- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
İnşallah sen de görüşürsün canım benim:)
Canım benim de yüzüm zayıf oldugu için hafif kavisli kibar bi burun istiyorum :) artık hocayla karar veririz o daha iyi bilir :)
tamamdr canım benım sen kendini ifade et böyle o seni anlar merak etme
Sanırım bana ince burun olabilir canım .) ne diyosun :)
ben de normalde bu gibi durumlarda hemen panik olurum zaten panik atak geçmişim de var ama öncesi hep derdim ki sebep her ne olursa olsun ameliyat olacağımı biliyim ertesi güne çıkamam 2 ameliyat geçirdim 3. ameliyatım yakın bir zamanda( ben de burun estetiği olcam) ve hala yaşıyorum :)) rahat ol sana narkozu nasıl verdiklerini bile anlamıycaksın
Inşallah ablam ya çok istiyorum :) ama böyle ameliyathane falan aklıma geldikçe kalbim sıkışıyo :)
mandalla kıstırılmıs gibi olmasın ama ince yakısablr canım :) tevfik hocaya sor bakalım ne dyecek :)
mandalla kıstırılmıs gibi olmasın ama ince yakısablr canım :) tevfik hocaya sor bakalım ne dyecek :)
Bende zaten mandalla kıstırılmış burunları sevmiyorum canim bariz estetik oldugu belli oluyo kibar ve hafif kavisli kalkık istiyorum canm :)
Aynı durum herkeste oluyor canım ama İnan bana korktuğun kadar zor bir ameliyat degil bu, uyuyup uyanıyorsun hicbirsey hissetmiyorsun zaten
olmuş bil canım :)
Canm telefondan giriyorum da ayni yorumu baya göndermişim k.bakma :) bende olsaydımda burda size anlatsaydım süreci ahh ahh
inşallah o da olcaak canım :))
Canım çok güzel olmuş burnun sağlıkla kullanırsın inşallah :) resimleride attım gelmiştir umarım
Canım çok güzel olmuş burnun sağlıkla kullanırsın inşallah :) resimleride attım gelmiştir umarım
teşkkr ederm canım benim seninde ck güzel olmus geldi resmlen baktım masallah sende gzelmıssın zaten burnunda ayrı bı gzellık katms :) benım daha iki ay olmadı ikimzn burnuda epey şiş sanıyorum ki :)
Evet zaten ikimiz 10 gün arayla olmuşuz , ben 6 Temmuz'da olmuştum :) belki kontrollerde de karşılaşırız kontrollerimiz de yakın olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?