Doktoru şikayet etmek istiyorum

Bahsettiğiniz ilaçta antibiyotik bi ağrı kesici. Ameliyat sonrası, çok keskin ağrılar, migren, regl atakları için kullanılıyor. Dozu çok yüksek, sık kullanımda bağımlılık yapan bir ilaç

Şu an yalan attığınızdan o kadar eminim ki 184den o kadar çabuk bir geri dönüş olmaz. 15 güne falan cevap geliyor bazen 1 aya. Daha bir saat önce şikayet etmemiştiniz. Ayrıca size böyle bir cevap da vermezler. Şu durumda sağlık bakanlığının sizi haklı bulma olasılığı da yok. Sağlık bakanlığı kendisi kısıtladı zaten antibiyotik yazımını. İnsanları salak yerine koymayı bırakın.

Öyle dedım çocuğunda kreşte bırazdan gıdıcem eğer antibiyotik yazarsanıs dıs doktoruna ilacım bıtmıs olarak gıderım hem dedım. Neyse artık...

Yemın ederım aradılar yalan yere yemın etmem. Bana en yakın ilçe saglık Müdürlüğü'ne de gıtmemı söyledi demekkı bilmiyorsunuz ozaman. Ve dedıklerımı soyledı

Niye ki ben söylüyorum şu iyi geliyor diye

Bu arkadaşlara antibiyotik yazmayın yoksa maaşınızı keseriz diyen devlet

O da yazmak istememiş

Şikayet edin üslubunu beğenmedim ama siz de selam antibiyotik yaz dememelisiniz dişim şiş Ağrıyı vs deseniz o yazardı zaten

Tabi ki karşılıklı üslup çok önemli. Acilde ki Doktor antibiyotik yazıyor. Başıma geldi ordan biliyorum.

Aile doktorları antibiyotik yazmıyor zaten ama yaptığı yanlış tabiki sizde diş acile gitseydiniz antibiyotik yazardilar

Tanıdık eczane vs ise belki vermiştir ama diğer türlü au...tin recetesiz alınmaz. Eczane reçetesiz verdiğinde şikayet edilse cezasi var.
O kadar uzun yıllardır reçete yazdırmadım ki bende görünce diyorum alla alla insan neden sağlık ocağına reçete yazdırır hiç bilmiyodum

Arkadasın bırı de 184 hemen aramaz deyıp yalancı demıs bana herkes bılıp bılmeden kendını bılmış ilan edıyo. Aramasa sonuç beklıyorum derım. 10.38 de aramısım sıkayet etmısım. 11.56 da 184 benı aradı. Ama haklı haksız demedı sıkayetımı okudu bakanlığın dedıgı gıbı anbıtıbıyotık yazmama gıbı bır seyın olmadıgını bunun söz konusu olmadıgını söyledi. Yanı tabıkı yetkısı dahılınde antibiyotik yazar dedı. İlçe saglık müdürlugune gıdın dedı.

Bahsettiğiniz ilaçta antibiyotik bi ağrı kesici. Ameliyat sonrası, çok keskin ağrılar, migren, regl atakları için kullanılıyor. Dozu çok yüksek, sık kullanımda bağımlılık yapan bir ilaç
İnanın hiç kullanmadım gibi bir şey ağrımı almadı çünkü ama o suda çözünen ilaç benim derdimi çözdü resmen 7-8 dk sonra ağrıyan diş hangisi de gösteremem o derece ağrımı almıştı

Evet doktorun üslubu hoş olmamış olabilir ama siz de kalkıp adamdan izni olmayan bir şeyi istemişsiniz en başta yanlışı siz yapmışsınız acillerde antibiyotik yazıyorlar dişin acili boşuna yok gitmeniz gereken yer orasıydı. Yüzde 99 hata sizde. Böyle bir şikayet ederseniz trajikomik olur çünkü doktor bu konuda haklı görünüyor en başında

Antibiyotik miydi? Özelden yazabilir misiniz?

Yıllardır alınmıyor reçetesiz asla vermiyorlar
Kedime veterinerin yazdığı antibiyotiği bile kliniği arayıp reçeteyi teyit ederek verdiler

Siz dişim için gittim dediniz mi telefonda peki? Buna neden cevap vermiyorsunuz? Dişiniz için aile hekiminden o tavsiyede bulunmadan antibiyotik istedim dediniz mi?

Şimdi baştan siz hata etmissiniz adama istediğiniz ilaci soylerseniz o da size bu şekilde davranır

Gidip dişim ağrıyor randevu da bulamıyorum ağrıdan duramadigim için buraya geldim deseydiniz daha yapıcı olurdu hekim de .

Şikayetten birsey çıkacağını düşünmüyorum

Dedım tabı dişim apse yaptı yüzüm şişti dedim... Bakın galına anlatamıyorum doktor bana bır daha gelme dedı ıkı üç kere... Onun hasta seçme gıbı yetkısı mı var yada ben ona kötü bir üslup mu kullandım. Tam tersı sureklı ters o konuştu. Her neyse artık uzatmayalım yanı sıkayet ettım ama bakalım
Siz dişim için gittim dediniz mi telefonda peki? Buna neden cevap vermiyorsunuz? Dişiniz için aile hekiminden o tavsiyede bulunmadan antibiyotik istedim dediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…