yazarım kuzucum
bebisim hemen ol hatta hacettepeye ne zaman gtceksin yakindan grusmus oluruz :) ben sali gunu gtmistim tevfik doktorum yine cok ilgilendi benimle haftaya da gtcem :) denk getrsek grusmus olruz :)
benim tevfik hocanın yanına tekrardan gitme lüksüm yok ki bitanem anca ameliyat için gün alıcam ondan sonra iş yerime bildircem sonra ameliyat olup raporlu olcam yıllık iznimden yeni döndüm ya sıkıntı çıkarıyorlarama bahçelievler karakolundayım ben müsait olup gelebilirsen sevinirim olmadı dışarda görüşürüz
yakında bende oluyorum gamze kız tevfik hoca dan gün alcam allahın izniyle bakalım hemen derse hemen olacağım
Hadi canım ol da kurtul , yeni burnunu görmek icin sabirsizlaniyorum
Hadi hayirli olsun canim :) bide bu kaba sekliyse ödemler indikten sonra düşünemiyorum bile :))
tesekkur ederim canimcim :) bende merakla hevesle bekliyorum odemler gecince nasil olcagimi :) :) ama boyle de seviyorum sis burn ucumu :)
tesekkur ederim canimciimm
Canım bende tevfik hocayla görüşcem de aramasını bekliyorum :) numara mı vermiştim sabah daha dönmedi..
tesekkur ederim canimciimm
Inşallah bebegim tek istegim o zaten başka doktorlara güvenemem ki tevfik doktorcuqmuz çook içime sindi kendimi şimdiden emin ellerde hissediyorumcanım sanırım bugun epey mesglmüş o sana döner mutlaka :) amelyatını olcak mısın grüşmeden sonra :)
Inşallah bebegim tek istegim o zaten başka doktorlara güvenemem ki tevfik doktorcuqmuz çook içime sindi kendimi şimdiden emin ellerde hissediyorum
bende öyle hissetmiş ve kesin kararımı vernce baska hiç bi doktora dönüp bakmamıstım bile canım ama güvenin bosa cıkmıcak emin ol :)
Inşallah bebegim tek istegim o zaten başka doktorlara güvenemem ki tevfik doktorcuqmuz çook içime sindi kendimi şimdiden emin ellerde hissediyorum
Kızlar aynen benim de ilk ve son görüştüğüm doktor Tevfik hoca olmuştu:)
Ablacım bende bi görüşseydim :)
Öyle hissediyorum zaten canım :) ama nasıl bir burun istiyceqme bi türlü karar veremiyorummmmm .s
baskasında grüp begenebilirsin ama asıl önemlisi senin yüzünde nasıl duracagı o yzden kendi yznu düşünerek karar ver bebşim :) mesela benim yzüm zayıf değil kendim zayf olmama ragmen yüzüm topludur :) o yuzden bana cok incecik burunların gtmycegini düşündüm ben yandan da cok asırı kavisli kaydırak gibi olsun istemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?