Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

evhamlı cıtır ogretmenım nerelerdesın guzel burnusuna kavustun bızlerı unuttun

evhamlı cıtır ogretmenım nerelerdesın guzel burnusuna kavustun bızlerı unuttun

seni eve alıp saklayasım geliyo valla mesajlarını okuyunca hem utanıyrm hem cok mtlu oluyorum sen cıtır ogrtmenım dyınce bu arada bugun 40ı cıktı burnusumun hazır gırmısken soyleyeyım :) ortadan kayboldm bı sure ozleteyım kendımı dedım :) sen napıyosn bakalım iyi misin tatlı dilli arkdsım benim

canım benım ben cok ıyıyım burnuna kırk ucuralım hanı bebeklerın 40 cıkınca yaparızya ondan burnuna un sur nıne kadar yaslanan kadar saglıkla senınle olsun kaybolmana gerek yok bız zaten senı cok sevdık ınsan sevdıgını ozler

evet ya yapsak fena olmazdı hani insallah ömürlük olsn szlerle beraber bende sizi çok sevdm hele seni ayrı bi sevdim zaten canımsın ya ıyı olmana da cok sevndim canım hep byle olalım inşallah :)
burnum da oturmaya basladı sükür

Bence de bu guzel burnun kırkını uçuralım :)))))Cok da ozletme kendini canım bizleri guzel burnundan mahrum bırakma:))))

canım benım yuz yuze gorusemıyoruz ama resımlerınden hos sohbetımızden cok sevdım senı enerjın cok guzel kalbımde ozel bır yerın var ınsallah yuzyuze de gorusuruz ben ankaradayım buralara yolu duserse muhakkak gorusmek ısterım senınle

teskkr ederim canım sende cok enerjık cok tatlısın ankaradaym bnde ınsallah grsmek nasp olr

canım ya cok sevındım ankarada olmana senın yazılarından sankı sehır dısından geldıgım ıcın hastanede 1 gun yattım okudugumu hatırlıyorum belkıde yanlışmı hatırlıyorum neyse ınsallah allah ızın verırse gorusucez ben batıkentdeyım bılıyormusun burayı

Sinemcim merhaba, ben de doktor arayışındayım şu an, yazdıklarını okuduktan sonra Tevfik hocayla kesinlikle görüşmem gerekiyor diye bir his oluştu. Senin adına gerçekten çok sevindim, burnunu da çok merak ediyorum, yeni burnuşunla hep mutlu ol inş, keşke herkes senin kadar şanslı olsa. Çoğu kişi onunla tanışmak herkese nasip olmayan bir şans diye yazmış. Maalesef ben de o şanslı kişilerden olamadım. 2 kez ameliyat oldum ama sonuç fiyasko. Keşke doktorumu ben de iyice araştırsaydım buradaki yorumları takip edip, sizler gibi doktorumdan övgüyle bahsedebilseydim. O kadar üzgünüm ki yazdıklarını okurken gözümden yaşlar süzüldü inan. Böyle doktorlar var mıymış diye geçirdim ve bahtsızlığıma ağladım.

Ben de çocukluğumdan beri burnumdaki sorunlardan muzdaribim. Hem eğri olduğu için nefes alamıyodum hem de oldukça kemerli ve büyük bir burundu. Sürekli baş ağrısı ve sinüzite sebep oluyordu. İlk ameliyatımı hiç araştırmadan ( o zamanlar küçüktüm, bütün doktorlar gözümde aynıydı) direkt devlet hastanesine giderek kbb bölümünde oldum. Doktorumla konuşmadım bile o kadar ağrılarım vardı ki bir an önce olsun bitsin bu halinden kötü olamaz diye oldu bittiye getirdim. Doktorumla ameliyattan sonra tanıştım düşün. Ama hakkını yiyemem sonuca bayıldım, rüyada gibiydim, hiçbir beklentim olmayan sadece sağlık sorunlarım gitsin dediğim burnum inanılmaz güzel görünüyordu. Kemerim gitmiş, burun deliklerim küçülmüş ve kalkmıştı. Simam bir anda değişti. Ama ne yazık ki zaman geçtikçe anladım ki aslında sağlık sorunum düzelmemiş, içi hala tıkanık ve burnum sola doğru hala yatık görünüyor, iki profilim aynı değildi. Bunu çok fazla dert etmemeye çalıştım ama zaman geçtikçe burnum iyice küçüldü, kıkırdaklar erimeye başladı, eğrilik daha ön plana çıktı. Ben de 4 sene sonra başka bir devlet hastanesinde plastik cerrahi bölümüne gittim, maddi olarak 5 bin 6 bin veremeyeceğim için burayı tercih ettim, bir de bu forumda doktorum hakkındaki yorumlar olumluydu, başka hiçbir doktorla görüşmeden direkt burada karar kıldım. Sandım ki plastik cerrah daha sanatsal bakar daha estetik yapar. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Burnumun eğriliğini düzeltmek bir yana dursun, güzel burnumu bozdular, kulağımdan kıkırdak alarak tamamen şeklini bozdular, ne simetrisi kaldı ne kalkıklık ne de burnumda en beğendiğim yer olan burun deliklerim ((( dikiş izleri de o kadar belli ki, burnumun bir deliğinden de kıkırdak fışkırıyor, resmen dışarda bir et parçası var. Kısacası önceki halini çok arıyorum şu an. En kötüsü de burnumun en iyi halinin bu olduğuna beni ikna etmeye çalıştılar, çok daha iyi oldu burnun diyerek. Şu an 3 ay geride kaldı ve doktorumla hiçbir iletişimim kalmadı, ilk bandajları aldırmaya gittiğimde dahi koridorda beni gördü yüzüme bakmadan geçti gitti, asistanı ilgilendi. Off offf o kadar dertliyim ki 1 yılıma ve güzel burnuma mal oldu. Şimdi 3 aydır doktor araştırıyorum, forumda okumadığım doktor kalmadı inan öyle bir ders oldu ki bana. Artık çok geç diye düşünüyordum ama sağolsunlar bazı görüştüğüm doktorlar bana moral verdi sakın üzülme burnunun düzeltilmeyecek bir yanı yok diye, bu umutla bekliyorum işte. Tevfik hocanın insancıl yönü beni çok etkiledi, herkes ne kadar ilgili ve başarılı bir doktor olduğundan bahsetmiş, ben de çok etkilendim ve mutlaka görüşmek istiyorum. Umarım benimle de aynı şekilde ilgilenir. 3. ameliyat istediğimi söylerken inan çekiniyorum ama mecburum, zor bir burnum olduğunu acı bir tecrübeyle öğrendim, alanında 1 numara bir doktor benim derdimi çözebilir. Bu kişi Tevfik hoca neden olmasın. Fotoğraflarını görebilirsem ön bilgim olur diye düşünüyorum. Bir de Hacettepeden randevu alıp da mı görüşmemiz gerekiyor? Ankarada olduğu için de ayrıca sevindim. Umarım ben de mutlu sonuca kavuşurum ve benim durumumda olan insanlara sizler gibi yardımcı olabilirim.

CANIM ÖĞRETMENİM nerelerdesin okullar açılana kadar seni burda çok gorelım sonra derslerden heralde sık goremeyiz yenı resim koyacakmısın burnusunun son hallerını gorelım arkadasım

yazdıklarını buyuk bı ozenle ve içtenlkle okudum senı anlamaya calıstım ve sanıyorum kı cok zor bı surec gecırıyosun allah yardımcın olsun ve lutfen bu defa ıyıce arastır ıyıce guven oyle son kez amelıyt ol beni eklersen resmimi grebilirsin ve her sekılde tecrubemı de paylasırım ınsallah dgru secım olur bu defa.. cok arastrmalısın gercekten bı kz daha uzulmemelısın ıcıne sınecek ve basarısına kendısıne guvenecegın bı dktora karar kılmalısın benım ılk amelıytmdı ınsallahda son her konuda yardımcın olurum canım

CANIM ÖĞRETMENİM nerelerdesin okullar açılana kadar seni burda çok gorelım sonra derslerden heralde sık goremeyiz yenı resim koyacakmısın burnusunun son hallerını gorelım arkadasım

evet canım benım okul acılnca cok fazla gelıp szlerle sureklı ılgılenemıcem ama frsat buldukca burdayım :) resm eklemeye devam etcem sızı gelısmelerden haberdar etcem merak etme sen canımsn ya yoklugumu hemende farkedıyosun

merkeze uzaktayım canım benm o yuzden evım uzak dıye yaznca oyle anlamıssındr hastaneye 2 saatte gıdıyorum da ondan oyle demıstm ama sana yakınım batıkente :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…