Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

canım mail atmak istiyorum ama ne yazcam bilmiyorum ki ayy çook heyecanlandım

allah seni bende ilk mailimde çok sacmalamıstım önden yandan resmlerını cek maıle ekle burnunun estetk amaclı degsmesını ıstedgnı yaz sızınle grusmek ıstyrm falan de
hatta kk dan sinemin resmlerını grdum ck begendım falan de szı kkda tanıdım de

Son düzenleme:

tamam canım bi ara resimlerimi çekip atıyım bakalım ne diycek :)

tamam canım sorarım da sanki yüz yüze görüşmeden fiyat söylemez gibime geliyo :)

evet canım genelde öyle ama sylıcegı rakam senın gzunu korkutmasın hc bı sekılde :) ozel calısan bı dktor ve ortalamanın altında ıstyo ben kendımı daha yuksek rakama alıstrmıstım onun syledıgı benı cok sevndırmıstı :)

inşallah bende senin gibi sevinirim canım ya çok güvendim sayende :)

arada bi kızıp küstüğüm oldu tevfk hocaya ama nazımdan kaprisimden :) inşallah güvenini bosa cıkarmayız canım hep dua edersn bana inşallah senın sayende dye :)

canım şimdi bile ediyorum iyiki konu açıp bilgilendirdiğin için yoksa aklımda hiç yoktu :) zaten ankara dışındaydı baştan elemiştim :) buraya geldiği çok ama çok iyi oldu

canım ben buyuk ıhtımalle haftaya gorusme amaclı gıdebılırım sormak ıstedıgım telefonla mı yoksa maıl yoluylamı randevu alıyım bıde ılk gorusmede tasarım amelıyat surecı vs vs ucretı herseyı konusuluyormu ılk gorusme ucretsızya ıcımıze sınmedı mesela tekrar bı gorusme yapmak ıstedık ıkıncı gorusme ucretlımı canım ozel mesaj atmıstım sana acaba gelmedımı

sanırıım ben ve tevfık sozene olmak ısteyen bırkac kışı en son hastası sen olarak basını bıraz agrıtacaz artık heyecanımıza ver kusurumuza bakma ögretmenim

canım hc bı sekılde grusme ucretlı degıl maıl atıp telefon numaranı yaz randevu almak ıstyrm de o senı arar maılı grur gormez konusursun ıcıme sınmeyen aklıma takılan soru olunca ben arayp duruyodum tevfık hocayı acıyo mutlaka telefonu ve butun srularına cevap verıyo suphen olmasın mesajn gelmedı bu arada canım ya :S

sanırıım ben ve tevfık sozene olmak ısteyen bırkac kışı en son hastası sen olarak basını bıraz agrıtacaz artık heyecanımıza ver kusurumuza bakma ögretmenim

ay canım cok tatlı dillisin :) suan en taze hastası benim bu konuyu da szlere yardımcı olmak için actm aklına ne takılırsa ne sormak ıstersen hepsını yanıtlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…