Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

bende yeni ameliyat oldum son halin hakkında bilgi verir misin

ekledimm canım bakablrsin resmlerime değişimime :) estetik de yapıyo hemde ck gzel yapıyo canım :)

merhaba evhamlı benide ekler misin .benimde burnumda kemik eğriliği var . sürekli kanamalarım oluyor estetik cerrah , kbbuzmanı arasında kaldım açıkcası o yüzden sizin resimlerinizi merak ettim .

bende yeni ameliyat oldum son halin hakkında bilgi verir misin

bes ay bıttı canım burnumdan oldukca memnunum hem saglıgım acısından hem de gruntu olarak . pekcok sorunum vardı sukur kı hepsınden kurtuldum en zor sureclerı atlattım zaten bes ay gerıde kaldı :)) ozel olarak soruların olursa daha da yardımcı olablırım sık nete gremedım epeydr bılgılendremedım sızı ksuruma bakmayın :)

merhaba evhamlı benide ekler misin .benimde burnumda kemik eğriliği var . sürekli kanamalarım oluyor estetik cerrah , kbbuzmanı arasında kaldım açıkcası o yüzden sizin resimlerinizi merak ettim .

ekledım canım bakablrsın resımlerıme soruların varsa aklına takılan sorablrsn her zaman da

Merhaba öncelikle söyleyim çok şanslısın güzel bir buruna kavuştuğunu söylüyorsun. Ben 1 oldu amelliyat olalı yanlardan sıkılmış gibi mandalla sıkıştırılmış gibi duruyor hatta bir tarafı baya çökük. Bu durum mahfetti beni insanların yüzüne baksmıyorum psikolojim çok bozuldu doktorumda dolgu yapabileceğini söylüyor 6 ay sonra ama benim çok çökük olsn yerden. Tam nefes alamıyorum. Bu konuda yardımcı olurmusun doktorun nerde ve revizyon ne kadara yapar nasıl düzelir bilmiyorum

Geçmiş olsun,ben de ocak 22 de ameliyat olacağım,tek korktuğum ameliyat sırasında iyi anestezi yapılamadığı için uyanmak,anestezi uzmanının çok iyi olduğunu söylüyorlar,artık bilemiyorum zaman göstericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…