Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

bebisim hemen ol hatta hacettepeye ne zaman gtceksin yakindan grusmus oluruz :) ben sali gunu gtmistim tevfik doktorum yine cok ilgilendi benimle haftaya da gtcem :) denk getrsek grusmus olruz :)

benim tevfik hocanın yanına tekrardan gitme lüksüm yok ki bitanem anca ameliyat için gün alıcam ondan sonra iş yerime bildircem sonra ameliyat olup raporlu olcam yıllık iznimden yeni döndüm ya sıkıntı çıkarıyorlar ama bahçelievler karakolundayım ben müsait olup gelebilirsen sevinirim olmadı dışarda görüşürüz

anladim bebisim insallah sorunsuz skntsiz atlatirsin bu sureci her acidan zaten basinin etini yeriz naptin ne ettin dye :) calistigin yere gelemem de bebisim belki kismet olrsa hep beraber toplanirz gorusuruz :)

bu arada ben biraz bosladim burayi :) gecen hafta Tevfik doktorumla grustum hersey cok guzel dikislerin de cok guzel iyilesmis odem burun ucunda bu daha burnunun kaba sekli dedi :)

Hadi hayirli olsun canim :) bide bu kaba sekliyse ödemler indikten sonra düşünemiyorum bile :))

Inşallah bebegim tek istegim o zaten başka doktorlara güvenemem ki tevfik doktorcuqmuz çook içime sindi kendimi şimdiden emin ellerde hissediyorum

bende öyle hissetmiş ve kesin kararımı vernce baska hiç bi doktora dönüp bakmamıstım bile canım ama güvenin bosa cıkmıcak emin ol :)

bende öyle hissetmiş ve kesin kararımı vernce baska hiç bi doktora dönüp bakmamıstım bile canım ama güvenin bosa cıkmıcak emin ol :)

Öyle hissediyorum zaten canım :) ama nasıl bir burun istiyceqme bi türlü karar veremiyorummmmm .s

Öyle hissediyorum zaten canım :) ama nasıl bir burun istiyceqme bi türlü karar veremiyorummmmm .s

baskasında grüp begenebilirsin ama asıl önemlisi senin yüzünde nasıl duracagı o yzden kendi yznu düşünerek karar ver bebşim :) mesela benim yzüm zayıf değil kendim zayf olmama ragmen yüzüm topludur :) o yuzden bana cok incecik burunların gtmycegini düşündüm ben yandan da cok asırı kavisli kaydırak gibi olsun istemedim :)

Canım benim de yüzüm zayıf oldugu için hafif kavisli kibar bi burun istiyorum :) artık hocayla karar veririz o daha iyi bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…