Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

ben de normalde bu gibi durumlarda hemen panik olurum zaten panik atak geçmişim de var ama öncesi hep derdim ki sebep her ne olursa olsun ameliyat olacağımı biliyim ertesi güne çıkamam 2 ameliyat geçirdim 3. ameliyatım yakın bir zamanda( ben de burun estetiği olcam) ve hala yaşıyorum :)) rahat ol sana narkozu nasıl verdiklerini bile anlamıycaksın

kesinlikle pinoky ye katılıyorum canım hc anlamıcaksın bile uyandıgında herseyn btmiş oldugunu grünce afallıyosun nası yani hc hıssetmedim dye :)

Sanada cok cok gecmis olsun canim umarim istedigin gibi burun olur bi daha sıkıntı yaşamassın.. bende çook panigimdir şimdi bile kalbim güm güm atıyo :)

mandalla kıstırılmıs gibi olmasın ama ince yakısablr canım :) tevfik hocaya sor bakalım ne dyecek :)

Bende zaten mandalla kıstırılmış burunları sevmiyorum canim bariz estetik oldugu belli oluyo kibar ve hafif kavisli hafif kalkık istiyorum canm :)

Canım çok güzel olmuş burnun sağlıkla kullanırsın inşallah :) resimleride attım gelmiştir umarım

Canım çok güzel olmuş burnun sağlıkla kullanırsın inşallah :) resimleride attım gelmiştir umarım

teşkkr ederm canım benim seninde ck güzel olmus geldi resmlen baktım masallah sende gzelmıssın zaten burnunda ayrı bı gzellık katms :) benım daha iki ay olmadı ikimzn burnuda epey şiş sanıyorum ki :)

teşkkr ederm canım benim seninde ck güzel olmus geldi resmlen baktım masallah sende gzelmıssın zaten burnunda ayrı bı gzellık katms :) benım daha iki ay olmadı ikimzn burnuda epey şiş sanıyorum ki :)

Evet zaten ikimiz 10 gün arayla olmuşuz , ben 6 Temmuz'da olmuştum :) belki kontrollerde de karşılaşırız kontrollerimiz de yakın olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…