- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
derhal bebişimhc konustun mu sen tevfk hocayla :)
canım mail atmak istiyorum ama ne yazcam bilmiyorum ki ayy çook heyecanlandım
Tatlım ara görüş o zaman:)))))
allah senibende ilk mailimde çok sacmalamıstım önden yandan resmlerını cek maıle ekle burnunun estetk amaclı degsmesını ıstedgnı yaz sızınle grusmek ıstyrm falan de
hatta kk dan sinemin resmlerını grdum ck begendım falan de szı kkda tanıdım de
tamam canım bi ara resimlerimi çekip atıyım bakalım ne diycek :)
bi ara deme işte ben merakmdan geberirimkalk hemen bırıne cektr bıraz yakın olsun yuzune :) cırkın cık bıse olmaz
yarın atarım canım ama bugün çok tipsizim :)) akşam çekiniyim bakalım fiyatı mail de söylüyo mu ?
benım yolladıgım resmı gorseydın ıyy o nee derdınbana maılde soylememıstı canım ama sor ıstersen
tamam canım sorarım da sanki yüz yüze görüşmeden fiyat söylemez gibime geliyo :)
evet canım genelde öyle ama sylıcegı rakam senın gzunu korkutmasın hc bı sekılde :) ozel calısan bı dktor ve ortalamanın altında ıstyo ben kendımı daha yuksek rakama alıstrmıstım onun syledıgı benı cok sevndırmıstı :)
inşallah bende senin gibi sevinirim canım ya çok güvendim sayende :)
arada bi kızıp küstüğüm oldu tevfk hocaya ama nazımdan kaprisimden :) inşallah güvenini bosa cıkarmayız canım hep dua edersn bana inşallah senın sayende dye :)
canım şimdi bile ediyorum iyiki konu açıp bilgilendirdiğin için yoksa aklımda hiç yoktu :) zaten ankara dışındaydı baştan elemiştim :) buraya geldiği çok ama çok iyi oldu
amacıma ulastysam ne mutlu banabence de iyiki geldi ankaranın ona ıhtycı vardı :)
canım ben buyuk ıhtımalle haftaya gorusme amaclı gıdebılırım sormak ıstedıgım telefonla mı yoksa maıl yoluylamı randevu alıyım bıde ılk gorusmede tasarım amelıyat surecı vs vs ucretı herseyı konusuluyormu ılk gorusme ucretsızya ıcımıze sınmedı mesela tekrar bı gorusme yapmak ıstedık ıkıncı gorusme ucretlımı canım ozel mesaj atmıstım sana acaba gelmedımı
sanırıım ben ve tevfık sozene olmak ısteyen bırkac kışı en son hastası sen olarak basını bıraz agrıtacaz artık heyecanımıza ver kusurumuza bakma ögretmenim
ablacım kesin kararımı verdim artık sinemden sonra :) ilk bi mail atıyım diyorum ama ne yazıcağmı bilmiyorum ki .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?