Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

bugün burnum bi ayını doldurdu şükür
şekli iki hafta öncesyle alakası yok zarifleşmeye başladı ve bu beni daha da mtlu ediyooo
resmler de ekledim bakalm beğeneck misinz

bugün burnum bi ayını doldurdu şükür
şekli iki hafta öncesyle alakası yok zarifleşmeye başladı ve bu beni daha da mtlu ediyooo
resmler de ekledim bakalm beğeneck misinz

canımcım bırde eskı burnunun onden cekılmıs fotosunu koyarmısın nasıl bır degısım olmus yuzunde karsılastıralım

evet son resımlerını bende cok begendım gercekten ıncelmıs cok guzel oldu

canım bırde cok boyle gozlerını acamıyacak kadar sısme morarman oldumu ne kadar surdu amelıyattan sonra hep yattınmı agrı nasıl oluyo

tamam canim en ksa zamanda ekleyim ama baktiktan snra syle kaldirayim olrmu :)
cok teskkr ederimmmm bu arda

canım bırde cok boyle gozlerını acamıyacak kadar sısme morarman oldumu ne kadar surdu amelıyattan sonra hep yattınmı agrı nasıl oluyo

canim agrim olmadi ama atesim ckmisti brz ameliyt oldugum gece bi de buz uygulamasi yapmstk o yuzden pek uyuyamamistm
tam uykuya daliyodm annem uyandriyodu buz koyucam diye :)
ameliyattan snra on gun falan nazlandim ben ck ama oyle bi agri sanci olmuyo dzenli yemek yemen grekiyo :)
sisliklerime gelince ben ilk iki gun baya sistim ozellikle yanaklarm ve goz kapagm sisti goremicek kadar kapanmadi gozum cok morarmadi bnde morluk cok az oldu gerci efnan ve busranin da oyle olms sen de ck morarmazsn bnce 5 gun icinde sisliklerim indiler baya zaten :) 4.gun hic motlugum kalmamisti canim

hıı anladım tatlım tesekkur ederim

mrb, ameliyat sonrası nasıl süreç izleniyor. cok acı cekiyormusunuz?

mrb, ameliyat sonrası nasıl süreç izleniyor. cok acı cekiyormusunuz?

mrhaba canım acı çekmek dye bişey söz konusu olmuyo bile sadece burnundakiler seni rahatsz edebilir bi sure
amelyt süreci sandıgımdn kolay geçti ben inanılmaz korkuyodm ama ne olp bttıgını anlayamadan zaman geçti :)
ilk zamanlar yemek yemede zorlandım sadece nefes alabildm silikon olmasına ragmen zaten tıkanmasına izin verme demsti doktorum :)
onun dısında şişlk morluklar da 5 gnde geçtiler krem falan vermsti zaten Tevfik doktrum onları kullanınca cabuck geçtiler
silikon dikişler falan alınınca burnumu ilk grdüğümde braz byük ve kavissiz gründü gözüme ama o tamamen şişlkten kaynaklanan bseymiş suan 32 günlk burnum ve kavisi ortaya cktı şişlkler hızla iniyo zarfleşiyo
aklına takılan benim atladıgım baska bişe varsa sorablrsin içtenlkle cevaplarm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…