inşallah canım benim ya bi olup kurtulsaydım tamam yani :)
br an evvel olup gel sabrszlanıyruuum
aralık gibi düşünüyorum canım çalıştığım için işten çıkıp dinlencem :)
tamamdr canikom geç olsun da güç olmasnaralıkta bende 5.ayımda olcam oooyy uzak geldi şmdi byle düşünnce ama olsun sen işlerine gre ayarla bz destek oluruz her trlu
para hazır zaten bi benim cesaretim kaldı canım
o zaman o cesaretine syle cabuk gelsin
bugün burnum bi ayını doldurdu şükür
şekli iki hafta öncesyle alakası yok zarifleşmeye başladı ve bu beni daha da mtlu ediyooo
resmler de ekledim bakalm beğeneck misinz
canımcım bırde eskı burnunun onden cekılmıs fotosunu koyarmısın nasıl bır degısım olmus yuzunde karsılastıralım
evet son resımlerını bende cok begendım gercekten ıncelmıs cok guzel oldu
canım bırde cok boyle gozlerını acamıyacak kadar sısme morarman oldumu ne kadar surdu amelıyattan sonra hep yattınmı agrı nasıl oluyo
canim agrim olmadi ama atesim ckmisti brz ameliyt oldugum gece bi de buz uygulamasi yapmstk o yuzden pek uyuyamamistm
tam uykuya daliyodm annem uyandriyodu buz koyucam diye :)
ameliyattan snra on gun falan nazlandim ben ckama oyle bi agri sanci olmuyo dzenli yemek yemen grekiyo :)
sisliklerime gelince ben ilk iki gun baya sistim ozellikle yanaklarm ve goz kapagm sisti goremicek kadar kapanmadigozum cok morarmadi bnde morluk cok az oldu gerci efnan ve busranin da oyle olms sen de ck morarmazsn bnce 5 gun icinde sisliklerim indiler baya zaten :) 4.gun hic motlugum kalmamisti canim
tamam canim en ksa zamanda ekleyim ama baktiktan snra syle kaldirayim olrmu :)
cok teskkr ederimmmm bu arda
onden resımlerını gordum canım kırmayıp yukledıgın ıcın cok tesekkur ederım .Çok guzel bır degısım olmus
ınsallah amelıyat olmak ısteyenlere her konuda yardımcı olmak ısterım yenı yenı gecıyorum bende bu donemlerden :) ve ınsallah da gardenrose untımely daha ısmını bılmedıgım dger arkdslarmız da olup kurtulurlar :) mınıcık sırın burunlara kavsrsunuz en kısa zamnda ıns :)
mrb, ameliyat sonrası nasıl süreç izleniyor. cok acı cekiyormusunuz?
bende bende tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum
bende bende tevfik sözene ameliyat olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?