varsa şikayetiniz siz açın hanımefendi:)
Kimin ne ile ilgili şikayeti varsa o açıyor, sizin varsa buyrun lütfen...
ya hu neden evet doktorların kımısı boyle maalesef ılgısızler umursamıyorlar dıyemıyorsunuz burada savunanlar bunu demek cok mu zor? bakk ben soyluyorum ogretmenlerın cgu yatarak para kazanıyor basından atıyor cocukları. sırf okula gelms olmak ıcın geleıyor. ama gel gor kı cok ıyı olan da var. bak bıttı ıste bu cok mu zor??
Konu başlığı yaşanılan bir sorunu içerdiği için eleştiriler olmuş olabilir mi:)
Siz açın bir konu doktorlardan memnuniyetiniz diye oraya gelip yazalım ne varsa.
Ya da laf anlamayan hastalar diye, orada yaşadıklarımızı paylaşalım.
Ayrıca burada sizi kimse yargılamıyor ama siz öyleymiş gibi davranıyorsunuz.
Ama yaptığınız ilkokulu bitirememiş insanlar tamlamasının çok talihsiz bir açıklama olduğu kanısındayım:)
Hele de 'gerizekalı' gibi bir hakareti böyle ulu orta söylemeniz...
Neyse hanımefendi belli siz çok sıkılmışsınız mesleğinizde çektiklerinizden.
Ama söyleyeyim deva bende değil:)
Şimdi tıp puanı alınca insanlık da mı kazanıyorsunuz pardon ama?
Okul müdürümüz sıksık toplantı yapar ve üstü kapalı şekilde işini iyi yapmayanları uyarır..
İşimi layığıyla yaptığım için hiç üstüme alınmam..Çıkıp da neden eleştiriyorsunuz diyerek sistemden başlayıp binbir bahane üreterek hayıflanmam...Siz artık tartışmaktan çıktınız insanların eğitimlerine, şahıslarına saldırmaya başladınız...
Çok mu zor işini yapmayan doktorların varlığını kabullenmek?
beni tanımadığınız için hekimliğimi de yargılayamazsınız.
ama sıktı artık bu eleştiri mevzusu.
ilkokulu bile bitiremeyip de bana şunu yapın şu hastaneye götürün filan diye müdahale etmeye çalışanlardan da bana gına geldi.
bir şeyi 5 kere anlatıp da hala ısrarla anlamayanlardan ya da.
ya da ambulansa hasta yakını almamız yasak deyince bin kere ısrar edip kapıyı açıp binmeye çalışanlardan ya da başaramayınca küfür edenlerden.
biraz da gerizekalı olan hasta ve hasta yakınlarının tavırlarından bahsetsek?
annesini babasını ambulansa almadım diye benden 5 yaş küçük birine bana hakaret etme ve doktorluğumu sorgulama hakkını kim veriyor peki?
biz kendimiz de hasta oluyoruz ya da yakınlarımız
biz de hastanede sıra bekliyoruz ama gidip neden içeri giren bi saatte çıkmıyor diye kavga etmiyoruz.
ama sizler hiç bir zaman bir acil serviste sağlık personeli olarak çalışmadığınız için anlayamayacaksınız.
ben forumdakilerden bahsetmiyorum karşılaştığım örneklerden bahsediyorum.
evet insanın daha ilkokulu bile layıkıyla bitiremeyip bana işimi öğretmeye çalışması çok talihsizce.
gerizekalı bir hakaret değil tespittir derdi bi hocamız, çok doğru
benim annem öğretmen, gidip de ona neden şunu şöyle yapmıyorsun, neden o ödevi verdin bunu vermedin filan diyor muyum :)
ilk mesajımın bir kısmı
'''Meğer herkes tıp fakültesine başlamadan bitirmiş.Herkes bu konuda uzman.Evet doktorlar da hata yapar onlar da insan.Ama sizin haberlerde izledikleriniz, o yanlış teşhis koydu diye çarşaf çarşaf haber yapılan bir doktor kaç hayat kurtarmıştır, kaç kişinin sağlığını düzeltmiştir acaba ? Ya da farzedin berbat bir doktor olsun, her mesleğin berbatları da mükemmelleri de vardır sonuçta.Ama bunu bütün doktorlara mal etmek, bütün doktorlara hakaret etmek bazılarının ifadesiyle 'etik' midir?
Ne kadar sıra olduğunu siz de görüp şikayet ediyorsunuz, o doktorların 3 dk da sizinle nasıl mükemmel bir şekilde ilgilenebileceğini gerçekten merak ediyorum.'''
hıc mı cok acıl olmayan durumda olan doktor yoktu yani koca hastanede 5dk ıs degıl mı hemsıre bıle yapar masajı.
ya ben nıye sana dert yanıyorum ki işte ordakılerde senın gıbı dusunduklerı ıcın ılgılenmemıslerdır adaml. baska ne sebep olacak konuya bomba gıbı dalan sendın arkadasım bız gayet normal özgur yorumlarımızı yazıyorduk. bak sen de ogretmenlıgı sucla gıkım cıkıyor mu? haklıya haksız mı dıyeyım yani??
diyorum ya sorununuz var diye ayrica o lafta adiniz gecti mi ? neden psikoloji degilde psikologum yazdim biliyormusunuz ? hayir ama yine de devam ediyorsunuz..
Aciklama yaptigim halde konuyu okumadan bir saldirida bulundunuz ...
Ayrica gripal infect varsa.. Bunun farkli virüsleri oldugunu da biliyorsunuzdur.. Bunun icin farkli antibiotiklerinde verildigini biliyorsunuzdur.Dedigim gibi doktorluk yapiyorsunuz ve seviyorsunuz bu isi...
doktorum çok iyi diye konu açılsa bile altına eleştiri bombardıma yağacağından eminim ben, deneyelim mi?
her meslekte olduğu gibi hepsi aynı değil sanki arada iyileri de var diyormuş gibi. yaz yaz yaz kötüle ama iyileri de var de sonra, evet :27:
sumuzun yadığıyla insanlık ne alaka şimdi?
tuvalete gitmeye, yemek yemeye laf edenlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
ben hiçbir öğretmene neden yemek yiyorsun diye hakaret edildiğini görmedim, yukarda da yazdım öğretmen çocuğuyum.
biz android değiliz daha öyle bir teknoloji yok bunu anlayın
zaten yakında kıytırık yabancı doktorlar gelince göreceksiniz sistemi
5 dakikalik is degil ne masaji bu sirt masajimi. lüttfen konuyu gözünüzle gördünüz mü ? bunlar sadece anlatilanlar....böyle olaylar ben minikkende anlatilirdi herkes doktorlardan yakinirdi ama bisey söyliyeyim mi ? belki bu anlatilanlarin sadece % 0,01 dogru.. Yukarida Tflk üyemiz yazmis ben ameliyatta hepatit b kaptim diye.. Bende cevap verdim bunlar sadece bir varsayim. Belkidenize girdiniz orada kapti kim biliyor. Bu virusün kanda ortaya cikmasi bilr kac ay sürüyor....
Tamam pes; doktorlar kötü, doktorlar ilgisiz.Günde 200 hastaya bakmıyor hiç bir doktor.Sistem muhteşem, hiç sıra beklemeden halledebiliyoruz her şeyi.Bol bol doktor, hastahane, sağlık personeli var.Ama işte ah o doktorlar yok mu..
Arkadaşım yorumlarını okudum,düşüncelerin mantıklı.. hatta bazılarını beğendim dikkat ettiysen ama bu yorumunla sende ateşi körüklüyorsun kusura bakma.. Sen yargılamıyor olabiilirsin ama dikkat edersen konu başlığı bile DOKTORLAR, doktor bilmemkim değil yani.. Doktor arkadaşların da bu yüzden savunmasını normal karşılamalısın.. Konu sahibi ortaya bomba attı gitti resmen boşuna tartışıyorsunuz. Doktor arkadaşların kötü bir niyeti yok ki diyorlar zaten kötü dr olabileceği gibi iyi dr da vardır, makine değiliz diye sitem ediyorlar. Haklılar. Sende kötü tecrübeler yaşamışsın sende haklısın. Bitsin artık şu polemik. Konu konu olmaktan çıktı ikili diyaloglara dönüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?