mrhaba canım acı çekmek dye bişey söz konusu olmuyo bile sadece burnundakiler seni rahatsz edebilir bi sure
amelyt süreci sandıgımdn kolay geçti ben inanılmaz korkuyodm ama ne olp bttıgını anlayamadan zaman geçti :)
ilk zamanlar yemek yemede zorlandım sadece nefes alabildm silikon olmasına ragmen zaten tıkanmasına izin verme demsti doktorum :)
onun dısında şişlk morluklar da 5 gnde geçtiler krem falan vermsti zaten Tevfik doktrum onları kullanınca cabuck geçtiler
silikon dikişler falan alınınca burnumu ilk grdüğümde braz byük ve kavissiz gründü gözüme ama o tamamen şişlkten kaynaklanan bseymiş suan 32 günlk burnum ve kavisi ortaya cktı şişlkler hızla iniyo zarfleşiyo
aklına takılan benim atladıgım baska bişe varsa sorablrsin içtenlkle cevaplarm canım
merkeze uzaktayım canım benm o yuzden evım uzak dıye yaznca oyle anlamıssındrhastaneye 2 saatte gıdıyorum da ondan oyle demıstm ama sana yakınım batıkente :)
cok tesekkur ettım canımmm :) son bı soru daha ameliyatta acık ve kapalıı sence hangısı daha ıı ?
canım acık yada kapalı dıye bırını secıp bu daha iyi demek olmaz :) doktor hangısınde daha basarılı sonuc elde edıyosa onu yapar tabıkı de sen sadece doktorunu ıyı sec guven :)
canım tevfık hoca acık teknık kullanıyordu degılmı
kızlar ben istanbulda bir doktorla anlaştım gibi,ismi pek duyulmamış... bir komşumuz vardı onu yapmış çok da güzel olmuştu,annem gitmiş öğrenmiş adını yerini doktorla konuştum işte gün ayarlıycaz ön görüşme olumlu geçti bir daha ki seferde muayene edicek resim çekicek ,doktorla konuşurken isminizi ilk defa duydum dedim olabilir falan dedi bu siteyi araştırdığımı söyledim kendisi rica etti ismimi paylaşma dedi biraz tuhafıma gitti ama ameliyat iyi geçerse resimlerimi paylaşacağım burada kötü geçerse de kendisini karalayacağım :)
tevfik beye ben olamıycam ama erkek arkadaşıma tavsiye ettim o da doktor arayışındaydı numarasını verdim ....kendisi hocanın akademik kariyerini araştırmış beğendiğini söyledi eğer tevfik hocaya ameliyat olursa onun da yaşadığı süreci de burada yazarım
canım burnuşun nasıl yeni fotoğraf bekliyoruzzzz haberin olsun
tamam canim mesaj alnmstr eklerim
ikinci ay olsun dye bekliyorm
Tevfik hoca ameliyatlarını açık teknikle yapıyor.Bana gore Görerek yapılan müdahale, dokunarak yapılandan daha başarılı sonuc verir .Zaten belli bir iz de olmuyor.
evet canim tevfik hoca acik teknikle yapiyo sonuctan da memnunuz iz kalir dye dusunme iyi bi esetik dikisle o iz ck gzel iyilesiyo tevfik hoca o konudada ozenli davraniyo
yazdıklarını buyuk bı ozenle ve içtenlkle okudum senı anlamaya calıstım ve sanıyorum kı cok zor bı surec gecırıyosun allah yardımcın olsun ve lutfen bu defa ıyıce arastır ıyıce guven oyle son kez amelıyt ol beni eklersen resmimi grebilirsin ve her sekılde tecrubemı de paylasırım ınsallah dgru secım olur bu defa.. cok arastrmalısın gercekten bı kz daha uzulmemelısın ıcıne sınecek ve basarısına kendısıne guvenecegın bı dktora karar kılmalısın benım ılk amelıytmdı ınsallahda son her konuda yardımcın olurum canım
evet canim tevfik hoca acik teknikle yapiyo sonuctan da memnunuz iz kalir dye dusunme iyi bi esetik dikisle o iz ck gzel iyilesiyo tevfik hoca o konudada ozenli davraniyo
Çok teşekkür ederim canım desteğin için, burnunu da gördüm gerçekten güzel yüzüne daha da bir güzellik katmış çok hoş görünüyor gerçekten. İlk ameliyatımda ben de çok mutluydum her ne kadar sola yatıklığı geçmemiş olsa da önceki halinden çok çok daha iyi olduğu için bana güzel geliyordu ve de doktorumun söylemi üzerine bu eğriliğin düzelmeyeceğini düşünüyordum. 2. ameliyatımda da kulağımdan kıkırdak alıp düzeltcez deyince umutlandım tabi, çok neşeli girdim ameliyata, ama baktım ki kemiğe hiç dokunmamışlar sadece ucunu kıkırdakla doldurup iyice biçimsiz hale getirmişler, doğal olarak nefesim de açılmamış ve kemik eğriliğinin doğuştan olduğunu bunu düzeltmenin imkansız olduğuna beni inandırdılar, tüm ümitlerim tükenmişti, içim rahat etmedi başta yapmam gerekeni iş işten geçtikten sonra yaparak özelde bir hocaya gittim, ona çekinerek gerçekten bu eğriliğin düzeltilmesinin imkansız olup olmadığını sordum. O da bana yaptığı ameliyatların fotolarını gösterdi ve inanamadım, ne burunlar ne hale gelmiş, seninkinin neyi var gel bak ben ne "S burunlar" düzelttim dedi. Sağolsun durumumun çözümsüz olmadığını sadece sabretmem gerektiğini söyledi. İlk 2 ay çok zor geçti gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu burada ameliyat olmak isteyen herkese duyurmaya çalıştım ve beni ameliyat eden amatör doktordan da uzak durmaları konusunda uyardım, çünkü öğrendim ki sadece ben değilim burnu yanlış ameliyat edilen, birçok kişi de şikayetçi. Benim anlamadığım devlet hastanelerindeki özensiz tutum, nasıl olur da bir plastik cerrah bu kadar baştan savma bir iş yapabilir, bir insan plastik cerrahiye gidiyorsa estetik kaygılardan dolayı gidiyordur, onlar bir hastalığı tedavi etmiyorlar sonuçta( dolaylı olarak tabi ki öyle ama).Tabi ki herkes için geçerli değil çok değerli doktorlar da var biliyorum ama beni burnumun durumu kadar üzen de bu, insanları umutlandırıp sonra psikolojilerini bozmak. Bunu hazmedemiyorum ve 3. ameliyattan sonra inşallah daha iyi olursam yanlarına gidip göstermeyi düşünüyorum yeni halini. İnşallah umutlarım boşa çıkmaz bu kez de, Tevfik Hocayı tercih etmesem bile fikirlerini almak istiyorum mutlaka, malime henüz cvp vermedi, umarım görüşebilirm.
yakında bende oluyorum gamze kız tevfik hoca dan gün alcam allahın izniyle bakalım hemen derse hemen olacağım
ayy hadi hayirlisi bebisim cok sevindmmkararlastirinca soyle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?