gülsem mi ağlasam mı bilemedim bunların yazdıklarına ,yine hastanede karşılaştığımız doktorlar ortalamanın üstüymüş demek ki ya,
tövbe tövbeeeee yeni birşey öğrenmişiz o zaman anlaşılmayabiliyor diye aletler steril edilmeden kullanılabilir yani.
hey allahım ,bunlara kaldıysak yandık,hoş zaten yandık ben iki yakınımı kaybettim zaten de insanda biraz utanma olmaz mı ya.
sizi üzdüysem özür dilerim ama her ölen hastamın acısını içimde hissetmemem gerektiğini çoktan beri öğrendim ben,...yakınınız çok talihsiz bir olay yaşamış ama ajitasyon yapıyorsun ben ailemden kaç kişi kaybettim konumuz bu değil....eğer yakınlarınızı dùşünüyorsanız ne kadar tetkik edilse de kullandirmayın aileden biri kan versin temiz biri olduğunu düşündüğünüz,....enfeksiyon kapma riski yüzde üçtùr ve doktor hatası değildir kime danışırsaniz danışin şterilizaşyonu hastane yapar....allah yardımcınız olsunŞimdi orta yerimden çatlıyacağım valla!
Kendimi devlet dairesinde gibi hissettim, ne şikayet kabul ediliyor ne eleştiri!
Bir de üstüne yalancı oldum iyi mi...
Siz nasıl görmediğiniz, yaşamadığınız hatta ilk defa bu gece duyduğunuz içeriğini bile bilmediğiniz bir mevzuda öle bir şey yok,lamı cimi yok, geç o sözleri gibi ifadeler kullanabiliyorsunuz?
Konu konuluktan çıktı, eleştiri eleştiriden çıktı...
Bizler mükkemmeliz, sizler yanlışsınıza döndü.
Ne bu şiddet anlayamadım...
Geçmişinizde böyle mevzular mı var da bana yalancılıkla ithamda bulunuyorsunuz????
Yaşadım lanet olsun ben bunu yaşadım!!!
Keşke dediğiniz gibi yaşamasaydım, hem de sadece kötü bir doktor hatası yüzünden böyle hastanelere küsmeseydim hala kapısına başkası için bile geldiğimde gözlerim dolmasaydı arkadaşım!!!
Sen hala neyin lamından ciminden bahsediyorsun bana...
Sen mesleğine laf edilmesine dayanamıyorsun daha, bizlerin bu yaşadıklarımıza, sevdiklerimizin canına dikkatsizlik uğruna gelen kasıtlara mı susmamızı bekliyorsun!!!
Neyle neyi aklama çabası bu?
sizi üzdüysem özür dilerim ama her ölen hastamın acısını içimde hissetmemem gerektiğini çoktan beri öğrendim ben,...yakınınız çok talihsiz bir olay yaşamış ama ajitasyon yapıyorsun ben ailemden kaç kişi kaybettim konumuz bu değil....eğer yakınlarınızı dùşünüyorsanız ne kadar tetkik edilse de kullandirmayın aileden biri kan versin temiz biri olduğunu düşündüğünüz,....enfeksiyon kapma riski yüzde üçtùr ve doktor hatası değildir kime danışırsaniz danışin şterilizaşyonu hastane yapar....allah yardımcınız olsun
123pepe123 sana ozel msj atmıstım geldı mı?
Öncelikle teşekkür ederim.
Siz konuyu okumadınız herhalde.Konu sahibi arkadaş sormuş, böyle şeyler başına gelen var mı diye ona cevap verdim ben.
Ve yakınımın değil benim başıma geldi:)
Hele ki acıtasyonla hiç işim olmaz, eğer olsaydı şurada bir konu açar bütün başıma geleni detayına kadar anlatır, insanların yorumları ve destekleriyle mutlu olurdum.
Siz de bu sefer orada kendinizi savunurdunuz.
Kaldı ki hala bana doktor hatası değil diyorsunuz.
Daha önce yazdıklarıma bakın, kusura bakmayın da ne siz ne diğer bunu reddedenler hukuk ve adaletten üstün değil:)
Ben almışım alacağımı, şimdi tasası olamaz böyle şey diyen, mesleğini savunan arkadaşlara düştü.
ÜZGÜNÜM,NE KADAR REDDETSENİZ DE BAŞIMA GELEN DOKTOR DİKKATSİZLİĞİ:)
Daha da hala benim konula ve yaşadığımla ilgili konuşmalar devam ederse(ki damarım bu konu, hassas noktalarımdan biri!) bu sefer tepkilerim çok daha sert olacak, başka şekilde kendinizi aklayın, başka yollar bulun!
Benim yaşadııklarımdan değil!!!
Bi kişinin baş ağrısı sebebiyle açılan konu kim bilir kaç insanın başını ağrıttı.. Hayat işte
Bunca insanın yaşadıklarından, çıkarttığınız bu mudur ? Kendim ya da sadece annem için açmadım bu topiği :/ yüzlerce kez de tekrarladım neden açtığımı .Babamın ,anneannemin ve çevremdekilerin yaşadıklarından bahsetsem ,en az on sayfa bununla dolar.
Doktor hataları ,tıbbı yetersizlik ve ihmaller yüzünden yılda kaç insan ölüyor ,bunların farkındasınızdır umarım .
Sağlıkcı değilim ,işini düzgün yapanlara da saygım sonsuzama lütfen kabul edin, her meslekte olduğu gibi, sağlıkcılarında içinlerinde çürük elmalar var . Ne yazık ki benim kendi mesleğimde de var .
Ben bunu kabul ederken ,neden sizler doktor dikkatsizliklerinin olabileceğini kabul etmiyorsunuz .
arkadaşlar burada kimse bütün doktorlar kötü,çok fena,hep hata yapıyorlar demedi ki..neden hemen savunmaya gaçiyorsunuz?öğretmenlerle ilgli de bir sürü konu açıldı ve benim gibi birçok öğretmen arkadaşım evet bu öğretmen hatalı diyebildik..genellemek istemiyorum ama bugüne kadar açılan bu tip konularda doktor arkadaşlarımız nedense hemen bir savunma içine giriyorlar.insanlar konu başlığına uygun olarak yaşadıkları olumsuzlukları anlatıyorlar,ne var bunda?burada eleştirilen tüm doktorlar değil,hatalı davrananlar!
ben doktor hatası yüzünden bebeğimi kaybediyordum nerdeyse ve inanın çok acımasız meslektaşlarınız var..ama hayranlık duyduğum doktorlar da var.Allah razı olsun onlardan.
Bunca insanın yaşadıklarından, çıkarttığınız bu mudur ? Kendim ya da sadece annem için açmadım bu topiği :/ yüzlerce kez de tekrarladım neden açtığımı .Babamın ,anneannemin ve çevremdekilerin yaşadıklarından bahsetsem ,en az on sayfa bununla dolar.
Doktor hataları ,tıbbı yetersizlik ve ihmaller yüzünden yılda kaç insan ölüyor ,bunların farkındasınızdır umarım .
Sağlıkcı değilim ,işini düzgün yapanlara da saygım sonsuzama lütfen kabul edin, her meslekte olduğu gibi, sağlıkcılarında içinlerinde çürük elmalar var . Ne yazık ki benim kendi mesleğimde de var .
Ben bunu kabul ederken ,neden sizler doktor dikkatsizliklerinin olabileceğini kabul etmiyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?