Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

@mystery02 canım cok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca. Aman ha bu defa cok iyi araştırmadan o masaya yatma artık. Senin burnun bundan sonra tek bir hatayı kabul etmeyecek duruma gelmiş. Tevfik hocaya mail at o sana yardımcı olur görüşmek icin zamanı ayarlar bildirir sen merak etme. İnşallah bu defa yüzünü güldürecek buruna kavuşursun canım.
tevfiksozen@gmail.com bu adresten mail atabilirsin canım hocaya

cok tesekkur ettım canımmm :) son bı soru daha ameliyatta acık ve kapalıı sence hangısı daha ıı ?

Son düzenleme:
cok tesekkur ettım canımmm :) son bı soru daha ameliyatta acık ve kapalıı sence hangısı daha ıı ?

canım acık yada kapalı dıye bırını secıp bu daha iyi demek olmaz :) doktor hangısınde daha basarılı sonuc elde edıyosa onu yapar tabıkı de sen sadece doktorunu ıyı sec guven :)

canım acık yada kapalı dıye bırını secıp bu daha iyi demek olmaz :) doktor hangısınde daha basarılı sonuc elde edıyosa onu yapar tabıkı de sen sadece doktorunu ıyı sec guven :)

canım tevfık hoca acık teknık kullanıyordu degılmı

Tevfik hoca ameliyatlarını açık teknikle yapıyor.Bana gore Görerek yapılan müdahale, dokunarak yapılandan daha başarılı sonuc verir .Zaten belli bir iz de olmuyor.

kızlar ben istanbulda bir doktorla anlaştım gibi,ismi pek duyulmamış... bir komşumuz vardı onu yapmış çok da güzel olmuştu,annem gitmiş öğrenmiş adını yerini doktorla konuştum işte gün ayarlıycaz ön görüşme olumlu geçti bir daha ki seferde muayene edicek resim çekicek ,doktorla konuşurken isminizi ilk defa duydum dedim olabilir falan dedi bu siteyi araştırdığımı söyledim kendisi rica etti ismimi paylaşma dedi biraz tuhafıma gitti ama ameliyat iyi geçerse resimlerimi paylaşacağım burada kötü geçerse de kendisini karalayacağım :)

tevfik beye ben olamıycam ama erkek arkadaşıma tavsiye ettim o da doktor arayışındaydı numarasını verdim ....kendisi hocanın akademik kariyerini araştırmış beğendiğini söyledi eğer tevfik hocaya ameliyat olursa onun da yaşadığı süreci de burada yazarım

Son düzenleme:

anladim canim insallah ameliyatin gzel gecer sonucunda iyi olur insallah :) gelismeleri bekleriz tabiki deee :) arkadsin da eger ameliyt olursa onun da surecini anltrsin bize hadi baklim simdiden heycan sarmistir

Çok teşekkür ederim canım desteğin için, burnunu da gördüm gerçekten güzel yüzüne daha da bir güzellik katmış çok hoş görünüyor gerçekten. İlk ameliyatımda ben de çok mutluydum her ne kadar sola yatıklığı geçmemiş olsa da önceki halinden çok çok daha iyi olduğu için bana güzel geliyordu ve de doktorumun söylemi üzerine bu eğriliğin düzelmeyeceğini düşünüyordum. 2. ameliyatımda da kulağımdan kıkırdak alıp düzeltcez deyince umutlandım tabi, çok neşeli girdim ameliyata, ama baktım ki kemiğe hiç dokunmamışlar sadece ucunu kıkırdakla doldurup iyice biçimsiz hale getirmişler, doğal olarak nefesim de açılmamış ve kemik eğriliğinin doğuştan olduğunu bunu düzeltmenin imkansız olduğuna beni inandırdılar, tüm ümitlerim tükenmişti, içim rahat etmedi başta yapmam gerekeni iş işten geçtikten sonra yaparak özelde bir hocaya gittim, ona çekinerek gerçekten bu eğriliğin düzeltilmesinin imkansız olup olmadığını sordum. O da bana yaptığı ameliyatların fotolarını gösterdi ve inanamadım, ne burunlar ne hale gelmiş, seninkinin neyi var gel bak ben ne "S burunlar" düzelttim dedi. Sağolsun durumumun çözümsüz olmadığını sadece sabretmem gerektiğini söyledi. İlk 2 ay çok zor geçti gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu burada ameliyat olmak isteyen herkese duyurmaya çalıştım ve beni ameliyat eden amatör doktordan da uzak durmaları konusunda uyardım, çünkü öğrendim ki sadece ben değilim burnu yanlış ameliyat edilen, birçok kişi de şikayetçi. Benim anlamadığım devlet hastanelerindeki özensiz tutum, nasıl olur da bir plastik cerrah bu kadar baştan savma bir iş yapabilir, bir insan plastik cerrahiye gidiyorsa estetik kaygılardan dolayı gidiyordur, onlar bir hastalığı tedavi etmiyorlar sonuçta( dolaylı olarak tabi ki öyle ama).Tabi ki herkes için geçerli değil çok değerli doktorlar da var biliyorum ama beni burnumun durumu kadar üzen de bu, insanları umutlandırıp sonra psikolojilerini bozmak. Bunu hazmedemiyorum ve 3. ameliyattan sonra inşallah daha iyi olursam yanlarına gidip göstermeyi düşünüyorum yeni halini. İnşallah umutlarım boşa çıkmaz bu kez de, Tevfik Hocayı tercih etmesem bile fikirlerini almak istiyorum mutlaka, malime henüz cvp vermedi, umarım görüşebilirm.

evet canim tevfik hoca acik teknikle yapiyo sonuctan da memnunuz iz kalir dye dusunme iyi bi esetik dikisle o iz ck gzel iyilesiyo tevfik hoca o konudada ozenli davraniyo

yakında bende oluyorum gamze kız tevfik hoca dan gün alcam allahın izniyle bakalım hemen derse hemen olacağım

canim gercekten soylediklerine sonsuz katiliyorum oyle doktrlar var ki
yaptgi isi onemsemiyo ve dogustan sundan bundan dyerek bahane bluyolar ama duzelmicwk bisey yok gercekten yeterki dgru doktoru secelim
gelismelerden mutlaka haberdar et bizleri canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…